LICENSE.TXT Driver File Contents (41509502.exe)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE TIL MICROSOFT SOFTWARE
MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95


VIGTIGT - BØR LÆSES OMHYGGELIGT: Denne Microsoft Slutbrugerlicensaftale (i det følgende kaldt "SL") er en juridisk bindende aftale mellem Dem (som fysisk person eller juridisk person) og producenten ("PC-Producenten") af den computer ("COMPUTER"), med hvilken De erhvervede det (de) Microsoft-softwareprodukt(er) ("SOFTWAREPRODUKT" eller "SOFTWAREN"), der er specificeret ovenfor.
Hvis SOFTWAREPRODUKTET ikke følger med en ny computer, er De ikke berettiget til at bruge dette SOFTWAREPRODUKT. SOFTWAREPRODUKTET inkluderer computersoftwaren, de tilknyttede medier og alt trykt materiale, samt al "on-line" eller elektronisk dokumentation. Installering, kopiering eller anden brug af SOFTWAREPRODUKTET er ensbetydende med Deres accept at blive bundet af denne SLs betingelser. Hvis De ikke kan acceptere at blive bundet af denne SLs betingelser, vil hverken Microsoft eller PC-Producenten være i stand til at give Dem licens til SOFTWAREPRODUKTET. I dette tilfælde må De hverken bruge eller kopiere SOFTWAREPRODUKT, og bør med det samme henvende Dem til PC-Producenten for oplysninger angående returneringen af det (de) ubrugte produkt(er) og refusionen af købesummen.

SOFTWAREPRODUKTLICENS

SOFTWAREPRODUKTET er beskyttet af copyright-love (ophavsret), internationale copyright-traktater, samt af andre love og traktater angående intellektuel ejendomsret. SOFTWAREPRODUKTET er licenseret, og ikke solgt.

1. LICENS. Denne SL giver Dem følgende rettigheder:
* Software. De har ret til at installere og bruge én kopi af SOFTWAREPRODUKTET på COMPUTEREN.
* Netværksfaciliteter. Hvis SOFTWAREPRODUKTET inkluderer funktioner, der gør det muligt for COMPUTEREN at fungere som en netværksserver, kan et ubegrænset antal af computere eller arbejdsstationer tilslutte sig serveren og i øvrigt benytte sig af dens basale netværksfaciliteter. De basale netværksfaciliteter er beskrevet mere detaljeret i det trykte materiale, der er vedlagt SOFTWAREPRODUKTET.
* Lagring/Brug på netværk. De har også ret til at lagre eller installere en kopi af SOFTWAREPRODUKTETS softwaredel på COMPUTEREN for at tillade andre computere at benytte sig af SOFTWAREPRODUKTET via et lokalt netværk, samt overføre SOFTWAREPRODUKTET til Deres andre computere via et lokalt netværk. Dette kræver dog, at De køber en licens til SOFTWAREPRODUKTET for hver enkelt computer, fra hvilken SOFTWAREPRODUKTET bliver brugt eller til hvilken den overføres. En licens til SOFTWAREPRODUKTET må ikke deles eller bruges simultant på separate computere.
* Valg af Operativsystem. PC-Producenten kan have valgt at forsyne Deres COMPUTER med et udvalg af Microsoft-operativsystemer. Hvis SOFTWAREPRODUKTET inkluderer både Windows 95 og et "Alternativt Microsoft OS" (enten (a) Windows til Workgroups, (b) MS-DOS og Windows, (c) MS-DOS-operativsystem og Windows til Workgroups-operativsystem, eller (d) Windows-operativsystem), har De kun licens til at bruge ét af de medfølgende Microsoft operativsystemer. Under installationen vil De blive bedt om at foretage et endegyldigt valg mellem Windows 95 eller et Alternativt Microsoft OS. Som resultat heraf vil det valgte Microsoft operativsystem blive installeret på COMPUTEREN, mens det (de) ikke-valgte Microsoft operativsystem(er) automatisk og permanent vil blive slette fra COMPUTERENS harddisk.
* Backup-program. Hvis PC-Producenten ikke har vedlagt en backup-kopi af SOFTWAREPRODUKTET med COMPUTEREN, kan De benytte Dem af Microsoft backup-programmet (såfremt det er inkluderet i SOFTWAREPRODUKTET) til at foretage én backup-kopi af SOFTWAREPRODUKTET. De har kun ret til at bruge kopien til backup- og arkiveringsformål. Backup-programmet hører permanent op med at virke, efter denne ene kopi er blevet taget.

2. ANDRE RETTIGHEDER OG BEGRÆNSNINGER.
* Begrænsninger i forbindelse med reverse engineering, dekompilering og disassembling. De må ikke foretage reverse engineering, dekompilering eller disassembling af SOFTWAREPRODUKTET, medmindre sådanne operationer er udtrykkeligt tilladt i henhold til gældende lov.
* Adskillelse af komponenter. SOFTWAREPRODUKTET er licenseret som et separat produkt. Dets komponenter må derfor ikke adskilles og bruges på mere end én computer.
* Én computer. SOFTWAREPRODUKTET er licenseret sammen med COMPUTEREN som et separat, integreret produkt. SOFTWAREPRODUKTET må kun bruges sammen med COMPUTEREN.
* Udlejning. De må ikke udleje eller bortlease SOFTWAREPRODUKTET.
* Overdragelse af software. De har kun ret til permanent at overføre de rettigheder, der gives til Dem inden for rammerne af denne SL på betingelse af, at der er tale om salg eller permanent overdragelse af COMPUTEREN, samt at De ikke beholder nogle kopier. Desuden kræves det, at De skal overføre SOFTWAREPRODUKTET (inklusive alle komponenter, medier og det trykte materiale, alle evt. opgraderinger, denne SL, samt evt. ægthedsbevis), og at modtageren accepterer at blive bundet af betingelserne i denne SL. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er en opgradering, skal overdragelsen inkludere alle tidligere versioner af SOFTWAREPRODUKTET.
* Aftalens ophør. Microsoft forbeholder sig ret til at bringe denne SL til ophør i tilfælde af, at De ikke overholder dens betingelser. I dette tilfælde er De forpligtet til at destruere alle kopier af SOFTWAREPRODUKTET, samt alle dets komponenter.

3. OPGRADERINGER. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er en opgradering af et andet produkt, enten fra Microsoft eller en anden leverandør, må De kun bruge eller overdrage SOFTWAREPRODUKTET i forbindelse med det opgraderede produkt, medmindre De destruerer det opgraderede produkt. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er en opgradering af et Microsoft-produkt, må De fremover kun bruge det opgraderede produkt i overensstemmelse med betingelserne i denne SL. Hvis SOFTWAREPRODUKTET er en opgradering af en komponent, der tilhører en programpakke, til hvilken De har licens som til et separat produkt, må SOFTWAREPRODUKTET kun bruges og overdrages som en del af den pågældende produktpakke, og må ikke adskilles fra denne til brug på mere end én computer.

4. COPYRIGHT (OPHAVSRET). Alle ejendoms- og ophavsrettigheder relateret til SOFTWAREPRODUKTET (herunder alle billeder, fotografier, animationer, video, lyd, musik, tekst og tilbehørsapplikationer, der hører med SOFTWAREPRODUKTET), det vedlagte trykte materiale og alle kopier af SOFTWAREPRODUKTET tilhører Microsoft eller Microsofts leverandører. SOFTWAREPRODUKTET er beskyttet af love og internationale copyright-traktater. De må ikke kopiere det trykte materiale, der er vedlagt SOFTWAREPRODUKTET.

5. SOFTWARE PÅ FLERE MEDIER. De kan modtage SOFTWAREPRODUKTET på mere end én type medie. Uanset mediets type eller størrelse må De kun bruge det ene medie, der er kompatibelt med Deres computer. De må ikke bruge eller installere det andet medie på en anden computer. De må ikke udlåne, udleje, bortlease eller på anden vis overdrage det andet medie til en anden bruger, medmindre det drejer sig om en permanent overdragelse (som beskrevet ovenfor) af SOFTWAREPRODUKTET.

6. PRODUKTSUPPORT. Produktsupport til SOFTWAREPRODUKTET er ikke tilgængelig hos Microsoft eller Microsofts afdelinger. For at modtage produktsupport henvises De til PC-Producentens support-nummer, der fremgår af dokumentationen til COMPUTEREN. Hvis De har spørgsmål angående denne SL, eller hvis De ønsker at kontakte PC-Producenten angående andre spørgsmål, bør de bruge den adresse, der fremgår af dokumentationen til COMPUTEREN.

OPLYSNINGER OM DEN BEGRÆNSEDE GARANTI OG DE SÆRLIGE REGLER, DER GÆLDER FOR DERES LAND, FINDER DE I GARANTIHÆFTET VEDLAGT DENNE PAKKE, ELLER BLANDT DET TRYKTE MATERIALE TIL DETTE SOFTWAREPRODUKT.


TILLÆG TIL MICROSOFT SOFTWARELICENSAFTALEN TIL MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95

I nærværende Tillæg beskrives yderligere betingelser, som er gældende i forbindelse med Deres brug af Microsoft Internet Explorer og NetMeeting[tm] konferencesoftware ("Softwaren"). Softwaren må kun benyttes som en del af Windows 95, og brugen af Softwaren er underlagt betingelserne i nærværende Tillæg samt Slutbrugerlicensaftalen ("Slutbrugerlicensaftalen"), som blev leveret sammen med Windows 95. Termer, som ikke er defineret i nærværende Tillæg, har samme betydning som beskrevet i Slutbrugerlicensaftalen. Ved at bruge eller downloade Softwaren accepterer De at være bundet af betingelserne i Slutbrugerlicensaftalen og nærværende Tillæg. Hvis De ikke kan acceptere disse betingelser, har De ikke ret til at benytte Softwaren.

1. Følgende yderligere betingelser gælder for Microsoft Internet Explorer:
* BEMÆRKNING OM JAVA-UNDERSTØTTELSE.  SOFTWAREN KAN EVENTUELT UNDERSTØTTE PROGRAMMER SKREVET I JAVA.  JAVA-TEKNOLOGIEN TOLERERER IKKE FEJL OG ER IKKE DESIGNET, FREMSTILLET ELLER BEREGNET TIL BRUG ELLER VIDERESALG SOM ONLINE STYRINGSUDSTYR I RISIKOMILJØER, HVOR DER KRÆVES FEJLSIKKER YDEEVNE, F.EKS. I FORBINDELSE MED DRIFTEN AF ATOMANLÆG, FLYNAVIGERINGS- ELLER FLYKOMMUNIKATIONSSYSTEMER, STYRING AF LUFTTRAFFIK, HJERTE-LUNGEMASKINER ELLER VÅBENSYSTEMER, HVOR ET EVENTUELT SVIGT I JAVA-TEKNOLOGIEN DIREKTE VILLE KUNNE MEDFØRE DØD, PERSONSKADE ELLER ALVORLIGE FYSISKE ELLER MILLJØMÆSSIGE SKADER.

2. Følgende yderligere betingelser gælder for NetMeeting[tm] konferencesoftware:
* DELING AF PROGRAMMER. Softwaren indeholder teknologi, der gør det muligt for to eller flere computere at dele programmer, uanset om et program kun er installeret på den ene computer. De kan benytte denne teknologi til konferencer med flere deltagere med alle Microsoft-produkter. Hvis der er tale om programmer, som ikke tilhører Microsoft, bør De læse den medfølgende licensaftale eller kontakte licensgiver for at finde ud af, om licensgiver tillader deling af programmer. 
* De skal overholde alle gældende love i forbindelse med brugen af Softwaren. 

Såfremt De ikke har en gyldig licens til Windows 95, må De ikke benytte Softwaren. Al anden brug af Softwaren er forbudt.
            
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 4.54