License.txt Driver File Contents (epson16276.exe)

ÿþSEIKO EPSON CORPORATION

PROGRAMMATjRAS LICENCES L*GUMS



SVAR*GI! IZLASIET RjP*GI `O PROGRAMMATjRAS LICENCES L*GUMU. Datora programmproduktu, fontu programmatkru, burtveidolus un/vai datus, to skait jebkdus pievienotus paskaidrojoaus rakstiskus materilus (turpmk "Programmatkra"), licences turtjs (turpmk "jks") dr+kst instalt vai izmantot saskaF ar nosac+jumiem, uz kdiem esat vienojies ar korporciju SEIKO EPSON CORPORATION (turpmk "EPSON") par aaj L+gum mintajiem noteikumiem un nosac+jumiem. Instaljot vai lietojot Programmatkru, jks apliecint, ka piekr+tat visiem aaj L+gum mintajiem noteikumiem un nosac+jumiem. Pirms Programmatkras instalaanas vai lietoaanas jums rkp+gi jizlasa ais L+gums. Jks nedr+kstat instalt vai lietot Programmatkru, ja nepiekr+tat a+ L+guma noteikumiem un nosac+jumiem.



1. Licence. EPSON un ts piegdtji jums piea7ir personisku, ierobe~otu licenci bez autoratl+dz+bas maksas un bez ties+bm piea7irt apakalicences, kas paredzta Programmatkras instalaanai un lietoaanai jebkur atsevia7 dator vai datoros, ko plnojat izmantot tieai vai caur t+klu. Jks dr+kstat at<aut citiem t+klam pievienoto datoru lietotjiem lietot Programmatkru, ar noteikumu, ka a) nodroainsit to, ka visi aie lietotji piekr+t a+ L+guma noteikumiem un nosac+jumiem un ievro; b) nodroainsit to, ka visi aie lietotji Programmatkru lieto tikai saist+b ar datoriem un t+klu, kur aie datori ietilpst; c) piln+b nodroainsit EPSON un t piegdtju aizsardz+bu pret jebkdm pretenzijm par zaudjumu atl+dz+bu, zaudjumiem, izmaksm, izdevumiem un saist+bm, kas EPSON un ts piegdtjiem var rasties gad+jum, ja aie lietotji neievro un nepilda a+ L+guma noteikumus un nosac+jumus. Jks dr+kstat ar+ izgatavot Programmatkras kopijas, cik tas ir nepiecieaams dublaanas un arhivaanas nolkk, ar noteikumu, ka dubljumkopijai tiek pievienota piln+ga autorties+bu izklsta kopija. Termins "Programmatkra" ietver programmatkras komponentus, datu nesjus, visas jksu izgatavots kopijas un jebkdus EPSON un ts piegdtju jums licencts Programmatkras jauninjumus, modificts versijas, atjauninjumus, papildinjumus un kopijas. EPSON un ts piegdtji patur visas ties+bas, kas nav piea7irtas ar ao L+gumu.



2. Citas ties+bas un ierobe~ojumi. Jks piekr+tat, ka nemodificsit, nepielgosit vai netulkosit Programmatkru. Jks ar+ piekr+tat, ka nem#insit reverst, dekompilt, dekonstrut vai cit veid atklt Programmatkras pirmkodu. Jks nedr+kstat Programmatkru lietot kop+gi, to +rt, nomt, aizdot vai piea7irt ts apakalicences. Tomr jks dr+kstat visas savas Programmatkras lietoaanas ties+bas nodot citai fiziskai vai juridiskai personai ar noteikumu, ka aai fiziskajai vai juridiskajai personai nodosit ao L+gumu, Programmatkru, tai skait visas kopijas, atjauninjumus un iepriekajs versijas, un nepatursit nevienu kopiju, tai skait dator saglabtas kopijas. Tomr da~s valst+s vai jurisdikcijs nav at<auts aizliegt vai ierobe~ot Programmatkras nodoaanu, un tdjdi ieprieka mintie ierobe~ojumi, iespjams, uz jums neattiecas.



3. *paaumties+bas. EPSON un ts piegdtji patur +paaumties+bas, +paaumu un intelektul +paauma ties+bas saist+b ar Programmatkru un jebkdm ts kopijm. Jums netiek nodotas nekdas +paaumties+bas vai +paauma da<a attiec+b uz Programmatkru, un a+ Licence nevar tikt interpretta k jebkdu Programmatkras ties+bu prdoaana. Programmatkru aizsarg Japnas autorties+bu likums un starptautiskie autorties+bu l+gumi, k ar+ citi intelektul +paauma aizsardz+bas likumi un l+gumi. Jks nedr+kstat kopt Programmatkru citdi k tikai veid, kas noteikts ar ao L+gumu. Jks ar+ piekr+tat nevien Programmatkras kopij nenoFemt vai nemain+t autorties+bu un citus +paaumties+bu izklstus.



4. Aizsardz+ba un droa+ba. Jks piekr+tat pielikt visas pkles un dar+t visu iespjamo, lai Programmatkru aizsargtu pret neat<autu personu piek<uvi un lai nekas no Programmatkras netiktu neat<auti kopts, publicts, izpausts vai izplat+ts. Jks apzinties, ka Programmatkra satur vrt+gu, konfidencilu informciju un komercnoslpumus, kuru neat<auta izmantoaana un kopaana kait EPSON un ts piegdtjiem, un ka jums ir konfidencialittes saist+bas attiec+b uz adu vrt+gu informciju un komercnoslpumiem.



5. Ierobe~ot garantija. Ja Programmatkru no EPSON vai tirgotja esat ieguvis datu nesj, EPSON garant, ka datu nesj, kur Programmatkra ierakst+ta, parastas lietoaanas apstk<os 90 dienu laik kopa datuma, kad tas ir piegdts jums, neizpaud+sies nekdi ra~oaanas un materila defekti. Ja datu nesjs 90 dienu laik kopa t piegdes jums tiek nogdts atpaka< EPSON vai tirgotjam, no kura tas tika iegkts, un EPSON konstat, ka datu nesjs ir bojts un ka tas nav bijis izmantots <aunprt+gi, nepareizi, apzinti sabojts vai lietots bojt aparatkr, EPSON nomain+s ao datu nesju, kad nogdsit atpaka< EPSON Programmatkru, tai skait visas jebkdu ts da<u kopijas. VISAS NETIE`S GARANTIJAS PAR DATU NESJU, TAI SKAIT NETIE`S GARANTIJAS PAR PIEMROT*BU PRDO`ANAI UN ATBILST*BU NOTEIKTAM MR6IM, IR IEROBE}OTAS AR IEPRIEK` MINTO NORD*TO GARANTIJAS LAIKU.



Jks apzinties un piekr+tat tam, ka par Programmatkras lietoaanas risku atbildat tikai jks pats. PROGRAMMATjRA TIEK NODRO`INTA, KDA T IR, UN BEZ NEKDM GARANTIJM. EPSON UN TS PIEGDTJI NEGARANT UN NEVAR GARANTT VEIKTSPJU VAI REZULTTUS, KO, IESPJAMS, GAIDT, LIETOJOT `O PROGRAMMATjRU. IEPRIEK` MINTAIS NOSAKA VIEN*GO UN IZEMUMA KOMPENSCIJU PAR EPSON UN TS PIEGDTJU GARANTIJAS NEIZPILDI. IZEEMOT IEPRIEK` MINTO IEROBE}OTO GARANTIJU, EPSON UN TS PIEGDTJI NESNIEDZ NEKDAS TIE`AS VAI NETIE`AS GARANTIJAS, KAS ATTIECAS UZ TIES*BU IEVRO`ANU, PIEMROT*BU PRDO`ANAI VAI ATBILST*BU NOTEIKTAM MR6IM. Da~s valst+s vai jurisdikcijs nav at<auti netieau garantiju izFmumi vai ierobe~ojumi par netieaas garantijas ilgumu, tdjdi ieprieka mintie ierobe~ojumi, iespjams, uz jums neattiecas. `+ garantija jums nodroaina noteiktas ties+bas. Jums var bkt ar+ citas ties+bas, kas da~ds valst+s vai jurisdikcijs ir ata7ir+gas.



EPSON VAI TS PIEGDTJI NEKD GAD*JUM NEUZEEMAS ATBILD*BU, JA TAS IZRIET NO L*GUMA NOSAC*JUMIEM   PAR CIVILTIES*BU PRKPUMIEM (IESKAITOT NOLAID*BU), NEPRPROTAMAS ATBILD*BAS IEST`ANOS, NEATBILST*BU GARANTIJAI, NEPAREIZI SNIEGTU INFORMCIJU, VAI CIT GAD*JUM   PAR JEBKDIEM TIE`IEM, IZRIETO`IEM, NEJAU`IEM VAI T*`IEM ZAUDJUMIEM, TO SKAIT JEBKDU NEIEGjTO PE;EU VAI ZAUDTIEM IETAUP*JUMIEM, AR* JA EPSON VAI TS PRSTVIS IR NORD*JIS PAR `DU ZAUDJUMU IESPJU, VAI JEBKDM TRE`O PERSONU PRETENZIJM. Tomr da~s valst+s vai jurisdikcijs nav at<auts izslgt vai ierobe~ot nejauaus, izrietoaus vai t+aus zaudjumus, un tdjdi ieprieka mintie ierobe~ojumi, iespjams, uz jums neattiecas.



6. L+guma lauaana. Neierobe~ojot nekdas citas EPSON piederoas ties+bas, ais L+gums automtiski tiek lauzts, ja nepiekr+tat t nosac+jumiem. Jks ar+ dr+kstat lauzt ao L+gumu jebkur laik, atinstaljot un izn+cinot Programmatkru un visas ts kopijas.



7. Eksporta aizliegums. Jks piekr+tat, ka neprskt+sit, neeksportsit vai atkrtoti neizved+sit Programmatkru un jebkdus no EPSON iegktus datus vai informciju, k ar+ Programmatkru neizmantosit bez atbilstoaas licences, ko aizsarg Japnas vai jurisdikcijas, kur Programmatkra iegkta, likumi, aizliegumi un noteikumi.



8. Piemrojamais likums un vispr+gs pras+bas. `+ L+guma noteikumus neatkar+gi no tiesiskajm pretrunm nosaka un interpret saskaF ar Japnas likumiem. `is L+gums ir pilna apjoma l+gums par Programmatkru starp l+gumsldzjm pusm un aizstj jebkdus pirkuma paskt+jumus, saziFu, reklmas vai paziFojumus, kas attiecas uz Programmatkru. `is L+gums ir saistoas un attiecas uz l+gumsldzjm pusm un to attiec+gajiem pcte
iem, juridiskajiem mantiniekiem un likum+gajiem prstvjiem. Ja kds no aeit mintajiem nosac+jumiem ir zaudjis spku vai nav +stenojams, tas neietekm L+guma prjs da<as der+gumu, kas joprojm ir spk un ir +stenojams saskaF ar taj mintajiem nosac+jumiem. `+ L+guma nosac+jumus dr+kst main+t tikai rakstisk veid, ko paraksta EPSON pilnvarots darbinieks.



9. Lietotji ASV vald+bas uzdevum. Ja Programmatkru iegkstat jebkdas ASV vald+bas struktkrvien+bas vai a#entkras vrd, tiek piemrotas adas pras+bas. Vald+ba piekr+t adiem nosac+jumiem: (i) ja Programmatkra tiek piegdta Aizsardz+bas departamentam (Department of Defense), Programmatkra tiek klasificta k "komercila datorprogrammatkra" un attiec+b uz Programmatkru un ts dokumentciju vald+ba iegkst tikai "ierobe~otas ties+bas", k tas noteikts DFARS 252.227-7013(c)(1) pant; (ii) ja Programmatkra tiek piegdta jebkdai citai Amerikas Savienoto Valstu vald+bas struktkrvien+bai vai a#entkrai, kas nav Aizsardz+bas departaments, vald+bas ties+bas uz Programmatkru un ts dokumentciju nosaka FAR 52.227-19(c)(2) pants vai NASA gad+jum   FAR NASA papildinjuma 18-52.227-86(d) pants.



10. Savienojums ar internetu. Jnodroaina iespja Programmatkru savienot ar internetu, lai uz datoru vai no t prskt+tu datus un/vai informciju, kas attiecas uz EPSON aparatkru un/vai izmantoto programmatkru (turpmk "EPSON produkti"), to skait, bet neaprobe~ojoties tikai ar EPSON produktu mode<u informciju, valsti/re#ionu, kur dz+vojat, EPSON produktu stvokli u.c. EPSON dr+kst main+t ao datu sastvu un/vai informciju bez jksu iepriekajas piekriaanas. Bez jksu at<aujas EPSON neapkopo nekdu personu identificjoau informciju. Tomr personu neidentificjoau informciju EPSON dr+kst izmantot statistikas nolkk, lai paaugstintu saviem lietotjiem sniegto pakalpojumu l+meni. Ja piekrit+sit instalt Programmatkru, jebkda prskt+aana uz internetu vai no t tiks veikta saskaF ar EPSON t br+~a konfidencialittes politiku, kas izklst+ta EPSON interneta vietn.



11. Programmatkras versijas atjauninaana. Programmatkrai, iespjams, var izveidot savienojumu, izmantojot internetu, ar kdu EPSON serveri vai EPSON uzticamu treao pusi, lai atjaunintu programmatkras versiju (i) automtiski vai (ii) ar iepriekaju jksu piekriaanu. `da atjauninta programmatkra ir juzskata par Programmatkru, un uz to attiecas ais L+gums.





EPSON EULA LV 10/30/2009

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 1.49