LICENSE.TXT Driver File Contents (21009502.exe)

LICENSAVTAL FÖR MICROSOFT-PROGRAMVARA
MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95

VIKTIGT - LÄS NOGGRANT. Detta Licensavtal är ett bindande avtal mellan Er (individ eller företag) och tillverkaren ("PC-tillverkaren") av datorsystemet ("DATORN") vilken Ni förvärvade den ovan angivna Microsoft-programvaruprodukten ("PROGRAMVARUPRODUKTEN" eller "PROGRAMVARAN") tillsammans med. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN inte förvärvats tillsammans med ett nytt datorsystem har Ni inte rätt att använda eller framställa kopior av PROGRAMVARUPRODUKTEN. PROGRAMVARUPRODUKTEN inkluderar programvara och tillhörande media, skriftligt material samt eventuell "online" eller elektronisk dokumentation. Genom att Ni installerar, framställer kopior av eller på annat sätt använder PROGRAMVARUPRODUKTEN, accepterar Ni dessa licensvillkor och detta Licensavtal blir därigenom bindande för Er. Om Ni inte vill acceptera licensvillkoren avser inte PC-tillverkaren och Microsoft att licensiera PROGRAMVARUPRODUKTEN till Er. I sådant fall har Ni inte rätt att använda eller framställa kopior av PROGRAMVARUPRODUKTEN och Ni bör omedelbart kontakta PC-tillverkaren för instruktioner angående returnering av den oanvända produkten för återbetalning av köpeskillingen.
	
PROGRAMVARULICENS
PROGRAMVARUPRODUKTEN skyddas av upphovsrättslagstiftning och internationella upphovsrättskonventioner samt andra immaterialrättsliga lagar och konventioner. PROGRAMVARUPRODUKTEN säljs inte, den licensieras.

1. BEVILJANDE AV LICENS. Detta Licensavtal beviljar Er följande rättigheter:
* Programvara. Ni har rätt att installera och använda ett exemplar av PROGRAMVARUPRODUKTEN på DATORN. 
* Nätverkstjänster. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN medger att DATORN kan fungera som en nätverksserver, får ett obegränsat antal datorer eller arbetsstationer ha tillgång till eller på annat sätt använda de grundläggande nätverkstjänsterna hos sådan server. De grundläggande nätverkstjänsterna beskrivs mer i detalj i det skriftliga material som medföljer PROGRAMVARUPRODUKTEN.
* Lagring/nätverksanvändning. Ni har också rätt att installera ett exemplar av programvarudelen av PROGRAMVARUPRODUKTEN på DATORN för att ge Era andra datorer tillgång till PROGRAMVARUPRODUKTEN via ett internt nätverk, samt distribuera PROGRAMVARUPRODUKTEN till Era andra datorer via ett internt nätverk. Detta gäller endast under förutsättning att Ni förvärvar och tilldelar en licens för PROGRAMVARUPRODUKTEN för varje enskild dator på vilken PROGRAMVARUPRODUKTEN används eller till vilken den distribueras. En licens för PROGRAMVARUPRODUKTEN får inte delas eller användas samtidigt på olika datorer.
* Val av operativsystem. PC-tillverkaren kan ha erbjudit Er att välja Microsoft operativsystem till DATORN. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN inkluderar både Windows 95 och ett "Alternativt Microsoft-operativsystem" (antingen (a) Windows för Workgroups, (b) MS-DOS och Windows, (c) MS-DOS operativsystem och Windows för Workgroups operativsystem, eller (d) Windows operativsystem), har Ni rätt att använda endast ett av de operativsystem som erbjuds. Som en del av startproceduren för PROGRAMVARAN får Ni en engångsmöjlighet att välja antingen Windows 95 eller ett Alternativt Microsoft-operativsystem. Sedan Ni valt Microsoft-operativsystem kommer detta att installeras på DATORN samtidigt som de Microsoft-operativsystem Ni inte valt automatiskt kommer att raderas från DATORNs hårddisk. 
* Säkerhetskopieringsfunktion. Om PC-tillverkaren inte har inkluderat en säkerhetskopia av PROGRAMVARUPRODUKTEN tillsammans med DATORN har Ni rätt att använda Microsofts säkerhetskopieringsfunktion, om sådan medföljer PROGRAMVARUPRODUKTEN, för att framställa en säkerhetskopia av PROGRAMVARUPRODUKTEN. Efter att säkerhetskopian framställts kommer säkerhetskopieringsfunktionen att upphöra att fungera.

2. BESKRIVNING AV ÖVRIGA RÄTTIGHETER OCH BEGRÄNSNINGAR. 
* Reverse Engineering, dekompilering m m. Ni har inte, förutom vad som är uttryckligen tillåtet enligt lag oavsett denna begränsning, rätt att förändra, dekompilera eller på annat sätt utnyttja PROGRAMVARUPRODUKTEN. 
* Uppdelning av komponenter. PROGRAMVARUPRODUKTEN licensieras som en enskild produkt. Dess komponenter får inte delas upp för användning på mer än en dator.
* Enskild DATOR. PROGRAMVARUPRODUKTEN licensieras tillsammans med DATORN som en enda integrerad produkt. PROGRAMVARUPRODUKTEN får endast användas tillsammans med DATORN. 
* Uthyrning. Ni har inte rätt att uthyra eller leasa ut PROGRAMVARUPRODUKTEN.
* Överlåtelse. Ni har rätt att varaktigt överlåta samtliga Era rättigheter enligt detta Licensavtal endast som en del av en överlåtelse av DATORN, under förutsättning att; Ni inte behåller något exemplar, Ni överlåter hela PROGRAMVARUPRODUKTEN (inklusive alla komponenter, media, tryckt material, eventuella uppgraderingar, detta Licensavtal och, i tillämpliga fall, äkthetsbeviset) och mottagaren underkastar sig bestämmelserna i detta Licensavtal. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är en uppgradering måste en överlåtelse omfatta samtliga föregående versioner av PROGRAMVARUPRODUKTEN.
* Uppsägning. Microsoft har rätt att säga upp denna licens om Ni bryter mot något av licensvillkoren. I sådant fall måste Ni förstöra samtliga exemplar av PROGRAMVARUPRODUKTEN och samtliga dess komponenter.

3. UPPGRADERINGAR. Om denna PROGRAMVARUPRODUKT är en uppgradering från en annan produkt, oavsett om den är från Microsoft eller från en annan leverantör, har Ni rätt att använda eller överlåta PROGRAMVARUPRODUKTEN endast tillsammans med sådan uppgraderad produkt om Ni inte förstör densamma. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är en uppgradering från en Microsoft-produkt har Ni numera endast rätt att använda sådan uppgraderad produkt i enlighet med villkoren i detta Licensavtal. Om PROGRAMVARUPRODUKTEN är en uppgradering av en komponent i ett programvarupaket som Ni förvärvat licens för som en enskild produkt, har Ni rätt att använda och överlåta PROGRAMVARUPRODUKTEN endast tillsammans med sådant enskilt programvarupaket och Ni får inte dela upp PROGRAMVARUPRODUKTEN för användning på mer än en dator.

4. UPPHOVSRÄTT. Äganderätten och upphovsrättigheterna till PROGRAMVARUPRODUKTEN (inklusive, men utan begränsning till, avbilder, fotografier, animationer, video, audio, musik, text och tillbehörsprogram som inarbetats i PROGRAMVARUPRODUKTEN), medföljande skriftligt material och eventuella exemplar av PROGRAMVARUPRODUKTEN, ägs av Microsoft eller dess leverantörer. PROGRAMVARUPRODUKTEN skyddas av upphovsrättslig lagstiftning och internationella upphovsrättskonventioner. Ni har inte rätt att kopiera det skriftliga material som medföljer PROGRAMVARUPRODUKTEN.

5. DUBBELT LAGRINGSMEDIA. Ni kan erhålla PROGRAMVARUPRODUKTEN på fler än ett medium. Oavsett typ eller storlek av media som Ni erhåller har Ni endast rätt att använda ett media lämpligt för Er enskilda dator. Ni har inte rätt att använda eller installera andra media på en annan dator. Ni har inte rätt att låna ut, uthyra, leasa ut, eller på annat sätt överlåta andra media till en annan användare, annat än som en del av en fullständig överlåtelse (i enlighet med vad som anges ovan) av PROGRAMVARUPRODUKTEN.

6. PRODUKTSUPPORT. Produktsupport för PROGRAMVARUPRODUKTEN lämnas inte av Microsoft Corporation eller dess dotterbolag. För produktsupport hänvisas till PC-tillverkarens supportnummer som finns i dokumentationen till DATORN. Om Ni har några frågor rörande detta Licensavtal eller om Ni av någon anledning önskar kontakta PC-tillverkaren, kan Ni skriva till den adress som anges i dokumentationen till DATORN.
	
BETRÄFFANDE GARANTI OCH DE SÄRSKILDA BESTÄMMELSER TILLÄMPLIGA I ERT LAND HÄNVISAS TILL DEN GARANTIBROSCHYR SOM MEDFÖLJER DENNA FÖRPACKNING ELLER ÅTERFINNS I DET SKRIFTLIGA MATERIALET TILL PROGRAMVARUPRODUKTEN. 


TILLÄGG TILL MICROSOFTS LICENSAVTAL FÖR MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95

I detta Tillägg beskrivs ytterligare villkor för användning av Microsoft Internet Explorer och konferensprogramvaran NetMeeting[tm] ("Programvaran"). Ni har endast rätt att använda Programvaran som en del av Windows 95, och för denna användning gäller både villkoren i detta Tillägg och Licensavtalet som medföljer Windows 95. Termer som ej definieras i detta Tillägg skall ha samma innebörd som anges i Licensavtalet. Genom att använda eller ladda ned Programvaran accepterar Ni att bli bunden av villkoren i Licensavtalet och i detta Tillägg. Om Ni inte accepterar villkoren, har Ni inte rätt att använda Programvaran.

1. Följande tilläggsvillkor gäller Microsoft Internet Explorer:
* OBSERVERA FÖLJANDE ANGÅENDE JAVA-SUPPORT. PROGRAMVARUPRODUKTEN KAN INNEHÅLLA STÖD FÖR PROGRAM SKRIVNA I JAVA. JAVA-TEKNIKEN ÄR EJ FELTOLERANT OCH ÄR EJ UTFORMAD, TILLVERKAD ELLER AVSEDD FÖR ANVÄNDNING ELLER VIDAREFÖRSÄLJNING SOM KONTROLLUTRUSTNING I FARLIG MILJÖ MED KRAV PÅ FELFRI FUNKTION, T EX KÄRNKRAFTSANLÄGGNINGAR, NAVIGATIONS- ELLER KOMMUNIKATIONSSYSTEM FÖR FLYGPLAN, FLYGLEDNING, LIVSUPPEHÅLLANDE SYSTEM ELLER VAPENSYSTEM, I VILKA FALLERANDE JAVA-TEKNIK DIREKT KAN ORSAKA DÖDSFALL, ANNAN PERSONSKADA ELLER ALLVARLIG FYSISK SKADA SAMT MILJÖSKADA.

2. Följande tilläggsvillkor gäller konferensprogramvaran NetMeeting[tm]:
* DELNING AV PROGRAM.  Programvaran innehåller teknik som gör det möjligt att dela program mellan två eller flera datorer, trots att programmet endast är installerat på en av datorerna. Ni har rätt att använda denna teknik tillsammans med alla Microsoft-produkter, för konferenser med flera deltagare. För icke-Microsoft-program bör Ni ta del av det åtföljande licensavtalet eller kontakta utfärdaren av licensen för att kontrollera om delning av programmet är tillåten.
* Ni måste följa alla tillämpliga lagar och förordningar gällande användning av Programvaran. 

Om Ni inte har en giltig licens för användning av Windows 95, har Ni inte rätt att använda Programvaran. All annan användning av Programvaran är förbjuden.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.58