license.txt Driver File Contents (depwizard_14371.EXE)

ÿþContract de licenc pentru utilizatorul final de Software al Companiei Brother



IMPORTANT - V RUGM S CITIbI CU ATENbIE: Prezentul Contract de licenc pentru utilizatorul final ("EULA") reprezint un acord legal între dumneavoastr _i Brother Industries, Ltd. ("Brother"), ce reglementeaz utilizarea de software Brother urmând a fi instalat dac apsaci butonul "Yes" (Da) al acestei csuce de dialog ("SOFTWARE"). Apsând butonul "Yes", acceptaci condiciile legale cuprinse în prezentul Contract. Dac nu sunteci de acord cu condiciile cuprinse în prezentul, nu veci obcine licenc asupra SOFTWARE-ului. În acest caz, nu veci putea utiliza SOFTWARE-ul.



Termene _i condicii



1. Drepturi de proprietate

Toate drepturile, titlurile _i interesele aferente SOFTWARE-ului (inclusiv toate drepturile de autor _i alte drepturi de proprietate intelectual aferente acestuia), împreun cu materialele asociate acestuia ("Documentacie") aparcin Companiei Brother sau furnizorilor acesteia. Asupra SOFTWARE-ului se acord licenc, dar acesta nu este vândut.





2. Acordarea licencei



2.1. Brother v acord o licenc ne-exclusiv de instalare _i utilizare a unei copii a acestui SOFTWARE pe calculatorul dumneavoastr, în msura în care acest lucru este necesar pentru utilizarea produselor Brother (care includ, fr a se limita la la imprimante _i produse multifunccionale) pentru care va fi folosit SOFTWARE-ul ( Produsele ).



2.2. Brother v mai acord _i dreptul de a face o singur copie a SOFTWARE-ului, numai în scopuri de arhivare _i back-up. Astfel de copii vor trebui de asemenea s reproduc toate notele referitoare la drepturile de autor _i de proprietate intelectual de pe exemplarul original.



2.3 Cu excepcia cazurilor în care se stipuleaz astfel în cadrul paragrafelor 2.1 _i 2.2 de mai sus sau a cazurilor în care decineci dreptul legal de a proceda astfel (iar un astfel de drept nu poate fi exclus în mod legal), nu este permis s: (i) multiplicaci SOFTWARE-ul sau Documentacia; (ii) aduceci modificri SOFTWARE-ului sau Documentaciei; (iii) analizaci tehnologia produselor, s demontaci, decompilaci sau s utilizaci SOFTWARE-ul sau Documentacia pentru a crea produse derivate sau s (iv) închiriaci, sub-închiriaci, s transferaci (în alte condicii decât cele stipulate în cadrul paragrafului 3) sau s cedaci SOFTWARE-ul.



(i) faceci copii dup SOFTWARE sau Documentacie;

(ii) aduceci modificri SOFTWARE-ului sau Documentaciei;

(iii) reproduceci, demontaci, compilaci sau s utilizaci SOFTWARE-ul sau Documentacia pentru a crea produse derivate;

(iv) utilizaci SOFTWARE-ul pe mai mult de un calculator în acela_i timp, sau

(v) închiriaci, sub-închiriaci, sau s cedaci (altfel decât este stipulat în cadrul paragrafului 3) SOFTWARE-ul.





3. Cedarea drepturilor contractuale

Aveci dreptul de a ceda permanent drepturile asupra SOFTWARE-ului oricrei terce prci, cu condicia ca, în momentul cedrii SOFTWARE-ului, s transferaci _i s furnizaci respectivelor terce prci toate versiunile superioare, împreun cu Documentacia care va fost furnizat în numele Brother _i cu condicia ca respectiva terc parte s confirme ctre Brother acceptarea termenilor _i condiciilor prezentului Contract referitoare la Software _i Documentacie. Prin derogare de la prevederile de mai sus, este interzis livrarea ctre astfel de terce prci a oricror copii ale SOFTWARE-ului fcute de dumneavoastr conform celor stipulate în cadrul paragrafului 2.2. În momentul cedrii drepturilor, va trebui s _tergeci toate copiile SOFTWARE-ului fcute de dumneavoastr _i / sau care sunt existente pe orice calculator decinut de dumneavoastr sau aflat sub controlul dumneavoastr. Dreptul de garancie nu este transferabil.





4. Garancie limitat



4.1. Cu excepcia cazurilor interzise sau restriccionate prin lege, Brother garanteaz primului utilizator final care cumpr licenca SOFTWARE-ului faptul c SOFTWARE-ul va funcciona conform specificaciilor definite de ctre Brother, precum _i faptul c suportul de stocare pe care acest SOFTWARE este livrat ( Suportul de stocare ) nu va prezenta niciun fel de defecte în ceea ce prive_te materialul sau manopera, pe durata perioadelor definite mai jos: a) pe perioada garanciei aplicabile Produsului începând de la data primirii SOFTWARE-ului în condicii normale de funccionare sau, în cazul expirrii perioadei de garancie, b) pe o perioad de un (1) an de la data primirii SOFTWARE-ului în condicii normale de funccionare (perioade denumite în mod colectiv  Garancia ).



4.2. Înlocuirea de ctre Brother a Suportului magnetic pe care se afl stocat SOFTWARE-ul, conform paragrafului 4.1. de mai sus, constituie responsabilitatea exclusiv a Brother, precum _i singurul dumneavoastr drept de compensacie pe perioada de Garancie în ceea ce prive_te funccionarea necorespunztoare a SOFTWARE-ului sau a Suportului magnetic.  



4.3. Nu veci avea dreptul s pretindeci compensacii în perioada de garancie în cazul în care defecciunile sau funccionarea necorespunztoare a SOFTWARE-ului sau a Suportului magnetic este cauzat de:



(i) un accident, pierdere sau vtmare adus Suportului magnetic sau sistemului în care SOFTWARE-ul este stocat;

(ii) întrecinere sau calibrare improprie sau inadecvat;

(iii) conectare sau fuziune cu orice alt software, dispozitiv sau alt tip de material care nu a fost livrat de Brother, sau

(iv) aducerea de modificri sau Suportului magnetic de ctre dumneavoastr sau de ctre o alt persoan.



4.4. Compania Brother nu acord nici un fel de garancii sau condicii legale, exprese sau implicite, referitoare la calitatea sau performancele produsului, inclusiv dar fr a se limita la garancii referitoare la calitatea satisfctoare sau conformitatea cu utilizarea vizat a SOFTWARE-ului _i / sau a Suportului magnetic (sau în ceea ce prive_te neînclcarea oricror drepturi ale unor terce prci), în afar de cele stipulate în cadrul paragrafului 4.1. de mai sus, _i orice astfel de garancii _i condicii sunt excluse în mod expres prin prezentul, cu excepcia cazurilor în care o astfel de excludere este interzis prin lege. Fr a aduce limitri caracterului general al prevederilor de mai sus, Brother nu garanteaz faptul c SOFTWARE-ul nu va funcciona fr erori, c va funcciona fr întreruperi sau c v va îndeplini toate cerincele. Dreptul de Garancie stipulat mai sus este acordat de Brother exclusiv pentru acest SOFTWARE _i Suport magnetic.





5. Excludere _i limitarea rspunderii



5.1. Brother nu va purta nici un fel de rspundere contractual, pentru prejudicii (inclusiv provenite  negijenc sau înclcarea legii) sau alt tip de rspundere pentru orice întreruperi de funccionare, pierderi de date, sau pentru orice pierderi  sau daune indirecte, incidentale sau puntitive, sau pentru orice pierderi de profit, venituri, date,  clientel sau câ_tiguri anticipate rezultate din prezentul contract sau în alt mod, cauzate de orice erori, neclaritci sau defecte ale SOFTWARE-ului _i / sau ale Suportului magnetic, chiar dac Brother a fost anuncat de posibilitatea unei astfel de pierderi sau daune. 



5.2. Rspunderea Brother pentru orice pierderi sau daune (cu excepcia pierderilor sau daunelor excluse efectiv prin paragraful 5.1.) se vor limita la precul pe care l-aci pltit pentru a primi drept de licenc asupra acestui SOFTWARE.



5.3. Pentru evitarea oricror dubii, nimic din cele incluse în prezentul nu vor exclude sau limita rspunderea Brother pentru cazuri de deces sau vtmri de persoane cauzate de neglijenca Brother. Dat fiind c unele state nu permit excluderea sau limitarea anumitor daune, limitarea / limitrile de mai sus s-ar putea s nu fie valabile (parcial) pentru dumneavoastr.





6. Termen _i anulare

Prezentul Contract va intra în vigoare în momentul acceptrii de ctre dumneavoastr a termenilor _i condiciilor contractuale _i î_i va continua valabilitatea pân în momentul în care cedaci drepturile de licenc asupra SOFTWARE-ului, conform prezentului, iar persoana care preia licenca garanteaz Brother c va respecta prevederile prezentului referitor la SOFTWARE.

Brother poate rezilia prezentul contract fr notificare prealabil în cazul înclcrii de ctre dumneavoastr a clauzelor contractuale.





7. Reguli de export

Nu puteci exporta sau reexporta SOFTWARE-ul, sau orice copie sau versiune adaptat a acestua, înclcând prin aceasta legislacia sau regulamentele relevante.





8. Legislacia aplicabil

Prezentul contract va fi guvernat de legislacia Japoniei, iar tribunalele japoneze vor decine jurisdiccie exclusiv asupra prezentului contract, cu excepcia cazurilor de executare silit, în care caz jurisdiccia tribunalelor japoneze va fi neexclusiv.





9. Nerespectarea legii

În eventualitatea în care oricare dintre prevederile prezentului contract vor fi declarate ilegale sau nu vor putea fi implementate, total sau parcial, prevederile respective vor fi considerate separat _i independent de celelalte prevederi din cadrul prezentului contract, iar valabilitatea restului prevederilor _i a întregului contract nu vor fi afectate.





10. Drepturi ale unor terce prci

Prevederile prezentului contract se refer numai la acordul dintre Brother _i dumneavoastr _i nu confer beneficii sau drepturi oricror alte persoane.





11. Licenc personal

Drepturile acordate de Brother prin prezentul sunt conferite dumneavoastr personal _i nu veci avea dreptul s cedaci, trasferaci, novaci sau transferaci în alt mod ctre terce prci SOFTWARE-ul (sau Documentacia), ori drepturile sau obligaciile asumate prin prezentul contract, sau oricare alte drepturi stipulate expres în cadrul paragrafului 3. 



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.82