license.txt Driver File Contents (depwizard_14375.EXE)

Brother Yazýlýmý için Nihai Kullanýcý Lisans Sözleþmesi ÖNEMLÝ- LÜTFEN DÝKKATLÝCE OKUYUNUZ: Ýþbu Nihai Kullanýcý Lisans Sözleþmesi ("NKLS"), bu penceredeki "Evet" düðmesine basmanýz halinde kurulacak olan Brother yazýlýmýnýn ("YAZILIM") kullanýmýný yöneten sizin ve Brother Industries, Ltd ("Brother") arasýnda akdedilen yasal bir sözleþmedir. "Yes"e basarak NKLS’nin koþullarýna yasal olarak baðlý olmayý kabul etmektesiniz. Ýþbu sözleþmenin koþullarýný kabul etmiyorsanýz YAZILIM için lisans alamayacaksýnýz. Bu durumda, YAZILIMI kullanamayacaksýnýz. 
ÞARTLAR VE KOÞULLAR

1. Mülkiyet.
YAZILIM dahilindeki tüm haklar, mülkiyet haklarý ve menfaatler (tüm telif haklarý ve fikri mülkiyet haklarý dahil olmak üzere) ve ilgili malzemeler ("Dokümantasyon") Brother veya tedarikçilerinin mülkiyetindedir. YAZILIM lisanslýdýr ancak satýlmamýþtýr.   

2. Lisans Verilmesi.
2.1 Brother, YAZILIMIN kullanýlacaðý Brother ürünlerinin ("Ürünler") tasarlanan kullanýmý için (yazýcýlar ve çok iþlevli ürünler dahil ancak bununla sýnýrlý olmamak kaydý ile) gerekli kapsamda YAZILIMI bilgisayarýnýza kurmanýz ve kullanmanýz için münhasýr olmayan bir lisans vermektedir.  
2.2 Brother ayrýca arþiv ve yedekleme amaçlarý için YAZILIMIN sadece bir kopyasýnýn çýkarýlmasý için lisans vermektedir. Her türlü kopya, orijinalinin tüm telif haklarýný ve fikri mülkiyet hakký bildirimlerini kapsayacaktýr. 
2.3 Yukarýda Madde 2.1 ve 2.2’de açýkça izin verilenler dýþýnda veya yasalarca yapmanýz ön görülüyorsa (ve bu hak yasal olarak hariç tutulamaz) i) YAZILIMIN veya Dokümantasyonun herhangi bir kopyasýný çýkaramazsýnýz, ii)YAZILIMI veya Dokümantasyonu deðiþtiremezsiniz, iii) tersine mühendislik, söküm yapamazsýnýz, kaynak koda dönüþtüremezsiniz veya kopya edilmiþ bir iþ meydana getirmek için YAZILIMI veya Dokümantasyonu kullanamazsýnýz veya iv) alt lisans kiralayamazsýnýz, devredemezsiniz (Madde 3’te belirtiler dýþýnda) veya YAZILIMI kiraya veremezsiniz.

3. Devir.
YAZILIMI devrederken tüm güncellemeleri ve size Brother tarafýndan veya Brother adýna verilen tüm Dokümantasyonu devretmek ve teslim etmek ve devredilen kiþinin bu Yazýlým ve Dokümantasyon ile ilgili iþbu NKLS’yi kabul etmesi þartý ile YAZILIMI kalýcý olarak herhangi bir kiþiye devredebilirsiniz. Bununla birlikte Madde 2.2’ye göre YAZILIMIN sizin tarafýnýzdan çýkarýlan kopyalarýný bu kiþiye teslim edemezsiniz. Devir üzerine sahibi olduðunuz veya kontrolünüz altýndaki bilgisayarýnýzda bulunan YAZILIMIN tüm kopyalarýný silmelisiniz. Garantisi devredilemez. 

4. Sýnýrlý Garanti.
4.1 Uygulanabilir yasalar ve yönetmeliklerce yasaklanmadýkça veya kýsýtlanmadýkça, Brother ilk nihai kullanýcýya YAZILIMIN Brother tarafýndan tanýmlanan özelliklerine göre ve bu YAZILIMIN muhafaza ettiði muhafaza ortamýnýn ("Ortam") malzeme ve iþçiliði açýsýndan a) normal koþullarda YAZILIMI ilk aldýðýnýz günden itibaren baþlayan Ürün için uygulanabilir garanti süresi boyunca veya Ürün için uygulanabilir garanti süresinin sonuna kadar b) normal koþullarda YAZILIMI ilk olarak aldýðýnýz tarihten itibaren bir (1) yýllýk bir süre boyunca düzgün þekilde çalýþacaðýný garanti etmektedir. (müþtereken, "Garanti") 
4.2 YAZILIMI içeren Ortamýn Brother tarafýndan Madde 4.1’e göre deðiþtirilmesi tamamen Brother’ýn yükümlülüðündedir ve iþbu Garanti YAZILIMIN veya Ortamýn hatasý ile ilgili tek ve münhasýr çarenizdir.
4.3 i) Ortama veya YAZILIMIN bulunduðu sisteme zarar veren bir kaza veya hasarda, ii) uygun olmayan þekilde muhafaza veya ayarlama yapma, iii) Brother tarafýndan tedarik edilmeyen herhangi bir yazýlým, cihaz veya diðer bir malzemeye baðlanmasýndan veya birleþtirilmesinden veya iv) YAZILIMIN veya Ortamýn sizin veya baþkasý tarafýndan deðiþtirilmesi veya tahrip edilmesinden kaynaklanan herhangi bir kusur veya hatada iþbu Garanti kapsamýnda bir talepte bulunma yetkisine sahip olamayacaksýnýz.   
4.4 YAZILIM ve/veya Ortamýn amacýnýn uygunluðu veya yeterli kalitesi ile ilgili (veya üçüncü bir tarafýn haklarýnýn ihlal edilmemesi ile ilgili) garantiler dahil olmak üzere ancak sýnýrlý olmamak kaydý ile kalite veya performans durumuna göre açýk veya kanuni olarak ima edilen hiçbir garanti veya koþul Madde 4.1’de ön görülen koþullar dýþýnda Brother tarafýndan verilmemiþtir veya kabul edilmemiþtir ve bunun gibi tüm diðer garantiler ve koþullar kanun tarafýndan bu hariç tutulma durumu yasaklanmadýkça açýkça hariç tutulmaktadýr. Yukarýda belirtilenlere kýsýtlama getirilmeksizin Brother YAZILIMIN hatasýz olduðunu veya kesintiye uðramaksýzýn çalýþacaðýný veya gerekliliklerinizi karþýlayacaðýný garanti etmemektedir. Yazýlý olarak tedarik edilen Garanti Brother’ýn bu YAZILIM ve Ortam için verdiði tek garantidir.  

5. Ýstisna ve Yükümlülüðün Sýnýrlandýrýlmasý.
5.1 Brother sözleþmede, haksýz fiil (ihmal veya kanuni yükümlülüðün ihlali dahil) veya aksine kullanýmýn durdurulmasý, veri kaybý veya dolaylý, kaza sonucu, cezai yaptýrým veya bunlarýn neden olduðu hasar veya kayýptan veya herhangi bir kar, gelir, veri, þerefiye kaybýndan veya bu kapsamda veya dýþýnda meydana gelebilecek veya iþbu NKLS’nin tasarlanmasýnda beklenen tasarruflardan veya YAZILIMDAKÝ ve/veya Ortamdaki herhangi bir hata, uygunsuzluk veya hatadan oluþan hasar ve kayýplardan, Brother böyle bir olasýlýða karþý uyarýlsa dahi, sorumluluk almamaktadýr.  
5.2 Brother’ýn tüm hasarlar veya kayýplar için olan yükümlülüðü (Madde 5.1’de hariç tutulan geçerli hasar ve kayýp dýþýnda) bu YAZILIM için ödenen tutar ile sýnýrlýdýr.
5.3 Þüpheye yer verilmemesi için burada belirtilen hiçbir þey Brother’ýn ihmalinden doðabilecek ölüm veya kiþisel yaralanmalara karþý Brother’ýn yükümlülüðünü kýsýtlayamaz veya bu yükümlülükten muaf tutamaz. Çünkü bazý devletler açýk hasarlarýn sýnýrlandýrýlmasýna veya muaf tutulmasýný izin vermemektedir, yukarýdaki kýsýlama(lar) (kýsmen) size uygulanamayacaktýr.     

6. Süre ve Fesih
Ýþbu Sözleþme kabul etmenizden itibaren geçerli hale gelecektir ve YAZILIMI NKLS’ye göre devredene kadar ve devredilen Brother’a YAZILIM ile ilgili iþbu NKLS’ye baðlý kalacaðýný taahhüt edene kadar geçerliliðini koruyacaktýr. 
Bununla birlikte, Brother koþullarýnýn herhangi birinin ihlali halinde bildirimde bulunmaksýzýn iþbu NKLS’yi feshedebilir.  

7. Ýhracat Yönetmelikleri.
YAZILIM veya herhangi bir kopyasý veya adaptasyonu ihraç veya yeniden ihraç edilemez. Aksine davranýþ uygulanabilir yasalarýn veya yönetmeliklerin ihlali anlamýna gelmektedir. 

8. Uygulanacak Kanunlar.
Ýþbu NKLS Japonya yasalarý kapsamýnda yürütülmektedir ve Japon Mahkemelerinin münhasýr yargý yetkisinin olmadýðý haller dýþýnda, Japon mahkemelerinin iþbu NKLS’nin yürütülmesinde münhasýr yetkisi bulunmaktadýr.  

9. Kanuna Aykýrýlýk.
Ýþbu NKLS’nin koþullarýndan birinin tamamen veya kýsmen yasadýþý veya geçersiz kýlýnmasý halinde bu koþullar iþbu NKLS’nin diðer koþullarýndan ayrý ve baðýmsýz olacaktýr ve diðer koþullar ve tüm NKLS bundan etkilenmeyecektir.  

10. Üçüncü Taraflarýn Haklarý.
Ýþbu NKLS’nin koþullarý sadece sizin ve Brother arasýnda geçerli olmasý için tasarlanmýþtýr ve herhangi diðer bir kiþiye herhangi bir çýkar veya yürütme hakký vermek için tasarlanmamýþtýr. 

11. Kiþisel Lisans.
Burada Brother tarafýndan verilen haklar size özeldir ve Yazýlýmý (veya dokümantasyonu) veya iþbu NKLS’nin çýkarýný veya sorumluluðunu veya burada verilen herhangi bir hakký madde 3’te açýkça belirtilenden farklý þekilde devredemezsiniz, deðiþtiremezsiniz veya aksi þekilde üçüncü bir tarafa mülkiyetini devredemezsiniz. 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.10