License.txt Driver File Contents (HP_Webcam_HD-2200.zip)

LICENTIEOVEREENKOMST VOOR EINDGEBRUIKERS

Het volgende is een wettelijke softwarelicentieovereenkomst tussen u, de software eindgebruiker en ArcSoft, Inc. Lees deze licentieovereenkomst zorgvuldig voor u de relevante ArcSoft software ("Software") gebruikt.  Het installeren van de Software op een computer of ander hardwareapparaat geeft aan dat u deze licentieovereenkomst gelezen hebt en akkoord gaat met zijn voorwaarden.  

1. Verlening van vergunning. Volgens deze licentie hebt u recht op het gebruik van één exemplaar van de Software die deel uitmaakt van dit pakket of product op één enkele computer.  Voor elke softwarelicentiehouder mag het programma op elk willekeurig moment op slechts één computer of hardwareapparaat "in gebruik" zijn. De Software is "in gebruik" wanneer hij is geladen is in het RAM of geïnstalleerd is op de harde schijf of in een ander permanent geheugen van een computer of een ander hardwareapparaat.  Als het programma op een netwerkserver geïnstalleerd gaat worden met als enige doel het naar andere computers te distribueren, hebt u een speciale licentie van ArcSoft nodig.  Het is u niet toegestaan de Software te wijzigen, te vertalen, te ontsleutelen, te decompileren, te demonteren of anderszins te proberen (i) willekeurig welke in de Software ingebouwde beveiligingmechanismen uit te schakelen, te ontwijken, te overbruggen, te verwijderen, te deactiveren of anderszins te omzeilen, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) mechanismen die worden gebruikt om de functionaliteit van de Software te beperken of te reguleren of (ii) de broncode of de onderliggende ideeën, algoritmes, structuur of organisatie van de Software af te leiden (behalve voor zover dergelijke activiteiten volgens de toepasselijke wetgeving mogelijk niet verboden zijn).

De opname, terugspoel en download functies van de Software, indien van toepassing, zijn alleen bedoeld voor gebruik binnen openbaar vlak of juist gelicenseerde inhoud en inhoud ontwerp gereedschappen. U kunt een patent, auteursrechten of andere licenties van een derde nodig hebben om bestanden met inhoud te creëren, te kopiëren, te downloaden, op te nemen of op te slaan om deze vervolgens middels deze Software terug te spoelen of om dergelijke bestanden te distribueren om teruggespoeld te worden door de Software.

U gaat ermee akkoord dat u de Software en alle begeleidende documentatie alleen op een manier zult gebruiken die voldoet aan alle wetten die van toepassing zijn in de arrondissementen waarin u de Software en begeleidende documentatie gebruikt, inclusief maar niet beperkt tot, beperkingen die van toepassing zijn aangaande auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

U mag de Software alleen voor privé en niet commerciële doeleinden gebruiken. U mag de Software niet gebruiken om een commerciële dienst of applicatie te leveren of als deel van een commerciële dienst of applicatie. Kopieën van bestanden met inhoudt, inclusief maar niet beperkt tot, liedjes en andere audio opnamen, welke zijn gedownload of gekopieerd middels de Software en welke zijn beschermd door auteursrecht wetten of wetten gerelateerd aan alle rechtsgebieden, zijn alleen voor uw persoonlijke gebruik bestemd en mogen niet worden gedistribueerd aan derden of worden uitgevoerd buiten uw reguliere familie cirkel en sociale kennissen.

U mag de Software niet gebruiken als een poging om, of in combinatie met, elk apparaat, programma of dienst die ontworpen is om technologische maatregelen te omzeilen die zijn ingezet om controle toegang tot, of de rechten van, een bestand met inhoud of ander werk dat beschermd is door auteursrecht wetten of rechtsgebieden te verkrijgen.

2. Auteursrecht. De Software die deel uitmaakt van dit pakket of apparaat is beschermd door de Amerikaanse wetgeving betreffende het auteursrecht, internationale verdragsbepalingen en alle andere toepasselijke nationale wetgeving. De Software moet net als alle andere auteursrechtelijk beschermde materialen worden behandeld (bijv. boeken en muziekopnamen). Deze vergunning geeft u geen toestemming om de Software te verhuren of te leasen, en eventuele schriftelijke materialen die bij de Software werden geleverd mogen niet worden gekopieerd.

3. Eigenaarschap. Alle rechten, inclusief het eigendomsrecht en alle intellectuele eigendomsrechten m.b.t. de Software en alle begeleidende documentatie, alle kopieën hiervan blijven het exclusieve eigendom van ArcSoft en/of haar externe licentiegevers. U gaat ermee akkoord de auteursrechtwetgeving en alle andere toepasselijke wetgeving na te leven.  U erkent dat de Software waardevolle vertrouwelijke informatie en handelsgeheimen van ArcSoft en/of haar externe licentiegevers bevat.

4. Software Updates. De Software kan synchroniseren met de servers van ArcSoft om te controleren of er updates beschikbaar zijn van de software, zoals bug fixes, patches, verbeterde functies, ontbrekende plug-ins en nieuwe versies (samen "Updates"). De Software zendt een verzoek naar de servers van ArcSoft voor de laatste Softwareversie-informatie. Indien een nieuwere versie beschikbaar is, zal de software u de optie geven deze te downloaden. De Software zal u om uw toestemming vragen voor het downloaden van een bijgewerkte versie. Door de Software te installeren en de geautomatiseerde controle op Updates niet uit te schakelen, gaat u ermee akkoord om automatisch Updates te vragen en te ontvangen van de servers van ArcSoft.

5. Uitsluiting van garantie. ER WORDEN GEEN GARANTIES, UITDRUKKELIJK OF STILZWIJGEND, VERSTREKT MET BETREKKING TOT DEZE SOFTWARE, MET INBEGRIP VAN (MAAR NIET BEPERKT TOT) DE STILZWIJGEND BEGREPEN GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN GARANTIES DAT ER GEEN INBREUK WORDT GEMAAKT OP INTELLECTUEEL EIGENDOM. ARCSOFT SLUIT UITDRUKKELIJK ALLE GARANTIES UIT DIE HIER NIET SPECIFIEK STAAN BESCHREVEN. U AANVAARDT ALLE RISICO’S WAT DE KWALITEIT EN HET FUNCTIONEREN VAN DE SOFTWARE BETREFT. MOCHT DE SOFTWARE DEFECT BLIJKEN, DAN BENT U (EN DUS NIET ARCSOFT OF EEN GEAUTORISEERDE WEDERVERKOPER) VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE KOSTEN I.V.M. DE EVENTUEEL BENODIGDE SERVICEWERKZAAMHEDEN, REPARATIES OF CORRECTIES. SOMMIGE STATEN OF JURISDICTIES STAAN DE UITSLUITING VAN STILZWIJGEND BEGREPEN GARANTIES NIET TOE, DUS DE BOVENSTAANDE UITSLUITING IS MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING. DEZE GARANTIE GEEFT U SPECIFIEKE WETTELIJKE RECHTEN EN U HEBT MOGELIJK TEVENS ANDERE RECHTEN, DIE VAN RECHTSGEBIED TOT RECHTSGEBIED KUNNEN VERSCHILLEN.

6. Beperkte aansprakelijkheid. UW EXLUSIEVE VERHAAL EN DE VOLLEDIGE AANSPRAKELIJKHEID VAN ARCSOFT EN HAAR LICENTIEGEVERS STAAN HIERBOVEN BESCHREVEN. IN GEEN GEVAL ZULLEN ARCSOFT EN ZIJN LICENTIEGEVERS AANSPRAKELIJKZIJN TEGENOVER U OF ELKE ANDERE PERSOON VOOR SCHADE, INBEGREPEN INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE, KOSTEN, VERLOREN WINSTEN, VERLOREN SPAARGELDEN OF ANDERE SCHADE DIE VOORTKOMT UIT HET GEBRUIK VAN OF ONMOGELIJKHEID TOT GEBRUIK VAN ZULKE SOFTWARE, ZELFS INDIEN ARCSOFT OF ZIJN LICENTIEGEVERS GEADVISEERD WERDEN VAN DE MOGELIJKHEID TOT ZULKE SCHADE. OMDAT SOMMIGE STATEN OF RECHTSGEBIEDEN GEEN UITSLUITING OF BEPERKING VAN GEVOLG- OF INCIDENTELE SCHADE TOESTAAN, IS DE BEPERKING HIERBOVEN MOGELIJK NIET OP U VAN TOEPASSING.

7. Export. Het is u niet toegestaan het product waarvan de Software deel uitmaakt te exporteren of te herexporteren zonder de benodigde vergunningen van de overheid van de Verenigde Staten of andere landen.

8. Beperkte rechten m.b.t. de Amerikaanse overheid. Als u een eenheid of instantie van de overheid van de Verenigde Staten bent, worden de Software en de verwante documentatie als respectievelijk "commerciële computersoftware" en "documentatie van commerciële computersoftware" beschouwd conform DFAR sectie 227.7202 en FAR sectie 12.212(b), indien van toepassing.  Elke vorm van gebruik, wijziging, kopiëring, vrijgave, uitvoering, vertoning of openbaring van de Software en/of de verwante documentatie door de overheid van de Verenigde Staten is uitsluitend onderworpen aan de voorwaarden van deze Overeenkomst en is verboden, behalve voor zover deze uitdrukkelijk volgens de voorwaarden van deze Overeenkomst toegestaan is. Alle verschafte technische informatie die niet door bovengenoemde bepalingen wordt gedekt, wordt als "Technische gegevens - commerciële items" beschouwd volgens DFAR sectie 227.701(a). Elke vorm van gebruik, wijziging, kopiëring, vrijgave, uitvoering, vertoning of openbaring van dergelijke technische gegevens is onderhevig aan de voorwaarden in DFAR sectie 227.7015(b). 

9. Activiteiten met hoog risico. De Software is niet fout-tolerant en is niet ontworpen of bedoeld voor gebruik in gevaarlijke omgevingen waarin fail-safe (faalveilig) functioneren een absoluut vereiste is of willekeurig welke andere toepassing waarin het falen van de Software rechtstreeks zou kunnen resulteren in overlijden, persoonlijk letsel of ernstig lichamelijk letsel of zaakschade (samen "Activiteiten met hoog risico" genoemd).    ARCSOFT VERWERPT UITDRUKKELIJK ELKE UITDRUKKELIJKE OF STILZWIJGEND BEGREPEN GARANTIE VAN GESCHIKTHEID VOOR ACTIVITEITEN MET HOOG RISICO. 

10. Privacy. Het Softwareregistratie- en/of activeringsproces kan vereisen dat u persoonlijke identificerende informatie verschaft zoals uw naam, telefoonnummer, adres en e-mailadres. ArcSoft zal zulke informatie niet delen met of verkopen aan derden behalve indien nodig om de door u gevraagde producten te leveren. 

11. Gebruikscontrole. Om de productbruikbaarheid te verbeteren, kan ArcSoft informatie verzamelen over het gebruik van geselecteerde productfuncties. Zulke gebruiksinformatie zal niet verzameld worden met overeenkomstige identificerende informatie zodat de gebruiksanonimiteit behouden zal blijven.

12. Schadeloosstelling. Deze Software is alleen bedoeld voor gebruik met juist gelicenseerde media, inhoud en inhoud creatie gereedschappen. Het is uw verantwoordelijkheid om u zich van alle noodzakelijke auteursrechten, patenten of andere licenties die noodzakelijk zijn en om al dergelijke licenties en/of toestemmingen te verkrijgen om zulke media en inhoud te bieden en/of te creëren, te comprimeren en te downloaden. U gaat ermee akkoord ArcSoft, haar voorzitters, directeurs en werknemers onschuldig te houden, schadeloos te stellen en te verdedigen van en tegen elk verlies, schade, boetes en kosten (inclusief advocaatkosten en tarieven) voortkomend uit of gerelateerd aan alle vorderingen op al het materiaal (anders dan de materialen die ArcSoft heeft aangeleverd) dat u heeft (i) bekeken, gedownload, gecodeerd, gecomprimeerd, gekopieerd of overgedragen in verband met de Software die de rechten van een andere partij overtreden of een wet overtreden, of (ii) materiaal dat de voorwaarden van deze licentie overeenkomst overtreedt. Indien u de Software vanuit de Verenigde Staten importeert zult u ArcSoft vrijwaren en onschuldig houden van en tegen import en export heffingen of andere vorderingen van dergelijke import.

U gaat ermee akkoord dat u de Software en alle begeleidende documentatie alleen op een manier zult gebruiken die voldoet aan alle wetten die van toepassing zijn in de arrondissementen waarin u de Software en begeleidende documentatie gebruikt, inclusief maar niet beperkt tot, beperkingen die van toepassing zijn aangaande auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

U mag de Software niet gebruiken als een poging om, of in combinatie met, elk apparaat, programma of dienst die ontworpen is om technologische maatregelen te omzeilen die zijn ingezet om controle toegang tot, of de rechten van, een bestand met inhoud of ander werk dat beschermd is door auteursrecht wetten of rechtsgebieden te verkrijgen.

13. Afloop van de Overeenkomst. Uw rechten met betrekking tot de Software kunnen beëindigd worden, onmiddellijk of na een opzeggingsperiode die niet meer dan dertig (30) dagen kan bedragen, na een ongeoorloofd kopiëren van de Software of het niet naleven van de beperkingen in deze licentieovereenkomst. Na beëindiging van de licentie, zult u alle kopieën van de Software teruggeven aan de derde van wie de Software werd verkregen. 

14. Toepasselijke wetgeving. Indien dit product werd aangekocht in de Verenigde Staten, wordt deze overeenkomst geregeld door de wetgeving van de staat Californië, anders kan de plaatselijke wetgeving van toepassing zijn.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.77