message.INI Driver File Contents (win-mg5500-1_1-acd.exe)

ÿþ;

[STRING]

RTLREADING="0"

APPNAME="Inkjet Printer/Scanner/Fax Extended Survey Program"

SHORTAPPNAME="Extended Survey Program"



PSVM06="Részletek"

PSVM07="Elutasítás"

PSVM08="Elfogadás"



PSVM11="Köszönjük a %s tevékenységünkben való részvételét."

PSVM12="Amennyiben segíteni szeretne nekünk abban, hogy a vásárlók igényeinek jobban megfelelQ termékeket fejlesszünk és forgalmazzunk, a Canon az Ön jóváhagyását kéri, hogy letölthesse interneten keresztül a Canon termékével kapcsolatos alábbi információkat."

PSVM12C="Amennyiben segíteni szeretne nekünk abban, hogy a vásárlók igényeinek jobban megfelelQ termékeket fejlesszünk és forgalmazzunk, a Canon az Ön jóváhagyását kéri, hogy elküldhesse egy hivatalos jóváhagyással rendelkezQ kutatócégnek (Shanghai Duoqu Marketing Inc.) interneten keresztül a Canon termékével kapcsolatos alábbi információkat."

PSVM14W="1. A Canon tintasugaras nyomtatókhoz/lapolvasókhoz/faxkészülékekhez tartozó információk:\n  a számítógép operációs rendszerének verziója, nyelve és a kijelzQ beállításai\n  az illesztQprogram, valamint az alkalmazás használati elQzményei\n\n2. A Canon tintasugaras nyomtatókhoz/faxkészülékekhez tartozó információk:\n  a nyomtató azonosítója, a telepítés dátuma és ideje, tintahasználati adatok, nyomtatott lapok száma, valamint karbantartási információk.\n\nOsztott Canon termék esetén, a megosztott termékben rögzített közös adatok kerülnek elküldésre.\nA felmérés során semmilyen más információt nem küldünk, többek között a személyes adatait sem. A hozzánk továbbított adatok alapján nem vagyunk képesek az egyes felhasználók azonosítására. \nEbbQl az okból kifolyólag nem válaszolunk azokra a kérésekre, amelyek az összegyqjtött adatok kiadására vonatkoznak.\n\nA felmérési program telepítése után a fenti adatok tíz éven keresztül havonta az interneten keresztül a Canon céghez kerülnek. Az internetkapcsolat díja Önt terheli."

PSVM14WC="1. A Canon tintasugaras nyomtatókhoz/lapolvasókhoz/faxkészülékekhez tartozó információk:\n  a számítógép operációs rendszerének verziója, nyelve és a kijelzQ beállításai\n  az illesztQprogram, valamint az alkalmazás használati elQzményei\n\n2. A Canon tintasugaras nyomtatókhoz/faxkészülékekhez tartozó információk:\n  a nyomtató azonosítója, a telepítés dátuma és ideje, tintahasználati adatok, nyomtatott lapok száma, valamint karbantartási információk.\n\nOsztott Canon termék esetén, a megosztott termékben rögzített közös adatok kerülnek elküldésre.\nA felmérés során semmilyen más információt nem küldünk, többek között a személyes adatait sem. A hozzánk továbbított adatok alapján nem vagyunk képesek az egyes felhasználók azonosítására. \nEbbQl az okból kifolyólag nem válaszolunk azokra a kérésekre, amelyek az összegyqjtött adatok kiadására vonatkoznak.\n\nA felmérési program telepítése után a fenti adatok tíz éven keresztül havonta az interneten keresztül a hivatalos jóváhagyással rendelkezQ kutatócéghez (Shanghai Duoqu Marketing Inc.) kerülnek. Az internetkapcsolat díja Önt terheli."

PSVM15="Ha elfogadja a fentieket, kattintson az [Elfogadás] gombra. EllenkezQ esetben kattintson az [Elutasítás] gombra."

PSVM16="Ha el szeretné távolítani ezt a programot, kattintson az [Eltávolítás] gombra. Ekkor a program eltávolításra kerül, és további felmérések nem készülnek."

PSVM16M="Ha el szeretné távolítani ezt a programot, kattintson a [Kikapcsolás] gombra. Ekkor a program eltávolításra kerül, és további felmérések nem készülnek."

PSVM18="Eltávolítás"

PSVM18M="Kikapcsolás"

PSVM19="Elutasítás"

PSVM1A="Elfogadás"



PSVM31="A számítógépen összegyqjtött használati információk elküldésre kerülnek. EllenQrizze az alábbiakat, majd ha készen áll, kattintson a [Tovább] gombra."

PSVM32="  Csatlakoztassa a számítógépet az internetre."

PSVM33="A felmérési programból való kilépéshez kattintson a Kilépés gombra."

PSVM34="Megjegyzések:"

PSVM35="-Az internetkapcsolat díja Önt terheli. \n-Elküldés után az információk nem törölhetQk."

PSVM36="Részletek"

PSVM37="Kilépés"

PSVM38="Tovább"



PSVM41="A használati információk küldése folyamatban van."

PSVM42="A folyamat befejezQdéséig ne használja a készülékeket és a számítógépet."

PSVM43="A használt vonaltól függQen az információk küldése néhány másodperctQl pár percig terjedQ idQt vesz igénybe."



PSVM51="Adja meg a tqzfal felhasználónevét és jelszavát."

PSVM52="Felhasználónév:"

PSVM53="Jelszó:"

PSVM54="OK"

PSVM55="Mégse"



PSVM61="A használati információk átvitele megtörtént."

PSVM62="Nagyon köszönjük, hogy részt vett az %s programban."

PSVM63="Az elküldött információk a vásárlók igényeinek jobban megfelelQ termékek fejlesztéséhez és népszerqsítéséhez lesznek felhasználva."

PSVM64="Köszönjük a közremqködését a további idQpontokra is. A felmérés most befejezQdik. A felmérési program letörléséhez kattintson a Kilépés gombra, majd kövesse az ablakban látható instrukciókat."

PSVM64M="Köszönjük a közremqködését a további idQpontokra is. A felmérés most befejezQdik. Kattintson a [Kilépés] gombra. Ezzel kikapcsolja a felmérési programot, és a jövQben nem készül több felmérés."

PSVM65="Kilépés"

PSVM66="Ha a megerQsítést kérQ képernyQt a használati információk minden egyes küldése során meg szeretné jeleníteni, akkor ne jelölje be az [Automatikus küldés a jövQben] jelölQnégyzetet."

PSVM67="Automatikus küldés a jövQben"



PSVM71="Köszönjük, hogy részt vett az %s programban."

PSVM72="Sajnos a használati adatokkal kapcsolatos felmérést jelenleg felfüggesztettük.\nEzért a használati információk elküldése nem történt meg."

PSVM73="A felmérési program eltávolításához kattintson a Kilépés gombra, majd kövesse az ablakban látható instrukciókat."

PSVM73M="Kattintson a [Kilépés] gombra. Ezzel kikapcsolja a felmérési programot, és a jövQben nem készül több felmérés."

PSVM74="Kilépés"

PSVM75="Ha megjelenik a Felhasználói fiókok felügyelete ablak, engedélyezze a programnak a folytatást."



PSVM91=

PSVM92=



PSVM101M=

PSVM102M=

PSVM103M=

PSVM104M=

PSVM105M=

PSVM106M=

PSVM107M=



PSVM110M=

PSVM111M=

PSVM112M=



PSVM120M=

PSVM121M=

PSVM122M=

PSVM123M=

PSVM124M=

PSVM125M=

PSVM126M=

PSVM127M=

PSVM128M=



PSVI01="Biztos benne, hogy teljesen letörli a %s-t és az összes összetevQjét?"

PSVI02="Letörlés megerQsítése"

PSVI03="A letörlés sikeresen befejezQdött."

PSVI04="%s nem került letörlésre."

PSVI05="A letörlés kész"

PSVI06="A %s telepítéséhez Rendszergazdai jogosultságok szükségesek."

PSVI07="Ez a program nem támogatott a használt Windows változatán."

PSVI08="A %s szoftverrel kapcsolatos fájl van használatban. Lépjen ki minden futó programból, és próbálkozzon újra. Ha még mindig probléma van, indítsa újra a számítógépet, majd próbálkozzon újra."

PSVI09="A %s letörléséhez Rendszergazdai jogosultságok szükségesek. Lépjen be Rendszergazdaként. Majd a %s letörléshez használja a VezérlQpult Programok telepítése és törlése pontját."

PSVI10="A telepítés befejezéséhez újra kell indítania a számítógépet. A számítógép újraindításához kattintson az OK gombra."

PSVI11="A letörlés befejezéséhez újra kell indítania a számítógépet. A számítógép újraindításához kattintson az OK gombra."

PSVI12="Feldolgozás."

PSVI13="Ha a megerQsítést kérQ képernyQt az információk minden egyes küldése során meg szeretné jeleníteni, akkor kattintson az [Igen] gombra. Ha az információkat automatikusan szeretné elküldeni, kattintson a [Nem] gombra."

PSVI14="%s beállításának módosításához rendszergazdai jogosultságokkal kell rendelkeznie."

PSVR1="Copyright CANON INC."

PSVR2="All Rights Reserved."

PSVR3="Verzió"

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.72