Dutch.txt Driver File Contents (tua-20121210104054.zip)

ÿþLicentieovereenkomst voor eindgebruikers voor Toshiba Upgrade Assistant





DEZE LICENTIEOVEREENKOMST VORMT EEN JURIDISCHE OVEREENKOMST TUSSEN U EN TOSHIBA MET BETREKKING TOT UW GEBRUIK VAN DE SOFTWARE TOSHIBA UPGRADE ASSISTANT (SOFTWARE). LEES DEZE OVEREENKOMST ZORGVULDIG DOOR. DOOR DE SOFTWARE TE DOWNLOADEN EN/OF TE GEBRUIKEN GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN IN DEZE OVEREENKOMST. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DE VOORWAARDEN IN DEZE OVEREENKOMST, MAG U DE SOFTWARE NIET DOWNLOADEN, INSTALLEREN, KOPIËREN OF GEBRUIKEN. DEZE OVEREENKOMST GELDT NIET VOOR HET GEBRUIK VAN SERVICES VOOR INTERNETTOEGANG. VOOR HET GEBRUIK VAN SERVICES VOOR INTERNETTOEGANG VAN DERDEN ZIJN DE BEPALINGEN VAN TOEPASSING DIE WORDEN BESCHREVEN IN EEN APARTE OVEREENKOMST TUSSEN U EN DE DESBETREFFENDE PROVIDER. 



BELANGRIJK: LEES DIT VOORDAT U TOSHIBA UPGRADE ASSISTANT EN DE UPGRADETOEPASSING VOOR MICROSOFT WINDOWS® 8 UITVOERT. INSTALLATIE EN GEBRUIK ZIJN VOOR EIGEN RISICO. VOORAFGAAND AAN DE INSTALLATIE MOET U HET VOLGENDE DOEN: 

a. Een back-up maken van uw persoonlijke gegevens en systeembestanden, en herstelschijven maken (LET OP: herstelschijven kunnen de fabrieksinstellingen terugzetten, maar andere persoonlijke gegevens kunnen verloren gaan); en

b. De leverancier raadplegen van andere software die op uw systeem is geïnstalleerd of wordt uitgevoerd, aangezien updates kunnen zijn vereist voor het gebruik onder Windows 8; en

c. Er rekening mee houden dat programma's die u vervolgens installeert, niet kunnen worden gebruikt onder Windows 8.

OPMERKING: MICROSOFT KAN AANBEVELEN BEPAALDE VOORAF GEÏNSTALLEERDE TOEPASSINGEN TE VERWIJDEREN VOORDAT U DE UPGRADE NAAR WINDOWS 8 UITVOERT. 





1. Licentieverlening. De Software wordt in licentie gegeven, niet verkocht. TOSHIBA verleent u het persoonlijke, niet-overdraagbare en niet-exclusieve recht om het exemplaar van de Software bij deze Overeenkomst te gebruiken. Elk exemplaar van de software is eigendom van TOSHIBA en/of diens leveranciers. U gaat ermee akkoord dat u de Software niet mag kopiëren, behalve indien dit noodzakelijk is voor gebruik op één hardwaresysteem op één locatie. U gaat ermee akkoord dat u het schriftelijke materiaal bij de Software niet mag kopiëren. Het is ten strengste verboden om de Software, of de rechten die in deze Overeenkomst worden verleend, geheel of gedeeltelijk te wijzigen, te vertalen, te verhuren, te kopiëren, te verspreiden, over te dragen of af te staan aan andere personen, en om copyrightvermeldingen, labels of aanduidingen uit de Software te verwijderen. Daarnaast gaat u ermee akkoord dat u geen afgeleide werken mag maken op basis van de Software. U mag al uw rechten onder deze Overeenkomst permanent overdragen, mits u geen kopieën bewaart, alle exemplaren en kopieën van de Software volledig overdraagt en de ontvanger akkoord gaat met de voorwaarden in deze Overeenkomst. Als de Software een upgrade is, moeten hierbij ook alle eerdere versies van de Software en alle kopieën ervan worden overgedragen. 



2. Copyright. U erkent dat u geen aanspraak kunt maken op het auteursrecht of andere intellectuele eigendomsrechten van de Software die aan u is overgedragen. U erkent bovendien dat aanspraken op en volledige eigendomsrechten van de Software en alle kopieën ervan het exclusieve eigendom blijven van TOSHIBA en/of diens leveranciers, en dat deze Overeenkomst u geen rechten verleent voor de Software of kopieën ervan, behalve de rechten die hierboven uitdrukkelijk worden genoemd. Alle kopieën van de Software moeten dezelfde copyrightvermeldingen bevatten als in of op de Software worden vermeld.



3. Reverse-engineering. U mag geen reverse-engineering, decompilatie of disassemblage van de Software uitvoeren, behalve en slechts voor zover een dergelijke activiteit geldt als redelijk gebruik onder de toepasselijke auteurswet, of als een legitieme zakelijke reden om toegang te krijgen tot informatie die niet wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten, of anderszins is toegestaan door de het toepasselijk recht, niettegenstaande deze beperking. Als u zich niet houdt aan het bovenstaande of aan andere voorwaarden en bepalingen in deze Overeenkomst, wordt deze licentie automatisch beëindigd en worden de rechten die hierin worden verleend ongedaan gemaakt.



4. Afwijzing van garantie. DE SOFTWARE WORDT GELEVERD IN DE HUIDIGE STAAT ('ALS ZODANIG') ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE. VOOR ZOVER IS TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJKE WETGEVING WIJZEN TOSHIBA EN DIENS LEVERANCIERS ALLE GARANTIES, ZIJ HET EXPLICIET, IMPLICIET, WETTELIJK OF ANDERSZINS, MET BETREKKING TOT DE SOFTWARE AF, MET INBEGRIP VAN MAAR NIET BEPERKT TOT DE GARANTIE VAN HET NIET SCHENDEN VAN RECHTEN VAN DERDEN EN IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. HET VOLLEDIGE RISICO MET BETREKKING TOT DE KWALITEIT EN PRESTATIES VAN DE SOFTWARE LIGT BIJ U. TOSHIBA NOCH DIENS LEVERANCIERS GARANDEREN DAT DE FUNCTIES VAN DE SOFTWARE VOLDOEN AAN UW VEREISTEN OF DAT DE WERKING VAN DE SOFTWARE ONONDERBROKEN OF FOUTLOOS IS.



5. Beperking van aansprakelijkheid. DE ENIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN TOSHIBA EN UW ENIGE EN UITSLUITENDE VERHAALSMOGELIJKHEID ONDER DEZE OVEREENKOMST IS NIET HOGER DAN USD $10,00. VOOR ZOVER IS TOEGESTAAN DOOR TOEPASSELIJKE WETGEVING KUNNEN TOSHIBA OF DIENS LEVERANCIERS IN GEEN GEVAL DOOR U AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR EVENTUELE GEVOLGSCHADE OF SPECIALE, BIJKOMSTIGE OF INDIRECTE SCHADE WEGENS PERSOONLIJK LETSEL, WINSTDERVING, BEDRIJFSONDERBREKING, VERLIES VAN ZAKELIJKE INFORMATIE/GEGEVENS OF ANDER GELDELIJK VERLIES VAN WELKE AARD DAN OOK DAT HET GEVOLG IS VAN HET GEBRUIK OF DE ONMOGELIJKHEID TOT GEBRUIK VAN DE SOFTWARE, OOK AL IS TOSHIBA OF DIENS LEVERANCIER OP DE HOOGTE GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. TOSHIBA OF DIENS LEVERANCIERS KUNNEN IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR CLAIMS VAN DERDEN.



6. Wetten van staten/rechtsgebieden. SOMMIGE STATEN/RECHTSGEBIEDEN VERBIEDEN DE UITSLUITING VAN IMPLICIETE GARANTIES OF BEPERKINGEN OP DE DUUR VAN EEN IMPLICIETE GARANTIE, OF DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN VERGOEDINGEN VOOR BIJKOMSTIGE SCHADE OF GEVOLGSCHADE, WAARDOOR DERGELIJKE UITSLUITINGEN OF BEPERKINGEN MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING ZIJN. DEZE BEPERKTE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE RECHTEN, MAAR U HEBT MOGELIJK OOK ANDERE RECHTEN DIE PER STAAT/RECHTSGEBIED VERSCHILLEN. 



7. Exportwetten. Deze Overeenkomst heeft betrekking op producten en/of technische gegevens die mogelijk zijn onderworpen aan de United States Export Administration Regulations en die voorafgaand aan de export mogelijk moeten worden goedgekeurd door het United States Department of Commerce. Export, direct of indirect, die in strijd is met de United States Export Administration Regulations of met andere toepasselijke wetten, voorschriften of verordeningen, is verboden.



8. Toepasselijke wetten. Deze Overeenkomst is onderworpen aan de wetten van Japan, met uitzondering van de daarin vastgelegde bepalingen met betrekkingen tot wetsconflicten. 



9. Deelbaarheid. Als enige bepaling in deze Overeenkomst ongeldig, onwettig of onuitvoerbaar blijkt te zijn, is dit niet van invloed op de geldigheid, wettigheid of uitvoerbaarheid van de overige bepalingen in deze Overeenkomst.



10. Geen afstandsverklaring. Geen enkele afstandsverklaring van enige schending van enige bepaling in deze Overeenkomst zal een afstandsverklaring vormen van enige voorafgaande, gelijktijdige of eropvolgende schending van dezelfde bepaling of van andere bepalingen hiervan en een afstandsverklaring is alleen van kracht als deze schriftelijk is en is ondertekend door een gemachtigde vertegenwoordiger van de partij die afstand doet.



©2012 Toshiba Corporation. 

Alle rechten voorbehouden. Windows is een gedeponeerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.24