mpm_lic.txt Driver File Contents (bi3000da.exe)

Forbehold

1. Printeren sender regelmæssigt data om printerens status og brug til Hewlett-Packard, der kan indsamle og anvende sådanne data efter eget skøn. Hewlett-Packard vil bevare fejlagtigt indsamlede personlige oplysninger fortrolige i overensstemmelse med Hewlett-Packards online fortrolighedserklæring og forsikrer endvidere, at Hewlett-Packard vil tage rimelige forholdsregler ved behandling af indsamlede data om printerens status og brug.

2. Hewlett-Packard Company ejer alle indsamlede data om printerens status og brug, og Hewlett-Packard Company eller tredjeparter ejer alle rettigheder i og til mekanismerne til dataindsamling, -behandling og -visning.

3. Du har licens til via en internetbrowser at vise data om printerens status og brug eller til at udskrive sådanne data eller rapporter indeholdende sådanne data til brug for analyse af printerens brug. Hewlett-Packard giver dig imidlertid ikke ret til at anvende mekanismerne til dataindsamling, -behandling eller -visning på nogen anden måde, til noget andet formål eller i forbindelse med andre data. Enhver uautoriseret anvendelse kan udgøre en krænkelse af immaterielle rettigheder.

4. Den engelske udgave af dette forbehold skal være gældende. Versioner på alle andre sprog skal alene lette forståelsen. Din anvendelse af dataene eller mekanismerne til dataindsamling, -behandling og -visning er underlagt samme lands ret som din slutbrugerlicensaftaler. Leveringen af data om printerens status og brug etablerer på ingen måde en separat aftale.


Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.45