license.txt Driver File Contents (depwizard_14405.EXE)

Licenèni ugovor Brotherovog softvera za krajnje korisnike VAŽNO - PAŽLJIVO PROÈITAJTE: Ovaj licenèni ugovor za krajnje korisnike („LICENÈNI UGOVOR”) je pravni ugovor izmeðu vas i tvrtke Brother Industries, Ltd. („Brother”) koji regulira vaše korištenje softvera tvrtke Brother, a koji æe se instalirati ako pritisnete gumb „Yes” u ovom dijaloškom okviru („SOFTVER”).  Pritiskom na gumb „Yes” slažete se da ste se zakonski obvezali odredbama ovog LICENÈNOG UGOVORA.  Ako se ne složite s odredbama ovog LICENÈNOG UGOVORA, neæete dobiti licencu za SOFTVER.  U tom sluèaju ne smijete koristiti SOFTVER.


Odredbe i uvjeti.

1. Vlasništvo.
Sva prava, naziv i udio u SOFTVERU (ukljuèujuæi sva u njemu sadržana autorska prava i ostala prava intelektualnog vlasništva) te s njim povezani materijali („Dokumentacija”) u vlasništvu su tvrtke Brother ili njenih dobavljaèa.  SOFTVER je licenciran, ali nije prodan.


2. Dodjela licence.

2.1 Tvrtka Brother dodjeljuje vam neekskluzivnu licencu za instaliranje i uporabu kopije SOFTVERA na vašem raèunalu u mjeri neophodnoj za predviðenu uporabu proizvoda tvrtke Brother (u što spadaju, bez ogranièenja, pisaèi i višefunkcionalni proizvodi) za koju æe se taj SOFTVER koristiti („Proizvodi”).

2.2 Tvrtka Brother vam nadalje dodjeljuje licencu za izradu samo jedne kopije SOFTVERA iskljuèivo u svrhu pohranjivanja i izrade sigurnosnih kopija.  Sve takve kopije takoðer æe s originala reproducirati sve obavijesti o autorskim pravima i pravima intelektualnog vlasništva.

2.3 Osim ako je izrièito dopustivo prema gore navedenim èlancima 2.1 i 2.2 ili ako imate zakonsko pravo na to (i takvo se pravo ne može zakonito izuzeti), ne smijete (i) izraðivati bilo kakvu kopiju SOFTVERA ili dokumentacije, (ii) preinaèivati SOFTVER ili dokumentaciju, (iii) obavljati funkcionalnu analizu programske opreme, rastavljati, dekompilirati ili koristiti SOFTVER ili dokumentaciju za kreiranje bilo kakvih izvedenih radova ili (iv) iznajmiti, podlicencirati, prenijeti (osim u skladu s èlankom 3) ili dati u zakup SOFTVER.


3. Prijenos.
SOFTVER možete trajno prenijeti na bilo koju osobu pod uvjetom da prilikom prijenosa SOFTVERA toj osobi obavezno prenesete i dostavite bilo koju nadogradnju i svu dokumentaciju koju ste dobili od tvrtke Brother ili u njeno ime te pod uvjetom da ta osoba potvrdi tvrtki Brother da prihvaæa ovaj LICENÈNI UGOVOR koji se odnosi na taj softver i dokumentaciju.  Bez obzira na gore navedeno, toj osobi ne smijete dostaviti bilo koju kopiju SOFTVERA koju ste napravili u skladu s èlankom 2.2.  Nakon prijenosa morate izbrisati sve kopije SOFTVERA koje ste napravili i/ili koje se nalaze na bilo kojem raèunalu u vašem vlasništvu ili pod vašim nadzorom.  Jamstvo nije prenosivo.


4. Ogranièeno jamstvo.

4.1 Osim ako je zabranjeno ili ogranièeno bilo kojim primjenjivim zakonima i propisima, tvrtka Brother jamèi prvom krajnjem korisniku kojem je licenciran SOFTVER da æe SOFTVER raditi u skladu sa svojim specifikacijama kao što je odredila tvrtka Brother, a medij u kojem je pohranjen takav SOFTVER („Medij”) bit æe u besprijekornom stanju po pitanju materijala i izrade u: a) trajanju jamstvenog roka koji se odnosi na proizvod poèevši od datuma kada je SOFTVER dobiven u normalnim uvjetima ili u sluèaju isteka tog jamstvenog roka koji se odnosi na proizvod; b) razdoblju od jedne (1) godine od datuma kada je SOFTVER dobiven u normalnim uvjetima (zajednièki, „Jamstvo”).

4.2 Za zamjenu medija na kojem je pohranjen SOFTVER tvrtke Brother u skladu s èlankom 4.1 u potpunosti je odgovorna tvrtka Brother i to je jedini i iskljuèivi pravni lijek u vezi s ovim jamstvom te kvarom SOFTVERA ili medija.

4.3 Neæete moæi podnijeti zahtjev prema ovom jamstvu ako bilo koja nepravilnost ili kvar na SOFTVERU ili mediju nastane zbog (i) nezgode, gubitka ili ošteæenja medija ili sustava na kojem je pohranjen SOFTVER, (ii) nepravilnog ili neprikladnog održavanja ili kalibriranja, (iii) povezivanja ili spajanja s bilo kojim softverom, ureðajem ili ostalim materijalima koje nije isporuèila tvrtka Brother ili (iv) izmjene ili preinake SOFTVERA ili medija koju ste izvršili vi ili druga osoba.

4.4 Nikakva jamstva ili uvjete, bilo izražene ili implicirane, odreðene zakonom ili na drugi naèin, po pitanju stanja, kvalitete ili performansi, u što spadaju, bez ogranièenja, jamstva koja se odnose na zadovoljavajuæu kvalitetu ili prikladnost za svrhu SOFTVERA i/ili medija (ili su vezana za nekršenje bilo kakvih prava bilo koje treæe osobe), nije dala ni preuzela tvrtka Brother, osim jamstava ili uvjeta navedenih u èlanku 4.1, te su sva ta jamstva i uvjeti ovim izrièito izuzeti, osim u onoj mjeri u kojoj je takvo izuzeæe zabranjeno zakonom.  Bez ogranièenja u smislu opæenitosti gore navedenog, tvrtka Brother ne jamèi da SOFTVER neæe imati grešaka ili da æe funkcionirati bez prekida ili da æe udovoljiti vašim zahtjevima.  Pismeno jamstvo jedino je jamstvo koje je za ovaj SOFTVER i medij pružila tvrtka Brother.


5. Izuzeæe i ogranièenje odgovornosti.

5.1 Tvrtka Brother neæe imati ugovornu, deliktnu (u što spada zanemarivanje ili kršenje zakonske obveze) ili bilo kakvu drugu odgovornost zbog prekida korištenja, gubitka podataka ili zbog bilo kakvog neizravnog, sluèajnog, kaznenog ili posljediènog gubitka ili štete ili zbog bilo kakvog gubitka dobiti, prihoda, podataka, ugleda ili oèekivane uštede, a koja proizlazi iz razmatranja ovog LICENÈNOGA UGOVORA ili na neki drugi naèin zbog bilo kakve greške, netoènosti ili nepravilnosti u SOFTVERU i/ili mediju, èak ako je tvrtka Brother obaviještena o moguæem gubitku ili šteti.

5.2 Odgovornost tvrtke Brother za sve gubitke ili štete (osim gubitaka i šteta koji su valjano izuzeti èlankom 5.1) ogranièit æe se na iznos cijene koju ste platili kako biste licencirali ovaj SOFTVER.

5.3 Kako bi se izbjegla sumnja, ništa što je ovdje sadržano neæe iskljuèiti ili ogranièiti odgovornost tvrtke Brother za smrt ili osobnu ozljedu koje nastanu zbog nemarnosti tvrtke Brother.  Buduæi da pojedine države ne dopuštaju izuzeæe ili ogranièenje odreðenih šteta, gore navedena ogranièenja možda se (djelomièno) ne odnose na vas.


6. Trajanje i raskid.
Ovaj ugovor stupit æe na snagu nakon vašeg prihvaæanja i ostat æe na snazi, osim u sluèaju da prenesete SOFTVER u skladu s LICENÈNIM UGOVOROM, a preuzimatelj se obveže tvrtki Brother ovim LICENÈNIM UGOVOROM koji se odnosi na SOFTVER.
Meðutim, tvrtka Brother može raskinuti ovaj LICENÈNI UGOVOR bez prethodne najave ako prekršite bilo koju njegovu odredbu.


7. Propisi o izvozu.
SOFTVER ili bilo koju njegovu kopiju ili prilagodbu ne smijete izvoziti ili ponovno izvoziti kršeæi pritom bilo koji primjenjivi zakon ili propis.


8. Mjerodavni zakoni.
Ovaj LICENÈNI UGOVOR reguliran je zakonima u Japanu, a japanski sudovi imaju iskljuèivu nadležnost u odnosu na ovaj LICENÈNI UGOVOR, osim u sluèaju provedbe kada nadležnost japanskih sudova neæe biti iskljuèiva.


9. Nezakonitost.
Ako se bilo koja odredba ovog LICENÈNOG UGOVORA proglasi potpuno ili djelomièno nezakonitom ili neprovedivom, takva odredba bit æe salvatorna i neovisna od ostalih odredbi ovog LICENÈNOG UGOVORA, što neæe utjecati na valjanost ostalih odredbi i sveukupnog LICENÈNOG UGOVORA.


10. Prava treæih osoba.
Odredbe ovog LICENÈNOG UGOVORA predviðene su da budu na snazi izmeðu vas i tvrtke Brother, a ne da pruže bilo koju korist ili da daju bilo koje pravo provedbe bilo kojoj drugoj osobi. 


11. Osobna licenca.
Tvrtka Brother je ovdje sadržana prava dodijelila osobno vama, stoga ne smijete dodijeliti, prenijeti ili na bilo koji drugi naèin prenositi na treæu osobu softver (ili dokumentaciju) ili pogodnosti ili obveze ovog LICENÈNOG UGOVORA ili bilo koja njime dodijeljena prava, osim ako je izrièito dopustivo prema èlanku 3.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.46