LICENSE.TXT Driver File Contents (21009502.exe)

SLUTTBRUKERLISENS FOR MICROSOFT PROGRAMVARE

MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95

VIKTIG - LES DETTE NØYE: Denne sluttbrukerlisensen ("LISENSAVTALEN") er en rettslig bindende avtale mellom deg (fysisk eller juridisk person) og produsenten ("PC-produsenten") av datamaskinsystemet ("DATAMASKINEN") som du mottok Microsoft-programvareprodukt(er), som angitt ovenfor ("PROGRAMVAREPRODUKT" eller "PROGRAMVARE"), på. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET ikke er i følge med et nytt datamaskinsystem, er det ikke lov å bruke eller kopiere PROGRAMVAREPRODUKTET. PROGRAMVAREPRODUKTET omfatter programvare for datamaskinen, tilhørende medier, alt trykt materiale og all "online" eller elektronisk dokumentasjon. Ved å installere, kopiere eller på annen måte bruke PROGRAMVAREPRODUKTET, sier du deg bundet av vilkårene i denne LISENSAVTALEN. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne LISENSAVTALEN, vil ikke PC-produsenten og Microsoft gi deg lisens på dette PROGRAMVAREPRODUKTET.  I så fall har du ikke lov til å bruke eller kopiere dette PROGRAMVAREPRODUKTET, og du bør umiddelbart kontakte PC-produsenten for å få instruksjoner om hvordan du returnerer de(t) ubrukte produkt(ene) og får kjøpesummen refundert.


LISENS FOR PROGRAMVARE

PROGRAMVAREPRODUKTET beskyttes av lover om opphavsrett og internasjonale avtaler om opphavsrett, herunder lov av 12. mai 1961 nr. 2 om opphavsrett til åndsverk m.v., samt andre lover og avtaler om opphavsrett til åndsverk. Det gis lisens på PROGRAMVAREPRODUKTET; det selges ikke.

1. LISENS.  Denne LISENSAVTALEN gir deg følgende rettigheter:
* Programvare. Du kan installere og bruke ett eksemplar av PROGRAMVAREPRODUKTET på DATAMASKINEN.
* Nettverkstjenester. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET omfatter funksjoner som gjør at DATAMASKINEN kan gjøre tjeneste som nettverksserver, kan et hvilket som helst antall datamaskiner og arbeidsstasjoner ha adgang til eller på annen måte bruke serverens grunnleggende nettverksfunksjoner. De grunnleggende nettverksfunksjonene er beskrevet mer detaljert i det trykte materialet som følger med PROGRAMVAREPRODUKTET.
* Lagring og nettverksbruk. Du kan i tillegg lagre eller installere ett eksemplar av programvaredelen av PROGRAMVAREPRODUKTET på DATAMASKINEN slik at det er mulig for andre datamaskiner å bruke PROGRAMVAREPRODUKTET gjennom et internt nettverk, og distribuere PROGRAMVAREPRODUKTET til andre datamaskiner gjennom et internt nettverk. Du må imidlertid anskaffe og tildele én lisens for PROGRAMVAREPRODUKTET for hver datamaskin som PROGRAMVAREPRODUKTET brukes på eller distribueres til. Lisensen for PROGRAMVAREPRODUKTET kan ikke deles eller benyttes samtidig på forskjellige datamaskiner.
* Valg av operativsystem. PC-produsenten kan ha gitt deg et valg av Microsoft operativsystemer for DATAMASKINEN. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET omfatter både Windows 95 og et "alternativt Microsoft operativsystem" (enten (a) Windows for Workgroups, (b) MS-DOS og Windows, (c) MS-DOS operativsystem og Windows for Workgroups operativsystem eller (d) Windows operativsystem) har du kun lisens til å bruke ett av de Microsoft operativsystemene som er tilgjengelige. Som en del av installasjonsprosessen for PROGRAMVAREN, får du én sjanse til å velge enten Windows 95 eller et alternativt Microsoft operativsystem. Når du har valgt, blir det operativsystemet du valgte, installert i DATAMASKINEN, og det operativsystemet du ikke valgte, blir slettet fra harddisken for godt.
* Sikkerhetskopiering. Hvis PC-produsenten ikke har inkludert en sikkerhetskopi av PROGRAMVAREPRODUKTET med DATAMASKINEN, kan du bruke Microsofts sikkerhetskopieringsprogram, hvis det er inkludert med PROGRAMVAREPRODUKTET, til å lage én eneste sikkerhetskopi av PROGRAMVAREPRODUKTET. Denne sikkerhetskopien kan kun brukes til arkiveringsformål. Etter at denne ene sikkerhetskopien er laget, blir sikkerhetskopieringsprogrammet deaktivert for godt.

2. BESKRIVELSE AV ANDRE RETTIGHETER OG BEGRENSNINGER
* Begrensning av "reverse engineering", dekompilering og demontering. Du har ikke lov til å ta ifra hverandre programkoden (reverse engineering), dekompilere eller demontere PROGRAMVAREPRODUKTET, med mindre slik aktivitet er uttrykkelig tillatt ved lov
* Atskillelse av komponenter. Det gis lisens på PROGRAMVAREPRODUKTET som ett enkelt produkt. Komponentdelene skal ikke atskilles og brukes på mer enn én datamaskin.
* En enkelt DATAMASKIN. Det gis lisens på PROGRAMVAREPRODUKTET sammen med DATAMASKINEN som ett eneste integrert produkt. PROGRAMVAREPRODUKTET kan kun brukes med DATAMASKINEN.
* Utleie. Du kan ikke lease eller leie ut PROGRAMVAREPRODUKTET.
* Programvareoverføring. Du kan kun overføre alle dine rettigheter under denne lisensavtalen på permanent basis som en del av salg eller overføring av DATAMASKINEN, under forutsetning av at du ikke beholder noen kopier selv. I så fall må du overføre alle deler av PROGRAMVAREPRODUKTET (inkludert alle komponentdeler, medier og trykt materiale, eventuelle oppgraderinger, denne LISENSAVTALEN og, dersom det er aktuelt, produktbevis), og mottaker må godta vilkårene i denne LISENSAVTALEN. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering, skal en eventuell overføring omfatte alle tidligere versjoner av PROGRAMVAREPRODUKTET.
* Heving. Microsoft kan heve denne LISENSAVTALEN dersom du unnlater å oppfylle alle vilkår og betingelser i LISENSAVTALEN. I så fall må du tilintetgjøre alle kopier av PROGRAMVAREPRODUKTET i alle dens deler.

3. OPPGRADERINGER. Dersom PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering av et annet produkt, hva enten det er fra Microsoft  eller en annen leverandør, kan du, hvis du ikke tilintetgjør det oppgraderte produktet,  kun bruke eller overføre PROGRAMVAREPRODUKTET sammen med det oppgraderte produktet. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering av et Microsoft-produkt, kan du nå kun bruke dette oppgraderte produktet i henhold til denne LISENSAVTALEN. Hvis PROGRAMVAREPRODUKTET er en oppgradering av en komponent i en programvarepakke som du hadde lisens på som ett enkelt produkt, kan PROGRAMVAREPRODUKTET kun brukes og overføres som en del av denne produktpakken og skal ikke atskilles for bruk på mer enn én datamaskin.

4. COPYRIGHT. All opphavsrett til PROGRAMVAREPRODUKTET, (bl.a. alle fotografiske og andre billedlige uttrykk, animasjon, video, audio, musikk, tekst og "små-programmer" som inngår i PROGRAMVAREPRODUKTET), tilhørende trykt materiale og alle eksemplarer av PROGRAMVAREPRODUKTET eies av Microsoft eller dets leverandører. PROGRAMVAREPRODUKTET beskyttes av lover om opphavsrett og internasjonale avtaler, herunder lov av 12. mai 1961 nr 2 om opphavsrett til åndsverk m.v. Det er ikke lov å kopiere det trykte materialet som følger med PROGRAMVAREPRODUKTET.

5. FLERMEDIEPROGRAMVARE.  Du kan tenkes å motta PROGRAMVAREPRODUKTET på mer enn ett medium. Uansett hvilke medier du mottar, skal du kun bruke det mediet som passer for denne ene datamaskinen. Du skal ikke bruke eller installere det andre mediet på en annen datamaskin. Du skal ikke låne bort, leie ut, lease eller på annen måte overføre det andre mediet til en annen bruker, unntatt når dette skjer som et ledd i en permanent overføring (som angitt ovenfor) av PROGRAMVAREPRODUKTET.

6. PRODUKTSTØTTE. Produktstøtte for PROGRAMVAREPRODUKTET gis ikke  av Microsoft Corporation eller dets datterselskaper. Se i stedet PC-produsentens kundestøttenummer gitt i dokumentasjon for DATAMASKINEN når det gjelder produktstøtte. Hvis du har spørsmål angående denne LISENSAVTALEN, eller ønsker å kontakte PC-produsenten av andre grunner, ber vi deg bruke adressen gitt i dokumentasjonen for datamaskinen.


NÅR DET GJELDER BEGRENSET GARANTI OG SPESIELLE FORHOLD SOM GJELDER I DIN RETTSKRETS, HENVISES DU TIL GARANTIVEDLEGGET SOM FULGTE MED DENNE PAKKEN ELLER SOM FULGTE MED DET TRYKTE MATERIALET FOR PROGRAMVAREPRODUKTET.
TILLEGG TIL PROGRAMVARELISENS 
FOR MICROSOFT[r] WINDOWS[r] 95

Dette Tillegget beskriver tilleggsvilkårene som gjelder bruk av Microsoft Internet Explorer og NetMeeting[tm] Conferencing Software ("Programvaren"). De har bare rett til å bruke Programvaren som komponent av Windows 95, og Deres bruk av Programvaren er underlagt vilkårene i både dette Tillegget og i Sluttbruker-lisensavtalen ("Lisensavtalen") som ble levert med Windows 95. Udefinerte termer i dette Tillegget skal ha samme betydning som fastsatt i Lisensavtalen. Ved å bruke eller laste ned Programvaren, aksepterer De å være bundet av vilkårene i Lisensavtalen og dette Tillegget. Hvis De ikke aksepterer vilkårene, har De ikke rett til å bruke Programvaren.

1. Tilleggsvilkårene nedenfor gjelder Microsoft Internet Explorer:
* MERKNAD VEDRØRENDE JAVA-STØTTE. PROGRAMVAREN KAN INNEHOLDE STØTTE FOR PROGRAMMER SOM ER SKREVET I JAVA. JAVA-TEKNOLOGIEN ER IKKE FEILSIKKER OG ER IKKE UTVIKLET, PRODUSERT ELLER BEREGNET FOR BRUK ELLER SALG SOM ELEKTRONISK KONTROLLUTSTYR I FARLIGE OMGIVELSER SOM FORDRER FEILSIKKER YTELSE, FOR EKSEMPEL DRIFT AV KJERNEKRAFTANLEGG, FLYNAVIGASJON ELLER KOMMUNIKASJONSSYSTEMER, LUFTFARTSKONTROLL, MASKINER SOM DIREKTE REDDER LIV ELLER VÅPENSYSTEMER HVOR FEIL VED JAVA-TEKNOLOGIEN DIREKTE KAN FØRE TIL DØD, SKADE PÅ LEGEME ELLER ALVORLIGE FYSISKE ELLER MILJØMESSIGE SKADER.

2. Tilleggsvilkårene nedenfor gjelder NetMeeting[tm] Conferencing Software:
* DELING AV PROGRAMMER. Programvaren inneholder teknologi som gjør det mulig å dele applikasjoner mellom to eller flere datamaskiner, også om applikasjonen er installert på bare den ene datamaskinen. De kan bruke denne teknologien sammen med alle Microsoft-produkter til å holde konferanser med flere deltakere. Når det gjelder applikasjoner som ikke leveres av Microsoft, må De lese lisensavtalen for det aktuelle produktet eller kontakte utstederen av lisensen for å få viteom lisensutstederen tillater deling av applikasjoner.
* De plikter forøvrig å overholde all gjeldende lovgivning vedrørende bruk av Programvaren. 

Hvis De ikke har gyldig lisens for å bruke Windows 95, har De ikke rett til å bruke denne Programvaren. Enhver annen bruk av Programvaren er forbudt.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.91