License_da.txt Driver File Contents (Buffalo_WLI-UC-GNM_Win.zip)

SOFTWARELICENSAFTALE

VIGTIGT --- LÆS DETTE GRUNDIGT: Ved at installere dette program accepterer du at være juridisk bundet af vilkårene i denne Softwarelicensaftale.
Hvis du ikke kan acceptere vilkårene i aftalen, skal du med det samme lukke installationsprogrammet.

SOFTWARELICENS
1. TILDELING AF LICENS
1.1 Softwaren i pakken eller pakkerne (Softwaren) gives hermed i ikke-eksklusiv licens til dig i henhold til vilkårene og betingelserne i denne aftale.

2. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET
2.1 Softwaren er beskyttet af copyright og andre love om intellektuel ejendom samt internationale traktater.
2.2 Softwaren er givet i licens, ikke solgt, og alle intellektuelle rettigheder til softwaren tilhører softwarens oprindelige licensgivere.
2.3 Du må ikke slette nogen erklæringer eller indikationer af den intellektuelle ejendomsret til softwaren.

3. BEGRÆNSEDE RETTIGHEDER
3.1 Softwaren må anvendes på en enkelt computer til din personlige brug eller til intern forretningsbrug i dit firma. Du må ikke benytte softwaren på et computernetværk eller tillade samtidig brug af softwaren på mere end én enkelt computer.
3.2 Du må oprette én enkelt kopi af softwaren til arkivformål, og du må kun benytte denne kopi, når den oprindelige kopi ikke er i brug.
3.3 Du må ikke helt eller delvist videregive, udleje, lease eller videredistribuere softwaren eller give den i underlicens.
3.4 Du må ikke udføre reverse engineering, dekompilering eller disassemblering på softwaren.

4. BEGRÆNSET GARANTI
4.1 Hvis softwaremediet har fysiske defekter, og Firmaet accepterer, at defekterne skyldes forhold hos Firmaet, vil Firmaet levere en erstatning af softwaren til den oprindelige køber eller licenshaver i en periode af tredive (30) dage fra købet uanset garantiperioden for produktet. 
4.2 I DET OMFANG, SOM LOVEN TILLADER DETTE, OG MED UNDTAGELSE AF, HVAD DER ER ANGIVET I DETTE AFSNIT, FRASKRIVER FIRMAET SIG ENHVER ANDEN FORM FOR GARANTI, BÅDE UDTRYKKELIGT OG UNDERFORSTÅET, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, UNDERFORSTÅET GARANTI FOR, AT PRODUKTET ER KURANT, AT DET IKKE KRÆNKER TREDJEMANDS RETTIGHEDER, OG AT DET ER EGNET TIL BESTEMTE FORMÅL, SAMT AT SOFTWAREDOKUMENTATIONEN OG ANDRE FILER PÅ MEDIET LEVERES "SOM DE ER OG FOREFINDES". (Nogle lande eller stater tillader ikke udelukkelse af underforståede garantier, hvorfor ovenstående udelukkelse muligvis ikke gælder for dig.)

5. ERSTATNINGSANSVAR
5.1 FIRMAET PÅTAGER SIG UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ERSTATNINGSANSVAR OVER FOR DIG FOR NOGEN DIREKTE SKADE, INDIREKTE SKADE, GENEREL SKADE, SÆRLIG SKADE, TILFÆLDIG SKADE, FØLGESKADE, PØNALT BEGRUNDET SKADE ELLER ANDRE SKADER, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF BRUGEN AF ELLER MANGLENDE MULIGHED FOR AT BRUGE SOFTWAREN ELLER AF NOGET ANDET BRUD PÅ DENNE GARANTI, HELLER IKKE SELVOM FIRMAET ER BLEVET ORIENTERET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANT ERSTATNINGSANSVAR. (Nogle lande eller stater tillader ikke udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for tilfældige skader eller følgeskader, hvorfor ovenstående udelukkelse eller begrænsning muligvis ikke gælder for dig.)
5.2 Firmaets samlede erstatningsansvar kan under ingen omstændigheder overskride den samlede pris, du har betalt for produktet.

6. GENERELLE VILKÅR
6.1 Du accepterer at overholde lovmæssige begrænsninger for eksport af produkter og information, og at du ikke vil eksportere eller reeksportere produkterne og/eller softwaren til lande eller personer, der er begrænset ifølge lov om eksportkontrol. 
Du er ansvarlig for at overholde lovene i den lokale retskreds vedrørende import, eksport og reeksport af produktet og/eller softwaren.
6.2 Hvis du krænker nogen af bestemmelserne i denne aftale, kan Firmaet med det samme fratage dig retten til at bruge softwaren og opsige aftalen. Du skal i så fald øjeblikkeligt destruere eller slette softwaren og alle kopier af den.
6.3 De(n) copyrighthaver(e), der er angivet på softwaren, skal have samme rettigheder til aftalen som Firmaet.
6.4 Denne aftale er underlagt og skal forstås i henhold til lovene i Japan uden hensyn til international privatret. Du og Firmaet aftaler hermed at acceptere de lokale domstole i Nagoya i Japan som eneste værneting i forbindelse med alle tvister, uoverensstemmelser, krav og uenigheder, der måtte opstå i forbindelse med denne aftale.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.66