license.txt Driver File Contents (depwizard_14405.EXE)

Licenèná zmluva koncového užívate¾a pre softvér Brother DÔLEŽITÉ- PROSÍM DÔKLADNE PREÈÍTAJTE: Táto licenèná zmluva koncového užívate¾a („LZKU“) je právna zmluva medzi vami a Brother Industries, Ltd. („Brother“), ktorá upravuje vaše používanie softvéru Brother, ktorý sa nainštaluje, ak stlaèíte tlaèidlo "Áno" v dialógovom okne ("SOFTVÉR"). Stlaèením "Áno" súhlasíte, že budete právne viazaní podmienkami tejto LZKU. Ak nesúhlasíte s podmienkami tejto LZKU, nedostanete licenciu pre tento softvér. V tomto prípade nesmiete SOFTVÉR používať.

Podmienky.

1. Vlastníctvo.
Všetky práva, právne tituly a záujmy vo vzťahu k SOFTVÉRU (vrátane autorských práv a iných práv duševného vlastníctva) a s nimi spojené materiály (Dokumentácia) sú vlastníctvom Brother a jeho dodávate¾ov. SOFTVÉR je licencovaný, ale nepredáva sa.

2. Udelenie licencie.

2.1 Spoloènosť Brother vám ude¾uje nevýhradnú licenciu na inštalovanie a používanie jednej kópie SOFTVÉRU vo vašom poèítaèi v rozsahu nevyhnutnom pre zamýš¾ané používanie výrobkov spoloènosti Brother (vèítane, ale nie s obmedzením na tlaèiarne a multifunkèné výrobky) pre ktoré sa takýto SOFTVÉR bude používať („Výrobky“).

2.2 Brother vám ïalej ude¾uje licenciu na vytvorenie iba jednej kópie SOFTVÉRU výluène na archívne a zálohové úèely. Akáko¾vek kópia taktiež preberá všetky autorské práva a právne záležitosti duševného vlastníctva z originálu.

2.3 Ak nie je vyslovene povolené vo vyššie uvedených odsekoch 2.1 a 2.2 alebo ak máte na to právny nárok (a takýto nárok nemôže byť zákonne vyòatý) nesmiete (i) vytvoriť žiadnu kópiu SOFTVÉRU alebo Dokumentácie (ii), modifikovať SOFTVÉR alebo Dokumentáciu (iii), vykonávať reverzné inžinierstvo, pretvárať, dekompilovať alebo používať SOFTVÉR alebo Dokumentáciu na vytváranie akejko¾vek derivaènej práce, alebo (iv) prenajať sublicenciu, prenášať (inak ako je v súlade s odsekom 3) alebo dať SOFTVÉR do prenájmu.

3. Prenos
Môžete kedyko¾vek preniest SOFTVÉR na akúko¾vek osobu za predpokladu, že ak prenesiete SOTVÉR, musíte tiež preniesť a odovzdať tejto osobe všetky aktualizácie a celú Dokumentáciu, ktorú ste dostali od alebo v mene Brother a tiež za predpokladu, že táto osoba potvrdí Brother akceptovanie tejto LZKU oh¾adne tohto Softvéru a Dokumentácie. Ak sa nedodržia tieto podmienky, nesmiete tejto osobe odovzdať akúko¾vek kópiu SOFTVÉRU, ktorú ste vytvorili v súlade s odsekom 2.2.
Po prenose musíte vymazať všetky kópie SOFTVÉRU, ktoré ste vytvorili a/alebo ktoré sa nachádzajú na akomko¾vek poèítaci vo vašom vlastníctve alebo pod vašou správou. Záruka nie je prenosná.

4. Obmedzenie záruky.

4.1 Okrem prípadov, na ktoré sa vzťahuje zákaz alebo obmedzenie vyplývajúce z platných zákonov a predpisov, spoloènosť Brother ruèí prvému koneènému užívate¾ovi, ktorému ude¾uje licenciu SOFTVÉRU, že bude SOFTVÉR fungovať v súlade s jeho technickými parametrami tak, ako to uvádza spoloènosť Brother a pamäťové média, na ktorých je tento SOFTVÉR uložený („média“), nebude mať žiadne materiálové a výrobné chyby poèas: a) záruènej doby, ktorá sa vzťahuje na Výrobok poènúc dòom, kedy ste prvýkrát obdržali SOFTVÉR za normálnych podmienok, alebo v prípade vypršania tejto záruènej doby, ktorá sa vzťahuje na Výrobok, b) poèas doby jedného (1) roka odo dòa, kedy ste prvýkrát obdržali SOFTVÉR za normálnych podmienok (súhrnne, „Záruka“).

4.2 Nahradenie Média so SOFTVÉROM zo strany Brother v súlade s odsekom 4.1 je úplná zákonná zodpovednosť Brother a vaša jediná a výhradná náprava s oh¾adom na túto Záruku a poruchu SOFTVÉRU alebo Média.

4.3 Nemáte nárok na reklamáciu v rámci tejto Záruky, ak dôjde k poruche alebo chybe SOFTVÉRU alebo Média spôsobenej (i) nehodou, stratou alebo poškodením Média alebo systému, v ktorom je SOFTVÉR uložený, (ii) nevhodnou alebo neadekvátnou údržbou alebo kalibráciu , (iii) spojením alebo zlúèením s iným softvérom, prístrojom alebo iným materiálom nedodaným od Brother, alebo (iv) modifikáciou alebo úpravou SOFTVÉRU alebo Média vami alebo niekým iným.

4.4 Žiadne záruky alebo podmienky, buï vyjadrené alebo stanovené zákonne alebo inak ako podmienka kvality alebo výkonu, vrátane ale nie obmedzene na záruky ako uspokojivá kvalita alebo spôsobilosť pre úèely SOFTVÉRU a/alebo Média (alebo oh¾adne nedotknute¾nosti nejakých práv nejakej tretej strany), nie sú udelené alebo prijaté zo strany Brother inak, ako je uvedené v odseku 4.1 a všetky tieto záruky a podmienky sú týmto výslovne vylúèené okrem rozsahu, v ktorom je toto vylúèenie zákonom zakázané. Bez obmedzenia všeobecnosti vopred uvedeného, Brother neruèí, že SOFTVÉR nebude obsahovať žiadne chyby alebo bude fungovaťbez prerušenia alebo splní vaše požiadavky. Záruka poskytnutá v písomnej forme je jedinou zárukou udelenou zo strany Brother pre tento SOFTVÉR a Médium.

5. Vylúèenie a obmedzenie zodpovednosti.

5.1 Brother nenesie žiadnu zodpovednosť za zmluvu, právny priestupok (vrátane zanedbania alebo porušenia zákonných povinností) alebo inak za prerušenie používania, straty údajov alebo za nepriamu, náhodnú, trestnú alebo súvislú stratu alebo škodu, alebo za akúko¾vek stratu zisku, výnosu, údajov, dobrej vôle alebo oèakávaných úspor, ktoré vzniknú pri, mimo alebo v rámci tejto LZKU alebo vzniknú inak v dôsledku chyby, nepresnosti alebo poruchy v SOFTVÉRI a/alebo Médiu, aj keby bol Brother oboznámený s možnostou takejto straty alebo škody.

5.2 Zodpovednosť Brother za straty alebo škody (okrem straty a škody platne vylúèenej v odseku 5.1) by mala byť obmedzená na cenu, ktorú ste zaplatili za licenciu tohto SOFTVÉRU.

5.3 Aby sa vyhlo pochybnostiam, niè v tomto dokumente neobsahuje to, èo by malo považovat vylúèenie alebo obmedzenie zodpovednosti Brother za smrť alebo osobné zranenie vzniknuté dôsledkom zanedbania Brother. Kedže niektoré štáty nedovo¾ujú vyòatie alebo obmedzenie urèitých škôd, vyššie uvedené obmedzenie(a) sa nemusí(ia) (èiastoène) vzťahovať na vás.

6. Podmienky ukonèenia
Táto zmluva sa stáva úèinnou po vašom akceptovaní a pokraèuje v platnosti až po prenose SOFTVÉRU v súlade s LZKU a nadobúdate¾ sa zaruèí Brother, že bude viazaný touto LZKU oh¾adne SOFTVÉRU.
Avšak, Brother smie ukonèit túto LZKU bez oznámenia v prípade, že porušíte niektoré z jej ustanovení.

7. Vývozné ustanovenia.
Nesmiete vyvážať alebo prevážať SOFTVÉR alebo kópie alebo adaptáciu v rozpore s platnými zákonmi alebo ustanoveniami.

8. Rozhodné právo. 
Táto LZKU sa riadi zákonmi Japonska a japonské súdy majú výluènú právomoc s oh¾adom na túto LZKU okrem prevedenia zákona, v ktorom právomoc japonských súdov nie je výluèná.

9. Nezákonnosť.
Ak by bolo niektoré ustanovenie tejto LZKU vyhlásené za nezákonné alebo právne neúèinné v celku alebo èiastoène, tieto ustanovenia sa oddelia alebo stanú nezávislé od ostatných ustanovení tejto LZKU, a platnosť ostatných ustanovení celej LZKU nebude ovplyvnená.

10: Práva tretích strán.
Ustanovenia tejto LZKU majú ovplyvnovať vzťahy iba medzi vami a Brother a nemajú úmysel zasahovať do zisku alebo práva vynútenia inej osoby.

11. Osobná licencia.
Práva udelené Brother v tomto dokumente sú osobne vaše a nemáte povolenie na pridelenie, prenos, obnovu alebo iné prevedenie Softvéru (alebo Dokumentácie) na tretiu stranu alebo prinášat úžitok alebo zaťažovat touto LZKU alebo inými právami udelenými v tomto dokumente inak ako je výluène povolené v odseku 3.


Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.58