EC_Dutch.txt Driver File Contents (epd_-win-1_2_2-ea20_4.exe)

ÿþLICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS



ATTENTIE: GELIEVE DIT DOCUMENT TE LEZEN ALVORENS DE GELICENTIEERDE SOFTWARE TE INSTALLEREN.



Dit is een licentieovereenkomst ( Overeenkomst ) tussen u (een persoon of een rechtspersoon) en Canon Inc., gevestigd te 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokio 146-8501, Japan ( Canon ), met betrekking tot (i) softwareprogramma s die u zijn verstrekt bij deze Overeenkomst, de bijbehorende elektronische en online handleidingen en eventuele updates daarvan (gezamenlijk de  Software  genoemd), (ii) aanvullende gegevens voor de Software of inkjetprinters van Canon ( Printers ) of updates van firmware voor de Printers, die online worden verstrekt via de Software ( Gegevensupdates ) en (iii) tekst, afbeeldingen, grafische en andere visuele voorstellingen in digitale vorm (met uitzondering van de Software) voor gebruik om af te drukken, die u zijn verstrekt bij deze Overeenkomst of online via de Software en eventuele updates daarvan ( Materiaal ).  Software, Gegevensupdates en Materiaal worden hierna afzonderlijk of gezamenlijk aangeduid als  Gelicentieerde Software .



DOOR TE KLIKKEN OP DE KNOP BIJ DEZE OVEREENKOMST WAARMEE U AANGEEFT DAT U AKKOORD GAAT MET DEZE OVEREENKOMST OF DOOR DE GELICENTIEERDE SOFTWARE OP ANDERE WIJZE TE INSTALLEREN, GAAT U ERMEE AKKOORD TE ZIJN GEBONDEN AAN DE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST.  INDIEN U NIET AKKOORD GAAT MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST, DIENT U NIET OP DE VOORGAANDE KNOP TE KLIKKEN EN HET INSTALLATIEPROGRAMMA DIRECT AF TE SLUITEN.  DE GELICENTIEERDE SOFTWARE WORDT DAN NIET GEÏNSTALLEERD EN U HEBT GEEN RECHT OM DEZE TE GEBRUIKEN.  U verklaart zich akkoord de Gelicentieerde Software uitsluitend te gebruiken in overeenstemming met onderstaande voorwaarden.



1. Eigendom en Auteursrecht:  Alle rechten, rechtstitels en belangen in de Gelicentieerde Software zijn eigendom van Canon of haar licentiegevers.  Canon (of haar licentiegevers) behoudt te allen tijde alle auteursrechten en overige intellectuele eigendomsrechten in de Gelicentieerde Software en alle opvolgende kopieën ervan, ongeacht de vorm daarvan, inclusief de Afdruk (zoals hieronder gedefinieerd).  Uitgezonderd voor zover hierin uitdrukkelijk staat aangegeven, wordt geen licentie of recht, uitdrukkelijk of geïmpliceerd, hierbij overgedragen of toegewezen aan u door Canon voor enig intellectueel eigendom van Canon of haar licentiegevers.  Het is u niet toegestaan om de auteursrechtvermelding van Canon en/of haar licentiegevers, vervat in de Gelicentieerde Software en alle eropvolgende kopieën ervan, ongeacht de vorm ervan, te wijzigen, te verplaatsen of te verwijderen.



2. Licentie:  Uw licentie om de Gelicentieerde Software te gebruiken is niet-exclusief en niet-overdraagbaar.



(1)  U bent gerechtigd om de Software te gebruiken ( gebruiken  betekent het installeren, uitvoeren of vertonen van de Software) op meerdere computers.  U mag de Software niet verhuren, leasen, sublicentiëren, uitlenen, verkopen, toewijzen, overdragen en doorgeven.



(2)  U bent gerechtigd om de Gegevensupdates te gebruiken ( gebruiken  betekent het installeren, uitvoeren of vertonen van de Gegevensupdates) op meerdere computers of Printers.  U mag het Gegevensupdates niet verhuren, leasen, sublicentiëren, uitlenen, verkopen, toewijzen, overdragen en doorgeven.



(3)  U bent gerechtigd het Materiaal te kopiëren en te gebruiken ( gebruiken  betekent het downloaden van internet via de Software, installeren, uitvoeren of vertonen van het Materiaal) op meerdere computers voor eigen gebruik.  U mag het Materiaal niet verhuren, leasen, sublicentiëren, uitlenen, verkopen, toewijzen, overdragen of doorgeven.  Het is u tevens toegestaan het Materiaal af te drukken en dergelijke afdrukken ( Afdruk ) te gebruiken, te hebben gebruikt, te kopiëren, te hebben gekopieerd en te distribueren voor uw eigen, niet commerciële doeleinden.  Het is niet toegestaan de Afdruk te gebruiken, te hebben gebruikt, te kopiëren, te hebben gekopieerd of te distribueren voor commerciële doeleinden.  Canon is niet aansprakelijk voor uw gebruik van de Afdruk, noch voor enige vordering of enig proces tegen u voortvloeiend uit of in enigerlei opzicht verband houdend met het gebruik van de Afdruk, met inbegrip van aansprakelijkheid of kosten voortvloeiend uit alle vorderingen, verliezen, schadevergoedingen, processen, veroordelingen, proceskosten en kosten van gerechtelijke bijstand.



(4)  U mag een redelijk aantal back-up kopieën van de Gelicentieerde Software te maken ter ondersteuning van het toegestane gebruik, mits dergelijke kopieën allen de Canon auteursrechtvermelding bevatten zoals deze voorkomt in de aan u verstrekte originele versie van de Gelicentieerde Software.



Met uitzondering van wat uitdrukkelijk in dit document wordt bepaald is het u niet toegestaan om de Gelicentieerde Software of een deel daarvan te verhuren, te leasen, in sublicentie te geven, uit te lenen, te verkopen, over te dragen, te kopiëren, te reproduceren, aan te passen, te wijzigen, samen te voegen, te vertalen, om te zetten in een andere programmeertaal, reverse-engineering toe te passen, te de-compileren, te veranderen, te ontmantelen of afgeleide werken te creëren die gebaseerd zijn op de Gelicentieerde Software of gedeelten daarvan of een derde toestaan dit te doen of de Gelicentieerde Software te gebruiken, behalve wanneer dit uitdrukkelijk wordt toegestaan in deze Overeenkomst en alleen in omstandigheden uitdrukkelijk toegestaan door de wet.



3. Erkenning van Overdracht van Informatie:   U erkent expliciet en gaat ermee akkoord dat (i) bepaalde Software informatie, zoals de naam en het serienummer van de Printers die u gebruikt, het type Software, de taalinstelling, de inktinformatie, de printertoestand, de regio en het type besturingssysteem/browser dat u gebruikt (vooropgesteld dat de overgedragen informatie geen persoonlijke gegevens bevat), kan overbrengen om u informatie en gegevens te kunnen bieden die het beste zijn geschikt voor uw printeromgeving wanneer u servers van Canon of door Canon aangewezen derden bezoekt, en (ii) dat Canon, haar dochterondernemingen of filialen, en hun geautoriseerde verkopers en vertegenwoordigers dergelijke informatie kunnen analyseren en gebruiken voor productontwikkeling en services.



4. Exportbeperking:  U verklaart zich akkoord om te voldoen aan alle exportwetgeving, beperkingen en regelingen van de betrokken landen, alsmede aan de U.S. Export Administration Regulations ( EAR ), en om de Gelicentieerde Software niet uit te voeren, te heruitvoeren, direct dan wel indirect, in strijd met zulke wetgeving, beperkingen en regelingen, of zonder alle noodzakelijke toestemmingen.



5. Beëindiging:  Deze Overeenkomst wordt van kracht wanneer u klikt op de knop bij deze Overeenkomst waarmee u aangeeft akkoord te gaan met deze Overeenkomst of anders na installatie van de Gelicentieerde Software, en blijft van kracht totdat deze wordt beëindigd.  U kunt deze Overeenkomst beëindigen door de Gelicentieerde Software inclusief alle kopieën te vernietigen (exclusief de Gegevensupdates die zijn geïnstalleerd op de Printers).  Deze Overeenkomst kan ook worden beëindigd als u niet voldoet aan de bepalingen en voorwaarden ervan.  Op het moment van beëindiging, om welke reden dan ook, zult u onmiddellijk alle kopieën van de Gelicentieerde Software vernietigen, inclusief alle Gelicentieerde Software die opgeslagen is op een vaste schijf van computers in uw bezit of waarover u controle uitoefent, maar exclusief de Gegevensupdates op de Printers.  Daarnaast heeft Canon het recht om alle contractuele of wettelijke rechten of macht uit te oefenen of rechtsmiddelen te gebruiken die zij mogelijk heeft.  Niettegenstaande het voorafgaande hebben secties 1, 3, 5 tot en met 9 voorrang op de beëindiging van deze Overeenkomst.



6. Ondersteuning en Update:  Canon, haar dochterondernemingen of filialen, en hun geautoriseerde verkopers en vertegenwoordigers, en Canon's Licentiegevers zijn niet verantwoordelijk voor het onderhouden van of hulp bieden bij het gebruik van de Gelicentieerde Software.  Canon, haar dochterondernemingen en filialen, en hun geautoriseerde verkopers en vertegenwoordigers, en Canon's Licentiegevers zijn niet vereist updates, fixes of ondersteuning te leveren voor de Gelicentieerde Software tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in schriftelijke uitwisselingen tussen u en een van de hierboven vermelde entiteiten.



7. BEPERKTE GARANTIE:  DE GELICENTIEERDE SOFTWARE WORDT GELEVERD IN DE STAAT WAARIN DEZE OP HET MOMENT VAN AANKOOP VERKEERT ( AS IS ) ZONDER GARANTIE OF ANDERE VOORWAARDE, EXPLICIET DAN WEL IMPLICIET, DAARONDER BEGREPEN DOCH NIET BEPERKT TOT IMPLICIETE GARANTIES MET BETREKKING TOT VERKOOPBAARHEID, KWALITEIT EN/OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL OF NIET-INBREUKMAKENDHEID OP ENIG RECHT, TITEL EN BELANG, INCLUSIEF ZONDER BEPERKING INTELLECTUEEL EIGENDOM.



HET ALGEHELE RISICO MET BETREKKING TOT KWALITEIT EN WERKING VAN DE GELICENTIEERDE SOFTWARE RUST OP U.  INDIEN DE GELICENTIEERDE SOFTWARE AANTOONBARE GEBREKEN VERTOONT, DAN KOMEN ALLE KOSTEN VAN NOODZAKELIJKE SERVICE, HERSTEL OF CORRECTIE VOOR UW REKENING (EN NIET VOOR REKENING VAN CANON, CANON'S DOCHTERONDERNEMINGEN OF FILIALEN EN HUN GEAUTORISEERDE VERKOPERS EN VERTEGENWOORDIGERS EN CANON'S LICENTIEGEVERS).



IN SOMMIGE STATEN OF RECHTSTELSELS IS UITSLUITING VAN IMPLICIETE GARANTIES OF VOORWAARDEN NIET TOEGESTAAN, DERHALVE IS DE BOVENSTAANDE UITSLUITING MOGELIJK NIET VAN TOEPASSING OP U.  DEZE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE JURIDISCHE RECHTEN EN U HEBT MOGELIJK OOK ANDERE RECHTEN DIE KUNNEN VARIËREN PER STAAT OF RECHTSTELSEL.



CANON GARANDEERT NIET DAT DE FUNCTIES VAN DE GELICENTIEERDE SOFTWARE ZULLEN VOLDOEN AAN UW VEREISTEN OF DAT DE WERKING VAN DE GELICENTIEERDE SOFTWARE ONONDERBROKEN OF FOUTLOOS ZAL ZIJN.  Als de Gelicentieerde Software echter wordt verstrekt op een medium zoals een cd-rom, garandeert Canon dat het medium waarop de Gelicentieerde Software is opgeslagen gedurende een periode van negentig (90) dagen na de oorspronkelijke datum van aankoop, aan te tonen door een geldig aankoopbewijs of anderszins, bij normaal gebruik vrij is van materiaal- en fabricagefouten.



TER BESCHIKKING STAANDE MIDDELEN VOOR DE KLANT:  De totale aansprakelijkheid van Canon, haar dochterondernemingen en filialen, en hun geautoriseerde verkopers en vertegenwoordigers, en Canon's licentiegevers en uw enige aanspraak daarop zal de vervanging zijn van het medium dat niet voldoet aan de BEPERKTE GARANTIE en dat, onder overlegging van een geldig aankoopbewijs of anderszins, is teruggebracht naar Canon's lokale verkooppunt in het land waar u de Gelicentieerde Software gekocht hebt.  De BEPERKTE GARANTIE is niet van toepassing indien de gebreken in het medium het gevolg zijn van een ongeluk, misbruik of verkeerd gebruik van de Gelicentieerde Software en het zal ook niet van toepassing zijn op anderen dan de originele gebruiker van de Gelicentieerde Software.



8. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID.  DE BOVENSTAANDE BEPERKTE GARANTIE IS DE ENIGE GARANTIE DIE AAN U WORDT GEDAAN EN DEZE WORDT GELEVERD IN PLAATS VAN ALLE GARANTIES, VOORWAARDEN, AANBIEDINGEN, BELOFTEN, BEPALINGEN EN VERPLICHTINGEN GEÏMPLICEERD DOOR DE WET, GEWOONTERECHT, HANDELSGEBRUIK, TIJDENS ONDERHANDELINGEN OF ANDERSZINS, WELKE HIERBIJ, ZOVER WETTELIJK TOEGESTAAN, WORDEN UITGESLOTEN.



9. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID:  VOOR ZOVER WETTELIJK IS TOEGESTAAN ZULLEN CANON, HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN EN FILIALEN, HUN GEAUTORISEERDE VERKOPERS EN VERTEGENWOORDIGERS OF CANON'S LICENTIEGEVERS JEGENS U NIET AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR DIRECTE, INDIRECTE, BIJKOMENDE OF SPECIALE SCHADE, GEVOLGSCHADE OF WELKE ANDERE SCHADE DAN OOK (DAARONDER ZONDER BEPERKING BEGREPEN SCHADE DOOR OMZETVERLIES, ONDERBREKING VAN WERKZAAMHEDEN OF VERLIES VAN ZAKELIJKE INFORMATIE), ONGEACHT OF CANON, HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN EN FILIALEN, HUN GEAUTORISEERDE VERKOPERS EN VERTEGENWOORDIGERS OF CANON'S LICENTIEGEVERS GEÏNFORMEERD ZIJN OVER DE MOGELIJKHEID VAN ZULKE SCHADE.  DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN CANON, NAMES ZICHZELF EN HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN EN FILIALEN, HUN GEAUTORISEERDE VERKOPERS EN VERTEGENWOORDIGERS, EN CANON'S LICENTIEGEVERS, DIE VOORKOMT UIT OF VERBAND HOUDT MET DEZE OVEREENKOMST HETZIJ ONDER CONTRACT OF DWANG (MET INBEGRIP VAN MAAR NIET BEPERKT TOT NALATIGHEID) OF ANDERSZINS, ZAL BEPERKT ZIJN TOT MAXIMAAL VIJF US DOLLAR (US$ 5,00) OF HET VERGELIJKBARE BEDRAG IN DE PLAATSELIJKE VALUTA.



NIETS IN DEZE OVEREENKOMST ZAL DE WETTELIJKE RECHTEN VAN EEN CONSUMENT AANTASTEN.



10. Algemeen:  Deze Overeenkomst is de volledige overeenkomst tussen u en Canon met betrekking tot de Gelicentieerde Software en gaat uit boven alle voorgaande mondelinge of schriftelijke toezeggingen, overeenkomsten of beloftes betreffende de Gelicentieerde Software.  Geen der partijen zal een beroep kunnen doen op uitlatingen gedaan naar elkaar voor het aangaan van deze Overeenkomst (tenzij deze uitlating frauduleus werd gedaan).  Een dergelijke partij heeft als enige middel het tekortschieten in de nakoming van de overeenkomst zoals neergelegd in deze Overeenkomst.



Indien op enig moment een deel van deze Overeenkomst door een bevoegde rechter geheel of gedeeltelijk nietig, ongeldig of niet-afdwingbaar wordt bevonden, onder welk rechtstelsel dan ook, dan zal dit de geldigheid of afdwingbaarheid van alle overige bepalingen van deze Overeenkomst niet aantasten of in gevaar brengen.



Het niet of vertraagd uitoefenen door Canon van haar rechten, bevoegdheden of rechtsmiddelen onder deze Overeenkomst zal in geen geval opgevat kunnen worden als het afstand doen door Canon van zodanige rechten, bevoegdheden of rechtsmiddelen.



Wijzigingen of aanpassingen in deze Overeenkomst zijn slechts geldig voor zover deze zijn opgesteld in schriftelijke vorm en ondertekend door een bevoegd vertegenwoordiger van Canon.



De bepalingen van deze Overeenkomst, voor zover ze betrekking hebben op dochterondernemingen en/of filialen van Canon, zijn direct afdwingbaar door zodanige dochterondernemingen en/of filialen.



U.S. Government Restricted Rights Notice

The Software is a  commercial item,  as that term is defined in 48 C.F.R. 2.101 (Oct 1995), consisting of  commercial computer software  and  commercial computer software documentation,  as such terms are used in 48 C.F.R. 12.212 (Sept 1995).  Consistent with 48 C.F.R. 12.212 and 48 C.F.R. 227.7202-1 through 227.7202-4 (June 1995), all U.S. Government End Users acquire the Software with only those rights set forth herein.  Manufacturer is Canon Inc./ 30-2, Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan.  De term "Software" zoals die in dit gedeelte wordt gebruikt, betekent "Software onder licentie" zoals wordt gebruikt in deze Overeenkomst.





Belangrijk: lees dit zorgvuldig voordat u deze service gebruikt



Privacybeleid voor Canon IJ Cloud Printing Center



In dit privacybeleid (het 'Privacybeleid') wordt beschreven welke gegevens Canon Inc. ('Canon') verzamelt van gebruikers van de 'Service', zoals deze wordt gedefinieerd in artikel 1 van dit document, over de hele wereld (met bepaalde uitzonderingen) en hoe deze gegevens worden gebruikt en openbaar gemaakt.

Door de Service te gebruiken gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van gegevens zoals beschreven in het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden (de 'Voorwaarden'). Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van het Privacybeleid of de Voorwaarden, mag u de Service niet gebruiken. Het Privacybeleid vervangt elk ander privacybeleid van Canon in verband met de Service.



1. Definitie van de Service



De 'Service' verwijst naar online services die voornamelijk zijn bedoeld voor gebruikers van printers en die hen diverse voordelen bieden.



De Service omvat de volgende services;

(1) Een service voor het afdrukken, bewerken of anderszins verwerken van afbeeldingen of documenten of andere inhoud ('Inhoud') die is geplaatst in een sociaal netwerk, een service voor het delen van afbeeldingen of een andere online service die afzonderlijk wordt beheerd door Canon of een derde partij ('Gekoppelde Service') of van andere Inhoud;

(2) Een service om de Inhoud te uploaden naar de Gekoppelde Service; en

(3) Een service om de status van de printer (resterende hoeveelheid inkt, afdruktaken en dergelijke) te controleren vanaf externe locaties.

U kunt de Service gebruiken via het bedieningspaneel van de printer en de portalsite die wordt beheerd door Canon ('Canon-site').



2. Gegevens die Canon verzamelt



2.1 Canon kan de volgende gegevens van u verzamelen:



(a) gegevens over de printer die u hebt geregistreerd om de Service te gebruiken (de 'Geregistreerde printer');

(b) de gebruikersnaam en het wachtwoord die u hebt ingesteld om de Gekoppelde Service te gebruiken;

(c) gegevens die u opgeeft wanneer u contact opneemt met Canon; en

(d) afbeeldingen, documenten en andere inhoud (zoals foto's) die u afdrukt op de Geregistreerde Printer of op een andere manier via de Service verwerkt.



2.2 Wanneer u de service gebruikt, verzamelt Canon automatisch gegevens zoals:



(a) een unieke identificatie van de Geregistreerde Printer;

(b) gegevens over toegang tot de Canon-site zoals browseromgeving, taalinstelling en tijdzone;

(c) informatie over de Geregistreerde Printer zoals productnummer, taalinstelling en inktgegevens;

(d) Internet Protocol-adres (IP);

(e) domeinnaam van uw internetprovider;

(f) pagina's die u op de Canon-site bezoekt, en de datum en tijd van het bezoek;

(g) een logbestand van uw gebruik van de Service; en

(h) statistische of anonieme gegevens die niet kunnen worden gebruikt om u te identificeren.



2.3 Canon kan alle of sommige gegevens die Canon van of over u verzamelt combineren en gebruiken op de manier die wordt beschreven in het Privacybeleid.



3. Gebruik van gegevens



Canon kan de gegevens die worden beschreven in artikel 2 van dit document (de 'Gegevens') gebruiken voor de volgende doeleinden:



(a) u registeren voor het gebruik van de Service;

(b) de Service en eventuele andere door u gevraagde services aan u leveren;

(c) contact met u opnemen met betrekking tot uw gebruik van de Service om contractuele redenen;

(d) de Service verbeteren;

(e) het doel waarvoor u de Gegevens hebt verstrekt;

(f) een gebruiker van de Service identificeren;

(g) vragen beantwoorden;

(h) u en anderen, evenals Canon en hun bedrijf, beschermen;

(i) de Service beheren en problemen ermee oplossen; of

(j) voor andere doeleinden die staan vermeld in het Privacybeleid of de Voorwaarden.



4. Openbaarmaking van Gegevens



De Gegevens kunnen openbaar worden gemaakt aan derden in overeenstemming met het Privacybeleid.



4.1 U mag de Inhoud vrijwillig doorgeven aan derden via uw gebruik van de Service. Canon doet geen uitspraken over en neemt geen verplichtingen op zich met betrekking tot de veiligheid of het gebruik van de Inhoud of het systeem dat wordt gebruikt om deze te verwerken.



CANON RAADT U AAN DE SERVICE NIET TE GEBRUIKEN OM INHOUD TE VERWERKEN WAARVAN DE AANKOMST, NAUWKEURIGHEID OF VEILIGHEID VAN GROOT BELANG IS, DIE U PRIVÉ WILT HOUDEN OF DIE PRIVÉ OF VERTROUWELIJK MOET BLIJVEN (ZOALS MEDISCHE, FINANCIËLE OF ANDERE VERTROUWELIJKE GEGEVENS). Lees de Voorwaarden zorgvuldig voordat u de Service gebruikt.



4.2 Canon kan de Gegevens delen met hun dochterondernemingen zodat deze een deel van de Service namens Canon kunnen uitvoeren of voor andere doeleinden die in overeenstemming zijn met het Privacybeleid. De dochterondernemingen van Canon moeten de Gegevens behandelen in overeenstemming met het Privacybeleid.



4.3 Canon mag andere serviceproviders en zakelijke partners gebruiken om de Service aan te bieden of om functies uit te voeren die verband houden met de Service en mag de Gegevens met hen delen. Deze andere serviceproviders en zakelijke partners mogen de Gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden dan het uitvoeren van hun functies en moeten zorgen dat de Gegevens vertrouwelijk blijven.



4.4 Canon kan de Gegevens openbaar maken aan derden:



(a) om een wet, regelgeving of gerechtelijk bevel na te leven, in reactie op een dagvaarding of vergelijkbare onderzoeksvraag, een gerechtelijk bevel of een verzoek om samenwerking van een wetshandhavende instantie, een overheidsinstantie of een particuliere partij;

(b) om de Voorwaarden of andere overeenkomsten of beleidsvoorschriften af te dwingen;

(c) om de wettelijke rechten van Canon uit te oefenen of te verdedigen of indien dit anderszins wettelijk is vereist (in dergelijke gevallen kan Canon gebruik maken of afzien van wettelijke bezwaren die Canon ter beschikking staan);

(d) als Canon van mening is dat openbaarmaking nodig is in verband met pogingen een illegale activiteit, vermoeden van fraude of andere overtreding te onderzoeken, te voorkomen of andere stappen te nemen in verband hiermee; of

(e) om de rechten, eigendommen of veiligheid van Canon, hun zaken, klanten of werknemers of anderen te beschermen en te verdedigen.



4.5 Als Canon betrokken raakt bij een verkoop, fusie, overname, verkoop van activa of een bedrijf, ontmanteling, samenvoeging, investeringsronde, bankroet, reorganisatie, ontbinding of andere transactie of als het eigendom van het bedrijf Canon in zijn geheel of grotendeels op andere wijze verandert, kan Canon alle Gegevens of een deel ervan openbaar maken of overdragen aan een derde partij of aan derde partijen in verband hiermee.



4.6 Canon kan de gecombineerde gegevens die zijn gegenereerd op basis van de Gegevens die niet kunnen worden gebruikt om u te identificeren, delen met derden.



5. Cookies



Wanneer u de Canon-site bezoekt of de Service gebruikt, kan Canon een of meer 'cookies' naar uw Geregistreerde Printer sturen. Een cookie is een klein tekstbestand dat gegevens bevat die later door Canon kunnen worden gelezen om de toegang tot de Canon-site of het gebruik van de Service te vergemakkelijken en uw online ervaring op uw af te stemmen. Als u de Canon-site bezoekt, slaat Canon bijvoorbeeld uw accountgegevens op in een cookiebestand op uw Geregistreerde Printer.



6. Google Analytics



Canon mag de gegevens die worden vermeld in artikel 2.2 verzamelen waarbij Google Analytics als analysehulpmiddel wordt gebruikt en die gegevens worden verzonden door Google LLC. Canon mag die gegevens gebruiken in combinatie met andere gegevens.

Het privacybeleid van Google LLC vindt u hier: www.google.com/policies/privacy/partners/



7. Beveiliging van Gegevens



Canon neemt redelijke voorzorgsmaatregelen om de Gegevens die u verstrekt via de Canon-site en de Service te beschermen tegen verlies, diefstal, misbruik, ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging. Canon kan de beveiliging van de Gegevens die Canon ontvangt of verzamelt echter niet verzekeren of garanderen, en u verstrekt de Gegevens aan Canon op eigen risico. Geen enkele internetoverdracht is volledig veilig of foutloos. Gegevens die worden verzonden naar of van de Canon-site en de Service zijn mogelijk niet veilig; de Inhoud wordt niet gecodeerd door de Service. Wees voorzichtig wanneer u de Gegevens online verzendt en let extra goed op wanneer u bepaalt welke gegevens u naar de Canon-site en de Service verzendt.



8. Bewaren van Gegevens



Canon bewaart de Gegevens gedurende de periode die nodig is om te voldoen aan het doel waarvoor de Gegevens zijn verzameld en om toepasselijke wetgeving na te leven. Houd er rekening mee dat Inhoud die Canon via de Service ontvangt, van de Canon-server wordt verwijderd nadat de Inhoud is afgedrukt of anderszins is verwerkt of zoals wordt beschreven in de Voorwaarden als de Inhoud niet is verwerkt, tenzij u de Inhoud tijdelijk opslaat op de Canon-server.



9. Keuzes met betrekking tot Gegevens



9.1 U kunt alle Gegevens of een deel ervan verwijderen door naar de Canon-site te gaan of de Geregistreerde Printer te bedienen; dit is echter mogelijk van invloed op de Service. U bent zelf verantwoordelijk voor de correctheid van de Gegevens.



9.2 U kunt ervoor kiezen bepaalde Gegevens niet aan Canon te verstrekken; in dat geval kunt u zich echter mogelijk niet registreren voor de Service of kunt u alle functies van de Service of een deel ervan niet gebruiken.



10. Toestemming voor de overdracht, verwerking en opslag van Gegevens



De servers voor het leveren van de Service zijn geïnstalleerd in de Bondsrepubliek Duitsland en in Japan. Persoonlijke gegevens en Inhoud worden overgezet naar en verwerkt en opgeslagen op servers in de Bondsrepubliek Duitsland. Niet-persoonlijke gegevens worden overgezet naar en verwerkt en opgeslagen op servers in de Bondsrepubliek Duitsland en in Japan.



De Gegevens kunnen worden overgezet naar, verwerkt in en opgeslagen in andere landen waar mogelijk andere niveaus van privacybescherming gelden dan in uw land. Houd er rekening mee dat alle Gegevens of een deel ervan kunnen worden doorgegeven aan andere serviceproviders en door deze kunnen worden bewaard in andere landen dan uw eigen land. U accepteert en begrijpt dat de Gegevens zijn onderworpen aan de toepasselijke weten van deze rechtsgebieden, die mogelijk niet dezelfde bescherming bieden als uw land van verblijf.



11. Beoogde leeftijd



Canon verzamelt niet opzettelijk persoonlijke gegevens van personen die nog niet de volwassen leeftijd hebben bereikt in het land of de regio waar ze wonen. Elke persoon die nog niet de volwassen leeftijd heeft bereikt, mag zich niet registreren voor of anderszins persoonlijke gegevens of Inhoud verwerken via de Canon-site of de Service. Als u reden hebt te vermoeden dat Canon per ongeluk persoonlijke gegevens heeft ontvangen van een persoon die nog niet de volwassen leeftijd heeft bereikt, neemt u direct contact op Canon op het contactadres in artikel 14 van dit document.



12. Online services of websites van derden



Wanneer u de Service gebruikt, hebt u mogelijk toegang tot een online service die wordt beheerd door een derde partij of gaat u via hypertext of een andere computerkoppeling op de Site naar een website van een derde partij. Deze services of websites die worden beheerd door derden kunnen hun eigen cookies, webbakens en andere technologieën gebruiken om onafhankelijk gegevens over u te verzamelen. Deze toegang of koppeling vanaf de Canon-site impliceert niet dat Canon deze services of websites van derden ondersteunt of heeft beoordeeld. Het beleid en de procedures van Canon die hier worden beschreven, zijn niet van toepassing op de services of websites van derden. Canon kan de privacyprocedures of de inhoud van deze services of websites van derden niet controleren en is er niet verantwoordelijk voor. Canon raadt u aan rechtstreeks contact op te nemen met deze services of websites van derden voor informatie over hun privacybeleid.



13. Wijziging



Canon behoudt zich het recht voor het Privacybeleid op elk moment naar eigen goeddunken zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wanneer het Privacybeleid is gewijzigd, stelt Canon u op de hoogte van het gewijzigde Privacybeleid en wordt dit van kracht daarmee. Het Privacybeleid is van kracht met ingang van de hieronder aangegeven datum.



14. Contact opnemen met Canon



Neem contact op met Canon met vragen of opmerkingen over het Privacybeleid via het volgende adres:



30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan

Canon Inc.

http://canon.com/support/



Laatste wijziging: 5 januari 2018





Over het gebruik van online services en websites van derden



<Algemeen> Wanneer u de Service gebruikt, hebt u mogelijk toegang tot een Gekoppelde Service die wordt beheerd door een derde partij of gaat u via hypertext of een andere computerkoppeling op de Site naar een website van een derde partij. Dit gebeurt op eigen risico en is uw eigen verantwoordelijkheid. Canon heeft geen controle over dergelijke Gekoppelde Services of websites van derden en is niet verantwoordelijk voor dergelijke Gekoppelde Services of websites van derden. Canon biedt geen beoordeling, goedkeuring, garantie of verklaringen voor dergelijke Gekoppelde Services of websites van derden, voor informatie, software, producten, services of materialen aldaar of voor eventuele resultaten die worden verkregen door het gebruik ervan.

<Gekoppelde Service> Om toegang te krijgen tot de Gekoppelde Service voor het gebruik van de Service moet u mogelijk een account hebben bij de Gekoppelde Service. U bent verantwoordelijk voor het verkrijgen van zo'n account en voor eventuele eraan verbonden kosten. Voor de Gekoppelde Service gelden afzonderlijke gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op uw gebruik van de Gekoppelde Service. Wanneer u Inhoud uploadt naar de Gekoppelde Service die door derden wordt geleverd via de Service, bent u, volgens de overeenkomst of gebruiksvoorwaarden voor de Gekoppelde Service, verplicht deze derden toestemming te verlenen de Inhoud te kopiëren, te wijzigen, aan te passen, weer te geven, door te geven en te verspreiden en te verklaren en garanderen dat u bevoegd bent dergelijke toestemming te verlenen. Als u de Gekoppelde Service die door derden wordt geleverd gebruikt, gaat u akkoord met de overeenkomst en gebruiksvoorwaarden, met inbegrip van de hierboven genoemde voorwaarden, van die derden en gaat u ermee akkoord dat u de overeenkomst en gebruiksvoorwaarden naleeft.

U gaat ermee akkoord dat u Canon, hun dochterondernemingen, partners en toeleveranciers van de Service verdedigt tegen en schadeloosstelt voor alle claims, aanspraken, schade, verliezen, kosten, vergoedingen en uitgaven (met inbegrip van redelijke advocaatskosten) die het gevolg zijn van of verband houden met (1) de Inhoud die u verwerkt via de Service, (2) het gebruik van de Service door u, of (3) schending van deze Overeenkomst door u.

<Gebruik van Google Drive> Wanneer u Google Drive gebruikt via de Service, geeft u Canon een eeuwigdurende, onherroepbare, wereldwijde, sublicentieerbare, royaltyvrije en niet-exclusieve toestemming om Inhoud te Gebruiken die is verzonden of geplaatst of wordt weergegeven op, naar of via de Service. 'Gebruiken' betekent gebruiken, hosten, opslaan, wijzigen, doorgeven en publiceren. Deze licentie wordt verleend met als enige doel Google Inc. in staat te stellen zijn API's, ontwikkelaarservices en verwante software aan te bieden, te beschermen en te verbeteren. Voordat u Inhoud verzendt naar de Service, moet u er zeker van zijn dat u over de benodigde rechten (inclusief de benodigde rechten van uw eindgebruikers) beschikt om Canon deze toestemming te verlenen. Deze voorwaarden en bepalingen staan in de Servicevoorwaarden van Google-API's. Als de Servicevoorwaarden van Google-API's veranderen of als er inconsistenties zijn tussen de Servicevoorwaarden van Google-API's en dit artikel, hebben de Servicevoorwaarden van Google-API's voorrang.

<Gebruik van OneDrive> Wanneer u OneDrive van Microsoft Corporation gebruikt via de Service, begrijpt u dat Microsoft Corporation de Inhoud die beschikbaar is gesteld via de Service kan gebruiken, wijzigen, aanpassen, reproduceren, verspreiden en weergeven, maar uitsluitend voor zover dat nodig is om de OneDrive API's, OneDrive of Microsoft Corporation-accounts aan te bieden, en verleent u Canon hierbij het sublicentieerbare recht hiertoe. Wanneer u de Service gebruikt, moet u mogelijk een Microsoft-toepassing installeren. Deze voorwaarden en bepalingen staan in de voorwaarden en bepalingen voor de OneDrive API van Microsoft Corporation. Als de voorwaarden en bepalingen van de OneDrive API veranderen of al er inconsistenties zijn tussen de voorwaarden en bepalingen van de OneDrive API en dit artikel, hebben de voorwaarden en bepalingen van de OneDrive API voorrang.

<Gebruik van Dropbox> Wanneer u Dropbox van Dropbox, Inc. gebruikt via de Service, mag u de Service alleen gebruiken als u de inhoud van de Service begrijpt. Deze voorwaarde staat in de voorwaarden en bepalingen voor Dropbox-ontwikkelaars van Dropbox, Inc. Als de voorwaarden en bepalingen voor Dropbox-ontwikkelaars van Dropbox, Inc. veranderen of als er inconsistenties zijn tussen de voorwaarden en bepalingen voor Dropbox-ontwikkelaars van Dropbox, Inc. en dit artikel, hebben de voorwaarden en bepalingen voor Dropbox-ontwikkelaars van Dropbox, Inc. voorrang.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 3.38