LICENSE.TXT Driver File Contents (41509502.exe)

MICROSOFT-OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS
MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95

TÄRKEÄÄ - LUE TARKKAAN: Tämä on oikeudellisesti sitova käyttöoikeussopimus ("käyttöoikeussopimus") asiakkaan (yhden joko fyysisen tai juridisen henkilön) ("asiakas") ja yllä määritettyine Microsoft-ohjelmistotuotteineen hankitun tietokonejärjestelmän ("TIETOKONE") valmistajan ("tietokonejärjestelmän valmistaja") välillä ("OHJELMISTOTUOTE" tai "OHJELMISTO"). Jos OHJELMISTOTUOTE ei liity uuden tietokonejärjestelmän hankintaan, OHJELMISTOTUOTETTA ei saa käyttää eikä kopioida. OHJELMISTOTUOTE käsittää tietokoneohjelmiston, siihen liittyvän tallennus- ja kirjallisen materiaalin, sekä elektronisen tai online-dokumentaation. Asentamalla, kopioimalla tai muuten OHJELMISTOTUOTETTA  käyttämällä asiakas sitoutuu tämän käyttöoikeussopimuksen ehtoihin. Jos asiakas ei hyväksy sopimuksen ehtoja, tietokonejärjestelmän valmistaja ja Microsoft kieltäytyvät myöntämästä asiakkaalle OHJELMISTOTUOTTEEN käyttöoikeutta. Kyseisessä tapauksessa asiakas ei saa käyttää eikä kopioida OHJELMISTOTUOTETTA, vaan asiakkaan tulee välittömästi palauttaa käyttämätön tuote tai tuotteet tietokonejärjestelmän valmistajalle, joka maksaa tuotteen hinnan takaisin.

OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUS
OHJELMISTOTUOTE on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä tekijänoikeussopimuksilla sekä muilla immateriaalioikeudellisilla omaisuuslaeilla ja -sopimuksilla. OHJELMISTOTUOTETTA ei myydä, vaan siihen myönnetään ainoastaan käyttöoikeus.

1. KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN. Tämän käyttöoikeussopimuksen nojalla asiakkaalle myönnetään seuraavat oikeudet:
* Ohjelmistotuote. TIETOKONEESEEN saa asentaa ja siinä saa käyttää yhtä OHJELMISTOTUOTTEEN kopiota.
* Verkkopalvelut. Jos OHJELMISTOTUOTE mahdollistaa TIETOKONEEN toimimisen verkkopalvelimena, kaikki tietokoneet tai työasemat saavat käyttää kyseisen palvelimen perusverkkopalveluja. OHJELMISTOTUOTTEEN mukana toimitettu kirjallinen materiaali sisältää yksityiskohtaisen selostuksen kyseisistä verkkopalveluista.
* Tallennus ja verkkokäyttö. OHJELMISTOTUOTTEEN tietokoneohjelmisto-osan kopion saa myös asentaa tai tallentaa TIETOKONEESEEN asiakkaan muiden tietokoneiden sisäistä verkkokäyttöä ja -hajauttamista varten. Asiakkaan tulee kuitenkin hankkia OHJELMISTON käyttöoikeus jokaiselle tietokoneelle, jolla OHJELMISTOTUOTETTA tullaan käyttämään tai jolle OHJELMISTOTUOTE hajautetaan. OHJELMISTOTUOTTEEN käyttöoikeutta ei saa jakaa eikä samanaikaisesti käyttää useissa tietokoneissa. 
* Käyttöjärjestelmän valinta. Tietokonejärjestelmän valmistaja on saattanut varustaa hankitun TIETOKONEEN valikoimalla Microsoft-käyttöjärjestelmäohjelmistoja. Jos OHJELMISTOTUOTE sisältää sekä Windows 95- että "Alternate Microsoft OS"-järjestelmät (joko (a) Windows for Workgroups/Työryhmä-Windows, (b) MS-DOS ja Windows, (c) MS-DOS ja Windows for Workgroups/Työryhmä-Windows -käyttöjärjestelmät tai (d) Windows-käyttöjärjestelmän), asiakas saa käyttää ainoastaan yhtä Microsoft-käyttöjärjestelmää.OHJELMISTOTUOTTEEN asennukseen liittyy ainutkertainen mahdollisuus valita joko Windows 95 tai Alternate Microsoft OS. Kun valinta suoritetaan, Microsoft-käyttöjärjestelmä asentuu TIETOKONEESEEN. Käyttöjärjestelmät, joita ei valittu, poistuvat automaattisesti ja pysyvästi TIETOKONEEN umpilevyltä.
* Varmuusohjelma. Jos tietokonejärjestelmän valmistaja ei ole oheistanut OHJELMISTOTUOTTEEN varmuuskopiota, asiakas saa käyttää OHJELMISTOTUOTTEESEEN mahdollisesti oheistettua Microsoft-varmuusohjelmaa yhtä ainoaa OHJELMISTOTUOTTEEN varmuuskopiota varten. Tätä varmuuskopiota tulee käyttää yksinomaan arkistointitarkoituksiin. Kun kopiointi on suoritettu, varmuusohjelma poistuu lopullisesti käytöstä.

2. MUUT OIKEUDET JA RAJOITUKSET.
* Valmistustavan selvittämisen rajoitukset. Purkaminen ja hajottaminen. OHJELMISTOTUOTTEEN valmistustapaa ei saa perusteellisesti tutkia eikä OHJELMISTOTUOTETTA purkaa tai hajottaa, paitsi tästä rajoituksesta huolimatta sovellettavan lain nimenomaisesti sallimassa määrin.
* Komponenttien erottaminen. OHJELMISTOTUOTTEEN käyttöoikeus myönnetään yhdelle tuotteelle. Sen osia ei saa erottaa useammassa kuin yhdessä tietokoneessa käytettäväksi.
* Yksi tietokone. OHJELMISTOTUOTTEEN  käyttöoikeus myönnetään TIETOKONEEN hankintaan liittyvänä yhtenä kokonaistuotteena.
* Vuokraus. OHJELMISTOTUOTETTA ei saa vuokrata.
* Ohjelmiston siirto. Asiakas saa pysyvästi siirtää tähän käyttöoikeussopimukseen sisältyvät oikeutensa ainoastaan TIETOKONEEN myynnin tai siirron yhteydessä edellyttäen, että asiakas siirtää koko OHJELMISTOTUOTTEEN kopioineen (mukaan lukien kaikki komponentit, kaikki tallennus- ja kirjallinen materiaali, kaikki päivitetyt versiot, tämä käyttöoikeussopimus ja mahdollinen aitoustodistus tai -todistukset) sekä edellyttäen, että vastaanottaja hyväksyy tämän käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos OHJELMISTOTUOTE on päivitetty versio, siirron tulee sisältää kaikki OHJELMISTOTUOTTEEN aikaisemmat versiot.
* Lakkautus. Jos asiakas ei noudata tämän käyttöoikeussopimuksen ehtoja, Microsoft voi lakkauttaa sopimuksen, kuitenkaan muita sopimuksia loukkaamatta. Kyseisessä tapauksessa asiakkaan tulee hävittää OHJELMISTOTUOTTEEN kaikki kopiot ja komponentit.

3. PÄIVITETYT VERSIOT. Jos OHJELMISTOTUOTE on Microsoftin tai muun toimittajan tuotteen päivitetty versio, OHJELMISTOTUOTETTA saa käyttää tai sen saa siirtää ainoastaan mainitun päivitetyn tuotteen yhteydessä, ellei päivitettyä tuotetta hävitetä. Jos OHJELMISTOTUOTE on Microsoft-tuotteen päivitetty versio,sitä saa käyttää ainoastaan tämän käyttöoikeussopimuksen mukaisesti, ellei aikaisempi käyttösopimus salli käyttää toista päivitetyn tuotteen kopiota kotitietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa. Jos OHJELMISTOTUOTE on osa ohjelmapakettia, jonka käyttöoikeus on myönnetty yhdelle kokonaistuotteelle, OHJELMISTOTUOTETTA saa käyttää tai sen siirtää ainoastaan mainitun ohjelmapaketin osana, eikä osaa voi erottaa käytettäväksi useammassa kuin yhdessä tietokoneessa.

4.TEKIJÄNOIKEUS. Kaikki omistus- ja tekijänoikeudet (mukaan lukien ilman rajoitusta kaikki OHJELMISTOTUOTTEESEEN sisältyvät kuvat, valokuvat, animaatiot, videot, äänimateriaali, teksti ja sovellukset), mukana toimitettu kirjallinen materiaali ja OHJELMISTOTUOTTEEN kopiot ovat Microsoftin tai sen toimittajien omaisuutta. OHJELMISTOTUOTE on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja kansainvälisillä sopimusmääräyksillä. OHJELMISTOTUOTTEEN mukana toimitettua kirjallista materiaalia ei saa kopioida.

5. KAHDEN TIETOVÄLINEEN OHJELMISTOTUOTTEET. OHJELMISTOTUOTE saatetaan toimittaa kahdella tietovälineellä. Riippumatta vastaanotetun tietovälineen koosta tai tyypistä, asiakas saa käyttää ainoastaan yhtä tietokoneeseensa soveltuvaa välinettä. Toista tietovälinettä ei saa käyttää eikä asentaa toiseen tietokoneeseen.Toista tietovälinettä ei myöskään saa lainata, vuokrata tai muuten siirtää toiselle käyttäjälle muuten kuin osana OHJELMISTOTUOTTEEN pysyvästä siirrosta (sen mukaisesti mitä ylempänä mainitaan).

6. TUOTETUKI. Microsoft Corporation ja sen tytäryhtiöt eivät huolehdi OHJELMISTOTUOTTEEN tuotetuesta. Asiakasta pyydetään tuotetukea halutessaan soittamaan TIETOKONEEN mukana toimitetussa dokumentaatiossa mainittuun tietokonejärjestelmän valmistajan tuotetukinumeroon. Jos asiakkaalla on tätä käyttöoikeussopimusta koskevia kysymyksiä tai jos asiakas haluaa jostain muusta syystä ottaa yhteyttä tietokonejärjestelmän valmistajaan, häntä pyydetään kirjoittamaan TIETOKONEEN dokumentaatiossa mainittuun osoitteeseen.

RAJOITETUT TAKUUT JA ASIAKKAAN LAINKÄYTTÖALUEEN ERIKOISMÄÄRÄYKSET SISÄLTYVÄT TÄHÄN PAKETTIIN TAI OHJELMISTOTUOTTEEN KIRJALLISEEN DOKUMENTAATIOON KUULUVAAN TAKUUKIRJAAN.


LISÄYS MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95 -KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEEN

Tässä lisäyksessä esitetään lisäehdot, joita sovelletaan Microsoft Internet Explorer -ohjelmiston ja NetMeeting[tm]-kokousohjelmiston ("Ohjelmisto") käyttöön. Asiakas saa käyttää Ohjelmistoa vain Windows 95:n osana, ja Ohjelmiston käyttöön sovelletaan sekä tämän lisäyksen että Windows 95:n mukana toimitetun käyttöoikeussopimuksen ("käyttöoikeussopimus") ehtoja. Tämän lisäyksen määrittelemättömillä ilmaisuilla on käyttöoikeussopimuksesta ilmenevät merkitykset. Käyttämällä Ohjelmistoa tai lataamalla sen asiakas sitoutuu noudattamaan käyttöoikeussopimuksen ja tämän lisäyksen ehtoja. Jos asiakas ei hyväksy näitä ehtoja, Ohjelmistoa ei saa käyttää.

1. Seuraavia lisäehtoja sovelletaan Microsoft Internet Explorer -ohjelmistoon:
* JAVA-TUKEEN LIITTYVÄ HUOMAUTUS. OHJELMISTO SAATTAA TUKEA JAVA-OHJELMIA. JAVA-TEKNIIKKAAN EI SISÄLLY VIANSIETOA, EIKÄ JAVA-OHJELMIA OLE SUUNNITELTU, VALMISTETTU TAI TARKOITETTU KÄYTETTÄVÄKSI TAI JÄLLEENMYYTÄVÄKSI KÄYTÖNAIKAISISSA VALVONTALAITTEISSA VAARALLISISSA YMPÄRISTÖISSÄ, JOTKA VAATIVAT VARMISTUSTOIMINTOJA. TÄLLAISIA YMPÄRISTÖJÄ OVAT ESIMERKIKSI YDINVOIMALAT, LENTOKONEIDEN NAVIGAATIO- TAI YHTEYSJÄRJESTELMÄT, LENTOLIIKENTEEN VALVONTAJÄRJESTELMÄT, ELINTOIMINTOJA YLLÄPITÄVÄT LAITTEET TAI ASEJÄRJESTELMÄT, JOISSA JAVA-TEKNIIKASSA ESIINTYVÄ VIKA SAATTAISI AIHEUTTAA KUOLEMAN, HENKILÖVAHINKOJA TAI VAKAVIA FYYSISIÄ VAMMOJA TAI YMPÄRISTÖVAHINKOJA.

2. Seuraavia lisäehtoja sovelletaan NetMeeting[tm]-kokousohjelmistoon:
* SOVELLUKSEN YHTEISKÄYTTÖ. Ohjelmisto sisältää tekniikkaa, jonka avulla sovelluksia voidaan käyttää samanaikaisesti kahdessa tai useammassa tietokoneessa, vaikka sovellus olisi asennettu vain yhteen tietokoneeseen. Tätä tekniikkaa voidaan hyödyntää kaikissa Microsoftin ohjelmistotuotteissa kokousten pitoa varten. Jos kyseessä on muu kuin Microsoft-sovellus, käyttäjän on tarkistettava sovelluksen mukana toimitetusta käyttöoikeussopimuksesta tai käyttöoikeuden myöntäjältä, onko yhteiskäyttö sallittu.
* Asiakkaan on noudatettava kaikkia Ohjelmiston käyttöä sääteleviä lakeja. 

Jos asiakkaalla ei ole voimassa olevaa Windows 95 -käyttöoikeutta, Ohjelmiston käyttö on kielletty. Kaikenlainen muu Ohjelmiston käyttö on kielletty.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.64