License.txt Driver File Contents (HP_Webcam_HD-2200.zip)

SLUTANVÄNDARLICENS

Följande är ett juridiskt programvarulicensavtal mellan dig, programvaruanvändaren, och ArcSoft, Inc. Läs noga igenom detta licensavtal innan du börjar använda den relevanta ArcSoft-programvaran ("Programvaran"). Om du installerar Programvaran på en dator eller en annan maskinvaruenhet innebär detta att du har läst detta licensavtal och accepterar villkoren.  

1. Licens. Detta avtal ger dig tillåtelse att använda en kopia av den Programvara som ingår i detta paket eller denna produkt på en enskild dator. Programvaran får användas på en dator/maskinvaruenhet per licens och tillfälle. Programvaran "används" endera när den laddats till internminnet eller installerats på hårddisken eller annat permanent minne på en dator eller annan maskinvaruenhet. En speciell licens från ArcSoft krävs om programmet ska installeras på en nätverksserver för det uttryckliga syftet att sprida det till andra datorer. Du får inte ändra, översätta, analysera, dekompilera, dekonstruera eller på annat sätt försöka (i) förbigå, undvika, ta bort, inaktivera eller på annat sätt kringgå mekanismer för programvaruskydd, inklusive sådana mekanismer som används för att begränsa eller kontrollera programmets funktion, eller (ii) härleda källkoden eller bakomliggande idéer, algoritmer, struktur eller organisation från Programvaran (med undantag för sådana aktiviteter som inte är förbjudna enligt gällande lag).

Programfunktionerna inspelning, uppspelning och nedladdning, när detta är aktuellt, är avsedda enbart för ej uppphovsskyddat material eller licensierat innehåll och innehållsskapande verktyg. Patent, användarrättighet eller annat tillstånd från tredje man kan behövas för att skapa, kopiera, nedladda, spela in eller spara innehållsfiler för uppspelning med detta program eller för att serva eller distribuera sådana filer för uppspelning av programmet.

Du går med på att endast använda programvaran och eventuella medföljande dokument i enlighet med alla tillämpliga lagar inom området där programvaran ska användas, samt eventuell dokumentation som inkluderar men inte är begränsad till tillämpliga begränsningar gällande användarrättighet och annan immateriell äganderrätt.

Programvaran får endast användas privat och icke-kommerciellt. Programvaran får inte användas till att tillhandahålla, helt eller delvis, någon kommerciell service eller applikation. Kopior av innehållsfiler, inkluderande men inte begränsat till musik och andra ljudinspelningar, som laddas ned eller kopieras med programvaran och som inte är skyddade av upphovsrätt eller motsvarande lagar inom någon jurisdiktion, gäller din egna personliga användning och får inte distribueras till tredje man eller framföras utanför din normala familjesfär och sociala kontaktnät.

Du får inte använda programvaran i ett försök att, eller i samband med, någon utrustning, programvara eller service utvecklad för att kringgå tekniska åtgärder använda för att kontrollera tillgång till, eller rättigheterna i, en innehållsfil eller annat verk som är skyddat av någon jurisdiktions lagar gällande upphovsrätt.

2. Upphovsrätt. Programvaran som finns i detta paket eller i denna enhet skyddas av de amerikanska lagarna för upphovsrätt, internationella avtal och alla andra tillämpliga nationella lagar. Programvaran ska hanteras som allt annat upphovsrättsskyddat material (t.ex. böcker och musik). Denna licens tillåter inte att Programvaran hyrs/leasas ut, och det skriftliga material som eventuellt medföljer Programvaran får inte kopieras.

3. Äganderätt. Äganderätten och upphovsrätten till Programvaran och eventuell medföljande dokumentation samt alla kopior av denna tillhör ArcSoft och/eller dess licensgivare. Du accepterar att följa upphovsrättslagstiftningen och all annan tillämplig lagstiftning. Du accepterar att Programvaran innehåller värdefull konfidentiell information och affärshemligheter som tillhör ArcSoft och/eller dess licensgivare.

4. Programvaruuppdateringar. Programvaran kan synkronisera med ArcSofts servrar för att kontrollera om det finns tillgängliga uppdateringar av Programvaran, t.ex. buggfixar, korrigeringar, utökade funktioner, plug-in-program som saknas och nya versioner (kallas "Uppdateringar"). Programvaran skickar en förfrågan om den senaste versionsinformationen till ArcSofts servrar. Om det finns en nyare version tillgänglig ger Programvaran dig möjlighet att hämta den. Programvaran frågar om lov innan den hämtar en uppdaterad version. Genom att installera Programvaran och inte inaktivera den automatiska sökningen efter Uppdateringar, accepterar du automatiskt att Programvaran efterfrågar och tar emot Uppdateringar från ArcSofts servrar.

5. Frånskrivning. INGA GARANTIER, VARKEN UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, UTFÄRDAS RÖRANDE DENNA PROGRAMVARA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL DE UNDERFÖRSTÅDDA GARANTIERNA FÖR SÄLJBARHET ELLER LÄMPLIGHET FÖR ETT VISST SYFTE OCH GARANTIER FÖR ATT DEN INTE GÖR INTRÅNG PÅ UPPHOVSRÄTTEN, OCH ARCSOFT FRÅNSKRIVER SIG ALLA GARANTIER SOM INTE UTTRYCKLIGEN ANGES HÄR. DET ÄR DU SOM STÅR FÖR HELA RISKEN MED AVSEENDE PÅ PROGRAMVARANS KVALITET OCH PRESTANDA. OM PROGRAMVARAN VISAR SIG VARA FELAKTIG ÄR DET DU OCH INTE ARCSOFT ELLER EN AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE SOM TAR HELA ANSVARET FÖR SERVICE, REPARATION ELLER KORRIGERING. VISSA LÄNDER TILLÅTER INTE ATT ANTYDDA GARANTIER SKRIVS BORT, VILKET GÖR ATT OVANSTÅENDE UNDANTAG EVENTUELLT INTE GÄLLER DIG. DEN HÄR GARANTIN GER DIG SPECIFIKA JURIDISKA RÄTTIGHETER, OCH DU KAN DESSUTOM HA YTTERLIGARE RÄTTIGHETER SOM VARIERAR MELLAN OLIKA JURISDIKTIONER.

6. Begränsat ansvar. DEN ENDA GARANTI DU HAR RÄTT TILL OCH ARCSOFTS OCH DESS LICENSGIVARES ENDA SKYLDIGHET DEFINIERAS OVAN. ARCSOFT OCH DESS LICENSGIVARE KAN UNDER INGA FÖRHÅLLANDEN STÄLLAS TILL SVARS FÖR EVENTUELLA SKADOR, INKLUSIVE OFÖRUTSEDDA SKADOR ELLER FÖLJDSKADOR, KOSTNADER, UTEBLIVEN VINST, FÖRLORADE BESPARINGAR ELLER ANDRA SKADOR SOM UPPSTÅR PÅ GRUND AV ATT PROGRAMVARAN ANVÄNTS ELLER INTE HAR KUNNAT ANVÄNDAS, ÄVEN OM ARCSOFT ELLER DESS LICENSGIVARE HAR INFORMERATS OM RISKEN FÖR DENNA TYP AV SKADOR. DÅ VISSA STATER ELLER JURISDIKTIONER INTE TILLÅTER FRISKRIVNING FRÅN ELLER BEGRÄNSNINGAR AV FÖLJDSKADOR ELLER OFÖRUTSEDDA SKADOR, ÄR DET INTE SÄKERT ATT OVANSTÅENDE BEGRÄNSNINGAR GÄLLER DIG.

7. Export. Du kommer inte att exportera eller återexportera produkten inklusive Programvaran utan att inneha lämpliga tillstånd från USA eller utländska myndigheter.

8. Begränsade rättigheter för amerikanska myndigheter. Om licenstagaren är en enhet eller myndighet som ingår i de amerikanska myndigheterna anses Programvaran och tillhörande dokumentation vara "commercial computer software" och "commercial computer software documentation" enligt definitionen i DFAR avsnitt 227.7202 och FAR avsnitt 12.212(b), beroende på vilket avsnitt som är tillämpligt.  All användning, modifiering, kopiering, utgivning eller visning av Programvaran och/eller tillhörande dokumentation som utförs av de amerikanska myndigheterna regleras uteslutande av villkoren i detta Avtal, och är förbjudet med undantag för det som uttryckligen tillåts genom villkoren i detta Avtal. All teknisk information som inte täcks av ovanstående villkor anses vara "technical data - commercial items" enligt definitionen i DFAR avsnitt 227,701(a). All användning, modifiering, kopiering eller visning av sådan teknisk information regleras av villkoren i DFAR avsnitt 227.7015(b).

9. Högriskaktiviteter. Programvaran är inte feltolerant och är inte utformad eller avsedd för att användas i riskfyllda miljöer som kräver felsäker prestanda, eller annan typ av användning där fel på Programvaran skulle kunna leda direkt till död, personskada eller allvarlig skada på person eller egendom (kallat "Högriskaktiviteter"). ARCSOFT FRÅNSKRIVER SIG UTTRYCKLIGEN ALL UTTRYCKLIG ELLER ANTYDD GARANTI FÖR PROGRAMVARANS LÄMPLIGHET FÖR HÖGRISKAKTIVITETER. 

10. Integritet. Programvarans registrerings- och/eller aktiveringsprocess kan kräva att du uppger personlig information som namn, telefonnummer, adress och e-postadress. ArcSoft kommer inte att överlämna eller sälja sådan information till tredje part, förutom om det krävs för att tillhandahålla produkter som du har efterfrågat. 

11. Användarspårning. För att förbättra produktens användbarhet kan ArcSoft registrera information om användningen av valda produktfunktioner. Sådan användarinformation samlas inte in tillsammans med identifierande personlig information, vilket innebär att din anonymitet skyddas.

12. Skadeersättning. Denna programvara är endast avsedd för användning med godkända, licensierade media, innehåll samt innehållsskapande verktyg. Det är ditt ansvar att se kontrollera om upphovsrätt, patent eller andra licenser är nödvändiga och att inskaffa sådana licencer för att serva och/eller skapa,  komprimera eller nedladda sådana media och innehåll.  Du går med på att spela in, spela upp och ladda ned endast sådant material för vilket du har inskaffat nödvändiga patent, upphovsrätter eller andra tillstånd, licenser och/eller godkännande. Du går med på att skaderersätta och skydda ArcSoft, dess funktionärer, chefer och anställda för och emot eventuella förluster, skador, böter och utgifter (inklusive advokatarvoden och utgifter) som uppstår till resultat av påstående att du har (i) sett, laddat ned, kodat, komprimerat, kopierat eller överfört något material (annat än material som tillhandahållits av ArcSoft) med användning av programvarann och kränkande tredje mans rättigheter eller i strid mot gällande lagar (ii) brutit mot något villkor i detta kontrakt. Om du importerar programvaran från USA är du ansvarig för att ersätta ArcSoft för alla import- och exportutgifter eller andra krav som kan uppstå till resultat av sådan import.

Du går med på att endast använda programvaran i enlighet med alla tillämpliga lagar inom området där programvaran ska användas, som inkluderar men inte är begränsad till tillämpliga begränsningar gällande användarrättighet och annan ickemateriell upphovsrätt.

Du får inte använda programvaran i ett försök att, eller i samband med, någon utrustning, programvara eller service utvecklad för att kringgå tekniska åtgärder använda för att kontrollera tillgång till, eller rättigheterna i, en innehållsfil eller annat verk som är skyddat av någon jurisdiktions lagar gällande upphovsrätt.

13. Uppsägning. Dina rättigheter beträffande Programvaran kan sägas upp antingen omgående eller efter en uppsägningsperiod på högst trettio (30) dagar om du utan tillåtelse kopierar Programvaran eller bryter mot något av villkoren i detta licensavtal. När licensen sägs upp skall du återsända alla kopior av Programvaran till den part som tillhandahöll den. 

14. Reglerande lagstiftning. Om denna produkt köptes i USA, regleras detta Avtal av lagstiftningen i Kalifornien. I annat fall gäller lokal lagstiftning.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web4, load: 0.79