license.txt Driver File Contents (depwizard_14407.EXE)

Licenèna pogodba za konènega uporabnika za programsko opremo Brother. POMEMBNO – POZORNO PREBERITE: Ta licenèna pogodba za konènega uporabnika (»EULA«) je pravni dogovor med vami in podjetjem Brother Industries, Ltd. (»Brother«), ki ureja vašo uporabo programske opreme Brother, ki bo namešèena, èe pritisnete gumb »Da« na tem pogovornem oknu (»PROGRAM«).  S pritiskom na »Da« se strinjate, da vas doloèila te EULA pravno zavezujejo.  Èe se z doloèili te EULA ne strinjate, ne dobite licence za PROGRAM.  V tem primeru morda ne smete uporabljati PROGRAMA.


Pogoji in doloèila.

1. Lastništvo.
Vse pravice, lastnina in deleži v in za PROGRAM (vkljuèno z vsemi avtorskimi pravicami in drugimi pravicami intelektualne lastnine v njem) ter gradiva, povezana z njim (»dokumentacija«), so v lasti podjetja Brother ali njegovih dobaviteljev.  Za PROGRAM se daje licenca in se ne prodaja.


2. Podelitev licence.

2.1 Podjetje Brother vam podeljuje neizkljuèno licenco za namestitev in uporabo kopije PROGRAMA na svojem raèunalniku v obsegu, potrebnem za namensko uporabo izdelkov Brother (vkljuèno z, vendar ne omejeno na tiskalnike in veènamenske izdelke), za katere bo uporabljen PROGRAM (»izdelki«).

2.2 Podjetje Brother vam podeljuje tudi licenco, da naredite samo eno kopijo PROGRAMA izkljuèno za arhiv in varnostno kopijo.  Vsaka kopija bo imela navedena vsa obvestila o avtorskih in intelektualnih pravicah, ki so navedena na izvirniku.

2.3 Razen kot je izrecno dovoljeno v razdelkih 2.1 in 2.2 zgoraj, ali èe imate do tega zakonito pravico (in take pravice ni mogoèe zakonito izkljuèiti), ne smete (i) izdelovati kopij PROGRAMA ali dokumentacije, (ii) spreminjati PROGRAMA ali dokumentacije, (iii) izvajati obratnega inženiringa, vzvratno prevajati, vzvratno zbirati ali uporabljati PROGRAM ali dokumentacijo za ustvarjanje izvedenih del ali (iv) PROGRAMA dajati v najem, podlicencirati, prenesti (drugaèe, kot je navedeno v razdelku 3) ali dajati v zakup.


3. Prenos.
PROGRAM smete trajno prenesti na katero koli osebo, pod pogojem, da ob prenosu PROGRAMA na to osebo prenesete in dostavite tudi vse posodobitve ter dokumentacijo, ki ste jih dobili od ali v imenu podjetja Brother, in pod pogojem, da taka oseba potrdi sprejemanje te EULA za podjetje Brother v zvezi s tem PROGRAMOM in dokumentacijo.  Ne glede na navedeno taki osebi ne smete izroèiti katere koli kopije PROGRAMA, ki ste jo izdelali skladno z razdelkom 2.2.  Po prenosu morate izbrisati vse kopije PROGRAMA, ki ste jih izdelali in/ali so shranjene na katerem koli raèunalniku, ki je v vaši lasti ali pod vašim nadzorom.  Ta garancija ni prenosljiva.


4. Omejena garancija.

4.1 Razen èe je to prepovedano ali omejeno s katerim koli zadevnim zakonom ali predpisom, podjetje Brother jamèi prvemu konènemu uporabniku, ki dobi licenco za PROGRAM, da bo PROGRAM deloval bistveno skladno s tehniènimi podatki, ki jih doloèi podjetje Brother, in da so shranjevalni mediji, kjer je PROGRAM shranjen (»mediji«), brez napak v materialu in izdelavi za: a) garancijsko obdobje, ki velja za izdelek, in ki se zaène z datumom, ko ste prviè prejeli PROGRAM, v obièajnih okolišèinah ali v primeru izteka takega garancijskega obdobja za izdelek, b) za obdobje enega (1) leta od datuma, ko ste prviè prejeli PROGRAM v obièajnih okolišèinah (skupaj »garancija«).

4.2 Zamenjava medijev, na katerih je PROGRAM, s strani podjetja Brother, skladno z razdelkom 4.1, je edina odgovornost podjetja Brother in vaše edino ter izkljuèno povraèilo v zvezi s to garancijo in odpovedjo PROGRAMA ali medijev.

4.3 Pod to garancijo ne morete uveljavljati zahtevkov, èe pride do napake ali odpovedi PROGRAMA ali medija zaradi (i) nesreèe, izgube ali poškodovanja medija ali sistema, v katerem je shranjen PROGRAM, (ii) nepravilnega ali nezadostnega vzdrževanja ali umerjanja, (iii) povezovanja ali združitve s katero koli programsko opremo, napravo ali drugimi gradivi, ki jih ni dobavilo podjetje Brother, ali (iv) spreminjanja ali predelave PROGRAMA ali medija z vaše strani ali s strani kogar koli drugega.

4.4 Podjetje Brother ne daje in ne prevzema nikakršnih garancij ali doloèil, ne izrecnih, ne naznaèenih ali drugaènih, za zadostno kakovost ali primernost PROGRAMA in/ali medijev za doloèen namen (ali glede nekršenja kakršnih koli pravic tretjih oseb), razen tistih, ki so navedene v razdelku 4.1, vse takšne garancije in doloèila pa so s tem izrecno izkljuèeni v najveèji meri, ki jo dopušèa zakon.  Brez omejitev za splošnost prej navedene izjave podjetje Brother ne jamèi, da je PROGRAM brez napak ali da bo deloval brez prekinitev ali da bo izpolnil vaše zahteve.  Napisana garancija je edina garancija, ki jo podjetje Brother daje za ta PROGRAM in medije.


5. Odklonitev in omejitev odgovornosti.

5.1 Podjetje Brother nima nikakršne odgovornosti po pogodbi, strogi odgovornosti (vkljuèno z malomarnostjo ali kršitvijo zakonske dolžnosti) ali drugaèe za katero koli prekinitev uporabe, izgubo podatkov ali kakršno koli posredno, nakljuèno, kazensko ali posledièno izgubo ali škodo ali za kakršno koli izgubo dobièka, prometa, podatkov, slovesa ali prièakovanih prihrankov, ki bi izhajala iz ali po upoštevanju te EULA ali ki drugaèe izhaja iz napak, netoènosti ali okvar v PROGRAMU in/ali medijih, tudi èe je bilo podjetje Brother opozorjeno na možnost take izgube ali škode.

5.2 Odgovornost podjetja Brother za vse izgube ali škodo (razen izgub in škodo, ki je veljavno izkljuèena v razdelku 5.1) je omejena na ceno, ki ste jo plaèali za licenciranje tega PROGRAMA.

5.3 Zaradi izogibanja dvomom nobenega dela tega dokumenta ni mogoèe razumeti kot izkljuèevanje ali omejevanje odgovornosti podjetja Brother za smrt ali telesne poškodbe, ki izhajajo iz malomarnosti podjetja Brother.  Nekatere države ne dovoljujejo izkljuèitve ali omejitve doloèenih vrst škode, zato morda zgornje omejitve za vas (deloma) ne veljajo.


6. Trajanje in konèanje.
Ta pogodba zaène veljati, ko jo sprejmete, in velja, dokler PROGRAMA ne prenesete na drugo osebo skladno z EULA in se ta oseba ne strinja, da jo zavezuje ta EULA za PROGRAM.
Kljub temu pa lahko podjetje Brother prekine to EULA brez obvestila, èe prekršite katero koli njeno doloèilo.


7. Izvozni predpisi.
PROGRAMA ali katere koli njegove kopije ali izpeljave ne smete izvažati ali znova izvažati tako, da bi kršili zadevne zakone ali predpise.


8. Zadevni zakoni.
Ta EULA je urejena z japonsko zakonodajo in so zanjo izkljuèno pristojna japonska sodišèa, razen glede izterjave, pri kateri je pristojnost japonskih sodišè neizkljuèna.


9. Nezakonitost.
Èe je razsojeno, da je katero od doloèil te EULA nezakonito ali neizterljivo v celoti ali deloma, so taka doloèila loèena in neodvisna od drugih doloèil te EULA ter ne vplivajo na veljavnost drugih doloèil in celotne EULA.


10. Pravice tretjih oseb.
Doloèila te EULA so namenjene le za urejanje razmerja med podjetjem Brother in vami ter niso namenjena za to, da bi prenesla prednosti ali pravico do izterjave na katero koli drugo osebo. 


11. Osebna licenca.
Pravice, ki vam jih podeli podjetje Brother po tej pogodbi, veljajo za vas osebno in nimate dovoljenja za dodelitev, prenos, ustvarjanje novih pravic ali drugaèen prehod PROGRAMA (ali dokumentacije) ali pravic in dolžnosti, ki izhajajo iz te EULA, ali katere koli pravice, ki je podeljena s tem dokumentom, tretjim osebam, razen v toliko, kolikor je izrecno dovoljeno v razdelku 3.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.78