License_fi.txt Driver File Contents (Buffalo_WLI-UC-GNM_Win.zip)

OHJELMISTON LISENSSISOPIMUS

TÄRKEÄÄ --- LUE HUOLELLISESTI: Asentamalla tämän ohjelmiston sitoudut oikeudellisesti noudattamaan tämän ohjelmiston lisenssisopimuksen ehtoja.
Mikäli et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, sulje heti asennusohjelma.

OHJELMISTON LISENSSI
1. LISENSSIN MYÖNTÄMINEN
1.1 Saat ei-yksinomaisen lisenssin pakkauksessa/pakkauksissa olevan ohjelmiston (Ohjelmisto) käyttöön tämän sopimuksen määräysten ja ehtojen mukaisesti.

2. TEOLLIS- JA TEKIJÄNOIKEUDET
2.1 Ohjelmisto on suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla immateriaaliomaisuutta koskevilla laeilla ja kansainvälisillä sopimusehdoilla.
2.2 Ohjelmisto lisensoidaan, sitä ei myydä, ja kaikki Ohjelmiston teollis- ja tekijänoikeudet kuuluvat Ohjelmiston alkuperäiselle lisenssin antajalle/antajille.
2.3 Mitään Ohjelmiston teollis- ja tekijänoikeuksien kuvausta tai merkkejä ei saa poistaa.

3. RAJOITETUT OIKEUDET
3.1 Ohjelmistoa saa käyttää ainoastaan yhdessä tietokoneessa henkilökohtaisessa käytössä tai yhtiön sisäisessä liiketoiminnassa.
Et saa käyttää Ohjelmistoa tietokoneverkossa tai sallia Ohjelmiston samanaikaista käyttöä useammalla kuin yhdellä käyttäjällä.
3.2 Käyttäjä voi tehdä yhden kopion Ohjelmistosta arkistointitarkoituksiin ja käyttää tätä kopiota, kun alkuperäinen kopio ei ole käytössä.
3.3 Käyttäjä ei saa, kokonaan tai osittain, luovuttaa edelleen, vuokrata, liisata, jakaa tai alilisensioida Ohjelmistoa.
3.4 Käyttäjä ei saa soveltaa käänteistekniikkaa, palauttaa alkuperäiselle ohjelmointikielelle tai purkaa Ohjelmistoa lähdekoodiksi. 

4. RAJOITETTU TAKUU
4.1 Jos Ohjelmistossa on fyysinen vika ja Yhtiö tunnustaa vian johtuneen 
Yhtiön omasta syystä, Yhtiö korvaa Ohjelmiston alkuperäiselle ostajalle tai lisenssinhaltijalle kolmenkymmenen (30) päivän ajan ostopäivästä alkaen poiketen siitä, mitä tuotteen takuuaikaa koskevissa ehdoissa määrätään. 
4.2 LAIN SALLIMASSA LAAJUUDESSA JA LUKUUNOTTAMATTA KUTEN TÄSSÄ PYKÄLÄSSÄ MÄÄRÄTÄÄN, YHTIÖ KIELTÄÄ KAIKKI MUUT TAKUUT, JOKO SUORAAN TAI EPÄSUORAAN ILMAISTUT, MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI RAJOITTUEN, HILJAISET KAUPPAKELPOISET TAKUUT, KOLMANSIEN OSAPUOLIEN OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUS JA TARKOITUKSEENSOPIVUUS JA Ohjelmisto, DOKUMENTAATIO JA MUUT TIETOVÄLINEIDEN ASIAKIRJAT TARJOTAAN ”SELLAISINA KUIN NE OVAT”. (Tietyt maat tai valtiot eivät salli 
hiljaisten takuiden poissulkemista, joten yllä mainittu poissulkeminen ei ehkä koske sinua.)

5. VAHINGOT
5.1 YHTIÖ EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA KÄYTTÄJÄLLE TAI MILLEKÄÄN MUULLE OSAPUOLELLE SUORISTA, EPÄSUORISTA, YLEISISTÄ, ERIKOISISTA, SATUNNAISISTA, VÄLILLISISTÄ, ESIMERKILLISISTÄ TAI MUISTA VAHINGOISTA, JOTKA JOHTUVAT Ohjelmiston KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYDESTÄ KÄYTTÄÄ Ohjelmistoa TAI MISTÄÄN MUUSTA TÄMÄN TAKUUN RIKKOMUKSESTA, VAIKKA YHTIÖTÄ OLISI VAROITETTU SELLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. (Tietyt maat tai valtiot eivät salli satunnaisten tai välillisten vahinkojen poissulkemista tai rajoitusta, niin että yllä mainittu poissulkeminen tai rajoitus ei ehkä koske sinua.)
5.2 Yhtiön yhteisvastuu ei missään tapauksessa ylitä tuotteesta maksamaasi hintaa.

6. YLEISET EHDOT
6.1 Käyttäjä suostuu noudattamaan valtion asettamia tuotteiden ja tietojen viennin rajoituksia eikä vie tai jälleenvie Tuotetta ja/tai Ohjelmistoa mihinkään maahan tai henkilöille vienninvalvontalakien vastaisesti. Käyttäjä on vastuussa paikallisten Tuotteen ja/tai Ohjelmiston tuontia, vientiä tai jälleenvientiä koskevien lakien noudattamisesta 
6.2 Mikäli käyttäjä rikkoo jotakin tämän sopimuksen ehdoista, Yhtiö saattaa kieltää välittömästi Ohjelmiston käytön ja purkaa tämän sopimuksen. Siinä tapauksessa käyttäjän on keskeytettävä tai poistettava Ohjelmisto ja kaikki sen kopiot.
6.3 Ohjelmistoon merkityn tekijänoikeuden haltijalla/haltijoilla on samat oikeudet tässä sopimuksessa kuin Yhtiöllä.
6.4 Tätä sopimusta säätelee ja se tulkitaan Japanin lakien mukaisesti eikä siihen sovelleta minkään lainkäyttöalueen lakiristiriitoja koskevia säännöksiä. Käyttäjä ja Yhtiö täten sitoutuvat siihen, että Nagoyan käräjäoikeudella (Japani) on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki mahdolliset tästä sopimuksesta aiheutuvat tai tätä sopimusta koskevat riita-, kiista-, valitus- ja erimielisyyskysymykset. 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.47