FinlandO.txt Driver File Contents (MOUSE.EXE)

MICROSOFT(R) -HIIRILLE TARKOITETUN MICROSOFT INTELLIPOINT -OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

TÄRKEÄÄ - LUE TARKKAAN Tämä on oikeudellisesti sitova käyttöoikeussopimus ("Käyttöoikeussopimus") ja sen tietokonejärjestelmän tai järjestelmän osan ("LAITTEISTO") valmistajan välillä, jonka mukana asiakas on hankkinut yhden tai useita edellä kuvattuja Microsoft-ohjelmistotuotteita.  Microsoft-tuote on ohjelmiston ("OHJELMISTO") ja uuden TIETOKONEEN mukana toimitetun laitteiston ("LAITTEISTO") muodostama kokonaisuus.  Jos asiakas ei ole hankkinut OHJELMISTOA uuden TIETOKONEEN mukana, OHJELMISTOA ei saa käyttää. Kyseiseen OHJELMISTOON katsotaan kuuluvan tietokoneohjelmisto ja sekä mahdollinen tallennusmateriaali, kirjallinen materiaali, online-dokumentaatio ja sähköisessä muodossa oleva dokumentaatio, aitoustodistus sekä tämä Käyttöoikeussopimus. Käyttämällä OHJELMISTOA asiakas sitoutuu tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoihin. Jos asiakas ei hyväksy tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja, valmistaja ja Microsoft Licensing, Inc. ("Microsoft") eivät myönnä asiakkaalle OHJELMISTON käyttöoikeutta. Tällöin OHJELMISTOA ei saa käyttää, vaan asiakkaan on otettava yhteyttä valmistajaan saadakseen ohjeet tuotteen palauttamisesta kauppahinnan palautusta vastaan. Jos asiakkaalla on tähän Käyttöoikeussopimukseen liittyviä kysymyksiä, valmistajan yhteystiedot ovat TIETOKONEESEEN liittyvässä dokumentaatiossa.

OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUS

OHJELMISTO on suojattu tekijän-oikeus-laeilla ja kansain-välisillä tekijän-oikeus-sopimuksilla sekä muilla immateriaali-oikeudellisilla laeilla ja sopimuksilla. OHJELMISTOA ei myydä, vaan siihen myönnetään ainoastaan käyttöoikeus. Kaikki OHJELMISTON omistus- ja tekijänoikeudet ovat Microsoftin tai sen toimittajien omaisuutta. Valmistaja, Microsoft ja sen toimittajat pidättävät itsellään kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä Käyttöoikeussopimuksessa. 
 
1. KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN.

Tämän Käyttöoikeussopimuksen nojalla asiakkalle myönnetään seuraavat oikeudet: (i) Asiakkaalla on oikeus asentaa ja käyttää OHJELMISTON yhtä kopiota siinä TIETOKONEESSA, johon LAITTEISTO on liitetty. (ii) Jos VALMISTAJA ei ole toimittanut TIETOKONEEN mukana OHJELMISTON varmuuskopiota, asiakas saa tehdä OHJELMISTOSTA yhden varmuuskopion arkistointitarkoitukseen. (iii) Valmistaja on voinut toimittaa asiakkaalle useampia OHJELMISTON kieliversioita. Jos OHJELMISTOSTA on toimitettu useita kieliversioita, asiakkaalla on oikeus käyttää vain yhtä niistä. (iv) Jos OHJELMISTOSSA on merkintä, jonka mukaan kyseessä on päivitysversio, asiakas saa käyttää OHJELMISTOA vain, jos hänellä on käyttöoikeus siihen tuotteeseen, jonka Valmistaja, Microsoft tai sen toimittaja on ilmoittanut oikeuttavan päivitykseen (Päivityskelpoinen tuote).  

Asiakkaalla ei ole seuraavia oikeuksia: (i) OHJELMISTON valmistustapaa ei saa perusteellisesti tutkia, eikä OHJELMISTOA saa purkaa tai hajottaa, paitsi sovellettavan lain nimenomaisesti sallimassa määrässä. (ii) Asiakas ei saa erottaa OHJELMISTON osia toisessa tietokoneessa käytettäväksi. (iii) OHJELMISTOA ei saa käyttää muuten kuin TIETOKONEESSA ja LAITTEISTON kanssa.

2. MUUT RAJOITUKSET.  

· Ohjelmiston siirto. Asiakas saa pysyvästi siirtää tähän Käyttöoikeussopimukseen sisältyvät oikeutensa vain osana myytyä tai siirrettyä TIETOKONETTA ja LAITTEISTOA edellyttäen, että asiakas siirtää koko OHJELMISTON ja sen kaikki päivitetyt versiot, sekä edellyttäen, että vastaanottaja hyväksyy tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdot.

· Vuokraus.  OHJELMISTOA ei saa vuokrata tai lainata.

· Päivitetyt versiot. Päivitysversioksi merkitty OHJELMISTO korvaa ja/tai täydentää (tai Microsoft-tuotteita päivitettäessä mahdollisesti poistaa) TIETOKONEEN mukana toimitetun Päivityskelpoisen tuotteen.

· Tuotetuki. Microsoft tai sen toimittajat eivät tarjoa OHJELMISTOON liittyviä tukipalveluita. Tukipalveluita tarjoavat Valmistajat.  TIETOKONEEN dokumentaatiossa on mainittu Valmistajan tukipalvelun puhelinnumero, johon voidaan ottaa yhteyttä tuotetuen saamiseksi.

· Vientirajoitukset. Asiakas hyväksyy sen, että OHJELMISTO kuuluu Yhdysvaltain vientirajoituksia koskevien lakien, säännösten ja niiden muutosten piiriin. Asiakas sitoutuu olemaan viemättä tai edelleenviemättä OHJELMISTOA suoraan tai välillisesti mihinkään maahan, joka kuuluu Yhdysvaltojen vientirajoitusten piiriin. Asiakas hyväksyy lisäksi sen, että OHJELMISTO voi sisältää teknisiä tietoja, joiden vientiä ja edelleenvientiä on rajoitettu Yhdysvaltain laeissa.

JAVA-Tukeen liittyvä huomautus. OHJELMISTO SAATTAA TUKEA JAVA-OHJELMIA. JAVA-TEKNIIKKAAN EI SISÄLLY VIANSIETOA, EIKÄ JAVA-OHJELMIA OLE SUUNNITELTU, VALMISTETTU TAI TARKOITETTU KÄYTETTÄVÄKSI TAI JÄLLEENMYYTÄVÄKSI KÄYTÖNAIKAISISSA VALVONTALAITTEISSA YMPÄRISTÖISSÄ, JOTKA VAATIVAT VARMISTUSTOIMINTOJA. TÄLLAISIA YMPÄRISTÖJÄ OVAT ESIMERKIKSI YDINVOIMALAT, LENTOKONEIDEN NAVIGAATIO- TAI YHTEYSJÄRJESTELMÄT, LENTOLIIKENTEEN VALVONTAJÄRJESTELMÄT, ELINTOIMINTOJA YLLÄPITÄVÄT JÄRJESTELMÄT TAI ASEJÄRJESTELMÄT, JOISSA JAVA-TEKNIIKASSA ESIINTYVÄ VIKA SAATTAISI AIHEUTTAA KUOLEMAN, HENKILÖVAHINKOJA TAI VAKAVIA FYYSISIÄ VAMMOJA TAI YMPÄRISTÖVAHINKOJA. . SUN MICROSYSTEMS, INC. ON SOPIMUSTEITSE VELVOITTANUT MICROSOFTIN LISÄÄMÄÄN TÄMÄN ILMOITUKSEN.

3. KÄYTTÖOIKEUDEN PÄÄTTÄMINEN. Jos asiakas ei noudata tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja ja määräyksiä, Microsoft tai Valmistaja voi päättää tämän Käyttöoikeussopimuksen voimassaolon muihin oikeuksiin vaikuttamatta. Kyseisessä tapauksessa asiakkaan tulee hävittää OHJELMISTO ja LAITTEISTO.

4. EI TAKUITA. Alla määritetty Rajoitettu Takuu on ainoa asiakkaalle myönnettävä nimenomaisesti ilmaistu takuu, ja se syrjäyttää kaikki muut mahdolliset takuut. Rajoitettua Takuuta ja sovellettavan lain pakottavista säännöksistä johtuvia takuita lukuun ottamatta Valmistaja ja sen toimittajat toimittavat OHJELMISTON ja LAITTEISTON SELLAISINA KUIN NE OVAT MAHDOLLISINE VIKOINEEN ja kiistävät kaikki muut niemenomaisesti ilmaistut, oletetut tai laista johtuvat takuut ja vastuut, mukaan lukien oletetut takuut tai vastuut tavaran soveltuvuudesta kaupankäynnin kohteeksi. LISÄKSI KIISTETÄÄN TAKUUT JA VASTUUT OHJELMISTON JA LAITTEISTON OMISTUSOIKEUDESTA JA OIKEUKSIEN LOUKKAAMATOMUUDESTA.  

5. YLEISET MÄÄRÄYKSET. Seuraavat määräykset koskevat tätä käyttöoikeussopimusta sekä alla määritettyä Rajoitettua Takuuta.

5.1 VÄLILLISTEN JA TIETTYJEN MUIDEN VAHINKOJEN POISSULKEMINEN. Sikäli kuin sovellettavan lain pakottavista säännöksistä ei muuta johdu, Valmistaja ja sen toimittajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa erityisistä, satunnaisista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien muun muassa henkilövahingot, vahingot liikevoiton menettämisestä, liiketoiminnan keskeytymisestä, liiketietojen menettämisestä, yksityisyyden menettämisestä, velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä (muun muassa velvollisuus toimia vilpittömässä mielessä ja noudattaa kohtuullista huolellisuutta), laiminlyönnistä tai muusta rahallisesta tai muunlaisesta vahingosta), jotka aiheutuvat OHJELMISTON tai LAITTEISTON käytöstä tai siitä, ettei niitä ole voitu käyttää, huolimatta Valmistajan tai toimittajan virheestä, huolimattomuudesta, oikeudenloukkauksesta (mukaan lukien laiminlyönti), ankarasta vastuusta tai sopimus- tai takuurikkomuksesta, vaikka Valmistajalle tai toimittajalle olisi ilmoitettu vahinkojen mahdollisuudesta.

5.2 VAHINGONKORVAUSVASTUUN RAJOITUS; AINOA KORVAUS.  Riippumatta asiakkaalle mahdollisesti aihetuvista mistä tahansa vahingoista (mukaan lukien muun muassa kaikki edellä mainitut vahingot ja kaikki suorat ja yleiset vahingot) Valmistajan ja sen toimittajien tämän Käyttöoikeussopimuksen mukainen vahingonkorvausvastuu ja asiakkaalle edellä mainituissa tapauksissa suoritettava korvaus (lukuun ottamatta tuotteen korjaamista tai korvaamista Valmistajan toimesta jonkin Rajoitetun Takuun nojalla) on rajoitettu asiakkaan tuotteesta maksamaan kauppahintaan. Edellä mainitut rajoitukset, poissulkemiset ja kiistämiset (mukaan lukien tämä kohta 5) ovat voimassa sovellettavan lain sallimassa enimmäislaajuudessa, vaikka korvaus ei vastaisi 


LIITE
RAJOITETTU TAKUU JA ERITYISET EHDOT SUOMI

1. RAJOITETTU TAKUU. Tämä Rajoitettu Takuu koskee Käyttöoikeussopimuksessa määriteltyä OHJELMISTOA ja LAITTEISTOA. Valmistaja takaa, että (a) OHJELMISTO toimii olennaisilta osin sen mukana toimitetussa asiakirja-aineistossa esitetyllä tavalla yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan sen vastaanottamisesta lukien ja (b) OHJELMISTON yhteydessä toimitettavassa LAITTEISTOSSA ei ole materiaali- tai valmistusvirheitä kolmen (3) vuoden aikana sen vastaanottamisesta lukien, mikäli laitteistoa käytetään tavanomaisella tavalla. Lisäksi sovelletaan Suomen pakottavasta lainsäädännöstä johtuvia takuuta koskevia määräyksiä, mutta ainoastaan sellaisten virheiden osalta, jotka ovat ilmenneet tämän Rajoitetun Takuun voimassaoloaikana (yhdeksänkymmentä (90) päivää OHJELMISTON osalta ja kolme (3) vuotta LAITTEISTON osalta). Edellä mainittujen takuuaikojen jälkeen ilmenneille virheille ei anneta minkäänlaista takuuta. Mikäli Suomen pakottava lainsäädäntö ei salli laista johtuvien takuuoikeuksien keston rajoittamista edellä mainitulla tavalla, sovelletaan Suomen pakottavan lainsäädännön määräyksiä edellä mainittujen rajoitusten sijasta.

KORVAUSTEN RAJOITUS; EI VASTUUTA VÄLILLISISTÄ TAI MUISTA VAHINGOISTA. Jäljempänä kuvataan asiakkaan kaikki oikeudet tämän Rajoitetun Takuun nojalla. Valmi stajan suorittaman kauppahinnan palautuksen lisäksi asiakas ei ole oikeutettu saamaan minkäänlaisia vahingonkorvauksia, mukaan lukien korvaukset välillisistä tai satunnaisista vahingoista, mikäli OHJELMISTO ja/tai LAITTEISTO eivät vastaa tätä rajoitettua takuuta, sikäli kuin sovellettavan lain pakottavista säännöksistä ei muuta johdu, vaikka asiakkaan saama korvaus ei vastaisi tarkoitustaan. Käyttöoikeussopimuksen ehdot, jotka on otsikoitu otsikolla "Satunnaisten, välillisten ja tiettyjen muiden vahinkojen poissulkeminen", ovat osa tätä Rajoitettua Takuuta. Olkaa hyvä ja lukekaa kyseiset Käyttöoikeussopimuksen ehdot. Mikäli edellämainitut vahingonkorvausvastuun rajoitukset ovat Suomen pakottavan lainsäädännön vastaisia, rajoituksia ei sovelleta asiakkaaseen. Tämä Rajoitettu Takuu antaa asiakkaalle tietyt oikeudet. Asiakkaalla voi olla myös muita, Suomen pakottavasta lainsäädännöstä johtuvia oikeuksia.

AINOA KORVAUS. Sikäli kuin Suomen pakottavasta lainsäädännöstä ei muuta johdu, Valmistajan ja sen toimittajien koko vastuu ja asiakkaan oikeudet rajoittuvat, Valmistajan valinnan mukaan, joko (a) sellaisen OHJELMISTON tai LAITTEISTON korvaamiseen uudella, joka ei täytä tässä annettua Rajoitettua Takuuta ja joka palautetaan Valmistajalle ostokuittijäljennöksen kanssa, tai (b) asiakkaan (mahdollisesti) maksaman kauppahinnan palauttamiseen. Asiakas saa Valmistajan valitseman korvauksen maksutta, mutta asiakas vastaa omista mahdollisista kuluistaan (esim. kustannukset OHJELMISTON tai LAITTEISTON lähettämisestä Valmistajalle). Tätä Rajoitettua Takuuta ei sovelleta, mikäli OHJELMISTON tai LAITTEISTON virhe on johtunut onnettomuudesta, asiakkaan aiheuttamasta väärinkäytöstä, asennusvirheestä tai epätavallisesta käytöstä taikka tietokoneviruksesta. Korvauksena toimitettu OHJELMISTO tai LAITTEISTO kuuluu takuun piiriin jäljelle jäävän alkuperäisen takuuajan tai kolmenkymmenen (30) päivän ajan sen mukaan, kumpi ajanjakso on pitempi. Kun OHJELMISTO tai LAITTEISTO on ostettu Yhdysvaltojen tai Kanadan ulkopuolella, asiakkaalla on tässä mainitut oikeudet ainoastaan, mikäli hän näyttää ostaneensa OHJELMISTON tai LAITTEISTON val tuutetulta myyjältä. Käyttääkseen takuuoikeuksiaan, asiakkaan tulee ottaa yhteys Valmistajaan asiakkaan TIETOKONEEN yhteydessä toimitetussa dokumentaatiossamainituin tavoin. 

Jos asiakas on ostanut OHJELMISTON ja LAITTEISTON Suomesta, tähän Ohjelmiston Käyttöoikeussopimukseen ja Takuuseen sovelletaan Suomen lakia. Jos OHJELMISTO ja LAITTEISTO on hankittu muualta kuin Suomesta, sopimukseen ja takuuseen voidaan soveltaa paikallista lakia.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 3.12