license.txt Driver File Contents (dj518fi.exe)

HUOMIO: TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTTÖÄ SITOVAT OHEISET HP:N OHJELMISTON KÄYTTÖLUVAN EHDOT. OHJELMISTON KÄYTTÖ MERKITSEE, ETTÄ OLET HYVÄKSYNYT NÄMÄ KÄYTTÖLUPAEHDOT. JOS ET HYVÄKSY NÄITÄ KÄYTTÖLUPAEHTOJA, VOIT PALAUTTAA OHJELMISTON JA SAADA OSTOHINNASTA TÄYDEN HYVITYKSEN. JOS OHJELMISTOON SISÄLTYY TOINEN TUOTE, VOIT PALAUTTAA KOKO KÄYTTÄMÄTTÖMÄN TUOTTEEN JA SAADA SEN OSTOHINNASTA TÄYDEN HYVITYKSEN.

Seuraavat käyttölupaehdot määrittävät oheisen ohjelmiston käytön, ellei sinulla ole erillistä allekirjoitettua sopimusta HP:n kanssa.

Käyttöluvan myöntäminen. HP myöntää sinulle luvan käyttää ohjelmiston yhtä kopiota. Käyttö merkitsee ohjelmiston tallentamista, lataamista, asentamista, suorittamista tai näyttämistä. Et saa muuttaa ohjelmistoa tai poistaa mitään ohjelmiston käyttölupa- tai rajoitusominaisuuksia. Jos ohjelmiston käyttölupa sallii "samanaikaisen käytön", ohjelmiston samanaikaisia käyttäjiä ei saa olla enempää kuin käyttöluvassa on mainittu.

Omistus. Ohjelmiston omistus- ja tekijänoikeudet kuuluvat HP:lle tai sen alihankkijoille. Käyttölupa ei siirrä minkäänlaista omistusoikeutta ohjelmistoon eikä se merkitse minkään oikeuksien myymistä ohjelmiston mukana. HP:n alihankkijoilla on oikeus puolustaa etujaan näiden käyttöoikeusehtojen mahdollisia rikkojia vastaan.

Kopiot ja sovitukset. Saat tehdä kopioita tai  sovituksia ohjelmasta vain arkistointia varten, tai kun kopiointi tai sovitus on olennainen osa valtuutettua ohjelmiston käyttöä. Sinun täytyy toisintaa kaikki alkuperäisen ohjelman tekijänoikeusilmoitukset kaikkiin kopioihin ja sovituksiin. Et saa kopioida ohjelmistoa mihinkään julkisiin verkkoihin.

Lähdekoodin purkaminen kielletty. Et saa avata tai purkaa ohjelmiston lähdekoodia, ellet ole ennakolta saanut siihen HP:n kirjallista lupaa. Joillakin hallintoalueilla HP:n lupaa ei tarvita rajoitettuun lähdekoodin avaamiseen. Sinun täytyy pyynnöstä toimittaa HP:lle kohtuullisen yksityiskohtaiset tiedot mahdollisesta lähdekoodin avaamisesta. Et saa avata ohjelman salakoodausta, ellei se ole välttämätöntä ohjelmiston toiminnalle.

Siirto. Käyttölupasi peruuntuu automaattisesti, jos siirrät ohjelmiston toiselle. Siirron yhteydessä sinun täytyy toimittaa ohjelmisto, sen kopiot ja dokumentaatio siirron vastaanottajalle. Siirron vastaanottajan täytyy hyväksyä nämä käyttöehdot.

Peruutus. HP voi peruuttaa käyttöluvan, jos se on saanut ilmoituksen, ettet ole noudattanut jotakin tämän käyttöluvan ehtoa. Peruutuksen jälkeen sinun täytyy välittömästi hävittää ohjelmisto sekä kaikki sen kopiot, sovitukset ja ohjelmaan liitetyt osat kaikissa muodoissaan.

Maasta vienti. Et saa viedä ohjelmistoa tai sen kopiota tai sovitusta toiseen maahan tai siitä edelleen, jos se rikkoo jotain sovellettavissa olevaa lakia tai säädöstä.

Yhdysvaltain hallituksen rajoitetut oikeudet. Ohjelmisto ja sen dokumentaatio on kehitetty täysin yksityisin varoin. Ne toimitetaan ja lisensioidaan "kaupallisena tietokoneohjelmistona" siten kuin on määritetty säädöksissä DFARS 252.227-7013 (lokak. 1988), DFARS 252.211-7015 (toukok. 1991) tai DFARS 252.227-7014 (kesäk. 1995), "kaupallisena tuotteena" siten kuin on määritetty säädöksissä FAR 2.101(a) tai "rajoitettuna tietokoneohjelmistona" siten kuin on määritetty säädöksissä FAR 52.227-19 (kesäk. 1987) (tai vastaavissa valtionelinten säädöksissä tai sopimuslausekkeissa), kuten on sovellettavissa. Sinulla on ainoastaan ne oikeudet, jotka liittyvät kyseiseen tuotteeseen tällaisia ohjelmistoja ja dokumentaatiota koskevien FAR- tai DFARS-klausuulien tai HP:n ohjelmiston vakiokäyttösopimuksen mukaisesti.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.33