License_du.txt Driver File Contents (Buffalo_WLI-UC-GNM_Win.zip)

SOFTWARE LICENTIE-OVEREENKOMST

BELANGRIJK--- LEES AANDACHTIG: Door deze software te installeren gaat u ermee akkoord dat u zich wettelijk moet houden aan de voorwaarden van deze Software Licentie-overeenkomst.
Indien u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst dient u direct het installatieprogramma af te sluiten.

SOFTWARE-LICENTIE
1. LICENTIETOEKENNING
1.1 U krijgt hierbij een niet exclusieve licentie voor de software in dit (deze) pakket(en) (De Software) volgens de Algemene Voorwaarden van deze overeenkomst.

2. INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
2.1 De Software is auteursrechtelijk en volgens andere intellectuele eigendomswetten en internationale verdragsbepalingen beschermd.
2.2. U krijgt een licentie voor de software, maar deze wordt niet aan u verkocht en alle intellectuele eigendomsrechten van de Software behoren toe aan de originele licentieverlener(s) van de Software.
2.3 U mag geen enkele vorm van vertegenwoordiging of indicatie van het intellectuele eigendomsrecht van de Software verwijderen.

3. BEPERKTE RECHTEN
3.1 De Software mag op één computer worden gebruikt voor persoonlijk gebruik of voor intern zakelijk gebruik van uw onderneming. U mag de Software niet gebruiken op een computernetwerk of parallel gebruik toestaan van de Software door meer dan één persoon.
3.2 U mag een enkele kopie maken van de Software voor opslagdoeleinden en mag die kopie alleen gebruiken als het originele exemplaar niet wordt gebruikt.
3.3 U mag niet, geheel of gedeeltelijk, de Software verhuren, leasen, herverdelen of er een sublicentie voor afgeven.
3.4 U mag de Software niet herontwikkelen, decompileren of uiteenhalen.

4. BEPERKTE GARANTIE
4.1 Als het medium van de Software enige fysieke defect(en) vertoont en de Onderneming erkent dat de defect(en) zijn veroorzaakt door een fout van de Onderneming, dan zal de Onderneming voorzien in een vervanging van de Software aan de eigenaar of licentiehouder gedurende een periode van dertig (30) dagen vanaf de datum van aankoop, niettegenstaande de garantieperiode voor dit Product. 
4.2 TOT ZOVERRE HET IS TOEGESTAAN DOOR DE WET EN BEHALVE ZOALS IS GESPECIFICEERD IN DEZE PARAGRAAF, DOET DE ONDERNEMING AFSTAND VAN ALLE ANDERE GARANTIES, UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND, INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT DE STILZWIJGENDE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, ONSCHENDBAARHEID VAN RECHTEN VAN DERDEN, EN GESCHIKTHEID VOOR EEN SPECIFIEK DOEL, EN De Software, DOCUMENTATIE EN ANDERE BSTANDEN VAN HET MEDIUM WORDEN 'IN GEGEVEN STAAT' GELEVERD. (Sommige landen of staten staan het uitsluiten van stilzwijgende garanties niet toe, derhalve kan de bovenstaande uitsluiting niet op u van toepassing zijn.)

5. SCHADES
5.1 DE ONDERNEMING IS TEN AANZIEN VAN U OF DERDEN, IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR DIRECTE, INDIRECTE, ALGEMENE, SPECIALE, ONVERHOEDSE, VOORTVLOEIENDE, VOORBEELD OF ANDERE SCHADES DIE VOORTKOMEN UIT HET GEBRUIK OM DE ONMOGELIJKHEID VAN GEBRUIK VAN de Software OF VOOR ENIGE SCHENDING VAN DEZE GARANTIE, ZELFS ALS DE ONDERNEMING IS GEADVISEERD OVER DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADES. (Bepaalde landen of staten staan het uitsluiten of beperking van incidentele of voortvloeiende schades niet toe, derhalve kan de bovenstaande uitsluiting of beperking op u niet van toepassing zijn.)
5.2 In geen geval zal de totale aansprakelijkheid van de Onderneming het bedrag of tegoed dat u voor het Product heeft betaald, overstijgen.

6. ALGEMENE VOORWAARDEN
6.1 Indien u instemt met naleving van de overheidsbeperkingen op de export van producten en informatie en niet met export of hernieuwde export van het Product en/of de Software naar landen of personen verboden volgens de Wet Toezicht op export. 
U bent verantwoordelijk voor naleving van de wetten in uw plaatselijke jurisdictie ten aanzien van de import, export en hernieuwde export van het Product en/of de Software.
6.2 Indien u een van de bepalingen van deze Overeenkomst schendt, dan kan de Onderneming u direct het gebruik van de Software ontzeggen en deze Overeenkomst annuleren. In dat geval dient u direct de Software te vernietigen of te verwijderen en tevens alle kopieën ervan.
6.3 De eigenaar (eigenaren) van het Auteursrecht die op de Software staat vermeld, heeft hetzelfde recht in deze Overeenkomst als de Onderneming.
6.4 Op deze Overeenkomst zijn de wetten van Japan van toepassing, ongeacht 
strijdigheden in wetsbeginselen. U en de Onderneming komen hierbij de exclusieve jurisdictie van de rechtbank van het district Nagoya in Japan overeen ten aanzien van alle geschillen, controversies, vorderingen en verschillen die voortkomen uit, of betrekking hebben op deze Overeenkomst.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.39