Licence.txt Driver File Contents (Conexant_HSF_V92_modem_Win_x86.ZIP)

Licensaftale

Denne licensaftale er en aftale mellem slutbrugeren (en enkeltperson, et firma eller en institution) og BVRP Software S.A. (BVRP). Hvis kunden ikke accepterer betingelserne i denne licensaftale, skal kunden straks returnere pakken med disken og evt. tilbehør (inklusive skriftlige materialer, ringbind og andre genstande) til forhandleren og få pengene tilbage.

BVRP SOFTWARE S.A. - SOFTWARELICENS
1. LICENS.
Denne BVRP-softwarelicensaftale ("licens") giver kunden ret til at bruge en kopi af den anførte version af ovennævnte softwareprodukt ("SOFTWARE") på en enkelt computer, forudsat at SOFTWAREN kun benyttes på én computer ad gangen.
Hvis kunden har flere licenser til SOFTWAREN, har kunden ret til at benytte lige så mange softwarekopier, som kunden har licenser.
SOFTWAREN betragtes som værende "i brug" på en computer, når den er indlæst i computerens arbejdshukommelse (dvs. RAM) eller er installeret på f.eks. harddisken, en CD-ROM eller et andet lagringsmedie, som hører til den pågældende computer. En softwarekopi, der er installeret på en netværksserver, betragtes dog ikke som værende "i brug", hvis den kun benyttes til at distribuere SOFTWAREN til andre computere.
Hvis det forventede antal brugere af SOFTWAREN overstiger antallet af licenser, skal kunden sørge for, at antallet af personer, der bruger SOFTWAREN samtidig, på intet tidspunkt overstiger antallet af licenser. 
Hvis SOFTWAREN er installeret på harddisken eller et andet lagringsmedie på en computer (som ikke er en netværksserver), og én person benytter den pågældende computer i mere end 80% af den tid, som computeren er i brug, har den pågældende person også ret til at bruge SOFTWAREN på en bærbar computer eller en computer i hjemmet.

2. OPHAVSRET.
SOFTWAREN tilhører BVRP og er beskyttet af amerikanske og internationale bestemmelser om ophavsret. SOFTWAREN skal derfor behandles som alle andre materialer, der er beskyttet af ophavsret (f.eks. bøger og musikoptagelser), bortset fra at kunden har ret til enten at (a) fremstille en sikkerhedskopi af SOFTWAREN eller en kopi til arkivering eller (b) overføre SOFTWAREN til en harddisk, under forudsætning af at originalen udelukkende opbevares som sikkerhedskopi eller som arkiveksemplar.
Kunden må ikke kopiere de skriftlige materialer, der følger med SOFTWAREN.

3. ANDRE BEGRÆNSNINGER.
Denne BVRP-licensaftale dokumenterer, at kunden må benytte SOFTWAREN som beskrevet i licensaftalen. Kunden skal derfor opbevare en kopi af licensaftalen. Kunden må ikke udleje eller lease SOFTWAREN, men kunden har ret til at overdrage rettighederne permanent i henhold til denne BVRP-licensaftale, under forudsætning af at kunden overdrager denne licensaftale, SOFTWAREN og alt tilhørende skriftligt materiale, ikke gemmer nogen kopier heraf, og under forudsætning af at modtageren accepterer betingelserne i denne aftale.
Kunden må ikke konstruktionsmæssigt ændre eller dekompilere SOFTWAREN. Hvis SOFTWAREN er en opdatering, skal en evt. overdragelse omfatte opdateringen samt alle tidligere versioner.

BEGRÆNSET GARANTI.
BVRP garanterer, at (a) SOFTWAREN fungerer i overensstemmelse med specifikationerne i det medfølgende skriftlige materiale i halvfems (90) dage fra modtagelsen, og at (b) evt. hardware, som følger med SOFTWAREN, er fri for materiale- og produktionsfejl ved normal brug og vedligeholdelse i en periode på et (1) år fra modtagelsen.
Evt. stiltiende garantier på SOFTWARE og hardware er begrænset til henholdsvis halvfems (90) dage og et (1) år. I visse lande er sådanne begrænsninger af stiltiende garantier ulovlige.

KUNDENS RETSKRAV.
BVRPs eneste forpligtelse og kundens eneste retskrav er, at BVRP - efter eget skøn - skal (a) refundere købprisen eller (b) reparere eller bytte SOFTWARE eller hardware, som ikke lever op til BVRPs begrænsede garanti, hvis produktet returneres til BVRP sammen med en kopi af kvitteringen.
Denne begrænsede garanti dækker ikke, hvis fejl ved SOFTWARE eller hardware skyldes hændeligt uheld eller forkert brug. Ved bytning af SOFTWARE er den nye SOFTWARE omfattet af den originale garanti i den resterende periode eller i tredive (30) dage.

INGEN ANDRE GARANTIER.
BVRP Software yder ingen andre udtrykkelige eller stiltiende garantier, inklusive - men ikke begrænset til - stiltiende garantier for produktet som almindelig god handelsvare og for dets egnethed til bestemte formål, for så vidt angår SOFTWAREN, medfølgende skriftlige materialer og evt. medfølgende hardware.
Denne begrænsede garanti giver kunden specifikke juridiske rettigheder. Kunden kan evt. have flere rettigheder i henhold til den lokale lovgivning.

INTET ANSVAR FOR EVT. TAB SOM FØLGE AF BRUG AF SOFTWAREN.
BVRP eller dets underleverandører er under ingen omstændigheder ansvarlig for evt. tab af nogen art (inklusive - men ikke begrænset til - tab af fortjeneste, tab som følge af afbrudt virksomhed, tab af forretningsdata eller andre økonomiske tab), som skyldes brug af dette BVRP-produkt, eller som skyldes, at BRVP-produktet ikke fungerer korrekt, selvom BVRP er blevet underrettet om sådanne tab.
I visse lande er en sådan ansvarsfraskrivelse for tab, der skyldes brug af produktet, ikke lovlig.

BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER FOR AMERIKANSKE OFFENTLIGE MYNDIGHEDER.
SOFTWARE og dokumentation leveres med BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER. Offentlige myndigheders brug, kopiering og offentliggørelse af produktet er underlagt begrænsninger i henhold til stk. (c)(1)(ii) i afsnittet "The Rights in Technical Data and Computer Software" i DFARS 252.227-7013 eller stk. (c)(1) og (2) i afsnittet "Commercial Computer Software - Restricted Rights" i 48 CFR 52.227-19.
Producent: BVRP Software S.A. 1bis, rue Collange, F-92593 Levallois Perret Cedex Frankrig.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.23