DenmarkO.txt Driver File Contents (MOUSE.EXE)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE TIL MICROSOFT(R) INTELLIPOINT-SOFTWARE TIL MICROSOFT-MUS 

VIGTIGT - BØR LÆSES OMHYGGELIGT: Nærværende Slutbrugerlicensaftale (i det følgende kaldet "Slutbrugerlicensaftale") er en juridisk bindende aftale mellem Dem og producenten (i det følgende kaldet "Producenten") af det computersystem eller den komponent til computersystemet (i det følgende kaldet "COMPUTEREN"), med hvilken De har erhvervet det eller de ovenfor angivne produkter fra Microsoft. Microsoft-produktet er en kombination af softwareproduktet (i det følgende kaldet "SOFTWAREN") og en hardwareenhed ("i det følgende kaldet HARDWAREN"), der ligeledes leveres sammen med den nye COMPUTER. Såfremt SOFTWAREN ikke leveres sammen med en ny COMPUTER, må De ikke bruge SOFTWAREN. SOFTWAREN omfatter computersoftware og eventuelt tilladte kopier, lagringsenheder, dokumentation (trykt eller elektronisk), Ægthedsbeviser og nærværende Slutbrugerlicensaftale. Ved at bruge SOFTWAREN accepterer De vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale. Såfremt De ikke kan acceptere vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale, kan Producenten og Microsoft Licensing, Inc. (Microsoft) ikke give Dem licens til SOFTWAREN. I så fald har De ikke ret til at anvende SOFTWAREN, og De skal straks kontakte Producenten for at få oplysninger om, hvordan De returnerer produktet mod fuld refusion af købesummen. Hvis De har spørgsmål vedrørende nærværende Slutbrugerlicensaftale, bedes De kontakte producenten som anført i brugerdokumentationen til COMPUTEREN.

SOFTWARELICENS

SOFTWAREN er beskyttet af ophavsretlige love og internationale traktater om ophavsret samt andre love og traktater om immaterialret. SOFTWAREN er givet i licens og ikke solgt. Alle ejendomsrettigheder og rettigheder vedrørende immaterialret til SOFTWAREN tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører. Alle ejendomsrettigheder og rettigheder vedrørende immaterialret til SOFTWAREN tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører.  

1. LICENS. 

De har ret til at gøre følgende: (i) anvende én kopi af SOFTWAREN på den ene COMPUTER, HARDWAREN er forbundet til; (ii) tage en enkelt sikkerhedskopi af SOFTWAREN alene til arkiveringsformål, såfremt Producenten ikke har vedlagt en sikkerhedskopi; (iii) kun anvende én af de sprogversioner eller medie- eller processorversioner, der er vedlagt, såfremt SOFTWAREN findes på mere end ét sprog, ét medie eller én processor og (iv) anvende en opgraderet version af SOFTWAREN i henhold til vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale eller en anden Slutbrugerlicensaftale, der måtte leveres af Producenten, såfremt De har licens til at bruge et produkt, der er angivet af Producenten, Microsoft eller Microsofts leverandører som værende egnet til opgradering ("Egnet produkt").

De må ikke gøre følgende: (i) foretage reverse engineering, dekompilering eller disassemblering af SOFTWAREN, medmindre, og kun i det omfang, sådanne aktiviteter udtrykkeligt og uanset nærværende begrænsning er tilladt i henhold til gældende lovgivning; (ii) adskille de enkelte komponenter af SOFTWAREN til brug på mere end én computer og (iii) anvende SOFTWAREN på andre end førnævnte COMPUTER og sammen med førnævnte HARDWARE.

2. ANDRE BEGRÆNSNINGER. 

· Overdragelse af software. De har kun ret til at overdrage Deres rettigheder i henhold til nærværende Slutbrugerlicensaftale, forudsat at der er tale om et salg eller en permanent overdragelse af COMPUTEREN sammen med HARDWAREN, såfremt De overdrager SOFTWAREN i dens helhed og eventuelle opgraderinger, samt at modtageren accepterer vilkårene i nærværende Slutbrugerlicensaftale.

· Udlejning. De har ikke ret til at udleje, bortlease eller udlåne SOFTWAREN.

· Opgraderinger. SOFTWARE, der er mærket som en opgradering, erstatter og/eller supplerer (og kan deaktivere, hvis det opgraderer et Microsoft-produkt) det Egnede produkt, der blev leveret sammen med COMPUTEREN.

· Teknisk support. Teknisk support ydes af Producenten og ikke af Microsoft eller Microsofts leverandører eller associerede selskaber eller datterselskaber. Såfremt De har brug for produktsupport, bedes De anvende Producentens supportnummer, som er angivet i brugerdokumentationen.

· Eksportrestriktioner. De anerkender, at SOFTWAREN er underlagt de amerikanske love og bestemmelser om eksportregulering og eventuelle ændringer heraf. De bekræfter, at De ikke vil eksportere eller reeksportere SOFTWAREN, det være sig direkte eller indirekte, til noget land eller nogen juridiske personer, som er underlagt amerikanske eksportrestriktioner. De anerkender desuden, at SOFTWAREN kan indeholde tekniske data, som er underlagt eksport- og reeksportrestriktioner pålagt ved amerikansk lovgivning.

Bemærkning om JAVA-understøttelse. SOFTWAREN kan eventuelt understøtte programmer skrevet i JAVA. JAVA-TEKNOLOGIEN TOLERERER IKKE FEJL OG ER IKKE DESIGNET, FREMSTILLET ELLER BEREGNET TIL BRUG ELLER VIDERESALG SOM ONLINESTYRINGSUDSTYR I RISIKOMILJØER, HVOR DER KRÆVES FEJLSIKKER YDEEVNE, F.EKS. I FORBINDELSE MED DRIFTEN AF ATOMANLÆG, FLYNAVIGERINGS- ELLER FLYKOMMUNIKATIONSSYSTEMER, STYRING AF LUFTTRAFIK, HJERTE-LUNGEMASKINER ELLER VÅBENSYSTEMER, HVOR ET EVENTUELT SVIGT I JAVA-TEKNOLOGIEN DIREKTE VILLE KUNNE MEDFØRE DØDSFALD, PERSONSKADE ELLER ALVORLIGE FYSISKE ELLER MILJØMÆSSIGE SKADER. Sun Microsystems, Inc. har kontraktmæssigt forpligtet Microsoft til at udarbejde denne ansvarsfraskrivelse.

3. OPHØR AF LICENS. Uden præjudice for eventuelle andre rettigheder har Producenten, Microsoft og Microsofts leverandører ret til at ophæve nærværende Slutbrugerlicensaftale, såfremt De tilsidesætter vilkårene og betingelserne i Slutbrugerlicensaftalen. I så tilfælde skal De destruere hele SOFTWAREN og HARDWAREN.

4. ANSVARSFRASKRIVELSE. Det Begrænsede Ansvar, som er anført nedenfor, er den eneste udtrykkelige ansvarsbestemmelse stilet til Dem og er givet i stedet for en anden eventuel udtrykkelig ansvarsbestemmelse.  Bortset fra et sådant Begrænset Ansvar og med undtagelse af de tilfælde, hvor det er forbudt i henhold til gældende lovgivning, skal Producenten og Producentens leverandører stille SOFTWAREN og HARDWAREN til rådighed, SOM DET ER OG FOREFINDES, og fraskriver sig hermed alt andet ansvar og alle andre betingelser, enten udtrykkeligt, stiltiende (herunder indeståelse for salgbarhed eller egnethed) eller lovpligtigt. DER ER INGEN INDESTÅELSE FOR EJENDOMSRET ELLER MOD KRÆNKELSE. 

5. GENERELLE BESTEMMELSER. Følgende bestemmelser gælder for nærværende Slutbrugerlicensaftale og for det Begrænsede Ansvar anført nedenfor.

5.1 FRALÆGGELSE AF ANSVAR FOR DIREKTE SKADER, FØLGESKADER OG VISSE ANDRE SKADER. I det omfang gældende lovgivning gør det muligt, kan hverken Producenten eller Producentens leverandører blive holdt ansvarlig for noget særskilt dokumenteret, direkte eller indirekte tab eller nogen følgeskader (herunder, men ikke begrænset til, personskade, skader i forbindelse med driftstab, driftsforstyrrelse, tab af forretningsoplysninger, tab af privatlivets fred, manglende opfyldelse af enhver pligt, herunder i god tro eller med rimelig omhu eller andet tab overhovedet) som resultat af eller relateret til SOFTWAREN eller HARDWAREN, selv i tilfælde af misligholdelse, en skadevoldende handling (herunder forsømmelighed), skærpet ansvar, kontraktbrud eller brud på ansvar fra Producentens eller eventuelle leverandørers side, og selvom Producenten eller eventuelle leverandører er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader.

5.2 BEGRÆNSNING AF ANSVAR; ENESTE BEFØJELSE. Uanset eventuelle skader, De måtte pådrage Dem af en eller anden grund, herunder, uden begrænsning, alle de skader, der er henvist til ovenfor og alle direkte eller skønsmæssige skader, er Producentens og Producentens leverandørers fulde ansvar i henhold til enhver bestemmelse i nærværende Slutbrugerlicensaftale og Deres eneste beføjelse i forbindelse med alt det ovennævnte (med undtagelse af refusions- eller erstatningsbeføjelse, der kræves af eller bestemmes af Producenten med hensyn til brud på Begrænset Ansvar) begrænset til det beløb, De faktisk har betalt for produktet eller produkterne. Ovennævnte begrænsninger, fralæggelser og ansvarsfraskrivelser (herunder dette afsnit 5) gælder i det omfang, det er muligt under gældende lov, selvom eventuelle beføjelser ikke opfylder deres egentlige formål.


APPENDIX
BEGRÆNSET ANSVAR OG SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR DANMARK

1. BEGRÆNSET ANSVAR.  Dette Begrænsede Ansvar dækker SOFTWAREN og HARDWAREN som defineret i Slutbrugerlicensaftalen. Producenten indestår for (a) at SOFTWAREN i al væsentlighed vil fungere i overensstemmelse med de medfølgende skriftlige materialer i en periode af halvfems (90) dage fra modtagelsen, hvis De erhverver SOFTWAREN i forretningsøjemed eller et (1) år fra modtagelsen, hvis De er forbruger, der køber SOFTWAREN i andet end forretningsøjemed, og (b) at al HARDWAREN som følger med SOFTWAREN vil være fri for mangler i materialer og udførsel under normal brug og service i en periode af tre (3) år fra modtagelsesdagen.  Hvis en stilltiende garanti eller betingelse følger af lovgivningen i Deres land/jurisdiktion og lovgivningen forbyder en fraskrivelse af denne har De tillige en stilltiende garanti eller betingelse, men dog alene for fejl opdaget i perioden for dette Begrænsede Ansvar (halvfems (90) dage for SOFTWAREN, hvis De ikke handler som forbruger; handler De som forbruger er perioden et (1) år; samt tre (3) år for HARDWAREN) Med hensyn til mangler opdaget efter denne periode ydes der ingen garanti eller betingelse af nogen art. Visse lande og jurisdiktioner tillader ikke begrænsninger i varigheden af en stilltiende garanti, så den ovenfor anførte begrænsning gælder muligvis ikke for Dem.

BEGRÆNSNING AF BEFØJELSER; INGEN ERSTATNING FOR FØLGESKADER ELLER ANDRE SKADER. Deres eneste beføjelse for enhver misligholdelse af denne Begrænsede Garanti er som anført nedenfor. Undtagen enhver refusion, som Producenten kan vælge at give, er De ikke berettiget til nogen erstatning, herunder men ikke begrænset til erstatning for følgeskader eller tilfældige skader, såfremt SOFTWAREN og/eller HARDWAREN ikke lever op til denne Begrænsede Garanti og, i videst mulig omfang tilladt i henhold til den gældende lov, selvom eventuelle beføjelser ikke opfylder deres egentlige formål. Vilkårene i Slutbrugerlicensaftalen benævnt "Fralæggelse af ansvar for direkte skader, følgeskader og visse andre skader" er inkorporeret i denne Begrænsede Garanti. Læs venligst de angivne betingelser og vilkår.   Visse lande/jurisdiktioner tillader ikke en udelukkelse eller begrænsning af tilfældige skader eller følgeskader, så den ovenfor angiven begrænsning eller udelukkelse gælder muligvis ikke for Dem. Denne Begrænsede Garanti giver Dem specifikke juridiske rettigheder. De kan have andre rettigheder, som varierer fra land/jurisdiktion til land/jurisdiktion..

DERES ENESTE BEFØJELSE.  Under hensyntagen til enhver relevant lovgivning er Producenten og dennes producenters fulde ansvar og Deres eneste beføjelse, efter Producenten skøn, (a) udskiftning af SOFTWAREN eller HARDWAREN som ikke opfylder denne Begrænsede Garanti og som returneres til Producenten med en kopi af Deres kvittering, eller (b) refusion af den betalte pris (hvis nogen). Den af Producenten valgte beføjelse vil blive stillet til rådighed uden særskilt betaling, bortset fra af De er ansvarlig for enhver udgift, De selv måtte påtage Dem (for eksempel forsendelsesomkostninger for forsendelse af SOFTWAREN eller HARDWAREN til Producenten). Denne Begrænsede Garanti er ugyldig, såfremt fejlen i SOFTWAREN eller HARDWAREN er resultatet af et uheld, misbrug, forkert anvendelse, unormal brug eller en virus. Ethvert erstatnings-SOFTWARE eller HARDWARE vil blive garanteret i den resterende originale garantiperiode eller tredive (30) dage, hvilken som måtte være længst. Udenfor USA og Canada er disse retsmidler ikke til rådighed uden dokumentation for køb fra en autoriseret, international kilde. For at anvende retsmiddelet bør De kontakte Producenten, som angivet i dokumentationen, som følger med Deres COMPUTER.

Såfremt De har erhvervet SOFTWAREN eller HARDWAREN i Danmark er denne Software Licensaftale og Begrænsede Ansvar underlagt dansk lovgivning. Har De erhvervet SOFTWAREN eller HARDWAREN udenfor Danmark kan lokal lovgivning finde anvendelse.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 3.24