license.txt Driver File Contents (depwizard_14375.EXE)

Sluttbrukerlisensavtale for Brother-programvare. VIKTIG - LES NØYE: Denne sluttbrukerlisensavtalen ("Lisensavtalen") er en juridisk forpliktende avtale mellom deg og Brother Industries, Ltd. ("Brother") som styrer bruken av Brother-programvaren som installeres hvis du velger "Ja" i denne dialogboksen ("Programmet"). Hvis du velger "Ja", binder du deg juridisk til betingelsene i denne Lisensavtalen. Hvis du ikke godtar betingelsene i denne Lisensavtalen, får du ingen lisens for Programmet. I så fall kan du ikke bruke Programmet.  
Henvisning til "Programmet" i denne Lisensavtalen skal i henhold til sammenhengen også inkludere mediet det er lagret på.

Klausuler og betingelser.  

1. Eierskap  
Alle rettigheter, eierskap og interesser i og til Programmet (inkludert alle tilhørende opphavsretter og eiendomsretter) og tilhørende materiell ("Dokumentasjonen") eies av Brother eller dets leverandører. Programmet lisensieres, men selges ikke.  


2. Lisensomfang 

2.1 Brother gir deg ikke-eksklusiv lisens til å installere og bruke kopien av PROGRAMVAREN på datamaskinen din, i den grad det er nødvendig for tilsiktet bruk av Brothers produkter (inkludert, men ikke begrenset til skrivere og multifunksjonelle produkter) som denne PROGRAMVAREN brukes for (”Produktene”).

2.2 Brother gir deg rett til å ta én kopi av Programmet utelukkende til arkiverings- og sikkerhetskopieringsformål. På en slik kopi skal det være alle merknader om opphavsrett og eiendomsrett som er på originalen. 

2.3 Med unntak av det som er uttrykkelig fastsatt i punkt 2.1 og 2.2 ovenfor, eller med mindre annet følger av ufravikelig lov, har du ikke rett til å (i) lage eksemplarer av PROGRAMVAREN eller dokumentasjonen, (ii) endre PROGRAMVAREN eller dokumentasjonen, (iii) foreta omvendt utvikling, (”reverse engineering”) demontere, dekompilere eller bruke PROGRAMVAREN eller dokumentasjonen til å lage avledede programvare/verk, eller (iv) leie ut eller overføre PROGRAMVAREN (unntatt i overensstemmelse med punkt 2) eller lease PROGRAMVAREN.


3. Overføring 
Du kan overføre Programmet permanent til en annen person forutsatt at når du overfører Programmet, også overfører og leverer eventuelle oppgraderinger og all Dokumentasjon du har fått fra eller på vegne av Brother, til denne personen, og forutsatt at denne personen godtar denne Lisensavtalen med hensyn til Programmet og Dokumentasjonen. Til tross for det forutgående må du ikke gi en kopi av Programvaren du lagde i henhold til punkt 2.2, til denne personen. Ved overføring må du slette alle kopiene du har tatt av Programmet, og/eller som er på en datamaskin du eier eller kontrollerer. Garantien kan ikke overføres.


4. Begrenset garanti 

4.1 Med mindre det er forbudt eller begrenses av gjeldende lover og regelverk, garanterer Brother første sluttbruker som lisensierer PROGRAMVAREN at PROGRAMVAREN vil fungere på alle vesentlige punkter i overensstemmelse med programvarens spesifikasjonen som definert av Brother og lagringsmediet som denne PROGRAMVAREN er lagret på (”Mediet”) vil være fritt for defekter i materiale og utførelse for a) garantiperioden som gjelder for Produktet med start fra datoen du først mottok PROGRAMVAREN under normale forhold, eller, etter utløp av slik garantiperiode for Produktet, b) for en periode på ett (1) år fra datoen du først mottak PROGRAMVAREN under normale forhold (samlet omtalt som (”Garantien”).

4.2 Erstatning av Programmet fra Brother slik som beskrevet i punkt 4.1 i denne Lisensavtalen, er den eneste erstatningen Brother gir med hensyn til Garantien og feil i Programmet. 

4.3 Du kan ikke fremsette et krav under denne Garantien hvis defekter eller feil i Programmet skyldes (i) et uhell, tap av eller skade på mediet eller systemet som Programmet er lagret på, (ii) feil eller utilstrekkelig vedlikehold eller kalibrering, (iii) tilkobling til eller bruk sammen med annen programvare, apparater eller annet materiell som ikke er levert av Brother, eller (iv) modifikasjon eller endring av Programmet utført av deg eller andre.  

4.4 Ingen garantier eller betingelser, verken uttrykkelige eller implisitt lovbestemte eller andre, gis eller antas av Brother når det gjelder kvalitet eller ytelse, inkludert, men ikke begrenset til, garantier om tilfredsstillende kvalitet eller egnethet til et bestemt formål for Programmet (eller med hensyn til brudd på rettighetene til eventuell tredjepart), unntatt det som står i punkt 4.1, og alle slike garantier og betingelser er herved uttrykkelig ekskludert med mindre slik eksklusjon er ulovlig. Uten begrensning til storparten av det forutgående garanterer Brother ikke at Programmet er feilfritt, eller at det fungerer uten avbrudd, eller at det dekker behovet ditt. Garantien er den eneste garantien gitt av Brother med hensyn til Programmet. Bestemmelsene i dette punkt 4 skal gjelde uten prejudise med hensyn til eventuelle rettigheter du har ifølge loven som gjelder for denne lisensen, der det er ulovlig å ekskludere slike rettigheter.


5. Eksklusjon og ansvarsbegrensning 

5.1 Brother er helt uten kontraktansvar, culpaansvar (inkludert forsømmelse eller brudd på lovbestemt plikt) eller annet ansvar for bruksavbrudd eller datatap eller for indirekte, tilfeldige eller straffende tap eller skader eller følgeskader eller for tap av fortjeneste, inntekt, data, goodwill eller forventede oppsparte midler som oppstår under, på grunnlag av eller under overveielse av denne Lisensavtalen eller på grunn av eventuelle feil, unøyaktigheter eller defekter i Programmet, selv om Brother har blitt gjort oppmerksom på at slike tap eller skader kan finne sted.

5.2 Brothers ansvar for alle tap eller skader (unntatt tap og skader som er ekskludert i punkt 5.1) er begrenset til prisen du betalte for lisensen for dette Programmet.

5.3 For å unngå tvil skal ikke noe av det som står i dette dokumentet, anses som eksklusjon eller begrensning av Brothers ansvar for dødsfall eller personskader som oppstår på grunn av Brothers forsømmelse.  

5.4 Begrensningene og eksklusjonene av ansvar i punkt 5 skal ikke gjelde i den grad slike begrensninger eller eksklusjoner er i strid med eventuelle lover som gjelder for denne Lisensen.


6. Varighet og oppsigelse
Denne Avtalen trer i kraft når du har godtatt den, og den fortsetter å gjelde med mindre du overfører Programmet i henhold til Lisensavtalen og mottakeren godtar overfor Brother å overholde Lisensavtalen med hensyn til Programmet. 
Brother kan imidlertid si opp denne Lisensavtalen uten varsel hvis du bryter noen av bestemmelsene i den.  


7. Eksportbestemmelser 
Det er ikke lov å eksportere eller reeksportere Programmet eller kopier eller tilpasninger av dette hvis dette er i strid med gjeldende lover og forskrifter. 


8. Overordnede lover 
Denne Lisensavtalen er underlagt lovene i Japan, og japanske domstoler skal ha eksklusiv jurisdiksjon med hensyn til denne Lisensavtalen, unntatt når det gjelder håndheving, der jurisdiksjonen til de japanske domstolene skal være ikke-eksklusiv.


9. Ulovlighet
Hvis noen av bestemmelsene i denne Lisensavtalen erklæres helt eller delvis ulovlige eller ikke håndhevbare, skal disse bestemmelsene skilles ut og være uavhengige fra de andre bestemmelsene i denne Lisensavtalen, og gyldigheten til de andre bestemmelsene og hele Lisensavtalen skal ikke påvirkes.


10. Rettigheter til tredjeparter
Bestemmelsene i denne Lisensavtalen er bare ment å gjelde mellom deg og Brother, og de er ikke ment å tildele eventuelle fordeler eller rettigheter til tvangsfullbyrdelse til noen andre personer. 


11. Privat lisens
Rettighetene som er gitt av Brother, gjelder bare for deg, og du har ikke lov til å tildele, overføre, nydanne eller på annet vis overføre Programmet (eller Dokumentasjonen) eller fordelen eller ansvaret ved denne Lisensavtalen eller noen av rettighetene herunder til tredjeparter, med mindre det er uttrykkelig tillatt ifølge punkt 3.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.28