LICENSE.TXT Driver File Contents (24w2x_h.exe)

Végfelhasználói szoftver licencszerzõdés 

MEGJEGYZÉS A FELHASZNÁLÓ FIGYELMÉBE.  Kérem olvassa el figyelmesen ezt a Licencszerzõdést mielõtt még használatba venné vagy lemásolná a ezt a programcsomagot. A termék használatára csak akkor jogosult, amennyiben elfogadja jelen licencszerzõdés alábbiakban található feltételeit. A termék másolása és használata egyben jelen feltételek és kondíciók elfogadását is jelenti.Amennyiben nem fogadja el a licencszerzõdés feltételeit, visszaviheti ezt a szoftvercsomagot e termék többi alkotóelemeivel együtt ahhoz a kereskedõhöz, akitõl ezt vásárolta. A viszonteladó visszafizeti a pénzt vagy jóváírja az összeget a KONICA MINOLTA BUSINESS TECHNOLOGIES, INC. cég képviseleti vagy viszonteladói szerzõdésének megfelelõen, vagy a vele kapcsolatban lévõ cég (itt kollektívan "KONICA MINOLTA") akitõl a terméket beszerezte. Abból a szempontbóå a termék kiválasztásáért a felelõsség Önt terheli, hogy ezzel a termékkel el lehet e érni a tervezett eredményeket. Továbbá Önt terheli a felelõsség a termék telepítésért, használatáért és a termékkel létrehozott eredménykért. 

LICENCSZERZÕDÉS. 
A licencdíj fejében, amely az eladási árnak egy részét képezi, a KONICA MINOLTA átengedi Önnek a szoftver használatának nem kizárólagos jogát az alábbi feltételek mellett: 

A KONICA MINOLTA átengedi Önnek a szoftver használatának nem kizárólagos jogát. Ez azonban nem tartalmazza a szoftver vagy a dokumentáció terjesztésének, további licenc-megállapodás kötésének, bérbeadásának vagy lízingelésének jogát. Tilos a szoftvert és a dokumentációt módosítani, átalakítani, adaptálni, beleértve de erre nem korlátozva a fordítást, dekompilálást, visszafejtést, forrásként történõ felhasználást vagy fordított irányú fejlesztõmunkát. 

A programterméket másolni és módosítani csak kézikönyvben specifikáltak szerint csak saját személyes felhasználás céljából lehet. Mindegyik helyhez nem rögzített másolatnak viselnie kell eredeti programon található védjegyre vonatkozó tájékoztatást. Terjesztés vagy értékesítés céljából tilos a szoftver másolása. 

Jelen licenc értékesítése nem ruház át semmiféle jogot, tulajdonjogot vagy részesedést a programtermékre vonatkozóan, kivételt képeznek ebben a licencszerzõdésben a továbbiakban megnevezettek. A szoftver termékeket a szerzõi jogokra vonatkozó törvények védik. 

Ezt a szoftver terméket, ill. egyes részeit, független harmadik személyek fejlesztették ki, és birtokolják a szerzõi jogokat és egyéb tulajdonosi jogokat. Ezeknek a jogoknak a megsértése esetén Önt terheli a beszállítók felé a felelõsség. 

FELTÉTELEK 
Ez a licencszerzõdés addig érvényes ameddig meg nem szüntetik. Ön a licencszerzõdés érvényességét bármikor megszüntetheti. 
Ha a licencszerzõdés érvényessége bármilyen úton megszûnik, akkor a KONICA MINOLTA -címére vissza kell jutatnia a terméket összes másolataival együtt, vagy a KONICA MINOLTA elõzetes engedélye alapján el kell juttatnia a KONICA MINOLTA-hez a termék és az összes másolatának megsemmisítését igazoló bizonylatot. 

KORLÁTOZOTT JÓTÁLLÁS 
A KONICA MINOLTA garantálja, hogy KILENVEN (90) NAPIG a fizetés napjától a hordozók, amelyeken a szoftver rögzítve van anyag és gyártási hibától mentes normális használati körülmények között. A jelen szoftvert "adott állapotban" kapja meg és KONICA MINOLTA nem tudja garantálni hogy a szoftver mûködése megszakítás nélküli vagy hibátlan lesz. Abból a szempontból a termék kiválasztásáért a felelõsség Önt terheli, hogy ezzel a termékkel el lehet e érni a tervezett eredményeket 
Továbbá Önt terheli a felelõsség a termék telepítésért, használatáért és a termékkel létrehozott eredménykért. Amennyiben a jótállási idõn belül az információhordozón meghibásodás jelentkezne, csere céljából küldje vissza a hordozót a KONICA MINOLTA -nek. Amennyiben a KONICA MINOLTA elfogadható idõn belül nem lenne képes kicserélni a hordozót úgy kárpótlásképpen visszatéríti Önnek a licencdíjat, amennyiben a terméket és az összes másolatát visszaszolgáltatja. Ezeken kívül más kárpótlási módra nincs lehetõség, bármilyen jótállási probléma is merülne fel. 

A fentiekben említett kivételektõl eltekintve a KONICA MINOLTA NEM VÁLLAL FELELÕSSÉGET ÉS JÓTÁLLÁST, AKÁR KÖZVETLEN VAGY KÖZVETETT ÚTON, A PROGRAMRA VAGY A DOKUMENTÁCIÓRA VONATKOZÓAN, BELEÉRTVE A MINÕSÉGET, TULAJDONSÁGOKAT, ELADHATÓSÁGOT ÉS AZ ADOTT CÉLRA ALKALMAZHATÓSÁGOT IS. A KONICA MINOLTA FELELÕSSÉGE NEM ÉRVÉNYESÍTHETÕ SEMMILYEN A SZOFTVER ÉS A DOKUMENTÁCIÓ HASZNÁLATÁBÓL VAGY HASZNÁLHATATLANSÁGÁBÓL EREDÕ KÁRÉRT, BELEÉRTVE BÁRMILYEN KÖZVETLEN, KÖZVETETT, SPECIÁLIS, ESETI VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁRT, még abban az esetben sem, ha tájékoztatták az ilyen károk bekövetkezésének a lehetõségérõl. A KONICA MINOLTA felelõssége semmilyen esetben sem haladhatja meg a licencdíj összegét. 

A FENTIEKBEN EMLÍTETT JÓTÁLLÁS ÉS KÁRPÓTLÁS KIZÁRÓLAGOS ÉS AZ ÖSSZES TÖBBI, AKÁR ÍRÁSOS VAGY SZÓBELI, MEGNEVEZETT VAGY IMPLICIT JÓTÁLLÁST ÉS KÁRPÓTLÁST HELYETTESÍTIK. 
Egyes országok nem teszik lehetõvé a jótállás korlátozását vagy kizárását következményes károk esetén vagy felelõsség kizárását a véletlenszerû és a kiváltott károkért, ezért a fent említett korlátozások és kizáró okok nem biztos, hogy Önre vonatkoznak.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 3.07