EC_Danish.txt Driver File Contents (epd_-win-1_2_2-ea20_4.exe)

ÿþLICENSAFTALE



OBS: LÆS VENLIGST DETTE DOKUMENT, FØR DEN LICENSEREDE SOFTWARE INSTALLERES.



Dette er en licensaftale ( Aftale ) mellem dig (som enkeltperson eller som enhed) og Canon Inc., der har sit forretningssted på 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan ( Canon ), vedrørende (i) softwareprogrammer, der leveres til dig i henhold til denne Aftale, tilhørende elektroniske manualer eller onlinemanualer og eventuelle opdateringer deraf (samlet kaldet  Softwaren ), (ii) yderligere data til Softwaren eller Canons inkjetprintere ( Printere ) eller opdateringer til firmware til Printere, der leveres via internettet vha. Softwaren ( Dataopdateringer ), og (iii) tekst, billeder, grafik og andre visuelle repræsentationer i digitalt format (ekskl. Softwaren), du kan udskrive, som leveres til dig i henhold til denne Aftale eller online vha. Softwaren, samt eventuelle opdateringer dertil ( Indholdsdata ).  Der henvises herefter til Software, Dataopdateringer og Indholdsdata hver for sig eller samlet som  Licenseret software .



VED AT KLIKKE PÅ KNAPPEN I DENNE AFTALE TIL INDIKATION AF DIN ACCEPT AF AFTALEN ELLER VED AT INSTALLERE DEN LICENSEREDE SOFTWARE ACCEPTERER DU AT VÆRE UNDERLAGT VILKÅRENE I AFTALEN.  HVIS DU IKKE ACCEPTERER VILKÅRENE I DENNE AFTALE, SKAL DU IKKE KLIKKE PÅ DEN OMTALTE KNAP OG STRAKS LUKKE INSTALLATIONSPROGRAMMET.  DEN LICENSEREDE SOFTWARE BLIVER DERMED IKKE INSTALLERET, OG DU VIL IKKE VÆRE BERETTIGET TIL AT BRUGE DEN.  Du accepterer kun at bruge den licenserede Software i overensstemmelse med de vilkår, der er anført nedenfor.



1. Ejerskab og ophavsret:  Alle rettigheder, adkomst til og interesser i den licenserede Software ejes af Canon eller dets licensgivere.  Canon eller dets licensgivere beholder til enhver tid alle ophavsrettigheder og andre immaterielle rettigheder til den licenserede Software og alle senere kopier heraf, uanset formen, herunder det Udskrevne (som defineret nedenfor).  Medmindre andet udtrykkeligt er anført i denne Aftale, tildeler eller overdrager Canon ikke nogen licens eller rettighed til dig, hverken udtrykkeligt eller underforstået, til Canons og dets licensgiveres immaterielle ejendom.  Du må ikke ændre, flytte eller slette nogen erklæring om ophavsret fra Canon og/eller dets licensgivere, som er indeholdt i den licenserede Software og alle efterfølgende kopier deraf, uanset form.



2. Licens: Din licens til brug af den licenserede Software er ikke-eksklusiv og ikke-overdragelig:



(1)  Du har tilladelse til at bruge Softwaren ( bruge  betyder installere, køre eller få vist Softwaren) på en eller flere computere.  Du må ikke udleje, lease, give i underlicens, låne, sælge, tildele, overdrage og overføre Softwaren.



(2)  Du har tilladelse til at bruge Dataopdateringerne ( bruge  betyder installere, køre eller få vist Dataopdateringerne) på en eller flere computere eller Printere.  Du må ikke udleje, lease, give i underlicens, låne, sælge, tildele, overdrage og overføre Dataopdateringerne.



(3)  Du har tilladelse til at kopiere og bruge Indholdsdata ( bruge  betyder downloade via internettet vha. Softwaren, installere, køre eller få vist Indholdsdata) på flere computere til eget personlig brug.  Du må ikke udleje, lease, give i underlicens, låne, sælge, tildele, overdrage eller overføre Indholdsdata.  Du har også tilladelse til at udskrive Indholdsdata og bruge, have brugt, kopiere, have kopieret og distribuere det udskrevne ( Udskrevne ) til egne ikke-kommercielle formål.  Du har ikke tilladelse til at bruge, have brugt, kopiere, have kopieret eller distribuere det Udskrevne til kommercielle formål.  Canon er ikke ansvarlig for din brug af det Udskrevne, og ej heller for eventuelle krav eller søgsmål mod dig, som følge af eller på nogen måde relateret til brugen af det Udskrevne, herunder nogen form for ansvar eller udgift som følge af alle krav, tab, skader, søgsmål, domsafsigelser, retsomkostninger og advokatsalærer.



(4)  Du har tilladelse til at fremstille et rimeligt antal sikkerhedskopier af den licenserede Software med henblik på understøttelse af den tilladte brug, forudsat at alle sådanne kopier indeholder Canons erklæring om ophavsret, således som den fremtræder i din originale udgave af den licenserede Software.



Med undtagelse af, hvad der udtrykkeligt er angivet heri, har du ikke tilladelse til at udleje, lease, give i underlicens, udlåne, sælge, overdrage, videregive, overføre, kopiere, reproducere, modificere, tilpasse, sammenlægge, oversætte, konvertere til et andet programmeringssprog, foretage reverse engineering, dekompilere, ændre, demontere eller skabe afledte værker baseret på den licenserede Software i sin helhed eller dele deraf, eller tillade en tredjepart at gøre dette eller bruge den licenserede Software på anden måde end som udtrykkeligt tilladt i henhold til denne Aftale eller i den udstrækning og under de omstændigheder, der udtrykkeligt er tilladt ved lov.



3. Godkendelse af Overførsel af Oplysninger:   Du giver hermed dit udtrykkelige samtykke til, at (i) Softwaren må overføre oplysninger, f.eks. navne og serienumre til de Printere, du anvender, softwaretype, sprogindstillinger, blækinformation, Printertilstand, region og type af OS/browser (såfremt de overførte oplysninger ikke indeholder dine personlige oplysninger) for at kunne sende informationer og data til dig, som er bedst muligt tilpasset dit printermiljø, når du tilgår servere tilhørende Canon eller tredjepart, som er udpeget af Canon, og til, at (ii) Canon, dets datterselskaber og koncernforbundne selskaber og deres respektive distributører og forhandlere må analysere og bruge sådanne oplysninger til produktudvikling og tjenester.



4. Eksportbegrænsning:  Du accepterer at overholde alle eksportlove, -restriktioner og -regler gældende i hvert af de pågældende lande, samt USA's eksportmyndigheders regler (U.S. Export Administration Regulations ( EAR )), samt ikke direkte eller indirekte at eksportere eller geneksportere den licenserede Software i modstrid med sådanne love, restriktioner og regler, eller uden alle nødvendige tilladelser.



5. Ophør:  Aftalen træder i kraft, når du klikker på knappen i Aftalen til angivelse af din accept af Aftalen, eller ved installation af den licenserede Software, og den forbliver i kraft, indtil den bringes til ophør.  Du kan opsige Aftalen ved at destruere den licenserede Software sammen med alle kopier deraf (undtagen Dataopdateringerne, der er installeret på Printerne).  Denne aftale kan ligeledes ophæves, såfremt alle vilkår og betingelser heri ikke overholdes.  Ved aftalens ophør uanset grunden hertil skal du omgående destruere samtlige kopier af den licenserede Software, herunder al licenseret Software, der er lagret på harddisken på en eller flere computere, som du ejer, har beføjelser over eller kontrollerer, dog undtagen Dataopdateringerne, der er installeret på Printerne.  Desuden er Canon berettiget til at udøve og håndhæve alle sine kontraktlige eller juridiske rettigheder, beføjelser eller retsmidler.  Uanset det forestående skal afsnittene 1, 3 og 5 til 9 bevares ved en opsigelse heraf.



6. Support og opdatering:  Canon, Canons datterselskaber eller koncernforbundne selskaber og deres respektive distributører og forhandlere samt Canons licensgivere er ikke ansvarlige for at vedligeholde eller yde support på brugen af den licenserede Software.  Canon, Canons datterselskaber eller koncernforbundne selskaber og deres respektive distributører og forhandlere samt Canons licensgivere er ikke forpligtede til at levere opdateringer, fejlretninger eller support på den licenserede Software, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt skriftligt mellem dig og enhver af de ovenfor nævnte enheder.



7. BEGRÆNSET GARANTI:  DER GIVES LICENS TIL DENNE LICENSEREDE SOFTWARE SOM DEN  ER OG FOREFINDES  UDEN GARANTI ELLER LØFTER AF NOGEN ART, HVERKEN UDTRYKKELIGE ELLER STILTIENDE, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, STILTIENDE GARANTIER FOR SALGBARHED, KVALITET OG/ELLER EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL SAMT GARANTIER MOD KRÆNKELSER AF NOGEN RETTIGHED, ADKOMST OG INTERESSE, HERUNDER UDEN NOGEN BEGRÆNSNING, IMMATERIELLE RETTIGHEDER.



DU BÆRER DEN FULDE RISIKO FOR DEN LICENSEREDE SOFTWARES KVALITET OG YDELSE.  SÅFREMT DET VISER SIG, AT DEN LICENSEREDE SOFTWARE ER DEFEKT, SKAL DU (OG IKKE CANON, CANONS DATTERSELSKABER OG KONCERNFORBUNDNE SELSKABER ELLER DISSES RESPEKTIVE DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE SAMT CANONS LICENSGIVERE) BÆRE SAMTLIGE OMKOSTNINGER TIL AL NØDVENDIG SERVICERING, REPARATION ELLER KORREKTION.



VISSE LANDE ELLER JURISDIKTIONER TILLADER IKKE DENNE BEGRÆNSNING AF STILTIENDE GARANTIER ELLER LØFTER.  DEN OVENFOR NÆVNTE UNDTAGELSE GÆLDER DERFOR MULIGVIS IKKE FOR DIG.  DENNE GARANTI GIVER DIG SÆRLIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, OG DU HAR MULIGVIS OGSÅ ANDRE RETTIGHEDER, DER KAN VARIERE FRA LAND TIL LAND ELLER FRA JURISDIKTION TIL JURISDIKTION.



CANON GARANTERER IKKE, AT DINE KRAV TIL DE I DEN LICENSEREDE SOFTWARE INDEHOLDTE FUNKTIONER VIL BLIVE OPFYLDT, ELLER AT DEN LICENSEREDE SOFTWARE VIL FUNGERE UAFBRUDT ELLER FEJLFRIT.  Såfremt den licenserede Software leveres på et medium som f.eks. en cd-rom, garanterer Canon dog, at det medium, hvorpå den licenserede Software er lagret, vil være fri for fejl og mangler for så vidt angår materialer og udførelse ved almindelig brug i en periode på 90 (halvfems) dage regnet fra den dag, hvor du modtog produktet i henhold til kvittering eller tilsvarende dokumentation, som kan godkendes af Canon.



KUNDENS BEFØJELSER:  Canon, Canons datterselskaber og koncernforbundne selskaber, dets respektive distributører og forhandlere og Canons licensgiveres eneste ansvar og din eneste beføjelse består i omlevering af det medium, der ikke lever op til de ovenfor nævnte oplysninger under BEGRÆNSET GARANTI, og som indleveres til Canons lokale salgsselskab i det land, hvor du erhvervede den licenserede Software, sammen med kopi af kvittering eller anden dokumentation, som kan godkendes af Canon.  Den BEGRÆNSEDE GARANTI gælder ikke, hvis mediets fejl eller mangel skyldes uheld, misbrug eller forkert anvendelse af den licenserede Software, og kan ikke omfatte andre end den oprindelige bruger af den licenserede Software.



8. FRASKRIVELSE AF GARANTI.  DET OVENFOR ANFØRTE UNDER BEGRÆNSET GARANTI ER DEN ENESTE GARANTI, SOM YDES, OG TRÆDER I STEDET FOR ALLE GARANTIER, BETINGELSER, ERKLÆRINGER, TILSAGN, VILKÅR OG FORPLIGTELSER I MEDFØR AF LOV, SÆDVANERET, HANDELSSÆDVANE, HANDELSPRAKSIS ELLER ANDET, SOM HERVED UDELUKKES I DET VIDEST MULIGE OMFANG TILLADT VED LOV.



9. BEGRÆNSNING AF GARANTI:  I DET VIDEST MULIGE OMFANG TILLADT VED LOV HÆFTER CANON, CANONS DATTERSELSKABER OG KONCERNFORBUNDNE SELSKABER, DETS RESPEKTIVE DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE ELLER CANONS LICENSGIVERE UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER OVER FOR DIG FOR DIREKTE, INDIREKTE, FØLGE-, HÆNDELIGE, SPECIELLE ELLER ANDRE SKADER ELLER TAB AF NOGEN ART (HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING KRAV OM ERSTATNING FOR TAB AF FORTJENESTE, VIRKSOMHEDSFORSTYRRELSE ELLER TAB AF VIRKSOMHEDSINFORMATIONER), UANSET OM CANON, CANONS DATTERSELSKABER OG KONCERNFORBUNDNE SELSKABER, DETS RESPEKTIVE DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE ELLER CANONS LICENSGIVERE HAR FÅET UNDERRETNING OM MULIGHEDEN FOR KRAV OM SÅDAN ERSTATNING.  CANONS SAMLEDE HÆFTELSE, PÅ EGNE VEGNE ELLER PÅ VEGNE AF DATTERSELSKABER OG KONCERNFORBUNDNE SELSKABER, DETS RESPEKTIVE DISTRIBUTØRER OG FORHANDLERE ELLER CANONS LICENSGIVERE, SOM MÅTTE OPSTÅ PÅ GRUND AF ELLER I FORBINDELSE MED DENNE AFTALE, HVAD ENTEN EN SÅDAN HÆFTELSE ER KONTRAKTLIGT ELLER ERSTATNINGSRETLIGT BEGRUNDET (HERUNDER, UDEN BEGRÆNSNING, PÅ GRUND AF UAGTSOMHED) ELLER PÅ ANDEN VIS BEGRUNDET, ER BEGRÆNSET TIL FEM AMERIKANSKE DOLLAR (USD 5,00) ELLER TILSVARENDE BELØB I RELEVANT, LOKAL VALUTA.



INTET I DENNE AFTALE PÅVIRKER FORBRUGERES LOVBESTEMTE RETTIGHEDER.



10. Generelt: Denne Aftale udgør hele aftalekomplekset mellem dig og Canon vedrørende den licenserede Software og erstatter alle tidligere mundtlige eller skriftlige erklæringer, aftaler eller forståelser vedrørende den licenserede Software.  Ingen af parterne skal have nogen beføjelser med hensyn til nogen erklæring afgivet til den pågældende part, som den pågældende part forlod sig på ved indgåelse af denne Aftale (medmindre en sådan erklæring er svigagtig), og den pågældende parts eneste beføjelse skal være den for misligholdelse gældende, som anført i denne Aftale.



Hvis nogen del af denne Aftale på noget tidspunkt af nogen kompetent domstol findes helt eller delvist ulovlig, ugyldig eller uvirksom i henhold til lovgivningen i en given retskreds, skal dette ikke påvirke eller svække lovligheden, gyldigheden eller retskraften af nogen anden bestemmelse i denne Aftale.



Canons manglende eller forsinkede udøvelse af nogen rettighed, beføjelse eller retsmiddel i henhold til denne Aftale skal under ingen omstændigheder forstås som et frafald af sådanne rettigheder, beføjelser eller retsmidler.



Ingen fravigelse fra denne Aftale er gyldig, medmindre den er aftalt skriftligt og underskrevet af en bemyndiget repræsentant for Canon.



I det omfang bestemmelserne i denne Aftale vedrører Canons datterselskaber og/eller koncernforbundne selskaber, kan bestemmelserne i Aftalen håndhæves direkte af Canons datterselskaber og/eller koncernforbundne selskaber.



U.S. Government Restricted Rights Notice

The Software is a  commercial item,  as that term is defined in 48 C.F.R. 2.101 (Oct 1995), consisting of  commercial computer software  and  commercial computer software documentation,  as such terms are used in 48 C.F.R. 12.212 (Sept 1995).  Consistent with 48 C.F.R. 12.212 and 48 C.F.R. 227.7202-1 through 227.7202-4 (June 1995), all U.S. Government End Users acquire the Software with only those rights set forth herein.  Manufacturer is Canon Inc./ 30-2, Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan.  Termen "Software", som bruges i dette afsnit, betyder "licenseret software", som bruges i denne licensaftale.





Vigtigt: Læs dette, før du bruger denne tjeneste



Politik om beskyttelse af personlige oplysninger for Canon IJ Cloud Printing Center



Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") beskriver, hvilke oplysninger som Canon Inc. ("Canon") indsamler fra brugere af "Tjeneste" defineret i artikel 1 heraf i hele verden (underlagt visse undtagelser), samt hvordan disse oplysninger anvendes og offentliggøres.

Ved at bruge Tjenesten giver du dit samtykke til indsamlingen, brug og offentliggørelse af oplysninger som beskrevet i Politikker om beskyttelse af personlige oplysninger og Anvendelsesvilkår for tjeneste ("Vilkår"). Hvis du ikke accepterer vilkårene for Politikker om beskyttelse af personlige oplysninger eller Vilkår, må du ikke bruge tjenesten. Politikken om beskyttelse af personlige oplysninger har forrang for andre politikker om beskyttelse af personlige oplysninger fra Canon i forbindelse med Tjenesten.



1. Definition af Tjenesten



"Tjenesten" betyder en onlinetjeneste, der primært er til printerbrugere med det formål at give dem forskellige fordele.



Tjenesten indeholder følgende tjenester:

(1) Tjenesten til at udskrive, redigere eller på anden måde behandle billed- eller dokumentfiler og andet indhold ("Indhold"), som udgives på den sociale netværkstjeneste, billeddelingstjenesten eller anden onlinetjeneste, som drives særskilt af Canon eller en anden tredjepart ("Linket tjeneste") eller andet Indhold,

(2) Tjenesten til at overføre Indholdet til den Linkede tjeneste og

(3) Tjenesten til at kontrollere printerens status (tilbageværende blæk, udskriftsjob osv.) fra fjernplaceringer.

Du kan bruge Tjenesten gennem printerens kontrolpanel og portalsted, der drives af Canon ("Canon-websted").



2. Oplysninger, som Canon indsamler



2.1 Canon kan indsamle følgende oplysninger fra dig:



(a) oplysninger om den printer, du har registreret, for at kunne bruge Tjenesten ("Registreret printer"),

(b) det brugernavn og den adgangskode, du har angivet for at bruge den tilknyttede tjeneste,

(c) oplysninger, som du angiver, når du kontakter Canon, og

(d) billeder, dokumenter og andet indhold (f.eks. fotografier), som du udskriver på den Registrerede printer eller på anden måde behandler via Tjenesten.



2.2 Når du bruger tjenesten, indsamler Canon automatisk oplysninger, herunder:



(a) en identifikator, der er unik for den Registrerede printer,

(b) oplysninger om adgangen til Canon-webstedet, f.eks. data om browsermiljø, sprogindstilling og tidszone,

(c) oplysninger om Registreret printer, f.eks. produktnummer, sprogindstilling og blækoplysninger,

(d) IP-adresse (Internet-protokol),

(e) domænenavn på din internetserviceudbyder,

(f) hvilke sider på Canon-webstedet, du har besøgt, samt dato og klokkeslæt for besøgene,

(g) registrering af din brug af Tjenesten, og

(h) statistik eller anonyme oplysninger, der ikke kan bruges til specifikt at identificere dig.



2.3 Canon kan kombinere alle eller en del af de oplysninger, som Canon indsamler fra dig, og bruge dem på den måde, der er beskrevet i Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.



3. Brug af oplysninger



Canon kan bruge de oplysninger, der er beskrevet i artikel 2 heraf ("Oplysninger") til følgende formål:



(a) til at registrere dig til at bruge Tjenesten,

(b) til at levere Tjenesten og andre tjenester, du måtte anmode om, til dig,

(c) til at kontakte dig i forbindelse med Tjenesten af kontraktmæssige årsager,

(d) for at forbedre Tjenesten,

(e) de formål, som du har leveret Oplysningerne til,

(f) til at identificere en bruger af Tjenesten,

(g) til at reagere på forespørgsler,

(h) til at beskytte dig og andre samt Canon og deres forretning,

(i) til at administrere og fejlfinde Tjenesten, eller

(j) som på anden måde angivet i Politik om beskyttelse af personlige oplysninger eller Vilkår.



4. Offentliggørelse af oplysninger



Oplysningerne kan offentliggøres til tredjepart i henhold til Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.



4.1 Du kan frivilligt levere Indhold til tredjeparter gennem din brug af Tjenesten. Canon giver ikke nogen erklæring og påtager sig ingen forpligtelser i forbindelse med sikkerheden eller brugen af Indholdet eller det system, der bruges til at behandle det.



CANON ANBEFALER, AT DU IKKE BRUGER TJENESTEN TIL BEHANDLING AF NOGET INDHOLD, SOM ER VIGTIGT I FORHOLD TIL DETS ANKOMST ELLER DETS NØJAGTIGHED ELLER SIKKERHED, SOM DU ØNSKER AT BEVARE PRIVAT, ELLER SOM SKAL BEVARES PRIVAT ELLER FORTROLIGT (F.EKS. MEDICINSKE OPLYSNINGER, ØKONOMISKE OPLYSNINGER OG ANDRE FØLSOMME OPLYSNINGER). Før brug af Tjenesten bør du læse Vilkårene omhyggeligt.



4.2 Canon kan dele Oplysningerne med sine datterselskaber med henblik på at få dem til at udføre en del af Tjenesten på Canons vegne eller af andre formål, der er i overensstemmelse med Politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Canons datterselskaber vil blive påkrævet at vedligeholde Oplysningerne i henhold til Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.



4.3 Canon kan bruge tredjepartsudbydere og forretningspartnere til at levere Tjenesten eller til at udføre funktioner i forbindelse med Tjenesten og kan dele Oplysningerne med dem. Disse tredjepartsudbydere og forretningspartnere har ikke tilladelse til at bruge Oplysningerne til noget andet formål end til at udføre deres funktioner og er pålagt at bevare Oplysningerne fortroligt.



4.4 Canon kan offentliggøre Oplysningerne til tredjeparter:



(a) for at overholde enhver lov, regulativ eller retskendelse, som reaktion på en stævning eller tilsvarende efterforskningskrav, retskendelse eller en anmodning om samarbejde fra retshåndhævende myndigheders side, andre myndigheder eller privat part,

(b) for at gennemtvinge Vilkår eller andre aftaler eller politikker,

(c) for at udøve eller forsvare Canons juridiske rettigheder eller som på anden måde påkrævet af loven (i sådanne tilfælde kan Canon ophæve eller frafalde enhver juridisk indsigelse, der er tilgængelig for Canon),

(d) når Canon mener, det er relevant i forbindelse med at undersøge, forhindre eller foretage anden handling vedrørende ulovlig aktivitet, mistænkt svindel eller anden forseelse, eller

(e) for at beskytte og forsvare rettighederne, ejendommen eller sikkerheden for Canon, deres forretninger, kunder, ansatte eller andre.



4.5 Hvis Canon bliver involveret i et salg, en fusion, en overtagelse, salg af aktiver eller en forretning, frasalg, konsolidering, tilbud om værdipapirer, konkurs, reorganisation, opløsning eller anden transaktion, eller hvis ejerskabet af hele eller en væsentlig del af Canons forretning på anden del ændres, kan Canon offentliggøre eller overføre hele eller en del af Oplysningerne til en eller flere tredjeparter i forbindelse hermed.



4.6 Canon kan dele de aggregerede Oplysninger, der er genereret fra de Oplysninger, der ikke kan bruges til at identificere dig, med tredjeparter.



5. Cookies



Når du besøger Canons websted eller bruger Tjenesten, kan Canon sende en eller flere "cookies" til din Registrerede printer. En cookie er en lille tekstfil, der indeholder oplysninger, der senere kan læses af Canon for at gøre din adgang til Canons websted eller brugen af Tjenesten nemmere og gøre din onlineoplevelse mere personlig. Hvis du f.eks. besøger Canons websted, registrerer Canon dine kontooplysninger i en cookie-fil på din Registrerede printer.



6. Google Analytics



Canon kan indsamle de oplysninger, der er angivet i Artikel 2.2, ved hjælp af Google Analytics som analyseværktøj, og sådanne oplysninger kan overføres via Google LLC. Canon kan bruge sådanne oplysninger i kombination med andre oplysninger.

Privatlivspolitik for Google LLC er følgende: www.google.com/policies/privacy/partners/



7. Beskyttelse af Oplysninger



Canon træffer rimelige forholdsregler for at sikre de Oplysninger, som du sender til Canons websted og Tjeneste, mod tab, tyveri, misbrug, uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring og ødelæggelse. Canon kan imidlertid ikke forsikre eller garantere for sikkerheden af Oplysningerne, som Canon modtager og indsamler, og du leverer Canon Oplysningerne på egen risiko. Ingen internetoverførsel er fuldstændig sikker eller fejlfri. Oplysninger, der sendes til eller fra Canons websted eller Tjeneste er muligvis ikke sikre, Tjenesten krypterer ikke Indholdet. Du skal være forsigtig, når du sender Oplysninger online og være særlig omhyggelig med, hvilke oplysninger, du sender til Canons websted og Tjenesten.



8. Bevarelse af Oplysninger



Canon vil bevare sådanne Oplysninger i en nødvendig periode for at opfylde det formål, som oplysningerne er indsamlet til og for at overholde gældende lovgivning. Bemærk, at ethvert Indhold, der er modtaget af Canon via Tjenesten, vil blive slettet fra Canons server efter sådant Indhold er blevet udskrevet eller på anden måde behandlet eller som beskrevet i Vilkårene, hvis sådant Indhold ikke er blevet behandlet, medmindre du gemmer Indholdet midlertidigt på Canons server.



9. Valg vedrørende Oplysninger



9.1 Du kan ændre eller slette dele af Oplysningerne ved at gå til Canons websted eller ved at betjene den Registrerede printer, men dette kan påvirke Tjenesten. Du er ansvarlig for at vedligeholde nøjagtigheden af Oplysningerne.



9.2 Du kan vælge ikke at levere visse oplysninger til Canon, men så kan du muligvis ikke registrere dig til at bruge Tjenesten eller have glæde af alle eller dele af funktioner i Tjenesten.



10. Samtykke til overførsel, behandling og lagring af Oplysninger



De servere, der leverer Tjenesten, er installeret i Tyskland og Japan. Personlige oplysninger og Indhold overføres til, behandles og lagres på sådanne servere i Tyskland. Ikke-personlige oplysninger overføres til, behandles og lagres på sådanne servere i Tyskland og Japan.



Oplysningerne kan blive overført til, behandlet i og lagres i forskellige lande, som har forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger end dem, der gælder i dit land. Bemærk, at nogle eller alle Oplysningerne kan blive leveret til serviceudbydere hos tredjepart og kan blive opbevaret af dem i andre lande end dit. Du accepterer og forstår, at Oplysningerne vil være underlagt de gældende love i de enkelt jurisdiktioner, som muligvis ikke yder den samme beskyttelse som i det land, hvor du er bosiddende.



11. Tiltænkt alder



Canon indsamler forsætligt ikke personlige oplysninger fra personer, der ikke har nået voksenstatussen i det land eller det område, hvor de er bosiddende. Enhver person, der ikke har nået voksenstatus, skal ikke registrere sig til eller på anden måde behandle personlige oplysninger eller Indhold via Canons websted eller Tjenesten. Hvor der er grund til at tro, at Canon utilsigtet har modtaget personlige oplysninger fra en person, der ikke har nået voksenstatus, bedes du straks kontakte Canon på den adresse, der er beskrevet i artikel 14 heraf.



12. Tredjeparts onlinetjeneste eller websted



Du kan få adgang til onlinetjenesten, der drives af enhver tredjepart, når du bruger Tjenesten, eller tredjeparts websted via hypertekst eller andet computerlink på Webstedet. Disse tjenester eller websteder, der administreres af tredjeparter, kan bruge deres egne cookies, webbeacons og andre teknologier til uafhængigt at indsamle oplysninger om dig. En sådan adgang eller et sådan link fra Canons websted betyder ikke, at Canon anbefaler eller har gennemgået disse tjenester eller websteder tilhørende tredjeparter. De politikker og fremgangsmåder, som Canon beskriver her, gælder ikke for disse tjenester eller websteder tilhørende tredjeparter. Canon hverken kan kontrollere eller være ansvarlig for praksisser i forbindelse med personlige oplysninger eller indholdet af disse tjenester eller websteder tilhørende tredjeparter. Canon opfordrer dig til at kontakte disse tjenester eller websteder tilhørende tredjeparter direkte for at få oplysninger om deres politik for beskyttelse af personlige oplysninger.



13. Modifikation



Canon forbeholder sig ret til når som helst at modificere Politik om beskyttelse af personlige oplysninger, som de ønsker det, uden forudgående varsel. Når Politik om beskyttelse af personlige oplysninger ændres, giver Canon dig besked om den ændrede Politik om beskyttelse af personlige oplysninger, samt hvornår den er gældende fra. Politik om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende fra datoen nedenfor.



14. Kontakt til Canon



Kontakt Canon med eventuelle spørgsmål eller kommentarer om Politik om beskyttelse af personlige oplysninger på følgende adresse:



30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japan

Canon Inc.

http://canon.com/support/



Senest redigeret: 5-1-2018





Om brug af tredjeparts onlinetjenester eller websteder



<Generelt> Du kan få adgang til den Linkede tjeneste, der drives af enhver tredjepart, når du bruger Tjenesten, eller tredjeparts websteder via hypertekst eller andet computerlink på Webstedet på egen risiko og eget ansvar. Canon har ikke kontrol over en sådan Linket tjeneste eller et websted tilhørende tredjepart og er ikke ansvarlig for en sådan Linket tjeneste eller et sådant websted tilhørende tredjepart. Canon hverken gennemgår, anbefaler, garanterer eller fremsætter nogen erklæringer vedrørende en sådan Linket tjeneste eller et sådant websted tilhørende tredjepart, oplysninger, software, produkter, tjenester eller materialer, der findes der, eller noget resultat der er opnået fra anvendelsen af disse.

<Linket tjeneste> Din adgang til den Linkede tjeneste til brug af Tjenesten kan kræve, at du har en konto hos den Linkede tjeneste. Du er ansvarlig for anskaffelse af en sådan konto og afholdelse af eventuelle og alle udgifter i forbindelse med samme. Den Linkede tjeneste har sine egne anvendelsesvilkår, der gælder for din brug af den Linkede tjeneste. Når du overfører Indhold til den Linkede tjeneste, der leveres af tredjeparter gennem Tjenesten, bliver du pålagt (i henhold til aftalerne eller anvendelsesvilkårene for den Linkede tjeneste) at tildele disse tredjeparter licens til at kopiere, modificere, tilpasse, fremvise, kommunikere og distribuere Indholdet samt at erklære og garantere, at du har tilladelse til at tildele disse licenser. Hvis du bruger den Linkede tjeneste, der leveres af tredjeparter, accepterer du aftalerne og anvendelsesvilkårene, herunder ovennævnte vilkår fra tredjeparterne, og accepterer at overholde aftalerne og anvendelsesvilkårene.

Du accepterer, at du vil forsvare og skadesløsholde Canon, dets datterselskaber, tilknyttede virksomheder og modtagere af tjenesten fra og mod alle krav, ansvar, skader, tab, omkostninger, udbetalinger og udgifter (herunder rimelige juridiske gebyrer), der opstår fra eller i relation til (1) ethvert indhold, du bruger via tjenesten, (2) din brug af tjenesten eller (3) din overtrædelse af denne aftale.

<Brug af Google Drive> Når du bruger Google Drive via Tjenesten, giver du Canon en tidsubegrænset, uigenkaldelig, verdensomspændende, underlicenserbar, gebyrfri og ikke-eksklusiv licens til at bruge Indhold, der indsendes, udgives eller vises på eller fra Tjenesten. "Brug" betyder at bruge, hoste, gemme, modificere, kommunikere og offentliggøre. Licensen gives udelukkende med det formål at give Google Inc. mulighed for at tilbyde, beskytte og forbedre sine API'er og udvikle tjenester og relateret software. Inden du indsender Indhold til Tjenesten, skal du sikre dig, at du har de nødvendige rettigheder (herunder de nødvendige rettigheder fra dine slutbrugere) til at tildele Canon licensen. Disse vilkår og betingelser findes i Vilkår for tjeneste for Google API. Hvis Vilkårene for tjeneste for Google API ændres, eller hvis der opstår nogen uoverensstemmelser mellem Vilkårene for tjeneste for Google API og denne artikel, er det Vilkårene for tjeneste for Google API, der gælder.

<Brug af OneDrive> Når du bruger Microsoft Corporations OneDrive gennem Tjenesten, er du indforstået med, at Microsoft Corporation muligvis vil, og at du hermed giver Canon den underlicenserbare rettighed hertil, bruge, modificere, tilpasse, reproducere, distribuere og fremvise Indhold, der gøres tilgængeligt gennem Tjenesten, udelukkende i det omfang, det er nødvendigt, for at Microsoft Corporation kan tilbyde OneDrive API'er, OneDrive eller Microsoft Corporation-konti. Når du bruger Tjenesten, skal du installere en Microsoft-applikation. Disse vilkår og betingelser leveres i Vilkår og betingelser for Microsoft Corporations OneDrive API. Hvis Vilkår og betingelser for OneDrive API ændres, eller hvis der opstår nogen uoverensstemmelser mellem Vilkår og betingelser for OneDrive API og denne artikel, er det Vilkår og betingelser for OneDrive API, der gælder.

<Brug af Dropbox> Når du bruger Dropbox, Inc.'s Dropbox via Tjenesten, skal du forstå indholdet i Tjenesten, inden du bruger Tjenesten. Denne betingelse findes i Dropbox, Inc.s Vilkår og betingelser for Developer.Hvis Vilkår og betingelser for Dropbox Developer ændres, eller der opstår nogen uoverensstemmelser mellem Vilkår og betingelser for Dropbox Developer og denne artikel, er det Vilkår og betingelser for Dropbox Developer, der gælder.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.70