Turkish.txt Driver File Contents (tua-20121210104054.zip)

ÿþToshiba Güncelleme Asistaný Son Kullanýcý Lisans Anlaþmasý (EULA)                                                                                              



BU SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASI TOSHIBA GÜNCELLEME ASÝSTANI YAZILIMINI (YAZILIM) KULLANMANIZLA ÝLGÝLÝ OLARAK TARAFINIZ ÝLE TOSHIBA ARASINDA AKDEDÝLMÝÞ HUKUKÝ BÝR ANLAÞMADIR. BU SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASINI DÝKKATLÝ BÝR ÞEKÝLDE OKUYUN. YAZILIMIN ÝNDÝRÝLMESÝ VEYA KULLANILMASI BU SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASINDA BELÝRLENEN HÜKÜM VE KOÞULLARI KABULÜNÜZÜ TEÞKÝL EDECEKTÝR.  BU SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASI HÜKÜM VE KOÞULLARINI KABUL ETMÝYORSANIZ, LÜTFEN YAZILIMI KURMAYIN, KOPYALAMAYIN VEYA KULLANMAYIN. BU SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASI TARAFINIZIN HERHANGÝ BÝR ÝNTERNET ERÝÞÝM HÝZMETÝ KULLANMASINI KAPSAMAZ.  ÜÇÜNCÜ TARAF ÝNTERNET ERÝÞÝM HÝZMETLERÝNÝ KULLANMANIZLA ÝLGÝLÝ HÜKÜMLER, TARAFINIZ ÝLE SÖZ KONUSU ÜÇÜNCÜ TARAF SAÐLAYICI ARASINDA AKDEDÝLECEK AYRI BÝR ANLAÞMAYLA BELÝRLENECEKTÝR. 



ÖNEMLÝ: LÜTFEN TOSHIBA GÜNCELLEME ASÝSTANINI VE MICROSOFT WINDOWS® 8 UPGRADE UYGULAMASINI ÇALIÞTIRMADAN ÖNCE OKUYUNUZ.  KURULUM VE KULLANIM RÝSKÝ TARAFINIZA AÝTTÝR.  KURULUMDAN ÖNCE YAPMANIZ GEREKENLER:                   

a. Kiþisel verilerinizi ve sistem dosyalarýnýzý yedekleyin ve kurtarma diskleri oluþturun (NOT: kurtarma diskleri aygýtý fabrika ayarlarýna geri döndürebilir, fakat diðer kiþisel veriler kaybolabilir); ve                                                                                                   

b. Windows 8 üzerinde sistematik güncellemelerin yapýlmasý gerekebileceði için, sisteminizde programý kurulu olan veya çalýþtýrýlan yazýlým satýcýsýna danýþýn;ve 

c. Daha sonra kurulacak programlarýn Windows 8 ile birlikte çalýþýp çalýþmayacaðýnýn belli olmadýðýný göz önüne alýn.

NOT: MICROSOFT, KÝÞÝSEL BÝLGÝSAYARINIZIN WINDOWS 8'E YÜKSELTÝLMESÝ ÖNCESÝNDE, ÖNCEDEN KURULU BAZI UYGULAMA YAZILIMLARININ KALDIRILMASINI TAVSÝYE EDEBÝLÝR.  





1.Lisans Verilmesi. Yazýlým lisans verilmek suretiyle daðýtýlmaktadýr, yazýlým satýþý söz konusu deðildir. TOSHIBA size iþbu EULA ile sunulan Yazýlýmý kopyalamanýz konusunda þahsa özel, devredilemez ve münhasýr olmayan bir hak vermektedir. Yazýlýmýn her kopyasý TOSHIBA'ya ve/veya tedarikçilerine aittir. Yazýlýmý, tek bir konumda tek bir donaným ürünü sistemi üzerinde kullanacaðýnýz ve gerekli olan haller hariç olmak üzere, kopyalamayacaðýnýzý kabul ediyorsunuz. Yazýlýmla birlikte verilen yazýlý malzemeleri kopyalamayacaðýnýzý kabul ediyorsunuz. Yazýlýmýn veya bu anlaþma kapsamýnda verilen herhangi bir hakkýn tamamen veya kýsmen modifiye edilmesi, tercüme edilmesi, kiralanmasý, kopyalanmasý, daðýtýlmasý, üçüncü þahýslara devir veya temlik edilmesi ve mülkiyet hakkýný gösteren ibarelerin, etiketlerin veya markalarýn kaldýrýlmasý kesinlikle yasaktýr.  Yazýlýmý temel alarak ürün oluþturmayacaðýnýzý da kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Elinizde hiçbir kopya bulundurmamanýz ve tüm Yazýlým kopyalarýný devretmeniz kaydýyla ve alýcýnýn iþbu EULA hükümlerini kabul etmesi koþuluyla, iþbu EULA kapsamýndaki tüm haklarýnýzý kalýcý olarak devredebilirsiniz. Yazýlým bir yükseltme sürümüyse, her türlü devir iþlemine önceki tüm Yazýlým sürümlerinin ve kopyalarýnýn dâhil edilmesi gereklidir. 



2.Telif Hakký. Yazýlýmla ilgili hiçbir telif veya baþka fikir hakkýnýn size devredilmediðini onaylýyorsunuz. Yazýlým ve tüm kopyalarýyla ilgili tüm tasarruf ve mülkiyet haklarýnýn münhasýran TOSHIBA'ya ve/veyaTedarikçilerine ait olduðunu kabul ediyorsunuz ve, yukarýda açýk olarak beyan edilen lisans dýþýnda, bu Son Kullanýcý Lisans Anlaþmasý ile Yazýlým veya kopyalarý için hiçbir hakka sahip olmadýðýnýzý onaylýyorsunuz. Yazýlýmýn tüm kopyalarý Yazýlýmýn içindeki veya üstündeki mülkiyet hakkýný gösterir bilgilerle ayný bilgileri içerecektir.



3. Tersine Mühendislik. Ýlgili telif hakký yasalarý kapsamýnda adil kullaným oluþturan, veya yürürlükteki herhangi bir fikri mülkiyet ile korunmayan bilgilere eriþim konusunda yasal bir iþ amacý niteliði taþýyan, veya, söz konusu sýnýrlamaya raðmen, yürürlükteki yasalarýn yasaklamadýðý haller dýþýnda, Yazýlýmý tersine mühendislik çalýþmasýna tâbi tutamazsýnýz, bileþenlerine ayýramazsýnýz ve tersine çeviremezsiniz.  Yukarýda belirtilen hususlara veya iþbu belgede açýklanan hükümlere ve þartlara uyulmamasý halinde lisans kendiliðinden fesh olur ve iþbu lisans kapsamýnda verilmiþ tüm haklar TOSHIBA'ya iade edilir.



4. Garantiyle Ýlgili Sorumluluk Reddi. YAZILIM, HERHANGÝ BÝR GARANTÝ VERÝLMEKSÝZÝN "OLDUÐU GÝBÝ" SUNULMAKTADIR. GEÇERLÝ YASALARIN ÝZÝN VERDÝÐÝ AZAMÝ ÖLÇÜDE, TOSHIBA VEYA TEDARÝKÇÝLERÝ, UYGULAMAYLA ÝLGÝLÝ OLARAK, AÇIK VEYA ZIMNÝ  MAHÝYETTE VERÝLEN VE ÜÇÜNCÜ ÞAHIS HAKLARININ ÝHLAL EDÝLMEMESÝ VE ZIMNÝ TÝCARETE UYGUNLUK VE BELÝRLÝ BÝR AMACA UYGUNLUK GARANTÝLERÝ DAHÝL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI KALMAMAK KAYDIYLA, HER TÜRLÜ GARANTÝYÝ REDDETMEKTEDÝR. YAZILIMIN KALÝTESÝ VE PERFORMANSIYLA ÝLGÝLÝ TÜM RÝSK SÝZE AÝTTÝR. TOSHIBA VEYA ONUN TEDARÝKÇÝLERÝ YAZILIMDAKÝ ÝÞLEVLERÝN SÝZÝN GEREKSÝNÝMLERÝNÝZÝ KARÞILAYACAÐI VEYA YAZILIMIN KESÝNTÝSÝZ VEYA HATASIZ ÇALIÞACAÐI KONUSUNDA HÝÇBÝR GARANTÝ VERMEMEKTEDÝR.



5. Sorumluluk Kýsýtlamasý.  BU SON KULLANICI LÝSANS ANLAÞMASI ÇERÇEVESÝNDE TOSHIBA'NIN YÜKÜMLÜLÜÐÜNÜN TAMAM VE TARAFINIZIN TEK VE YEGANE ÇÖZÜMÜ/ÇARESÝ 10.00 ABD DOLARINI AÞMAYACAKTIR. GEÇERLÝ YASALARIN ÝZÝN VERDÝÐÝ AZAMÝ ÖLÇÜDE, TOSHIBA VEYA TEDARÝKÇÝLERÝ, SÖZ KONUSU OLASILIK KENDÝLERÝNE ÖNCEDEN BÝLDÝRÝLMÝÞ OLSA BÝLE, BU ÜRÜNÜN KULLANIMI VEYA KULLANILAMAMASI NEDENÝYLE OLUÞABÝLECEK BEDENSEL YARALANMA, KÂR KAYBI, ÝÞ KESÝNTÝSÝ, ÝÞ BÝLGÝLERÝNÝN/VERÝLERÝNÝN KAYBI VEYA SAÝR MAHÝYETTE PARASAL KAYIP KONULARINDA TARAFINIZ KARÞISINDA HÝÇBÝR SORUMLULUK KABUL ETMEMEKTEDÝR.  TOSHIBA VEYA ONUN TEDARÝKÇÝLERÝ HÝÇBÝR DURUMDA ÜÇÜNCÜ ÞAHISLARIN ZARAR-ZÝYAN TALEPLERÝNE KARÞI SORUMLU OLMAYACAKTIR.



6. Devlet/Yargý Hukuku. BAZI DEVLETLER/HUKUK SÝSTEMLERÝ ZIMNÝ GARANTÝLERÝN HARÝÇ TUTULMASINA VEYA BÝR ZIMNÝ GARANTÝNÝN GEÇERLÝLÝK SÜRESÝNE KISITLAMA GETÝRÝLMESÝNE VEYA ARIZÝ VEYA SONUÇ OLARAK ORTAYA ÇIKAN ZARAR VE ZÝYANIN HARÝÇ TUTULMASINA ÝZÝN VERMEMEKTEDÝR, BU DURUMDA YUKARIDAKÝ KISITLAMALAR VEYA ÝSTÝSNALAR SÝZE UYGULANMAZ.  BU SINIRLI GARANTÝ SÝZE ÖZEL HAKLAR VERMEKTEDÝR VE FARKLI DEVLETLER/HUKUK SÝSTEMLERÝ ARASINDA DEÐÝÞEBÝLEN BAÞKA HAKLARINIZ DA OLABÝLÝR.



7. Ýhracat Kanunlarý. Bu Son Kullanýcý Lisans Anlaþmasý, Amerika Birleþik Devletleri Ýdari Yönetmelikleri çerçevesinde kontrol edilebilen ürünler ve/veya teknik verileri içermekte olup, ihraç edilmeden önce Amerika Birleþik Devletleri Ticaret Bakanlýðý onayýna tâbi olabilir. Amerika Birleþik Devletleri Ýhracat Ýdari Yönetmeliklerinin veya herhangi bir diðer geçerli yasa, yönetmelik ve emrin doðrudan veya dolaylý olarak hilafýndaki her türlü ihracat yasaktýr.



8. Geçerli Yasa. Bu EULA Japonya yasalarýna göre yorumlanacaktýr; yasa hükümlerindeki çakýþmalar kapsam dýþýndadýr. 



9. Anlaþma Hükümlerinin Münferit Oluþu. Bu EULA hükümlerin ve koþullarýn herhangi bir kýsmýnýn geçersiz, yasa dýþý veya uygulanamaz olmasý durumunda, diðer hükümlerin geçerliliði, yasallýðý ve uygulanabilirliði bundan etkilenmeyecektir.



10. Haklardan Vazgeçilememesi. Bu EULA kapsamýndaki herhangi bir hükümle olarak anlaþmanýn ihlal edilmesi ve diðer tarafýn ihlalle ilgili haklarýndan vazgeçmesi durumunda, ilgili taraf ayný veya diðer hükümlerle ilgili önceki, eþzamanlý olarak oluþan veya sonraki ihlallerle ilgili haklarýndan vazgeçmiþ sayýlmayacaktýr, haklarýndan vazgeçen tarafýn haklardan vazgeçebilmesi için yetkili temsilcisi aracýlýðýyla yazýlý ve imzalý beyanda bulunmasý gereklidir.



©2012 Toshiba Corporation.  

Tüm haklarý saklýdýr. Windows, ABD de ve diðer ülkelerde Microsoft Corporation kuruluþunun tescilli bir ticâri markasýdýr.  

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.44