License.txt Driver File Contents (epson15704.exe)

SEIKO EPSON CORPORATION
CONTRACTE DE LLICÈNCIA DE PROGRAMARI

IMPORTANT! LLEGIU ATENTAMENT AQUEST CONTRACTE DE LLICÈNCIA DE PROGRAMARI. El producte de programari de l'ordinador, fontware, tipografies i/o dades, incloent qualsevol material escrit explicatiu adjunt (el "Programari"), només pot ser instal·lat o utilitzat pel Concessionari ("vostè") amb la condició que estigueu d'acord amb SEIKO EPSON CORPORATION ("EPSON") quant als termes i les condicions establerts en aquest Contracte. Si instal·leu o utilitzeu el Programari, representa que esteu d'acord amb tots els termes i condicions establerts en aquest Contracte. Cal que llegiu atentament aquest Contracte abans d'instal·lar o utilitzar el Programari. Si no esteu d'acord amb els termes o condicions d'aquest Contracte, no esteu autoritzat a instal·lar o utilitzar el Programari.

1. Llicència. EPSON i els seus distribuïdors us atorguen una llicència limitada personal, no exclusiva, sense drets d'autor i no subllicenciable per instal·lar i utilitzar el Programari a qualsevol ordinador o ordinadors on tingueu la intenció de fer-lo servir directament o en xarxa. Podeu permetre a altres usuaris d'ordinadors connectats a la xarxa que utilitzin el Programari, amb la condició que (a) garantiu que tots aquests usuaris accepten i segueixen els termes i condicions d'aquest Contracte, (b) garantiu que tots aquests usuaris només utilitzen el Programari juntament amb els ordinadors i amb relació a la xarxa de la qual formen part, i (c) indemnitzeu i preserveu EPSON i els seus distribuïdors contra perjudicis, pèrdues, costs, despeses i responsabilitats en què poguessin incórrer EPSON o els seus distribuïdors com a conseqüència del fet que aquests usuaris no observessin o incomplissin els termes i condicions d'aquest Contracte. També podeu fer còpies del Programari si cal com a còpia de seguretat i amb propòsits d'arxivament, a condició que l'avís de copyright aparegui reproduït íntegrament a la còpia de seguretat. El terme "Programari" inclou els components del programari, els suports, totes les còpies que hàgiu fet i totes les ampliacions, versions modificades, actualitzacions, addicions i còpies de la llicència del Programari per als quals EPSON o els seus distribuïdors us hagin donat llicència. EPSON i els seus distribuïdors es reserven tots els drets no reconeguts aquí.

2.Altres drets i limitacions. Esteu d'acord a no modificar, adaptar ni traduir el Programari. També esteu d'acord a no intentar esbrinar l'enginyeria, descompilar, desmuntar ni realitzar qualsevol altre intent amb l'objectiu de descobrir el codi font del Programari. No podeu compartir, llogar, arrendar, carregar, subllicenciar ni prestar el Programari. No obstant això, podeu transferir tots els vostres drets a utilitzar el Programari a una altra persona o entitat legal a condició que transferiu aquest Contracte, el Programari, incloent-hi totes les còpies, actualitzacions i versions anteriors, a aquesta persona o entitat, i que no us quedeu amb cap còpia, ni tan sols les còpies emmagatzemades a un ordinador. En alguns estats o jurisdiccions, però, no es permeten les restriccions ni limitacions referents a la transferència del Programari; en aquest cas, les limitacions esmentades amunt no us serien pertinents.

3.Propietat. Els títols, drets de propietat i drets de propietat intel·lectual relatius a aquest Programari i a totes les seves còpies seguiran pertanyent a EPSON o als seus distribuïdors. No se us transfereix cap títol ni dret de propietat del Programari, i aquest Contracte no s'ha d'interpretar con una venda de cap dret del Programari. El Programari està protegit per la llei de copyright japonesa i per tractats de copyright internacionals, a més d'altres tractats i lleis de propietat intel·lectual. Llevat que s'estipuli d'altra manera en aquest Contracte, no podeu copiar el Programari. També esteu d'acord a no eliminar ni alterar cap avís de copyright ni altres avisos de propietat en cap de les còpies del Programari.

4. Protecció i seguretat. Accediu a fer tots els esforços necessaris i dur a terme tots els passos que siguin raonables a fi de protegir el Programari i garantir que cap persona no autoritzada tingui accés a aquest i que no es realitzi cap còpia, publicació, difusió ni distribució no autoritzada del Programari. A més a més, reconeixeu que el Programari conté informació valuosa i confidencial i secrets empresarials, que l'ús i la còpia no autoritzats són perjudicials per a EPSON i els seus distribuïdors, i que heu contret una obligació de confidencialitat respecte a aquesta informació valuosa i aquests secrets empresarials.

5. Garantia limitada. Si heu obtingut el Programari per mitjà d'EPSON o d'un comerciant, EPSON garanteix que el suport on està registrat el Programari no té cap defecte de fabricació ni de material, si se'n fa un ús normal, durant un període de 90 dies a partir de la data de lliurament. Si retorneu el suport a EPSON o al comercial del qual el vau adquirir en un termini de 90 dies a partir de la data de lliurament, i si EPSON determina que el suport és defectuós i que no se n'ha fet un mal ús, un abús ni una aplicació incorrecta, i que no s'ha utilitzat en un equip defectuós, EPSON substituirà el suport així que li feu arribar el Programari, incloses totes les còpies o parts de còpies. TOTES LES GARANTIES IMPLÍCITES EN EL SUPORT, INCLOSES LES GARANTIES IMPLÍCITES DE COMERCIABILITAT I ADEQUACIÓ PER A UN PROPÒSIT PARTICULAR, ESTAN LIMITADES A LA DURADA DE LA GARANTIA EXPRESSA ESTABLERTA MÉS AMUNT.

Admeteu i esteu d'acord que la utilització del Programari és a costa vostra. EL PROGRAMARI ES FACILITA "TAL QUAL" I SENSE CAP GARANTIA DE CAP TIPUS. EPSON I ELS SEUS DISTRIBUÏDORS NO GARANTEIXEN NI PODEN GARANTIR EL RENDIMENT NI ELS RESULTATS QUE ES PUGUIN OBTENIR DE LA UTILITZACIÓ DEL PROGRAMARI. EL PARÀGRAF ANTERIOR EXPOSA LES COMPENSACIONS ÚNIQUES I EXCLUSIVES EN CAS D'INCOMPLIMENT DE LA GARANTIA PER PART D'EPSON I ELS SEUS PROVEÏDORS. LLEVAT DE LA GARANTIA LIMITADA ANTERIOR, EPSON I ELS SEUS DISTRIBUÏDORS NO DONEN GARANTIES, EXPRESSES NI IMPLÍCITES, QUANT A LA NO INFRACCIÓ, COMERCIABILITAT O ADEQUACIÓ PER A UN PROPÒSIT PARTICULAR. Hi ha estats o jurisdiccions que no permeten l'exclusió de les garanties o limitacions implícites sobre el temps que pot durar una garantia implícita; en aquest cas, les limitacions esmentades amunt no us serien pertinents. Aquesta garantia us proporciona drets legals específics. Podeu disposar d'altres drets, que varien segons l'estat o la jurisdicció.

NI EPSON NI ELS SEUS DISTRIBUÏDORS NO SERAN RESPONSABLES EN CAP CAS DELS DANYS DIRECTES, CONSEQÜENCIALS, FORTUÏTS O ESPECIALS, INCLOSA LA PÈRDUA DE BENEFICIS O ESTALVIS, ENCARA QUE ES PRODUEIXIN SOTA CONTRACTE, GREUGE (INCLOSA LA NEGLIGÈNCIA), RESPONSABILITAT ESTRICTA, INCOMPLIMENT DE LA GARANTIA, TERGIVERSACIÓ O D'ALTRES. I ENCARA QUE EPSON, ELS SEUS DISTRIBUÏDORS O QUALSEVOL REPRESENTANT HAGIN ESTAT AVISATS DE LA POSSIBILITAT DEL DANY ESMENTAT, O PER QUALSEVOL RECLAMACIÓ FETA PER UNA TERCERA PART. En alguns estats o jurisdiccions, però, no es permeten l'exclusió ni la limitació dels danys accidentals, conseqüencials o especials; en aquest cas, les limitacions esmentades amunt no us serien pertinents.

6. Terminació. Sense perjudici de qualsevol altre dret que tingui EPSON, aquest Contracte finalitzarà automàticament en cas que incompliu els seus termes. També podeu finalitzar aquest Contracte en qualsevol moment desinstal·lant i destruint el Programari i totes les seves còpies.

7. Restriccions d'exportació. Esteu d'acord a no transferir, exportar ni reexportar el Programari ni qualsevol dada o informació que hàgiu obtingut d'EPSON. També esteu d'acord que no utilitzareu el Programari sense la llicència pertinent d'acord amb la legislació, les restriccions i les regulacions japoneses, o les lleis de la jurisdicció on s'hagi obtingut el Programari.

8. Llei del govern i provisions generals. Aquest Contracte es regirà i s'interpretarà d'acord amb la legislació japonesa sense tenir en compte els conflictes amb normes jurídiques. Aquest Contracte és l'acord complet entre les parts respecte al Programari i suplanta qualsevol ordre d'adquisició, comunicació, anunci o representació referent al Programari. Aquest Contracte és vinculant (i entra en efecte per al seu benefici) per a les parts aquí esmentades i els seus respectius successors, assignats i representants legals. Si alguna de les provisions no és vàlida o no es pot complir, això no afectarà a la validesa del balanç del Contracte, que romandrà vàlid i aplicable d'acord amb els seus termes. Aquest Contracte només es pot modificar per escrit i amb la signatura d'un directiu autoritzat d'EPSON.

9. Usuaris finals del Govern dels EUA. Si adquiriu el Programari en nom de qualsevol unitat o agència del Govern dels Estats Units, s'apliquen les provisions següents. El Govern està d'acord en el següent: i) Si el Programari és subministrat al Departament de Defensa, es classifica com a "Programari d'ordinador comercial" i el Govern adquireix només "drets restringits" del Programari i de la documentació, com s'estableix a la clàusula 252.227-7013(c)(1) del DFARS; i (ii) si el Programari es subministra a qualsevol unitat o agència del Govern dels Estats Units que no sigui el Departament de Defensa, els drets del Govern sobre el Programari i la documentació són definits a la clàusula 52.227-19(c)(2) del FAR o en el cas de la NASA, a la clàusula 18-52.227-86(d) del suplement de la NASA al FAR.

10. Connexió a Internet. És possible que el Programari es connecti a Internet per transmetre dades i/o informació al vostre i des del vostre ordinador referent al maquinari d'EPSON i/o al programari que utilitzeu ("Productes EPSON"), incloent, però sense limitar-se a, informació del model dels Productes EPSON, el país o regió on viviu, l'estat dels Productes EPSON, etc. EPSON pot alterar els elements d'aquestes dades i/o informació sense la vostra aprovació prèvia. EPSON no recull cap informació identificable personalment sense el vostre permís. No obstant, EPSON pot utilitzar informació identificable personalment amb finalitats estadístiques per millorar el nivell de servei que oferim als nostres usuaris. Si accepteu instal·lar el Programari, qualsevol transmissió a o des d'Internet estarà d'acord amb la Política de Privacitat actual d'EPSON esmentada al lloc web d'EPSON.



EPSON EULA CA 05/01/2008 
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 2.25