license.txt Driver File Contents (depwizard_14375.EXE)

Käyttölupasopimus Brother-ohjelmistoa varten TÄRKEÄÄ. LUE HUOLELLA:
Tämä käyttölupasopimus ("EULA") on Sinun ja Brother Industries, Ltd. ("Brother") -yhtiön välinen lainvoimainen sopimus, joka määrittää Brother-ohjelmiston ("OHJELMA") käyttöoikeudet.
Ohjelma asentuu, kun painat tässä valintaruudussa olevaa "KYLLÄ"-painiketta. Painaessasi "Kyllä" sitoudut laillisesti noudattamaan tämän käyttölupasopimuksen ehtoja. Jos et hyväksy tämän käyttölupasopimuksen ehtoja, Brother ei myönnä Sinulle OHJELMAN käyttölupaa, jolloin et voi käyttää tätä OHJELMAA.

Ehdot.

1.  Tekijänoikeudet
    Kaikki tätä OHJELMAA sekä siihen liittyvää materiaalia koskevat oikeudet, omistusoikeudet ja osakkuudet ovat Brother-yhtiön tai sen välittäjien omaisuutta. OHJELMAAN annetaan käyttöoikeus, mutta sitä ei myydä.

2.  Luvan myöntäminen.
2.1 Brother myöntää sinulle ei-yksinomaisen luvan asentaa OHJELMAN kopion tietokoneeseen ja käyttää sitä siinä määrin kuin se on tarpeen Brother-tuotteiden (mukaan lukien kirjoittimet ja monitoimilaitteet, näihin kuitenkaan rajoittumatta), joiden kanssa OHJELMAA käytetään ("Tuotteet"), aiotussa käyttötarkoituksessa.

2.2 Tämän lisäksi Brother myöntää Sinulle oikeuden tehdä yhden kopion tästä ohjelmasta arkistointia varten. Kaikki tekijän- ja teollisoikeudet koskevat myös kyseistä kopiota.

2.3 Ellei edellä olevista kohdista 2.1 ja 2.2 nimenomaisesti muuta johdu tai ellei laki anna tähän oikeutta (eikä tätä oikeutta voida laillisesti poissulkea), et saa (i) tehdä OHJELMASTA tai siihen liittyvästä materiaalista kopioita (ii) muuntaa tätä OHJELMAA tai siihen liittyvää materiaalia, (iii) purkaa tai takaisinkääntää OHJELMAA tai selvittää OHJELMAN valmistustapaa, tai käyttää OHJELMAA siitä johdettujen ohjelmien luomiseen (v) vuokrata, edelleenlisensoida, siirtää (muutoin kuin kohdan 3 nojalla) tai liisata tätä OHJELMAA.

3.  Luvan siirtäminen.
    Sinulla on lupa siirtää tämä OHJELMA toiselle henkilölle edellyttäen, että siirtäessäsi OHJELMAN luovutat kyseiselle henkilölle kaiken OHJELMAN mukana toimitetun materiaalin (mukaan lukien kaikki osat, kirjallinen materiaali ja painotuotteet sekä mahdolliset päivitykset), mutta tämän käyttöluvan kohdan 2.2 mukaisesti tästä OHJELMASTA tehdyn kopion siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua, ja että vastaanottaja sitoutuu noudattamaan tämän käyttölupasopimuksen ehtoja. Siirron yhteydessä tämän käyttölupasopimuksen kohtien 2.1 ja 2.2 mukaisesti OHJELMASTA tehdyt kopiot täytyy hävittää.

4.  Takuu.
4.1 Brother takaa soveltuvien lakien ja säännösten sallimassa laajuudessa ensimmäiselle OHJELMAN lisensoineelle loppukäyttäjälle, että OHJELMA toimii olennaisin osin Brotherin määritysten mukaisesti ja että tallennusvälineessä, jolle OHJELMA on tallennettu ("Väline"), ei ole materiaali- tai valmistusvirheitä a) Tuotteeseen sovellettavana takuuaikana, joka alkaa päivämäärästä, jolloin käyttäjä vastaanotti OHJELMAN normaaleissa olosuhteissa, tai mikäli Tuotteeseen sovellettava takuuaika on päättynyt, b) yhden (1) vuoden ajan päivämäärästä, jolloin käyttäjä vastaanotti OHJELMAN normaaleissa olosuhteissa (yhteisesti, "Takuu").

4.2 Tämän käyttölupasopimuksen kohdassa 4.1 mainittu OHJELMAN palautus on Brother-yhtiön ainoa vastuuvelvollisuus ja Sinun ainoa ja yksinomainen laillinen keino.
4.3 Edellä mainittu takuu ei koske (i) onnettomuudesta, (ii) virheellisesti tehdystä tai puutteellisesta huollosta tai kalibroinnista, (iii) muuhun kuin Brother-yhtiön toimittamaan ohjelmaan, laitteeseen tai muuhun materiaaliin liittämisestä tai yhdistämisestä, tai (iv) kenenkään muun OHJELMAAN tekemästä muunnoksesta tai muutoksesta johtuvaa OHJELMAN toimintakyvyttömyyttä.

5.  Vastuun rajoitus.
    SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMISSA PUITTEISSA BROTHER-YHTIÖLLÄ EI OLE TÄMÄN OHJELMAN SUHTEEN MITÄÄN MUUTA NIMENOMAISTA TAI EPÄSUORAA KORVAUSVELVOLLISUUTTA KUIN TÄMÄN KÄYTTÖLUPASOPIMUKSEN KOHDASSA 4 MAINITTU KORVAUSVELVOLLISUUS, SISÄLTÄEN RAJOITUKSITTA KAIKKI TAKUUT TUOTTEEN KAUPAKSI KÄYVYYDESTÄ SEKÄ SOPIVUUDESTA MIHINKÄÄN TIETTYYN TARKOITUKSEEN. TÄMÄN LISÄKSI BROTHER-YHTIÖLLÄ EI OLE MITÄÄN KORVAUSVELVOLLISUUTTA LIIKETULOJEN,
 LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUKSIEN, TIETOJEN TAI NIIDEN
 KÄYTÖN MENETYKSESTÄ, LIIKETOIMINNAN KESKEYTYKSESTÄ
 JOHTUVISTA VAHINGOISTA, TAI MINKÄÄNLAISISTA 
 VÄLILLISISTÄ, ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA, 
RANGAISTAVISTA, ESIMERKILLISISTÄ TAI SEURANNAISISTA 
VAHINGOISTA RIIPPUMATTA SIITÄ, PERUSTUVATKO 
NE SOPIMUKSEEN, RIKKOMUKSEEN TAI MUUHUN, VAIKKA 
TÄLLAISESTA VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA OLISIKIN 
ILMOITETTU BROTHER-YHTIÖLLE.

6.  Voimassaolo.
    Tämä sopimus astuu voimaan siitä hetkestä, kun hyväksyt nämä
 käyttöehdot, ja on voimassa siihen asti, kunnes siirrät tämän ohjelman tai lakkaat
 käyttämästä sitä. Brother-yhtiö voi kuitenkin lakkauttaa 
tämän sopimuksen ilman ennakkoilmoitusta, mikäli yhtäkin tämän
 sopimuksen ehtoa rikotaan.

7.  Vientiä koskevat rajoitukset.
    Tätä ohjelmaa, tai siitä tehtyä kopiota tai muunnelmaa ei
 saa viedä tai jälleenviedä maasta vallitsevien lakien tai määräysten
 vastaisesti.

8.  Sovellettavat lait.
    Tähän alkuperäisestä englanninkielisestä sopimusversiosta suomeksi käännettyyn versioon sovelletaan Japanin lakeja. Jos jokin
 tämän sopimuksen ehdoista mitätöidään, on kyseinen ehto
 erotettavissa ja erillinen muista tämän sopimuksen ehdoista, eikä se
 vaikuta muiden ehtojen tai koko sopimuksen voimassaoloon.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 1.81