License.txt Driver File Contents (depwizard_14405.EXE)

Végfelhasználói Licensz Szerzõdés Brother SZOFTVER FONTOS- KÉREM OLVASSA EL FIGYELMESEN: Ez a Végfelhasználói Licensz Szerzõdés  (" EULA") egy jogi megállapodás Ön és a Brother Industries, Ltd. (" Brother") között amely a Brother SZOFTVER felhasználását szabályozza, amelyet az „Igen” gomb megnyomásával telepít ebben a párbeszédablakban („SZOFTVER”). Az „Igen” gomb megnyomásával elfogadja hogy Önt jogilag kötik a jelen licenszszerzõdés feltételei. Ha nem ért egyet a jelen licenszszerzõdéssel, nem kaphatja meg a SZOFTVER felhasználói jogait (licenszét). 
A „SZOFTVERRE” való hivatkozás jelen licensz szerzõdés kereti között, ahol ezt a szövegkörnyezet lehetõvé teszi magában foglalja az adathordozót is.

Feltételek és kondiciók.  

1. Tulajdonjog.  
Minden a SZOFTVER-hez és kapcsolódó részeihez („Dokumentáció”) fûzõdõ jog és jogcím (beleértve a szerzõi és szomszédos jogokat)  a Brother és beszállítói kizárólagos tulajdonjogát képezik. A SZOFTVER-hez a Brother felhasználói jogot (licenszet) biztosít annak értékesítése nélkül.

2. Szoftverhasználati jogok. 

2.1 A Brother nem kizárólagos licencet ad a SZOFTVER ezen példányának az Ön számítógépére történõ telepítésére és azon való használatára azon Brother termékek (többek között nyomtatók és többfunkciós termékek) rendeltetésszerû használatához szükséges mértékig, amelyekhez a SZOFTVERT használni fogja („Termékek”).

2.2 Brother jogot biztosít nem több mint egy további másolat készítésére kizárólag archiválási és back-up célokra. Bármely ilyen másolatnak kell tartalmaznia az eredeti példányba foglalt szerzõi jogi és szomszédos jogokra vonatkozó szövegrészeket.

2.3 A fenti 2.1. és 2.2. pontban egyértelmûen engedélyezett eseteket, illetve azon eseteket kivéve, amelyekben Ön törvényesen jogosult másolatok készítésére (és ahol ez a jogosultság nem zárható ki törvényesen), Ön (i) nem készíthet másolatokat sem a SZOFTVERrõl, sem a Dokumentációról, (ii) nem módosíthatja sem a SZOFTVERt, sem a Dokumentációt, (iii) nem fejtheti vissza, nem bonthatja elemeire, nem alakíthatja vissza forráskódúvá és nem használhatja sem a SZOFTVERT, sem a Dokumentációt semminemû származékos alkotás létrehozására, továbbá (iv) nem licencelheti másoknak, (a 3. pontnak megfelelõ eseteket kivéve) nem ruházhatja át és nem adhatja bérbe a SZOFTVERT.

3. Átadás. 
Állandó jelleggel átadhatja a SZOFTVERT bármely személynek, feltéve, hogy  a SZOFTVER átadásával együtt átadja annak frissítéseit és minden ehhez. a Brother által vagy a nevében biztosított Dokumentációt, feltéve azt is, hogy egy ilyen személy visszaigazolja a Brother-nak az erre a SZOFTVERRE és Dokumentációra vonatkozó Végfelhasználói Licenszszerzõdés elfogadását. Az elõzõkben felsorolt feltételek fennállásának hiányában   nem szállíthatja le ilyen személynek a SZOFTVER egyetlen példányát sem amelyeket a 2.2 szakasszal összhangban készített el. Az átadással minden másolatot törölnie kell az összes Ön által tulajdonolt vagy ellenõrzése alatt álló számítógéprõl.
A Garancia nem ruházható át.




4. Korlátozott garancia. 

4.1. Kivéve, ha azt az alkalmazandó törvények vagy elõírások tiltják vagy korlátozzák, a Brother a SZOFTVERt elsõként licencelõ végfelhasználó számára garantálja, hogy a SZOFTVER alapvetõen a Brother által megadott jellemzõknek megfelelõen fog mûködni, és hogy a SZOFTVERT tároló adathordozó („Adathordozó”) anyagát és kivitelét tekintve mentes lesz a hibáktól: a) a Termékre érvényes, a SZOFTVER normális körülmények közötti elsõ átvételének napjával kezdõdõ szavatossági idõszak tartama alatt, illetve a Termékre érvényes ilyen szavatossági idõszak lejárta esetén b) a SZOFTVER normális körülmények közötti elsõ átvételének napjától számított egy (1) éves idõszakon át (együttes megnevezéssel: „Szavatosság”).

4.2 A SZOFTVER cseréje képezi a  4.1 szakasz értelmében a BROTHER a teljes, egyedüli és kizárólagos felelõsségét a SZOFTVER Garanciájára és meghibásodására vonatkozólag.
 
4.3 Nem alkalmas arra, hogy követeléssel lépjenek fel a Garancia feltételei szerint ahol, a SZOFTVER bármely hiányosságát vagy hibáját (i), az adathordozóval vagy tároló rendszerrel, amelyen a SZOFTVERT tárolta, történt baleset, annak elvesztése vagy megrongálódása okozta (ii) nem megfelelõ karbantartás és beállítás, (iii) kapcsolat vagy összekapcsolás bármilyen egyéb szoftverrel, eszközzel amit nem a Brother szállított, vagy (iv) SZOFTVER Ön vagy bárki más általi megváltoztatása vagy módosítása esetén.

4.4 Semmilyen garanciát vagy feltételt az általánosságokra történõ korlátozások nélkül a továbbiakban a Brother nem garantálja, hogy a SZOFTVER hibamentes lesz, megszakítás nélkül mûködik vagy megfelel az Ön elvárásainak. A Garancia az egyetlen  amit a Brother nyújt a SZOFTVER tekintetében. Azonban ennek a 4. szakasznak a rendelkezései  esetében jogfenntartással élhet bármely Ön által szerzett jogokra vonatkozóan bármely a Licenszre alkalmazható jog szerint, ott ahol ilyen jogok kizárása törvénytelen.

5. Kizárások és korlátozott felelõsség. 

5.1 Brother nem felelõs a szerzõdés szerint, a szerzõdésen kívûli károkozásért (beleértve a gondatlanságból vagy a törvényi kötelezettség megszegésébõl eredõket is) vagy másképpen bármilyen használat közben bekövetkezõ megszakításért, adatvesztésért, bármilyen közvetett, véletlen, büntetõ vagy következményként fellépõ veszteségért vagy kárért vagy bármilyen profitban, bevételben, adatban, jó üzleti hírnévben vagy remélt megtakarításban történt veszteségért amely a jelen Végfelhasználói Licensz Szerzõdés szándékai szerint vagy azon kívûl vagy másként következik be a SZOFTVER pontatlanságából, hiányosságából vagy hibájából még akkor sem ha a Brother elõre figyelmeztetett az esetlegesen bekövetkezhetõ hibára vagy kárra.

5.2 Brother felelõssége minden veszteségre és kárra (kivéve az 5.1-es szakaszban érvényesen kizárt veszteségeket és károkat)  arra az pénzbeli értékre korlátozódik amelyet a SZOFTVER licenszéért fizetett. 

5.3 Minden kétértelmûség kizárása érdekében, semmilyen a jelen szerzõdésben foglalt rendelkezés nem zárja ki és nem korlátozza a Brother felelõsségét személy halálának vagy sérülésének bekövetkeztében, ha ez a Brother gondatlanságának a következtében történt.

5.4 Ezek az 5. szakaszban leírt felelõsség korlátozások és kizárások nem alkalmazhatók olyan mértékben amely ellenkezik a Licenszre alkalmazható törvényi szabályozással.

6. Idõtartam és lejárat
Ez a Megállapodás az Ön elfogadásával lép hatályba és hatályban marad addig, amíg a Végfelhasználói Licensz Szerzõdés feltételei szerint átruházza a SZOFTVERT és a Kedvezményezett magára vállalja a Brother felé a Végfelhasználói Licensz Szerzõdésbõl eredõ kötelezettségeit a SZOFTVERRE vonatkozóan.
Azonban, a Brother lejártnak nyilváníthatja a Végfelhasználói Licensz Szerzõdést ha Ön megszegi annak bármely rendelkezését.
 
7. Export rendelkezések. 
Nem exportálhatja és nem reexportálhatja a SZOFTVER egyetlen másolatát vagy alkalmazást semmilyen alkalmazható törvény vagy szabály megszegésével.

8. Irányadó jog. 
A Végfelhasználói licenszszerzõdés vonatkozásában a Japán Jog az irányadó és a Japán Bíróságnak van kizárólagos joghatósága a kivéve a végrehajtás tekintetében amely esetben a Japán Bíróság nem bír kizárólagos joghatósággal.

9. Illegalitás
Ha a Végfelhasználói Szoftver Licensz bármelyik rendelkezését illegálisnak nyilvánítják vagy az részben vagy egészében nem végrehajtható, ez ilyen rendelkezés elválasztható és független a Végfelhasználói Licensz Szerzõdés egyéb rendelkezéseitõl és nem érintheti a Végfelhasználói Licensz Szerzõdés egyéb rendelkezéseinek és egészének az érvényességét.

10. Harmadik fél jogai 
A Végfelhasználói licenszszerzõdés rendelkezései csak az Ön és a Brother közötti viszonyon kívûl nem hivatott arra, hogy bármilyen elõnyt biztosítson vagy jogot juttasson bármilyen más személy fölött.


11. Személyes szoftver felhasználói jog (licensz)
A Brother által biztosított jogok az Ön személyéhez kötöttek és nem engedményezheti, nem ruházhatja át és nem alakíthatja át a SZOFTVERT (vagy a Dokumentációt) harmadik személy számára vagy a Végfelhasználói Licensz Szerzõdésbõl eredõ bármilyen elõnyt vagy kötelezettséget, vagy bármely a 3.szakaszban kifejezetten megengedetteken kívûli, jelen szerzõdésben leírt jogot.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.05