ReadMe-T.txt Driver File Contents (ccmtinstall-v242.zip)

=================================================
CANON YAZILIM LİSANS SÖZLEŞMESİ
=================================================

ÖNEMLİ: YAZILIM KURULUMUNU GERÇEKLEŞTİRMEDEN ÖNCE BU BELGEYİ OKUYUNUZ.

Bu sözleşme, sizinle şirket merkezi 30-2 Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japonya adresinde bulunan Canon Inc. ("Canon") arasında, bu sözleşme ile birlikte sağlanan Canon'un ağ kamerası ürünlerine ilişkin araç yazılımı ve söz konusu olduğu takdirde "çevrimiçi" ya da elektronik dokümanları (bir arada, "Yazılım") hakkında bir yasal sözleşmedir. 

YAZILIMI KURARAK, BU SÖZLEŞME ŞARTLARI İLE BAĞLI OLACAĞINIZI KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ.  BU SÖZLEŞME ŞARTLARINI KABUL ETMİYORSANIZ,, YAZILIMI KURMAYINIZ.  BÖYLE BİR DURUMDA, YAZILIMI KULLANMA HAKKINIZ OLMAYACAKTIR.

1. Mülkiyet ve Telif Hakkı:  Yazılıma ilişkin hak, mülkiyet hakkı ve menfaat Canon'a ya da lisans sahiplerine aittir. Canon ya da lisans sahipleri Yazılıma ve biçimine bakılmaksızın sonradan oluşturulacak tüm kopyalarına ilişkin tüm telif hakları ile diğer fikri mülkiyet haklarını daima mahfuz tutar.  Aksinin bu sözleşme içerisinde açıkça öngörüldüğü haller hariç olmak üzere, bu vesileyle Canon tarafından size Canon'un ya da lisans sahiplerinin herhangi bir fikri mülkiyet unsuruna ilişkin hiçbir lisans ya da hak, açıkça ya da zımnen, devredilmemekte ya da tanınmamaktadır. Tarafınızca, Canon'un ve/veya lisans sahiplerinin, herhangi bir kopyası dâhil olmak üzere Yazılım içerisinde yer alan hiçbir telif hakkı bildirimi değiştirilmeyecek, kaldırılmayacak ya da silinmeyecektir.

2. Lisans:  Yazılımın kullanımına ilişkin lisansınız münhasır ve devir edilebilir değildir. (1) Yazılımı iş istasyonları, terminaller ya da Canon ağ kamerası ürünleri ile birlikte kullanılmaya yönelik diğer cihazlar üzerinde kullanabilirsiniz ("kullanmak" ibaresi yazılımın saklanması, yüklenmesi, kurulumu, yürütülmesi ya da görüntülenmesi anlamını ifade etmektedir) ve (2) oluşturulacak kopya içerisinde, tarafınıza sağlanan Yazılımın orijinal kopyası içerisinde göründüğü haliyle, telif hakkı bildiriminin de yer alması kaydıyla, müsaade edilen kullanımı desteklemek üzere Yazılımın bir adet yedek kopyasını oluşturabilirsiniz.

Bu Sözleşme içerisinde açıkça müsaade edilen haller ile hukukun açıkça müsaade ettiği ölçü ve kapsam ile böyle hal ve koşullar hariç olmak üzere; Yazılım tarafınızca kiraya verilmeyecek, kiralamayacak, alt lisanslamaya konu edilmeyecek, ödünç verilmeyecek, satılmayacak, devir ve temlik edilmeyecek, çoğaltılmayacak, değiştirilmeyecek, uyarlanmayacak, birleştirilmeyecek, tercüme edilmeyecek, bir başka programlama diline dönüştürülmeyecek, tersine mühendisliğe tâbi tutulmayacak, kaynak koda dönüştürülmeyecek, değişikliğe uğratılmayacak, kaynak kodu oluşturulmayacak ya da Yazılımın tümü ya da bir kısmına dayalı olarak, bundan türetilmiş eserler oluşturulmayacak ya da üçüncü şahıslarca bu eylemlerin gerçekleştirilmesine ya da bu Yazılımın kullanılmasına müsaade edilmeyecektir.

3. İhracat kısıtlamaları:  Yazılımı, ilgili hükümetlerin zorunlu kılınmış izinleri olmaksızın, aslen temin ettiğiniz ülke dışına, başka ülkelere göndermeyeceğinizi ve ya da götürmeyeceğinizi kabul etmektesiniz.  ABD İhracat İdaresi Düzenlemelerinin ("EAR") yanı sıra ilgili her bir ülkenin tüm ihracat kanun, kısıtlama ve düzenlemelerine uymayı ve Yazılı, söz konusu kanun, kısıtlama ve yönetmeliklere aykırı biçimde ya da gerekli tüm onaylar alınmaksızın, doğrudan ya da dolaylı olarak ihraç ya da yeniden ihraç etmemeyi kabul etmektesiniz.

4. Fesih:  Bu Sözleşme, Yazılımın kurulumu ile birlikte geçerlilik kazanacak olup, feshedilene değin geçerliliğini koruyacaktır.  Bu Sözleşmeyi, bilcümle kopyaları dâhil olmak üzere Yazılımı imha etmek suretiyle feshedebilirsiniz. Bu Sözleşme, aynı zamanda, şart ve koşullarından herhangi birine riayet etmemeniz halinde de feshedilebilir.  Sözleşmenin herhangi bir sebeple feshedilmesi ile birlikte, zilyetliğinizde, gücünüz dâhilinde ya da kontrolünüz altında bulunan herhangi bir sabit diskte saklı vaziyetteki Yazılım kopyaları dâhil olmak üzere, tüm Yazılım kopyalarını derhal imha edeceğinizi kabul ve taahhüt etmektesiniz.  Buna ek olarak, Canon, haiz olabileceği her türlü akdi ve hukuki hakkı ve yetkiyi kullanma salahiyetine sahiptir.

5. Destek ve güncelleme:  Canon, iştirakleri ve bağlı kuruluşları ve bunların distribütör ve bayileri Yazılımın bakımından ya da kullanımının desteklenmesinden sorumlu değildir.  Canon, iştirakleri ve bağlı kuruluşları ve bunların distribütör ve bayileri, tarafınız ve yukarıda anılan kuruluşlardan herhangi biri arasında açıkça ve yazılı olarak mutabakata bağlanmadığı takdirde, Yazılıma ilişkin herhangi bir güncelleme, düzeltme ya da destek sağlamakla yükümlü değildir.

6. SINIRLI GARANTİ.  BU YAZILIM, TİCARETE ELVERİŞLİLİĞE, KALİTEYE VE/VEYA BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUĞA VEYA FİKRİ MÜLKİYET DÂHİL OLMAK VE FAKAT BUNUNLA SINIRLI KALMAMAK ÜZERE HERHANGİ BİR HAKKIN, MÜLKİYET HAKKININ YA DA MENFAATİN İHLAL EDİLMEMESİNE İLİŞKİN AÇIK YA DA ZIMNİ, HERHANGİ BİR NEVİDEN HERHANGİ BİR GARANTİ YA DA KOŞUL SÖZ KONUSU OLMAKSIZIN, "OLDUĞU GİBİ" ESASINA GÖRE LİSANSLANMAKTADIR.

YAZILIMIN KALİTE VE PERFORMANSINA İLİŞKİN TÜM RİSK TARAFINIZA AİTTİR.  YAZILIMIN KUSURLU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTIĞI TAKDİRDE, GEREKLİ TÜM SERVİS, ONARIM YA DA DÜZELTME GİDERLERİ TARAFINIZCA ÜSTLENİLECEKTİR (CANON, İŞTİRAKLERİ VE BAĞLI KURULUŞLARI İLE BUNLARIN DİSTRİBÜTÖRLERİ VE BAYİLERİ TARAFINDAN ÜSTLENİLMEYECEKTİR).

BAZI EYALETLERDE YA DA YARGI YETKİ BÖLGELERİNDE ZIMNİ GARANTİ YA DA KOŞULLARIN KAPSAM DIŞINDA BIRAKILMASINA MÜSAADE EDİLMEMEKTEDİR; DOLAYISIYLA YUKARIDAKİ İSTİSNA TARAFINIZ ÜZERİNDE GEÇERLİLİK ARZ ETMEYEBİLİR.  BU GARANTİ İLE TARAFINIZA BELİRLİ YASAL HAKLAR TANINMAKTA OLUP, BULUNDUĞUNUZ EYALETE YA DA YARGI YETKİ BÖLGESİNE GÖRE DEĞİŞEBİLECEK BAŞKA HAKLARA DA SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

CANON, BU YAZILIM DÂHİLİNDEKİ İŞLEVLERİN GEREKSİNİMLERİNİZİ KARŞILAYACAĞINI YA DA YAZILIM İŞLEYİŞİNİN KESİNTİSİZ VE HATASIZ OLACAĞINI GARANTİ ETMEZ.

Yazılım, bir CD-ROM gibi bir ortam içerisinde sağlandığı takdirde, Canon, Yazılımın saklandığı ortamın, bir makbuzla ya da Canon nezdinde makbul bir başka surette ispat edilmek üzere, tarafınızca edinildiği tarihten itibaren doksan (90) günlük bir süre boyunca, normal kullanım koşulları altında, malzeme ve işçilik kusurlarından ari olduğunu garanti eder.

MÜŞTERİLERİN SAHİP OLDUĞU BAŞVURU YOLLARI.  Canon ve lisans sahiplerinin tüm sorumluluğu ve tarafınızın münhasır başvuru yolu SINIRLI GARANTİ gerekliliklerini karşılamayan ve makbuzun bir kopyası ile birlikte ya da Canon nezdinde makbul bir başka surette, Yazılım edindiğiniz ülkede faaliyet gösteren yerel satış iştirakine iade edilen ortamın değiştirilmesinden ibaret olacaktır.  Ortamdaki hata ya da arıza bir kazadan, Yazılımın suiistimalinden ya da yanlış uygulanmasından kaynaklandığı hallerde SINIRLI GARANTİ geçerli olmayacak ve kapsamı, Yazılımın asli kullanıcısı dışında herhangi bir şahsı içermeyecektir.

7. GARANTİ VE TAAHHÜTLERİN REDDİ.  YUKARIDA ORTAYA KONAN SINIRLI GARANTİ TARAFINIZA SUNULAN YEGÂNE GARANTİ OLUP, TÜMÜ BU VESİLEYLE HUKUKUN CEVAZ VERDİĞİ TAM ÖLÇÜ VE KAPSAMDA REDDEDİLEN, MEVZUAT, İÇTİHAT HUKUKU, TİCARİ TEAMÜL YA DA İŞ YÜRÜTME ŞEKLİ DÂHİLİNDE YA DA SAİR SURETTE ZIMNEN SÖZ KONUSU OLABİLECEK BİLCÜMLE GARANTİ, KOŞUL, BEYAN, TAAHHÜT, ŞART VE YÜKÜMLÜLÜKLERİN YERİNE SUNULMAKTADIR.

8. ARIZİ VE BAĞLI HASARLARIN KAPSAM DIŞI BIRAKILMASI VE SORUMLULUĞUN SINIRLANDIRILMASI.  NE CANON NE DE LİSANS SAHİPLERİ, HİÇBİR DURUMDA, MEYDANA GELME OLASILIKLARI KONUSUNDA CANON'A YA DA HERHANGİ BİR LİSANS SAHİBİNE BİLGİ VERİLMİŞ OLUP OLMAMASINA BAKILMAKSIZIN, HİÇBİR DOĞRUDAN, DOLAYLI, BAĞLI, ARIZİ, ÖZEL YA DA HERHANGİ BİR MAHİYETTEKİ DİĞER HASARLARDAN (TİCARİ KÂR KAYBI, İŞ KESİNTİSİ YA TİCARİ BİLGİLERİN KAYBINA İLİŞKİN ZARARLAR DÂHİL OLMAK VE FAKAT BUNLARLA SINIRLI KALMAMAK ÜZERE) TARAFINIZA KARŞI SORUMLU OLMAYACAKTIR. CANON VE HERHANGİ BİR LİSANS SAHİBİNİN BU SÖZLEŞMEDEN KAYNAKLI YA DA BUNUNLA BAĞLANTILI AKDİ, HAKSIZ FİİLE İLİŞKİN (İHMAL DÂHİL OLMAK VE FAKAT BUNUNLA SINIRLI KALMAMAK ÜZERE) YAHUT SAİR ŞEKİLDEKİ SORUMLULUĞUNUN TÜMÜ TARAFINIZCA, YAZILIMIN KULLANILACAĞI, CANON'UN AĞ KAMERASI ÜRÜNÜ İÇİN BİLFİİL ÖDENMİŞ TUTAR YA DA BUNDAN DAHA YÜKSEK BİR TUTAR OLMASI HALİNDE BEŞ ABD DOLARI (5,00 ABD$) VEYA BUNUN İLGİLİ YEREL PARA BİRİMİ CİNSİNDEN MUADİLİ İLE SINIRLI OLACAKTIR.

BU SÖZLEŞME İÇERİSİNDE YER ALAN HİÇBİR HUSUS, TÜKETİCİLERİN YASAL HAKLARINI ETKİLEMEYECEKTİR.

9. Genel:  Bu Sözleşme tarafınız ve Canon arasında Yazılıma ilişkin olarak akdedilmiş mutabakatın bütününü teşkil etmekte ve Yazılım ile ilgili olarak daha önce sözlü ya da yazılı surette tesis edilmiş tüm beyan, sözleşme ya da mutabakatları yürürlükten kaldırarak bunların yerini almaktadır. Taraflardan hiçbiri, kendisine iletilen ve bu Sözleşmeyi akdederken istinat ettiği herhangi bir beyana ilişkin herhangi bir başvuru yoluna sahip olmayacak (söz konusu beyan hileli olmadığı takdirde) ve ilgili tarafın yegâne başvuru yolu, bu Sözleşme içerisinde öngörüldüğü üzere sözleşmenin ihlaline ilişkin başvuru yollarından ibaret olacaktır.

Bu Sözleşmenin herhangi bir kısmı, herhangi bir zamanda, yargı yetkisini haiz bir mahkeme tarafından, herhangi bir yargı yetki bölgesinin hukuku çerçevesinde, tamamen ya da kısmen kanuna aykırı, geçersiz ya da icra mevkiinden yoksun bulunduğu takdirde; bu durum, bu Sözleşmenin herhangi bir başka hükmünün kanuniliğini, geçerliliğini ya da icra edilebilirliğini etkilemeyecek ya da zedelemeyecektir.

Canon'un, bu Sözleşme çerçevesindeki herhangi bir hakkı, yetkiyi ya da başvuru yolunu kullanmaması ya da geç kullanması, hiçbir hal ve koşulda, ilgili hakka, yetkiye ya da başvuru yoluna ilişkin bir feragat olarak addedilmeyecektir.

Bu Sözleşmede yapılacak hiçbir tadil, yazılı olarak yapılmadığı ve Canon'un bir yetkili temsilcisi tarafından imzalanmadığı takdirde geçerlilik arz etmeyecektir.

Bu Sözleşme hükümleri, Canon'un iştirakleri ve/veya bağlı kuruluşları ile ilgili oldukları ölçü ve kapsamda, doğrudan ilgili Canon iştirakleri ve/veya bağlı kuruluşları tarafından icra edilebilir mahiyettedir. 

ABD Hükümeti kısıtlı haklar bildirimi
Yazılım, 48 C.F.R 12.212 (Eylül 1995) içerisinde kullanıldığı anlamlarda "ticari bilgisayar yazılımından" ve "ticari bilgisayar yazılım dokümanlarından" oluşmak üzere, 48 C.F.R 2.101 (Ekim 1995) içerisinde tanımlandığı haliyle bir "ticari meta"dır.  48 C.F.R 12.212 ve 227.7202-4 marifetiyle 48 C.F.R 227.7202-1 hükümlerine uygun biçimde, tüm ABD Hükümeti Son Kullanıcıları Yazılımı, yalnızca belirtilen hükümler dâhilinde ortaya konan haklarla edinecektir.  Üretici: Canon Inc./30-2, Shimomaruko 3-chome, Ohta-ku, Tokyo 146-8501, Japonya.


================================================================================

        Camera Management Tool Ver. 2.4.2
        Güncelleme: 29 Haziran 18

================================================================================

1. Bu Paketin İçindekiler

   * Bu yazılımın, aşağıda listelenmiş olan desteklenen kameraların ilk kurulumları ve bakımları sırasında kullanılması amaçlanmıştır.

   - CCMTInstall.exe	Camera Management Tool Ver. 2.4.2 için Yükleyici

   - cmt24um-c.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Çince)
   - cmt24um-e.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (İngilizce)
   - cmt24um-f.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Fransızca)
   - cmt24um-g.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Almanca)
   - cmt24um-i.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (İtalyanca)
   - cmt24um-j.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Japonca)
   - cmt24um-ko.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Korece)
   - cmt24um-pl.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Lehçe)
   - cmt24um-r.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Rusça)
   - cmt24um-s.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (İspanyolca)
   - cmt24um-t.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Türkçe)
   - cmt24um-th.pdf	Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu (Tayca)

   - ReadMe-C.txt	BeniOku dosyası (Çince)
   - ReadMe-E.txt	BeniOku dosyası (İngilizce)
   - ReadMe-F.txt	BeniOku dosyası (Fransızca)
   - ReadMe-G.txt	BeniOku dosyası (Almanca)
   - ReadMe-I.txt	BeniOku dosyası (İtalyanca)
   - ReadMe-J.txt	BeniOku dosyası (Japonca)
   - ReadMe-Ko.txt	BeniOku dosyası (Korece)
   - ReadMe-Pl.txt	BeniOku dosyası (Lehçe)
   - ReadMe-R.txt	BeniOku dosyası (Rusça)
   - ReadMe-S.txt	BeniOku dosyası (İspanyolca)
   - ReadMe-T.txt	BeniOku dosyası (Türkçe)
   - ReadMe-Th.txt	BeniOku dosyası (Tayca)


2. DeÄŸiÅŸiklik Ä°zleme

   Sürüm 2.4.2
     - Ağ Kamerası VB-H43/VB-H630VE/VB-H630D/VB-H730F Firmware 1.2.9 desteği.
     - Ağ Kamerası VB-M42/VB-M620VE/VB-M620D/VB-M720F Firmware 1.2.9 desteği.
     - Ağ Kamerası VB-S30D/VB-S31D/VB-S800D/VB-S900F Firmware 1.3.8 desteği.
     - Ağ Kamerası VB-S805D/VB-S905F Firmware 1.3.8 desteği.

   Sürüm 2.4.1
     - Ağ Kamerası ME20F-SHN için destek eklendi.
     - Saat dilimi (Atina, Bükreş) ve Eşgüdümlü Evrensel Saat (UTC) arasındaki fark düzeltildi.

   Sürüm 2.4
     - Ağ Kamerası VB-H45/VB-M44/VB-H730F Mk II/VB-S30D Mk II/VB-S31D Mk II/VB-S800D Mk II/VB-S900F Mk II/VB-S805D Mk II/VB-S905F Mk II için destek eklendi.
     - Korece dil desteÄŸi eklendi.

   Sürüm 2.3.1
     - Aynı sürüme ait Donanım Yazılımı 2 güncellenirken, hata görüntülemeyecek şekilde değiştirildi.

   Sürüm 2.3
     - Windows Server 2016 desteÄŸi eklendi.
     - Ağ Kamerası VB-H761LVE-H/VB-H751LE-H/VB-M741LE-H için destek eklendi.
     - Yalnızca Temel Kamera Ayarlarında IPv4 adresi alanı belirlerken ayarlanabilen dört sekizlik kısıtlaması kaldırıldı.
     - Lehçe dil desteği eklendi.

   Sürüm 2.2
     - Ağ Kamerası VB-S30VE/VB-S800VE/VB-S910F için destek eklendi.

   Sürüm 2.1
     - Ağ Kamerası VB-H651VE/VB-H761LVE/VB-H760VE/VB-H751LE desteği.
     - Ağ Kamerası VB-R13VE/VB-R12VE/VB-R13/VB-H652LVE desteği.

   Sürüm 2.0
     - Ağ Kamerası VB-M50B/VB-H651V desteği.
     - Tayca Dili için destek.

   Sürüm 1.1.1
     - Ağ Kamerası VB-R11VE/VB-R11/VB-R10VE/VB-M641VE/VB-M641V/VB-M640VE/VB-M640V/VB-M741LE/VB-M740E Firmware 1.0.3 desteği.

   Sürüm 1.1
     - Ağ Kamerası VB-H43/VB-H630VE/VB-H630D/VB-H730F Firmware 1.2.0 desteği.
     - Ağ Kamerası VB-M42/VB-M620VE/VB-M620D/VB-M720F Firmware 1.2.0 desteği.
     - Ağ Kamerası VB-S30D/VB-S31D/VB-S800D/VB-S900F Firmware 1.3.0 desteği.
     - Ağ Kamerası VB-S805D/VB-S905F Firmware 1.3.0 desteği.


3. Desteklenen Kameralar

   - ME20F-SHN
   - VB-H45/VB-M44/VB-H730F Mk II/VB-S30D Mk II/VB-S31D Mk II/VB-S800D Mk II/VB-S900F Mk II/VB-S805D Mk II/VB-S905F Mk II
   - VB-H761LVE-H/VB-H751LE-H/VB-M741LE-H
   - VB-S30VE/VB-S800VE/VB-S910F
   - VB-R13VE/VB-R13/VB-R12VE/VB-M50B/VB-H652LVE/VB-H651VE/VB-H651V/VB-H761LVE/VB-H760VE/VB-H751LE
   - VB-R11VE/VB-R11/VB-R10VE/VB-M641VE/VB-M641V/VB-M640VE/VB-M640V/VB-M741LE/VB-M740E
   - VB-H43/VB-H630VE/VB-H630D/VB-H730F/VB-M42/VB-M620VE/VB-M620D/VB-M720F
   - VB-S30D/VB-S31D/VB-S800D/VB-S900F/VB-S805D/VB-S905F
   - VB-H41/VB-H610VE/VB-H610D/VB-H710F/VB-M40/VB-M600VE/VB-M600D/VB-M700F


4. Yazılım Kurulumu

   "CCMTInstall.exe" öğesine çift tıklayın ve yazılımı yüklemek için ekrandaki talimatları izleyin.

 
5. İşletim Ortamı

   Lütfen Camera Management Tool Kullanım Kılavuzu'ndaki İşletim Ortamı'na başvurun.

* En yeni yazılım ve kılavuzlar hakkında daha fazla bilgi için Canon web sitesini ziyaret edin.

================================================================================
Canon ve Canon logosu, Canon Inc. şirketinin tescilli ticari markalarıdır.
Bu belgede bahsi geçen diğer şirket veya ürün adlarının tümü sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.

Copyright CANON INC. 2018
================================================================================
NCD0162-06
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 0.61