HPLicno.txt Driver File Contents (lj4200psbundle-no.exe)

Lisensavtale for HP-programvare

NB!  BRUK AV PROGRAMVAREN ER UNDERLAGT LISENSVILKÅRENE FOR HP-PROGRAMVARE SOM FREMLEGGES NEDENFOR. BRUK AV PROGRAMVAREN VISER AT DU GODTAR BETINGELSENE I DENNE LISENSAVTALEN.  HVIS DU IKKE GODTAR DISSE LISENSVILKÅRENE, MÅ DU RETURNERE PROGRAMVAREN OG FÅ HELE KJØPESUMMEN REFUNDERT. HVIS PROGRAMVAREN FØLGER MED SOM EN DEL AV ET ANNET PRODUKT, KAN DU RETURNERE HELE DET UBRUKTE PRODUKTET OG FÅ HELE KJØPESUMMEN REFUNDERT.  

VILKÅR FOR LISENS PÅ HP-PROGRAMVARE

Følgende Lisensvilkår gjelder bruk av medfølgende Programvare med mindre du har en separat, skriftlig avtale med HP.
Lisens.  HP gir deg lisens til å bruke ett eksemplar av Programvaren. "Bruke" betyr å lagre, laste inn, installere, kjøre eller vise Programvaren. Du har ikke lov til å modifisere Programvaren eller deaktivere noen av lisens- eller kontrollfunksjonene i Programvaren. Hvis det er gitt lisens på Programvaren for "samtidig bruk", har du ikke lov til å la mer enn maks. antall godkjente brukere bruke Programvaren samtidig.
Eiendomsrett. Programvaren eies av HP eller dets tredjeparts leverandører, som også har opphavsrett til den. Lisensen gir deg ingen rettigheter eller eiendomsrett til Programvaren og er ikke et salg av noen rettigheter til Programvaren. HPs tredjeparts leverandører kan beskytte sine rettigheter i tilfelle eventuelle brudd på Lisensvilkårene.
Kopier og tilpasninger. Du har kun lov til å lage kopier eller tilpasninger av Programvaren for arkiveringsformål eller når kopiering eller tilpasning er et viktig trinn i den godkjente bruken av Programvaren. Du må reprodusere alle merknader om opphavsrett i den originale Programvaren i alle kopier og tilpasninger. Du har ikke lov til å kopiere Programvaren til eventuelle elektroniske oppslagstavler eller liknende systemer.


Ingen demontering eller dekryptering. Du har ikke lov til å demontere eller dekompilere Programvaren uten å få skriftlig tillatelse fra HP på forhånd. I noen rettskretser, er ikke  HPs tillatelse påkrevd for demontering eller dekompilering. Ved forespørsel må du gi HP rimelig detaljert informasjon om eventuell demontering eller dekompilering. Du har ikke lov til å dekryptere Programvaren med mindre dekryptering er en nødvendig del av bruken av Programvaren.
Overdragelse. Din lisens opphører automatisk ved eventuell overdragelse av Programvaren. Ved overdragelsen må du levere Programvaren, inkludert eventuelle kopier og beslektet dokumentasjon, til personen den overdras til. Personen som Programvaren overdras til  må godta disse Lisensvilkårene som en betingelse for overdragelsen.  
Opphør av lisensen. HP kan avslutte lisensen ved varsel dersom du unnlater å overholde noen av disse Lisensvilkårene. Ved opphør av lisensen, må du umiddelbart ødelegge Programvaren, samt alle kopier, tilpasninger og sammensluttede deler i enhver form.
Eksportkrav. Du har ikke lov til å eksportere eller re-eksportere Programvaren eller eventuelle kopier eller tilpasninger under brudd på gjeldende lover og regler.
Begrensede rettigheter for de amerikanske styresmaktene. Programvaren og dokumentasjonen er utviklet utelukkende på privat bekostning og leveres som "Commercial Computer Software"  (kommersiell programvare) "restricted computer software" (begrenset programvare).  De leveres og gis lisens på som "commercial computer software" som definert i DFARS 252.227-7013 (Okt 1988), DFARS 252.211-7015 (Mai 1991) eller DFARS 252.227-7014 (Jun 1995), som en "commercial item" (kommersiell gjenstand) som definert i FAR 2.101 (a) eller som "Restricted computer software"  (begrenset programvare) som definert i FAR 52.227-19 (Jun 1987) (eller eventuelt andre tilsvarende regler eller kontraktklausul), avhengig av hvilken som passer.  Du har kun de rettigheter som gjelder for slik Programvare og Dokumentasjon i aktuelle klausuler i FAR eller DFARS eller HPs standard programvareavtale for produktet.  

HEWLETT-PACKARDS ERKLÆRING OM BEGRENSET GARANTI
1. HP garanterer deg, sluttbrukeren, at maskinvare, tilbehør og forbruksvarer fra HP, vil være fri for mangler i materiale eller utførelse etter kjøpsdato i den perioden som er angitt ovenfor. Hvis HP informeres om slike mangler under garantiperioden, vil HP, etter valg, enten reparere eller skifte ut produkter som viser seg å ha mangler.
2. HP garanterer at HP-programvare ikke vil mislykkes i å utføre sine programmeringsinstruksjoner etter kjøpsdato i den perioden som er angitt ovenfor, på grunn av mangler i materiale eller utførelse, ved riktig installasjon og bruk. Hvis HP informeres om slike mangler under garantiperioden, vil HP skifte ut programvaremedier som ikke utfører sine programmeringsinstruksjoner grunnet slike mangler.
3.  HP garanterer ikke at bruken av HP-produkter blir uavbrutt eller feilfri. HP-produkter kan inneholde omfabrikerte deler som tilsvarer nye deler i ytelse eller som har vært utsatt som tilfeldig bruk. Hvis HP ikke er i stand, innen en rimelig periode, til å reparerer eller skifte ut eventuelle produkter til garantert stand, har du rett til å få kjøpesummen refundert ved prompte retur av produktet.
4. Garantien gjelde ikke mangler som forårsakes av (a) feilaktig eller utilstrekkelig vedlikehold eller kalibrering, (b) programvare, grensesnitt, deler og forbruksvarer som ikke kommer fra HP, (c) spesifikasjoner for produktet som ikke er godkjente eller (e) feilaktig klargjøring eller vedlikehold av bruksområdet.


5. EVENTUELL UNDERFORSTÅTT GARANTI AV SALGBARHET ELLER BRUKBARHET FOR ET BESTEMT FORMÅL ER BEGRENSET TIL SAMME PERIODE SOM DEN UTTRYKTE GARANTIEN SOM ER FREMLAGT OVENFOR. Det er noen stater og provinser som ikke tillater begrensninger på varigheten av underforståtte garantier, så det er ikke sikkert begrensningen eller unntaket ovenfor gjelder deg. Denne garantien gir deg bestemte lovmessige rettigheter og du kan også tenkes å ha andre rettigheter som varierer fra stat til stat og provins til provins.
6. KOMPENSASJONEN I DENNE GARANTIERKLÆRINGEN REPRESENTERER DIN ENESTE KOMPENSASJON. MED OVENNEVNTE UNNTAK, FRASKRIVER HP SEG ANSVARET FOR DATATAP ELLER DIREKTE, SPESIELL, LEDSAGENDE, PÅFØLGENDE (INKLUDERT TAPT FORTJENESTE) ELLER ANNEN SKADE, ENTEN DEN ER BASERT PÅ KONTRAKTLOV, SIVILLOV ELLER ANNET.  Det er noen stater som ikke tillater unntak eller begrensninger av ledsagende eller påfølgende skader, så ovennevnte begrensning eller unntak gjelder kanskje ikke deg.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.57