EC_Finnish.txt Driver File Contents (epd_-win-1_2_2-ea20_4.exe)

ÿþKÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS



HUOMIO: LUE TÄMÄ SOPIMUS ENNEN KÄYTTÖOIKEUDEN ALAISEN OHJELMISTON ASENTAMISTA.



Tämä käyttöoikeussopimus ("Sopimus") muodostaa sinun (joko yksityishenkilö tai yhteisö) ja Canon Inc:n, 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japani (jäljempänä "Canon") välisen sopimuksen, joka liittyy (i) ohjelmistosovelluksiin, jotka on toimitettu tämän Sopimuksen mukana, niihin liittyviin mahdollisiin online- tai sähköisessä muodossa oleviin käyttöoppaisiin ja niiden mahdollisiin päivityksiin (yhteisnimellä "Ohjelmisto"), (ii) Ohjelmistoon tai Canonin mustesuihkutulostimiin ("Tulostimet") liittyviin lisätietoihin tai Tulostinten laiteohjelmistopäivityksiin, jotka toimitetaan Ohjelmiston kautta saatavana online-sisältönä ("Tietojen Päivitykset") ja (iii) tekstiin, kuviin, grafiikkaan ja muuhun digitaalisessa muodossa tuotettuun tulostettavaksi tarkoitettuun visuaaliseen sisältöön (Ohjelmistoa lukuun ottamatta), joka toimitetaan sinulle tämän Sopimuksen mukana tai Ohjelmiston kautta saatavana online-sisältönä, ja niiden mahdollisiin päivityksiin ("Sisältötiedot").  Ohjelmistoon, Tietojen Päivityksiin ja Sisältötietoihin viitataan yksittäin tai yhdessä termillä "Käyttöoikeuden alainen Ohjelmisto".



NAPSAUTTAMALLA TÄMÄN SOPIMUKSEN MUKANA TOIMITETTUA PAINIKETTA, JOKA ILMAISEE SINUN HYVÄKSYVÄN TÄMÄN SOPIMUKSEN, TAI MUUTOIN ASENTAMALLA KÄYTTÖOIKEUDEN ALAISEN OHJELMISTON SITOUDUT NOUDATTAMAAN TÄMÄN SOPIMUKSEN MUKAISIA EHTOJA.  JOS ET HYVÄKSY TÄMÄN SOPIMUKSEN MUKAISIA EHTOJA, ÄLÄ NAPSAUTA JATKOPAINIKETTA VAAN SULJE TÄMÄ ASENNUSOHJELMA VÄLITTÖMÄSTI.  KÄYTTÖOIKEUDEN ALAISTA OHJELMAA EI ASENNETA, EIKÄ SINULLA OLE OIKEUTTA SITÄ KÄYTTÄÄ.  Sitoudut käyttämään Käyttöoikeuden alaista Ohjelmistoa vain jäljempänä määritettyjen ehtojen mukaisesti.



1. Omistus- ja tekijänoikeudet:  Kaikki Käyttöoikeuden alaiseen Ohjelmistoon liittyvät oikeudet ja etuudet kuuluvat Canonille tai sen lisenssinantajille.  Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet Käyttöoikeuden alaiseen Ohjelmistoon ja kaikkiin sitä koskeviin kopioihin muodosta riippumatta säilyvät kaikissa tilanteissa Canonilla ja sen lisenssinantajilla, sisältäen myös Tulosteen (jäljempänä kuvatun mukaisesti).  Ellei tässä sopimuksessa ole nimenomaisesti toisin esitetty, Canon ei myönnä tai siirrä tällä sopimuksella sinulle mitään Canonin tai sen lisenssinantajien tekijänoikeuksiin kohdistuvia nimenomaisia tai oletettuja lisenssejä tai muita oikeuksia.  Sinulla ei ole lupa muuttaa, poistaa tai tuhota mitään Canonin tai sen lisenssinantajien tekijänoikeusilmoituksia Käyttöoikeuden alaisesta Ohjelmistosta tai mistään myöhemmin tehtävistä sen kopioista niiden muodosta riippumatta.



2. Käyttöoikeus: Sinulle annetaan oikeus käyttää Käyttöoikeuden alaista Ohjelmistoa ei-yksinoikeudella, eikä käyttöoikeus ole siirrettävissä:



(1)  Sinulla on oikeus käyttää Ohjelmistoa ("käyttää" tarkoittaa Ohjelmiston asennusta, ajamista tai näyttämistä) useissa tietokoneissa.  Sinulla ei ole oikeutta vuokrata, alivuokrata, lainata, myydä, siirtää tai välittää Ohjelmistoa.



(2)  Sinulla on oikeus käyttää Tietojen Päivityksiä ("käyttää" tarkoittaa Tietojen Päivitysten asennusta, ajamista tai näyttämistä) useissa tietokoneissa tai Tulostimissa.  Sinulla ei ole oikeutta vuokrata, alivuokrata, lainata, myydä, siirtää tai välittää Tietojen Päivityksiä.



(3)  Sinulla on oikeus kopioida ja käyttää Sisältötietoja ("käyttää" tarkoittaa Sisältötietojen lataamista internetistä Ohjelmistoa käyttäen) useissa tietokoneissa henkilökohtaista käyttöä varten.  Sinulla ei ole oikeutta vuokrata, alivuokrata, lainata, myydä, siirtää tai välittää Sisältötietoja.  Sinulla on lisäksi oikeus tulostaa Sisältötiedot ja käyttää, antaa käytettäväksi, kopioida, antaa kopioitavaksi ja levittää tällaisia tulosteita ("Tuloste") ei-kaupallisiin tarkoituksiin.  Sinulla ei ole oikeutta käyttää, antaa käytettäväksi, kopioida, antaa kopioitavaksi ja levittää Tulostetta kaupallisiin tarkoituksiin.  Canon ei ole vastuussa Tulosteen käytöstä eikä ole vastuussa sinua vastaan nostetuista Tulosteen käyttöön liittyvistä vaateista tai oikeuskanteista, mukaan lukien vaateista, häviöistä, vahingoista, oikeuskanteista, tuomioista, oikeuskuluista ja asianajajan palkkioista aiheutuvista vastuista tai kuluista.



(4)  Sinulla on oikeus tehdä Käyttöoikeuden alaisesta Ohjelmistosta kohtuullinen määrä varakopioita tukemaan sallittua käyttöä sillä edellytyksellä, että kaikki tällaiset kopiot sisältävät huomautuksen Canonin tekijänoikeuksista siten kuin se ilmenee sinulle toimitetussa Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston alkuperäiskappaleessa.



Ellei tässä sopimuksessa ole nimenomaisesti toisin esitetty, sinulla ei ole lupa vuokrata, alilisensioida, lainata, myydä, siirtää, kopioida, jäljentää, muokata, muunnella, yhdistää tai kääntää Käyttöoikeuden alaista Ohjelmistoa, muuttaa sitä toiselle ohjelmistokielelle, suorittaa Ohjelmiston käänteistä käännöstä tai muutoin tutkia Ohjelmistokoodia, purkaa Käyttöoikeuden alaista Ohjelmistoa tai millään tavoin muuttaa sitä luettavaan muotoon, luoda koko Ohjelmistosta tai sen osasta johdettuja uusia tuotteita tai sallia kolmannen tahon suorittaa edellä mainittuja toimenpiteitä, tai käyttää itse muutoin kuin tässä sopimuksessa nimenomaisesti mainitulla tavalla, ottaen kuitenkin huomioon lainsäädännössä nimenomaisesti sallitut käyttötavat ja olosuhteet.



3. Tietojen Toimittamisen hyväksyntä:   Hyväksyt ja suostut nimenomaisesti, että (i) jotkin Ohjelmistot saattavat lähettää tietoja, kuten käytössä olevien Tulostinten nimet ja sarjanumerot, Ohjelmiston tyypin, kieliasetuksen, musteen tiedot, Tulostimen tilan, alueen ja käyttöjärjestelmän/selaimen tyypin (mikäli lähetetyt tiedot eivät sisällä henkilötietoja), jotta Ohjelmisto voi tarjota tulostinympäristöön parhaiten soveltuvia tietoja ja sisältöä, kun muodostat yhteyden Canonin tai Canonin nimittämien kolmansien osapuolten palvelimiin ja että (ii) Canon, Canonin tytäryhtiöt, niiden jälleenmyyjät ja kauppiaat saattavat analysoida ja käyttää tällaisia tietoja tuotekehitykseen ja palveluihin.



4. Vientirajoitus:  Sitoudut noudattamaan kaikkia asiaan liittyvien maiden vientilakeja ja rajoituksia mukaan lukien Yhdysvaltain vientirajoitussäännöt (U.S. Export Administration Regulations "EAR") ja olemaan viemättä Käyttöoikeuden alaista Ohjelmistoa suoraan tai epäsuorasti vastoin tällaisia lakeja, rajoituksia, määräyksiä tai tarvittavia suostumuksia.



5. Sopimuksen päättyminen:  Tämä Sopimus tulee voimaan, kun napsautat tämän Sopimuksen mukana toimitettua painiketta, joka ilmaisee sinun hyväksyvän tämän Sopimuksen, tai muutoin asennat Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston, ja pysyy voimassa, kunnes se päätetään.  Voit päättää tämän sopimuksen voimassaolon hävittämällä Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston ja kaikki sen kopiot (Tulostimiin asennettuja Tietojen Päivityksiä lukuun ottamatta).  Sopimus voidaan päättää myös, jos jätät noudattamatta joitakin tämän sopimuksen määräyksiä.  Sopimuksen päättyessä mistä tahansa syystä sinun on välittömästi hävitettävä kaikki Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston kappaleet ja näiden kopiot, mukaan lukien kaikki omistamiisi tai hallinnassasi tai määräysvallassasi oleviin tietokoneisiin tallennetut Käyttöoikeuden alaiset Ohjelmistot, mutta pois lukien Tulostimiin asennetut Tietojen Päivitykset.  Lisäksi Canon voi käyttää kaikkia sopimuksen mukaisia ja laillisia oikeuksiaan.  Edellä määrätystä huolimatta kohtien 1, 3, 5 9 ehdot pysyvät voimassa tämän sopimuksen päätyttyäkin.



6. Tuki ja Päivitys:  Canon, Canonin tytäryhtiöt ja niiden jälleenmyyjät eivätkä Canonin Lisenssinantajat ole vastuussa Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston ylläpidosta tai käyttöneuvonnasta.  Canon, Canonin tytäryhtiöt, niiden jälleenmyyjät ja kauppiaat eivätkä Canonin lisenssinantajat ole velvollisia tarjoamaan Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston päivityksiä, korjauksia tai tukea, ellei asiasta ole nimenomaisesti sovittu kirjallisesti asiakkaan ja edellä mainittujen tahojen kanssa.



7. RAJOITETTU TAKUU:  KÄYTTÖOIKEUDEN ALAISEN OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUS MYÖNNETÄÄN "SELLAISENA KUIN SE ON" ILMAN MINKÄÄNLAISIA NIMENOMAISIA TAI OLETETTUJA TAKUITA TAI LUPAUKSIA, MUKAAN LUKIEN KAIKKI OLETETUT TAKUUT TAI LUPAUKSET LIITTYEN OHJELMISTON SOVELTUVUUTEEN KAUPANKÄYNNIN KOHTEEKSI, OHJELMISTON LAATUUN JA/TAI SOVELTUVUUTEEN TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN, TAI OIKEUKSIEN JA ETUUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA IMMATERIAALIOIKEUDET.



VASTUU KÄYTTÖOIKEUDEN ALAISEN OHJELMISTON LAADUSTA TAI KÄYTETTÄVYYDESTÄ KUULUU YKSINOMAISESTI SINULLE.  JOS KÄYTTÖOIKEUDEN ALAINEN OHJELMISTO OSOITTAUTUU VIALLISEKSI, VAIN SINÄ (EI CANON, CANONIN TYTÄRYHTIÖT, NIIDEN JÄLLEENMYYJÄT TAI KAUPPIAAT EIVÄTKÄ CANONIN LISENSSINANTAJAT) OLET VASTUUSSA KAIKISTA HUOLTOON TAI KORJAUKSIIN LIITTYVISTÄ KUSTANNUKSISTA.



JOTKIN VALTIOT TAI OIKEUSTOIMIALUEET EIVÄT SALLI OLETETTUJEN TAKUIDEN RAJOITTAMISTA, JOLLOIN EDELLÄ MAINITUT RAJOITUKSET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ SOVELLU SINUUN.  TÄMÄN TAKUUN LISÄKSI SINULLA VOI OLLA MYÖS MUITA JURIDISIA OIKEUKSIA, JOTKA RIIPPUVAT VALTIOSTA TAI OIKEUSTOIMIALUEESTA.



CANON EI VASTAA SIITÄ, ETTÄ KÄYTTÖOIKEUDEN ALAISEN OHJELMISTON OMINAISUUDET VASTAAVAT VAATIMUKSIASI, TAI ETTÄ KÄYTTÖOIKEUDEN ALAINEN OHJELMISTO TOIMII KESKEYTYKSETTÄ TAI VIRHEETTÖMÄSTI.  Kuitenkin, jos Käyttöoikeuden alainen Ohjelmisto tarjotaan tallennusvälineessä, kuten CD-ROMissa, Canon takaa, että tallennusväline, jolle Käyttöoikeuden alainen Ohjelmisto on tallennettu, on materiaali- ja valmistusvirheetön normaalissa käytössä yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan siitä, kun ostokuitin tai muun Canonin hyväksymän todisteen perusteella otit sen vastaan.



ASIAKKAAN OIKEUDET:  Canonin, Canonin tytäryhtiöiden ja niiden jälleenmyyjien sekä Canonin lisenssinantajien vastuu ja sinun oikeutesi rajoittuvat kokonaisuudessaan sellaisen Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston sisältävän tallennusvälineen vaihtamiseen, joka ei vastaa RAJOITETTUA TAKUUTA.  Tällöin Käyttöoikeuden alainen Ohjelmisto on palautettava Canonin paikalliselle myyntiyhtiölle siinä maassa, josta hankit Ohjelmiston, ja osto on todistettava joko ostotositteen avulla tai muutoin Canonin hyväksymällä tavalla.  RAJOITETTUA TAKUUTA ei sovelleta, jos tallennusvälineen virheellisyys johtuu tapaturmasta, väärinkäytöstä tai väärinasennuksesta, eikä takuuta sovelleta muihin kuin Käyttöoikeuden alaisen Ohjelmiston alkuperäiseen käyttäjään.



8. VASTUUVAPAUSLAUSEKE.  EDELLÄ KUVATTU RAJOITETTU TAKUU ON AINOA SINULLE MYÖNNETTY TAKUU.  TÄMÄN SOPIMUKSEN MÄÄRÄYKSET KUMOAVAT KAIKKI TAKUUT, EHDOT, LUPAUKSET, SITOUMUKSET, MÄÄRÄYKSET JA VELVOITTEET, JOTKA PERUSTUVAT LAKEIHIN JA SÄÄDÖKSIIN, KAUPPATAPAAN TAI MUUHUN SEIKKAAN, JA NE KAIKKI KATSOTAAN KUMOTUIKSI SIIHEN SAAKKA, KUIN SE ON VOIMASSA OLEVAN LAIN MUKAAN MAHDOLLISTA.



9. VASTUUNRAJOITUS:  SIIHEN SAAKKA, KUIN SE ON VOIMASSA OLEVAN LAIN MUKAAN MAHDOLLISTA, CANON, SEN TYTÄRYHTIÖT JA NÄIDEN JÄLLEENMYYJÄT TAI CANONIN LISENSSINANTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA MISTÄÄN SUORISTA TAI EPÄSUORISTA VAHINGOISTA TAI SEURANNAISVAHINGOISTA TAI MUUN KALTAISISTA VAHINGOISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA TULONMENETYKSET, TOIMINNAN KESKEYTYMISESTÄ AIHEUTUNEET VAHINGOT TAI LIIKETOIMINTAA KOSKEVIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ AIHEUTUNEET VAHINGOT), SIINÄKIN TAPAUKSESSA, ETTÄ CANONILLE, SEN TYTÄRYHTIÖILLE TAI SISARYHTIÖILLE, NÄIDEN JÄLLEENMYYJILLE, KAUPPIAILLE TAI CANONIN LISENSSINANTAJILLE ILMOITETTIIN TÄLLAISEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA.  CANONIN VAHINGONKORVAUSVASTUU, OMASTA TAI SEN TYTÄRYHTIÖIDEN JA NÄIDEN JÄLLEENMYYJIEN SEKÄ KAIKKIEN CANONIN LISENSSINANTAJIEN PUOLESTA, TÄMÄN SOPIMUKSEN PERUSTEELLA TAI TÄHÄN SOPIMUKSEEN LIITTYEN (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA LAIMINLYÖNNIN) EI VOI MISSÄÄN TILANTEESSA YLITTÄÄ VIITTÄ YHDYSVALTAIN DOLLARIA (5,00 USD) TAI VASTAAVAA SUMMAA PAIKALLISENA VALUUTTANA.



MIKÄÄN TÄSSÄ SOPIMUKSESSA EI VAIKUTA KULUTTAJIEN LAKISÄÄTEISIIN OIKEUKSIIN.



10. Yleiset ehdot: Tämä sopimus muodostaa sinun ja Canonin välisen Käyttöoikeuden alaiseen Ohjelmistoon liittyvän koko sopimuksen, ja se korvaa kaikki aikaisemmat Käyttöoikeuden alaista Ohjelmistoa koskevat suulliset tai kirjalliset järjestelyt, sopimukset tai välipuheet.  Kummallakaan osapuolella ei ole oikeutta vedota mihinkään sille esitettyihin lausuntoihin, joihin tämä osapuoli luotti solmiessaan tämän sopimuksen (ellei kyseistä lausuntoa ole tehty erehdyttämistarkoituksessa), ja osapuolten oikeudet tämän sopimuksen rikkomisesta määräytyvät ainoastaan tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti.



Jos toimivaltainen tuomioistuin minä tahansa ajankohtana toteaa minkä tahansa sopimuskohdan joko kokonaan tai osittain lain vastaiseksi, mitättömäksi tai toimeenpanokelvottomaksi soveltuvan lain mukaan, tämä seikka ei vaikuta muiden tämän sopimuksen ehtojen lainvoimaisuuteen, pätevyyteen tai toimeenpanokelpoisuuteen.



Jos Canon jättää käyttämättä jotakin tämän sopimuksen sille antamaa oikeutta, valtaa tai oikeussuojakeinoa, se ei kuitenkaan missään olosuhteissa tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta, vallasta tai oikeussuojakeinosta.



Ollakseen päteviä tämän sopimuksen muutokset on tehtävä kirjallisesti, ja ne on vahvistettava Canonin toimivaltaisen edustajan allekirjoituksella.



Tämän sopimuksen määräykset, jotka liittyvät Canonin tytäryhtiöihin, ovat suoraan kyseisten tytäryhtiöiden sovellettavissa ja näiden toimesta täytäntöönpantavissa.



U.S. Government Restricted Rights Notice

The Software is a  commercial item,  as that term is defined in 48 C.F.R. 2.101 (Oct 1995), consisting of  commercial computer software  and  commercial computer software documentation,  as such terms are used in 48 C.F.R. 12.212 (Sept 1995).  Consistent with 48 C.F.R. 12.212 and 48 C.F.R. 227.7202-1 through 227.7202-4 (June 1995), all U.S. Government End Users acquire the Software with only those rights set forth herein.  Manufacturer is Canon Inc./ 30-2, Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan.  Termillä "Software" tässä osiossa tarkoitetaan tämän sopimuksen mukaista "lisensoitua ohjelmistoa".





Tärkeää: lue nämä tiedot ennen palvelun käyttöä.



Canon IJ Cloud Printing Center -palvelun tietosuojakäytäntö



Tässä tietosuojakäytännössä ("Tietosuojakäytäntö") kerrotaan, mitä tietoja Canon Inc. ("Canon") kerää artiklassa 1 määritetyn "Palvelun" käyttäjiltä kaikkialla maailmassa (tiettyjen poikkeusten rajoissa) ja kuinka näitä tietoja käytetään ja luovutetaan.

Kun käytät tätä Palvelua, hyväksyt tietojen keräämisen, käytön ja luovuttamisen Tietosuojakäytännössä ja palvelun käyttöehdoissa ("Käyttöehdot") kuvatulla tavalla. Jos et hyväksy Tietosuojakäytäntöä tai Käyttöehtoja, et voi käyttää Palvelua. Tämä Tietosuojakäytäntö on ensisijainen kaikkiin muihin Palveluun liittyviin Canonin tietosuojakäytäntöihin nähden.



1. Palvelun määritelmä



"Palvelulla" tarkoitetaan verkkopalveluita, joiden kautta ensisijaisesti tarjotaan tulostimen käyttäjille hyödyllisiä toimintoja.



Palvelu käsittää seuraavat palvelut;

(1) Palvelu käsittää palvelun, jolla voidaan tulostaa, muokata tai muulla tavoin käsitellä kuva- tai asiakirjatiedostoa tai muuta sisältöä ("Sisällöt"), joka on julkaistu yhteisöpalveluun, kuvajakopalveluun tai muuhun verkkopalveluun, joiden toiminnasta vastaa erikseen Canon tai mikä tahansa muu ulkopuolinen taho ("Yhdistetty Palvelu"), tai muuta Sisältöä;

(2) Palvelu käsittää palvelun, jolla käyttäjä voi ladata Sisältöä Yhdistettyyn Palveluun; ja

(3) Palvelu käsittää palvelun, jolla käyttäjä voi tarkistaa tulostimen tilan (jäljellä olevan musteen määrän, tulostustyön jne.) mistä tahansa etäsijainnista käsin.

Voit käyttää Palvelua tulostimen käyttöpaneelin avulla ja Canonin portaalisivuston ("Canon-sivusto") avulla.



2. Canonin keräämät tiedot



2.1 Canon voi kerätä sinusta seuraavia tietoja:



(a) Palveluun rekisteröidyn tulostimen (tätä kutsutaan "Rekisteröidyksi Tulostimeksi") tiedot;

(b) itse määrittämäsi käyttäjänimet ja salasanat yhdistetyissä palveluissa;

(c) Canonille yhteydenottojen yhteydessä antamasi tiedot; ja

(d) kuvat, asiakirjat ja muut sisällöt (esimerkiksi valokuvat), jotka tulostat Rekisteröidyllä Tulostimella tai muutoin käsittelet Palvelun avulla.



2.2 Canon kerää sinulta automaattisesti Palvelun käytön yhteydessä esimerkiksi seuraavat tiedot:



(a) Rekisteröidyn Tulostimen yksilöllinen tunniste;

(b) tiedot tavasta, jolla käytät Canon-sivustoa (esimerkiksi selainympäristön tiedot, kieliasetus ja aikavyöhyke);

(c) Rekisteröidyn Tulostimen tiedot (esimerkiksi tuotenumero, kieliasetus ja mustetiedot);

(d) IP-osoite;

(e) Internet-palveluntarjoajasi toimialuenimi;

(f) käyttämäsi Canon-sivuston sivut ja käyntiesi ajankohtien tiedot;

(g) lokitiedot Palvelun käytöstäsi; ja

(h) tilastolliset tai nimettömät tiedot, joista sinua ei voida tunnistaa.



2.3 Canon voi yhdistää keräämiään tietoja kokonaan tai osittain ja käyttää niitä näissä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.



3. Tietojen käyttö



Canon voi käyttää artiklassa 2 määritettyjä tietoja ("Tiedot") seuraaviin tarkoituksiin:



(a) rekisteröinti Palvelun käyttäjäksi;

(b) palvelun ja muiden pyytämiesi Palveluiden tarjoaminen;

(c) yhteydenotot sinuun Palvelun käyttöön liittyen sopimuksellisista syistä;

(d) Palvelun parantaminen;

(e) tarkoitukset, joita varten annoit Tiedot;

(f) Palvelun käyttäjien tunnistaminen;

(g) kyselyihin vastaaminen;

(h) käyttäjien sekä Canonin itsensä sekä sen liiketoiminnan suojelu;

(i) Palvelun hallinta ja vianmääritys; tai

(j) muut Tietosuojakäytännössä ja Käyttöehdoissa määritetyt tarkoitukset.



4. Tietojen luovutus



Tietoja voidaan luovuttaa ulkopuolisille tahoille Tietosuojakäytännön mukaisesti.



4.1 Voit tarjota Sisältöä vapaaehtoisesti ulkopuolisille tahoille Palvelun käytön yhteydessä. Canon ei ole millään tavalla vastuussa Sisällön käytöstä tai suojauksesta tai järjestelmistä, joilla Sisältöä käsitellään.



CANON SUOSITTELEE, ETTÄ ET KÄYTÄ PALVELUA MINKÄÄN SELLAISEN SISÄLLÖN KÄSITTELYYN, JONKA TARKKUUS, TIETOTURVA TAI SAAPUMINEN TIETTYYN KOHTEESEEN ON ELINTÄRKEÄÄ TAI JONKA HALUAT PITÄÄ YKSITYISENÄ TAI LUOTTAMUKSELLISENA (ESIMERKIKSI LÄÄKETIETEELLISET TIEDOT, PANKKI- JA RAHA-ASIOIDEN TIEDOT JA MUUT ARKALUONTOISET TIEDOT). Lue Käyttöehdot huolellisesti ennen Palvelun käyttöä.



4.2 Canon voi jakaa Tietoja tytär- ja konserniyhtiöidensä kanssa, jotta ne voivat tarjota Palvelun osia Canonin puolesta, sekä muihin Tietosuojakäytännön ehtojen mukaisiin tarkoituksiin. Canonin tytär- ja konserniyhtiöiden on käsiteltävä Tietoja Tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.



4.3 Canon voi hyödyntää ulkopuolisia palveluntarjoajia ja kumppaneita Palvelun tarjoamiseen tai tiettyjen Palveluun liittyvien toimien suorittamiseen. Tietoja voidaan myös jakaa tällaisten tahojen kanssa. Nämä ulkopuoliset palveluntarjoajat ja kumppanit eivät saa käyttää Tietoja mihinkään muuhun kuin heiltä pyydettyjen toimien suorittamiseen. Lisäksi heidän on taattava Tietojen luottamuksellisuus.



4.4 Canon voi luovuttaa Tietoja ulkopuolisille tahoille seuraavien ehtojen mukaisesti:



(a) Canon voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille tahoille, jos se on tarpeen minkä tahansa lain, säädöksen tai oikeuden määräyksen johdosta sekä haasteeseen tai muuhun vastaavaan tutkimuspyyntöön, oikeuden määräykseen tai viranomaisten tai yksityisten tahojen yhteistyöpyyntöön vastaamiseksi;

(b) Canon voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille tahoille Käyttöehtojen ja muiden sopimusten tai käytäntöjen noudattamisen varmistamiseksi;

(c) Canon voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille tahoille, jos se on tarpeen Canonin oikeuksien puolustamiseksi tai muutoin lain noudattamiseksi (tällaisissa tapauksissa Canon voi käyttää lain suomia mahdollisuuksia oman valintansa mukaan);

(d) Canon voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille tahoille. jos se uskoo, että se on tarpeen laittoman toiminnan, epäillyn petoksen tai muun väärinkäytöksen tutkimiseksi, estämiseksi tai muulla tavoin tarpeen tällaiseen toimintaan liittyen; tai

(e) Canon voi luovuttaa tietoja ulkopuolisille tahoille Canonin oikeuksien, sen liiketoiminnan, asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden henkilöiden turvallisuuden takaamiseksi ja näiden oikeuksien puolustamiseksi.



4.5 Jos Canon on osallisena fuusiossa, yrityskaupassa, resurssien tai liiketoiminnan myynnissä, divestoinnissa, yhdistämisissä, arvopaperitarjouksissa, konkurssissa, uudelleenjärjestelyssä, yritystoiminnan hajottamisessa tai muussa vastaavassa tai jos Canonin kaikkien tai miltei kaikkien Canonin liiketoiminta-alueiden omistajuus muulla tavoin muuttuu, Canon voi luovuttaa tai siirtää Tiedot kokonaan tai osittain ulkopuoliselle taholle tai ulkopuolisille tahoille, jotka ovat osallisena tällaisessa tapahtumassa.



4.6 Canon voi jakaa ulkopuolisille tahoille Tiedoista muodostettuja koostetietoja, joista sinua ei voida tunnistaa.



5. Evästeet



Kun käyt Canon-sivustossa tai käytät Palvelua, Canon voi lähettää Rekisteröityyn Tulostimeen "evästeitä". Eväste on pieni tekstitiedosto, joka sisältää tietoja, joiden avulla Canon voi helpottaa ja räätälöidä Canon-sivuston ja Palvelun käyttöä seuraavilla kerroilla. Jos esimerkiksi käyt Canon-sivustossa, Canon tallentaa tilitietosi evästeeseen, joka tallennetaan Rekisteröityyn Tulostimeen.



6. Google Analytics



Canon voi kerätä artiklassa 2.2 ilmoitettuja tietoja käyttäen Google Analyticsia analysointityökaluna ja vastaanottaa nämä tiedot Google LLC:n kautta. Canon voi käyttää näitä tietoja yhdistettynä muihin tietoihin.

Google LLC:n tietosuojakäytäntö on kuvattu osoitteessa: www.google.com/policies/privacy/partners/



7. Tietojen suojaus



Canon suojaa Canon-sivustossa ja Palvelussa antamasi Tiedot kohtuullisin menetelmin katoamisilta, varkauksilta, väärinkäytöksiltä, luvattomalta käytöltä, luovuttamiselta, muokkaukselta ja tuhoamiselta. Canon ei kuitenkaan voi taata sinulta saatujen tai kerättyjen Tietojen tietoturvaa, joten annat Tiedot Canonille omalla vastuullasi. Mitkään Internetissä lähetetyt tiedot eivät ole täysin turvallisia tai virheettömiä. Canon-sivustoon ja Palveluun lähetetyt Tiedot ja niistä lähetetyt Tiedot eivät välttämättä ole turvallisia. Palvelu ei salaa Sisältöä. Harkitse tarkkaan, mitä tietoja lähetät verkossa ja mitä tietoja lähetät Canon-sivustoon ja Palveluun.



8. Tietojen säilytys



Canon säilyttää Tietoja sovellettavan lain mukaisesti sen ajan, että Tietojen keräämisen perusteena oleva tarve täyttyy. Huomaa, että kaikki Canonin palvelimelle Palvelun kautta saapunut Sisältö poistetaan Canonin palvelimelta, kun tällainen Sisältö on tulostettu tai muulla tavoin käsitelty, tai Käyttöehdoissa kuvatulla tavalla, jos tällaista Sisältöä ei ole käsitelty, ellet tilapäisesti tallenna Sisältöä Canonin palvelimelle.



9. Tietoihin liittyvät valinnat



9.1 Voit muokata tai poistaa osia Tiedoista Canon-sivustossa tai Rekisteröidyn Tulostimen avulla. Tämä saattaa kuitenkin vaikuttaa Palveluun. Olet itse vastuussa Tietojen paikkansapitävyydestä.



9.2 Voit olla antamatta tiettyjä tietoja Canonille. Tässä tapauksessa et kuitenkaan ehkä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi tai käyttää kaikkia sen toimintoja tai osaa niistä.



10. Lupa tietojen siirtämiseen, käsittelyyn ja tallennukseen



Palvelun tarjoavat palvelimet sijaitsevat Saksassa ja Japanissa. Henkilökohtaiset tiedot ja sisältö siirretään Saksassa sijaitseviin palvelimiin ja käsitellään sekä tallennetaan niissä. Muut kuin henkilökohtaiset tiedot ja Sisältö siirretään Saksassa ja Japanissa sijaitseviin palvelimiin ja käsitellään sekä tallennetaan niissä.



Tiedot voidaan siirtää muihin maihin ja käsitellä sekä tallentaa niissä. Näiden maiden tietosuojasäädökset ja -vaatimukset voivat erota oman maasi vastaavista. Ota huomioon, että ulkopuolisille palveluntarjoajille antamiasi Tietoja tai niiden osia voidaan käsitellä ja tallentaa muissa kuin kotimaassasi. Hyväksyt ja ymmärrät sen, että Tietoja koskevat tällaisissa tapauksissa kunkin kyseessä olevan maan lait, jotka eivät välttämättä tarjoa yhtä kattavaa suojaa kuin oman maasi lait.



11. Ikärajoitus



Canon ei tietoisesti kerää henkilötietoja käyttäjiltä, jotka ovat alaikäisiä oman maansa tai alueensa lainsäädännön mukaan. Alle täysi-ikäisten käyttäjien ei tule rekisteröityä Canon-sivustoon tai Palveluun tai käsitellä niissä mitään Sisältöä tai henkilökohtaisia tietoja. Jos on syytä uskoa, että Canon on vahingossa saanut henkilökohtaisia tietoja alaikäisiltä, ota välittömästi yhteyttä Canoniin. Yhteystiedot löytyvät artiklasta 14.



12. Ulkopuoliset verkkopalvelut ja sivustot



Saatat käyttää ulkopuolisia verkkopalveluita Palvelun käytön yhteydessä sekä ulkopuolisia sivustoja Canon-sivuston linkkien kautta. Nämä ulkopuoliset palvelut ja sivustot voivat käyttää omia evästeitä, jäljitteitä ja muita tekniikoita, jotka keräävät tietoja sinusta ja sinulta. Tällainen käyttö tai Canon-sivuston linkit eivät tarkoita sitä, että Canon suosittelee tällaisia ulkopuolisia sivustoja tai palveluita tai olisi tarkistanut ne. Canonin tässä asiakirjassa määrittämät käytännöt ja toimintatavat eivät koske tällaisia ulkopuolisia palveluita tai sivustoja. Canon ei ole vastuussa tällaisten ulkopuolisten sivustojen ja palveluiden tietosuojakäytännöistä tai voi vaikuttaa niihin. Canon suosittelee, että pyydät tiedot tällaisten sivustojen ja palveluiden tietosuojakäytännöistä niiden palveluntarjoajilta.



13. Muokkaukset



Canon pidättää oikeuden muokata Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa oman harkintansa mukaan ilman etukäteisilmoitusta. Kun Tietosuojakäytäntöä muokataan, Canon ilmoittaa muokatuista Tietosuojakäytännöistä sinulle. Muokatut Tietosuojakäytännöt astuvat voimaan tämän ilmoituksen myötä. Tietosuojakäytännöt astuvat voimaan alla mainittuna päivämääränä.



14. Yhteydenotto Canoniin



Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja Tietosuojakäytäntöihin liittyen, voit ottaa yhteyttä Canoniin. Yhteystiedot ovat seuraavassa:



30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan

Canon Inc.

http://canon.com/support/



Muokattu viimeksi: 5.1.2018





Ulkopuolisten verkkopalvelujen ja sivustojen käytön mukaan



<Yleistä> Saatat käyttää ulkopuolisten tahojen tarjoamia Yhdistettyjä Palveluita Palvelun käytön yhteydessä sekä ulkopuolisia sivustoja Canon-sivuston linkkien kautta. Tällainen käyttö on täysin omalla vastuullasi. Canon ei hallitse Yhdistettyjä Palveluita tai ulkopuolisia palveluita eikä ole vastuussa Yhdistetyistä Palveluista tai ulkopuolisista sivustoista. Canon ei tarkista tai suosittele Yhdistettyjä Palveluita, ulkopuolisia sivustoja tai mitään niiden sisältämiä tietoja, ohjelmistoja, tuotteita, palveluita ja materiaalia tai niiden avulla saatuja tuloksia tai anna näille minkäänlaisia takuita tai anna niistä minkäänlaisia lausuntoja.

<Yhdistetty Palvelu> Palvelun käyttö Yhdistetyn Palvelun kautta saattaa edellyttää Yhdistetyn Palvelun tiliä. Olet itse vastuussa tällaisen tilin hankinnasta sekä kaikista siihen liittyvistä kuluista. Yhdistetyllä Palvelulla on omat käyttöehtonsa, jotka koskevat sen käyttöä. Kun lataat Sisältöä Yhdistettyyn Palveluun, jonka kolmannet osapuolet tarjoavat Palvelun kautta, sinun pitää Yhdistetyn Palvelun sopimusten tai käyttöehtojen mukaan myöntää näille kolmansille osapuolille käyttöoikeudet kopioida, muokata, näyttää, tiedottaa ja jakaa Sisältöä, sekä esittää ja taata, että sinulla on valtuus myöntää tällaiset käyttöoikeudet. Jos käytät kolmannen osapuolen tarjoamaa Yhdistettyä Palvelua, hyväksyt sopimukset ja käyttöehdot, mukaan lukien edellä mainitut ehdot, jotka kolmannet osapuolet asettavat, ja vahvistat olevasi sopimusten ja käyttöehtojen mukainen.

Lupaat puolustaa ja turvata Canonia, sen tytäryhtiöitä, sisaryhtiöitä ja Palvelun käyttäjiä kaikilta vaatimuksilta, vastuilta, vahingoilta, menetyksiltä, kustannuksilta, maksuilta ja kuluilta (mukaan lukien kohtuulliset oikeudelliset kustannukset), jotka liittyvät suoraan tai epäsuorasti (1) mihin tahansa Sisältöön, jonka käsittelet Palvelussa, (2) Palvelun käyttöösi tai (3) tämän Sopimuksen vastaiseen toimintaasi.

<Google Drive -palvelun käyttö> Jos käytät Google Drive -palvelua Palvelun kautta, annat Canonille ikuisen, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, alilisensioitavan, rojaltivapaan ja ei-yksinomaisen oikeuden Käyttää Sisältöä, joka on lähetetty, julkaistu tai näytetty Palvelun kautta. "Käyttää" tarkoittaa käyttöä, isännöintiä, tallennusta, muokkausta, tiedottamista ja julkaisemista. Käyttöoikeus myönnetään vain sen mahdollistamiseksi, että Google Inc. voi tarjota, suojata ja parantaa ohjelmointirajapintojaan, kehittäjäpalveluitaan ja niihin liittyviä ohjelmistoja. Ennen kuin lähetät Sisältöä Palveluun, varmistat, että sinulla on tarvittavat oikeudet (sisältäen tarvittavat oikeudet loppukäyttäjiltäsi) myöntää käyttöoikeus Canonille. Nämä ehdot sisältyvät Googlen ohjelmointirajapintojen palveluehtoihin. Jos Googlen ohjelmointirajapintojen palveluehdot muuttuvat tai jos Googlen ohjelmointirajapintojen palveluehtojen ja tämän artiklan ehtojen välillä on mitään ristiriitoja, Googlen ohjelmointirajapintojen palveluehdot ovat voimassa.

<OneDrive-palvelun käyttö> Jos käytät Microsoft Corporationin OneDrive-palvelua Palvelun kautta, olet tietoinen, että Microsoft Corporation saattaa, ja sinä täten myönnät Canonille alilisensoitavan oikeuden, käyttää, muokata, muunnella, jäljentää, levittää ja näyttää Sisältöä, joka on tuotu Palveluun, siinä laajuudessa kuin Microsoft Corporation tarvitsee tarjotakseen OneDrive ohjelmointirajapinnat, OneDrive-palvelun tai Microsoft Corporationin käyttäjätilit. Jos käytät Palvelua, joudut ehkä asentamaan jonkin Microsoft-sovelluksen. Nämä ehdot sisältyvät Microsoft Corporationin OneDrive-ohjelmointirajapinnan käyttöehtoihin. Jos OneDrive-ohjelmointirajapinnan käyttöehdot muuttuvat, tai jos OneDrive-ohjelmointirajapinnan käyttöehtojen ja tämän Artiklan välillä on mitään ristiriitaista, OneDrive-ohjelmointirajapinnan käyttöehdot ovat ensisijaisia.

<Dropbox-palvelun käyttö> Jos käytät Dropbox, Inc:n Dropbox-palvelua Palvelun kautta, saat käyttää Palvelua, kun olet ymmärtänyt Palvelun sisällön. Nämä ehdot sisältyvät Dropbox, Inc:n Dropbox-palvelun kehittäjien käyttöehtoihin. Jos Dropbox-palvelun kehittäjien käyttöehdot muuttuvat tai jos Microsoft Dropbox-palvelun kehittäjien käyttöehtojen ja tämän artiklan ehtojen välillä on ristiriita, Dropbox-palvelun kehittäjien käyttöehdot ovat voimassa.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.43