license.txt Driver File Contents (845-dan-win_xp.exe)

BEMÆRK: BRUG AF SOFTWAREN ER UNDERLAGT DEN MEDFØLGENDE HP SOFTWARELICENS' BETINGELSER. BRUG AF SOFTWAREN INDIKERER DIN ACCEPT AF DISSE LICENSBETINGELSER. HVIS DU IKKE KAN ACCEPTERE DISSE LICENSBETINGELSER, KAN DU RETURNERE SOFTWAREN OG FÅ HELE KØBESUMMEN REFUNDERET. HVIS SOFTWAREN ER PAKKET MED ET ANDET PRODUKT, KAN DU RETURNERE HELE DET UBRUGTE PRODUKT OG HELE KØBESUMMEN REFUNDERET.

Følgende Licensbetingelser gør sig gældende for dit brug af den medfølgende Software, medmindre du har en separat underskrevet aftale med HP.

Overdragelse af licens. HP overdrager dig en licens til at Bruge én kopi af Softwaren. "Brug" betyder lagring, indlæsning, installering, eksekvering eller fremvisning af Softwaren. Du må ikke modificere Softwaren eller deaktivere nogen licens- eller kontrolfunktioner i Softwaren. Hvis Softwaren er bevilliget til "sideløbende brug", må du ikke tillade mere end det maksimale antal autoriserede brugere Bruger Softwaren sideløbende.

Ejendomsret. Software ejes af og er bevilliget af HP eller dets tredjeparts leverandører. Din licens overdrager ingen adkomst til eller ejendomsret i Softwaren og er ikke et salg af nogen rettigheder i Softwaren. HP's tredjeparts leverandører må beskytte deres rettigheder i tilfælde af nogen overtrædelse af disse Licensbetingelser.

Kopier og adaptationer. Du må kun oprette kopier eller adaptationer af Softwaren til arkiveringsformål, eller når kopiering eller adaption er et nødvendigt trin i den autoriserede Brug af Softwaren. Du skal reproducere alle copyright-meddelelser i den originale Software på alle kopier eller adaptationer. Du må ikke kopiere Softwaren over på noget offentligt netværk.

Ingen demontering eller dekryptering. Du må ikke demontere eller dekompilere Softwaren, medmindre HP's forud skriftlige samtykke er indhentet. I visse retskredse er det måske ikke nødvendigt at have HP's samtykke i forbindelse med begrænset demontering eller dekompilering. Under anmodning herom vil du forsyne HP med rimeligt detaljerede oplysninger i forbindelse med demontering eller dekompilering. Du må ikke dekryptere Softwaren medmindre dekryptering er en nødvendig del af operationen af Softwaren.

Overførsel. Din licens vil automatisk ophøre ved enhver overførsel af Softwaren. Ved overførslen skal du levere Softwaren, inklusive kopier og relateret dokumentation, til overdragelsesmodtageren. Overdragelsesmodtageren skal acceptere disse Licensbetingelser som en forudsætning for overførslen.

Ophævelse. HP må ophæve din licens, hvis de bliver underrettet om manglende overholdelse af nogen af disse Licensbetingelser. Ved ophævelsen skal du straks destruere Softwaren, sammen med alle kopier, adaptationer og sammenflettede dele i enhver form.

Eksportkrav. Du må ikke eksportere eller geneksportere Softwaren eller nogen kopi eller adaptation i overtrædelse af nogen gældende love eller regulativer.

Begrænsede rettigheder for den amerikanske regering. Softwaren og Dokumentationen er blevet udviklet udelukkende på privat bekostning. Det er leveret og bevilliget som "kommerciel computersoftware" som defineret i DFARS 252.227-7013 (Okt 1988), DFARS 252.211-7015 (Maj 1991) eller DFARS 252.227-7014 (Jun 1995), som et "kommercielt objekt" som defineret i FAR 2.101(a), eller som "computersoftware med begrænsninger" som defineret i FAR 52.227-19 (Jun 1987) (eller ethvert tilsvarende styrelsesregulativ eller kontraktklausul), alt efter hvad der gør sig gældende. Du har kun de rettigheder, som gives for sådan Software og Dokumentation af den relevante FAR- eller DFARS-klausul eller HP's standard softwareaftale for det involverede produkt.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.85