mpm_lic.txt Driver File Contents (bi3000cz.exe)

Výluka právní odpovednosti

1. Tiskárna bude pravidelne odesílat informace o svém stavu a využití spolecnosti Hewlett-Packard, která tyto informace muže shromaždovat a používat pro vlastní úcely. Spolecnost Hewlett-Packard zachová v tajnosti náhodne získané osobní údaje v souladu s Prohlášením spolecnosti Hewlett-Packard o ochrane osobních údaju , a dále zarucuje, že prijme odpovídající bezpecnostní opatrení pri zacházení se získanými údaji o stavu a využití tiskárny.

2. Spolecnost Hewlett-Packard bude vlastníkem všech získaných údaju o stavu a využití tiskárny. Spolecnost Hewlett-Packard a tretí strany jsou vlastníky autorských práv k mechanismu sberu, zpracování a zobrazení techto údaju.

3. Uživatelé jsou oprávneni prostrednictvím prohlížece síte Internet zobrazovat údaje o stavu a využití tiskárny nebo tyto údaje ci zprávy, které tyto údaje obsahují, vytisknout pro úcely rozboru využití tiskárny. Spolecnost Hewlett-Packard však uživatele neopravnuje k použití získaných údaju a mechanismu pro jejich zpracování a zobrazení v jakékoli jiné podobe, za jakýmkoli jiným úcelem nebo v souvislosti s jakýmikoli jinými údaji. Neautorizované použití muže zpusobit porušení práv duševního vlastnictví.

4. Platná je anglická verze tohoto upozornení. Verze ve všech ostatních jazycích mají za úcel pouze usnadnit porozumení. Použití údaju a mechanismu pro jejich sber, zpracování a zobrazení je upraveno príslušným zákonem pro Licencní smlouvu s koncovým uživatelem. Poskytování údaju o stavu a využití tiskárny žádným zpusobem nezakládá zvláštní smlouvu.


Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 2.34