License.txt Driver File Contents (epson17122.exe)

ÿþSEIKO EPSON CORPORATION

CONTRACT DE LICENb



IMPORTANT! CITIbI CU ATENbIE CONTRACTUL DE LICENb PENTRU PROGRAME. Produsul program de calculator, fi_iere cu fonturi, caractere _i-sau date, inclusiv orice materiale explicative scrise însocitoare ("Programul") trebuie s fie instalat sau utilizat de Licenciat (dumneavoastr) cu condicia s acceptaci termenii _i condiciile SEIKO EPSON CORPORATION ("EPSON") prevzute în prezentul contract. Prin instalarea sau utilizarea programului, v angajaci s respectaci toci termenii _i condiciile prevzute în prezentul contract. V rugm s citici cu atencie prezentul Contract înainte de a instala sau utiliza Programul. Dac nu sunteci de acord cu termenii _i condiciile prezentului Contract, nu este permis s instalaci sau s utilizaci Programul.



1. Licenca. EPSON _i furnizorii si v garanteaz dumneavoastr personal, neexclusiv, gratuit _i limitat, permicând instalarea _i utilizarea Programului pe un singur calculator independent sau calculatoare pe care intencionaci s le folosici direct sau prin recea. Puteci permite altor utilizatori conectaci la recea s foloseasc Programul, cu condicia ca (a) dumneavoastr s v asiguraci c toci ace_ti utilizatori accept termenii _i condiciile din prezentul contract, (b) v asiguraci c toci utilizatorii folosesc Programul numai pe acele calculatoare care sunt conectate la receaua din care fac parte _i (c) s garantaci EPSON _i furnizorilor si împotriva oricror daune, pierderi, costuri, cheltuieli _i responsabilitci care ar putea aprea ca o consecinc a nerespectrii aplicrii termenilor _i condiciilor prezentului Contract. De asemenea, puteci face copii de siguranc sau de arhivare ale Programului, cu condicia ca notificarea pentru drepturile de autor s fie reprodus în întregime pe copia de siguranc. Termenul "Program" va include componentele programului, suportul media, toate copiile efectuate de dumneavoastr _i orice versiuni modificate, versiuni noi, actualizri, adugiri _i copii ale Programului licenciat dumneavoastr de EPSON sau furnizorii acestuia. EPSON _i furnizorii acestuia î_i rezerv toate drepturile care nu sunt oferite prin prezentul contract.



2 Alte drepturi _i limitri V angajaci s nu modificaci, adaptaci sau traduceci Programul. De asemenea, v angajaci s nu folosici procedee de inginerie invers, decompilare, dezasamblare sau alte metode pentru a descoperi codul surs al Programului. Nu puteci partaja, închiria, greva, sublicencia sau împrumuta Programul. Totu_i, puteci transfera toate drepturile dumneavoastr de utilizare ale Programului ctre o terc persoan sau entitate juridic cu condicia ca s transferaci _i prezentul Contract, Programul inclusiv toate copiile efectuate, actualizri _i versiuni anterioare, acestei persoane sau entitci juridice, _i cu condicia s nu pstraci nici o copie, inclusiv copiile pstrate pe calculator. Totu_i, în anumite state sau jurisdiccii, nu este permis restriccia sau limitarea transferului de Programe, deci limitrile de mai sus pot s nu fie valabile pentru dumneavoastr.



3.Drepturi de proprietate. Titlul, drepturile de proprietate _i drepturile de proprietate intelectual din _i asupra Programului _i a oricrei copii a acestuia rmân la dispozicia EPSON sau a furnizorilor acestuia. Nu se face nici un transfer ctre dumneavoastr a vreunui titlu sau drept de proprietate asupra Programului _i prezenta Licenc nu va fi considerat ca fiind o vânzare a oricror drepturi asupra Programului. Programul este protejat în conformitate cu legislacia japonez _i legile internacionale pentru drepturile de autor, la fel ca _i de alte legi _i tratate referitoare la proprietatea intelectual. Cu excepcia cazului în care în prezentul Contract este specificat contrariul, nu puteci face copii ale Programului. De asemenea, v angajaci s nu eliminaci sau s modificaci nici una din notificrile ale drepturilor de proprietate sau alte notificri incluse în orice copii ale Programului.



4. Proteccie _i securitate. V angajaci s faceci tot ceea ce este posibil _i s luaci msurile necesare pentru a proteja Programul pentru a v asigura c nici o persoan neautorizat nu are acces la acesta _i c nici o copie, dezvluire, publicare sau distribucie neautorizat a oricrei porciuni a acestui Program nu are loc. Recunoa_teci c Programul concine informacii de valoare, confidenciale _i secrete industriale, a cror utilizare sau copiere neautorizat sunt periculoase pentru EPSON _i furnizorii si, _i c aveci o obligacie de confidencialitate fac de aceste informacii de valoare _i secrete industriale.



5. Condicii de garancie. În cazul în care aci obcinut Programul de la EPSON sau un dealer al acestuia, EPSON v garanteaz c suportul media pe care este înregistrat Programul nu va avea defecciuni de fabricacie _i materiale în condicii normale de utilizare timp de 90 de zile de la data livrrii ctre dumneavoastr. În cazul în care suportul media a fost returnat la EPSON sau dealerului de la care suportul media a fost primit în interval de 90 de zile de la data livrrii ctre dumneavoastr, _i dac EPSON gse_te suportul media ca fiind defect _i cu condicia ca suportul s nu fi fost utilizat incorect, abuzat, folosit gre_it sau pe un echipament defect, EPSON va înlocui suportul media, dup ce dumneavoastr aci returnat EPSON Programul, inclusiv toate copiile _i porciuni ale acestora. TOATE CERERILE DE GARANbIE REFERITOARE LA SUPORTURILE MEDIA, INCLUSIV CERERILE DE GARANbIE PENTRU CALITATEA MRFURILOR PENTRU UN ANUMIT SCOP, SUNT LIMITATE LA DURATA GARANbIEI EXPRESE STABILITE MAI SUS.



V angajaci _i recunoa_teci c utilizaci Programul pe propria dumneavoastr rspundere. PROGRAMUL ESTE FURNIZAT "A^A CUM ESTE" ^I FR ALTE GARANbII DE ORICE TIP. EPSON ^I FURNIZORII SI NU GARANTEAZ ^I NU POT GARANTA PERFORMANbELE SAU REZULTATELE PE CARE LE VEbI OBbINE UTILIZÂND PROGRAMUL. MAI JOS SUNT STABILITE DESPGUBIRILE EXCLUSIVE PENTRU EPSON ^I FURNIZORII ACESTUIA ÎN CAZUL ÎNCLCRII CONDIbIILOR DE GARANbIE. CU EXCEPbIA CAZULUI DE GARANbIE LIMITAT DE MAI SUS, EPSON ^I FURNIZORII SI NU OFER NICI O GARANbIE, EXPRES SAU TACIT, PENTRU CALITATE SATISFCTOARE SAU ÎN FORM PENTRU NICI UN ALT SCOP. În anumite state sau jurisdiccii nu este permis excluderea garanciilor sau limitrilor tacite referitoare la cât de mult poate dura garancia tacit, _i deci limitrile de mai sus pot s nu fie valabile pentru dumneavoastr. Aceast garancie v ofer anumite drepturi legale. Puteci avea _i alte drepturi care pot diferi în funccie de statul în care v aflaci sau de jurisdiccia respectiv.



ÎN NICI UN CAZ EPSON SAU FURNIZORII SI NU VOR FI RESPONSABILI FAb DE DUMNEAVOASTR, CONTRACTUAL SAU NECONTRACTUAL (INCLUSIV DIN NEGLIJENb), PRIN RESPONSABILITATE STRICT, PRIN ÎNCLCARE SAU GARANbIE, NEREPREZENTARE SAU ÎN ALT FEL, PENTRU NICI UN FEL DE DAUNE, CONEXE, ACCIDENTALE SAU SPECIALE, INCLUSIV PENTRU ORICE PIERDERI DE PROFITURI SAU DE ECONOMII, CHIAR ÎN CAZUL ÎN CARE EPSON SAU FURNIZORII ACESTUIA AU FOST AVIZAbI DE POSIBILITATEA PRODUCERII ACESTOR DAUNE, SAU PENTRU ORICE PLÂNGERE FCUT DE ORICE TERb. Totu_i, în anumite state sau jurisdiccii, nu este permis excluderea sau limitarea daunelor accidentale, conexe sau speciale, deci limitrile de mai sus pot s nu fie valabile pentru dumneavoastr.



6. Rezilierea. Fr a aduce prejudicii oricror drepturi ale EPSON, acest contract va fi reziliat automat în cazul în care dumneavoastr nu respectaci ace_ti termeni. De asemenea, dumneavoastr puteci rezilia contractul în orice moment prin dezinstalarea _i distrugerea Programului _i a tuturor copiilor acestuia.



7. Restriccii la export. V angajaci s nu transferaci, exportaci sau reexportaci Programul _i orice date sau informacii pe care le-aci obcinut de la EPSON sau s utilizaci programul fr licenc în conformitate cu legislacia, restricciile _i regulamentele din Japonia, sau în conformitate cu legile din jurisdiccia în care a fost obcinut programul.



8. Legea aplicabil _i prevederi generale. Prezentul Contract este guvernat _i va fi interpretat în conformitate cu legile din Japonia fr a cine seam de conflictele dintre legi. Prezentul contract este întregul contract încheiat între prci cu privire la Program _i are prioritate în faca oricrei comenzi de cumprare, oricrei comunicri, publicitate sau reprezentare referitoare la Program. Acest contract este obligatoriu, _i este în vigoare în beneficiul prcilor _i a succesorilor acestora, cesionarilor _i reprezentancilor lor legali. Dac oricare din prevederile din prezentul contract este nul sau neaplicabil, aceasta nu va afecta întregul contract, care va rmâne valabil _i aplicabil în conformitate cu clauzele sale. Prezentul contract poate fi modificat numai în scris _i semnat de un reprezentant autorizat al EPSON.



9. Utilizatorii finali ai guvernului SUA. În cazul în care aci cumprat acest Program pentru o unitate sau o agencie a Guvernului Statelor Unite, urmtoarele clauze se aplic. Guvernul se angajeaz: (i) dac Programul este furnizat ctre Departamentul de Aprare (DoD), Programul este clasificat ca "Program comercial pentru calculatoare" _i Guvernul achizicioneaz exclusiv "drepturi limitate" asupra Programului _i documentaciei sale a_a cum este definit acest termen în Clauza 252.227-7013(c)(1) a DFARS; _i (ii) dac Programul este furnizat unei unitci sau unei agencii a Guvernului Statelor Unite alta decât DoD, drepturile Guvernului asupra Programului _i a documentaciei vor fi definite în conformitate cu Clauza 52.227-19(c)(2) a FAR sau, în cazul NASA, în conformitate cu Clauza 18-52.227-86(d) din suplimentul NASA la FAR.



10. Conexiune la Internet. Programul poate avea capacitatea de a se conecta la internet pentru a transmite date _i/sau informacii de la _i spre calculator referitoare la aparatura _i/sau programele EPSON pe care le folosici ("Produse EPSON") incluzând, dar fr a se limita la, informacii despre modelul Produselor EPSON, cara/regiunea în care locuici, condicia Produselor EPSON, etc. EPSON poate modifica elemente precum datele _i/sau informaciile fr acordul dumneavoastr prealabil. EPSON nu colecteaz nici o informacie personal identificabil fr a avea permisiune. Totu_i, EPSON poate folosi informacii personale neidentificabile în scopuri statistice pentru a îmbuntcii nivelul serviciilor furnizate utilizatorilor. Dac sunteci de acord s instalaci Programul, orice transmisii din _i spre internet se vor face în conformitate cu Politica actual de confidencialitate de pe situl EPSON.



11. Actualizarea versiunii programului. Programul poate avea capacitatea de a se conecta, prin internet, la un server al EPSON sau al oricrui terc însrcinat de EPSON în scopul actualizrii versiunii programului (i) automat  sau (ii) cu consimcmântul dumneavoastr prealabil. Acest program actualizat se va considera a fi Programul _i va fi guvernat de prezentul Contract.





EPSON EULA RO 10/30/2009

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.01