LXDFeula.txt Driver File Contents (cjq6500cs.exe)

LICENÈNÍ SMLOUVY SPOLEÈNOSTI LEXMARK

PEÈLIVÌ PØEÈTÌTE PØEDTÍM, NEŽ KLEPNETE NA TLAÈÍTKO "ANO" NEBO "SOUHLASÍM" NA TÉTO STRÁNCE: STISKNUTÍM TLAÈÍTKA "ANO" NEBO "SOUHLASÍM" NEBO POUŽITÍM PROODUKTU VYJÁDØÍTE SVÙJ SOUHLAS S TÍM, ŽE JSTE VÁZÁNI VŠEMI PODMÍNKAMI TÌCHTO LICENÈNÍCH SMLUV. POKUD S TÍMTO NESOUHLASÍTE, STISKNÌTE TLAÈÍTKO "NE" NEBO "NESOUHLASÍM" NA TÉTO STRÁNCE A TUTO SOFTWAROVOU APLIKACI NEINSTALUJTE ÈI NEKOPÍRUJTE, ANI PRODUKT JINAK NEPOUŽÍVEJTE. NESOUHLASÍTE-LI S NÍŽE UVEDENÝMI SMLUVNÍMI PODMÍNKAMI, PAK LASKAVÌ NEPOUŽITÝ PRODUKT OBRATEM VRAŤTE A POŽADUJTE VRÁCENÍ VÁMI ZAPLACENÉ ÈÁSTKY. JESTLIŽE INSTALUJETE TENTO PRODUKT JINÝM STRANÁM, ZAVAZUJETE SE JEJICH UŽIVATELE INFORMOVAT O TOM, ŽE POUŽÍVÁNÍ TOHOTO PRODUKTU ZNAMENÁ PØIJETÍ TÌCHTO SMLUVNÍCH PODMÍNEK.

LICENÈNÍ SMLOUVA NA KAZETY*
Souhlasím s tím, že patentované tiskové kazety dodané s tímto tiskovým zaøízením jsou prodávány na základì následující licence èi smlouvy: Patentované tiskové kazety uvnitø balení jsou licencovány pouze pro jedno použití a jsou urèeny k zastavení èinnosti po spotøebování pevnì stanoveného množství inkoustu. Když je požadována výmìna, zùstane v kazetì promìnlivé množství inkoustu. Licence k použití tiskové kazety po jednom použití konèí a použitá kazeta musí být vrácena k opìtovné výrobì, opìtovnému naplnìní nebo recyklaci pouze spoleènosti Lexmark. Pokud v budoucnu koupím další kazetu, která je prodávána podle podmínek uvedených shora, pøijímám tyto podmínky i pro nakládání s touto novou kazetou. Nesouhlasíte-li s výše uvedenými smluvními podmínkami, pak laskavì nepoužitý výrobek obratem vraťte prodejci. Náhradní kazety, které nepodléhají tìmto licenèním podmínkám, jsou prodávány na www.lexmark.com.

LICENÈNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SOFTWARU SPOLEÈNOSTI LEXMARK
Tato Licenèní smlouva o poskytnutí softwaru ("Licenèní smlouva") je právní smlouvou mezi Vámi (tedy jednotlivcem nebo jiným jednotlivým subjektem) a spoleèností Lexmark International, Inc. ("Lexmark"), kterou se øídí použití libovolné softwarové aplikace, kterou Vám spoleènost Lexmark nainstalovala nebo poskytla k užívání v souvislosti s Vaším výrobkem od spoleènosti Lexmark, pokud však výrobek nebo softwarová aplikace spoleènosti Lexmark není pøedmìtem jiné písemné licenèní smlouvy o poskytnutí softwaru mezi Vámi a spoleèností Lexmark nebo jejími dodavateli. Termín "Softwarová aplikace" v sobì zahrnuje strojové instrukce, audiovizuální prvky (napø. obrázky a nahrávky) a pøidružená média, tištìné materiály a dokumentaci v elektronické podobì, ať zahrnuté do produktu Lexmark, nebo s ním distribuované èi urèené k použití s produktem. 

1. PROHLÁŠENÍ O OMEZENÉ ZÁRUCE. Spoleènost Lexmark zaruèuje, že média (napø. disketa nebo disk CD-ROM), na kterých je Softwarová aplikace (pokud je souèástí dodávky) dodána, budou bìhem záruèní doby pøi normálním používání prosta vad materiálu a výrobního zpracování. Záruèní doba je devadesát (90) dnù a zaèíná bìžet dnem, kdy je Softwarová aplikace dodána pùvodnímu koncovému uživateli. Tato omezená záruka se vztahuje pouze na média se Softwarovou aplikací zakoupená jako nová od spoleènosti Lexmark nebo od autorizovaného prodejce èi distributora spoleènosti Lexmark. Pokud by bylo rozhodnuto, že média nesplòují podmínky této omezené záruky, spoleènost Lexmark Softwarovou aplikaci vymìní. 

2. ZØEKNUTÍ SE A OMEZENÍ ZÁRUK. KROMÌ PODMÍNEK URÈENÝCH TOUTO LICENÈNÍ SMLOUVOU A DO MAXIMÁLNÍHO ROZSAHU UMOŽNÌNÉHO PLATNÝMI ZÁKONY POSKYTUJÍ SPOLEÈNOST LEXMARK A JEJÍ DODAVATELÉ SOFTWAROVOU APLIKACI "JAK JE", A ZØÍKAJÍ SE V SOUVISLOSTI SE SOFTWAROVOU APLIKACÍ VŠECH DALŠÍCH ZÁRUK A PODMÍNEK, VYJÁDØENÝCH NEBO MLÈKY PØEDPOKLÁDANÝCH, VÈETNÌ, ALE NIKOLI S OMEZENÍM NA NÁZEV, NEPORUŠENÍ PRÁV, PRODEJNOST A VHODNOST PRO URÈITÉ ÚÈELY A NEPØÍTOMNOSTI VIRÙ. Tuto smlouvu je tøeba èíst zároveò s konkrétními statutárními ustanoveními, která mohou být v té které dobì platná, a z nichž plynou takové záruky nebo podmínky èi ukládají spoleènosti Lexmark takové povinnosti, které nelze vylouèit ani upravit. Jestliže jsou taková ustanovení platná, pak spoleènost Lexmark v rámci svých možností omezuje svou odpovìdnost za nedodržení tìchto ustanovení na jednu z následujících akcí: výmìnu Softwarové aplikace, nebo refundaci ceny zaplacené za Softwarovou aplikaci. 

3. POSKYTNUTÍ LICENÈNÍCH PRÁV. Spoleènost Lexmark Vám poskytuje následující práva za pøedpokladu, že souhlasíte se všemi podmínkami této Licenèní smlouvy:

a.	Použití. Jste oprávnìni k Použití jedné (1) kopie softwarové aplikace. Termínem "Použití" se míní uchovávání, naèítání, instalování, spouštìní nebo zobrazování Softwarové aplikace. Pokud vám spoleènost Lexmark poskytla licenci na soubìžné použití Softwarové aplikace, musíte omezit poèet autorizovaných uživatelù na poèet uvedený ve smlouvì se spoleèností Lexmark. Je zakázáno rozdìlovat souèásti Softwarové aplikace pro použití ve více poèítaèích. Souhlasíte s tím, že nebudete Používat Softwarovou aplikaci èi jakoukoliv její èást zpùsobem, který opomíjí, upravuje, vyluèuje, zastírá, mìní anebo potlaèuje vizuální zobrazení jakékoliv ochranné známky, obchodního názvu, obchodního oznaèení nebo upozornìní o duševním vlastnictví, které se zobrazí na obrazovce poèítaèe pøi spuštìní Softwarové aplikace èi v její souvislosti.
b.	Kopírování. Jste oprávnìni vytvoøit jednu (1) kopii Softwarové aplikace výhradnì pro úèely zálohy, archivace nebo instalace za pøedpokladu, že kopie obsahuje všechna pùvodní oznámení o majetkových právech k Softwarové aplikaci. Je zakázáno kopírovat Softwarovou aplikaci do jakékoli veøejné èi distribuèní sítì.
c.	Vyhrazení práv. Softwarová aplikace, vèetnì všech písem, je chránìna autorským právem a je majetkem spoleènosti Lexmark International, Inc. nebo jejích dodavatelù. Spoleènost Lexmark si vyhrazuje všechna práva, která nejsou touto Licenèní smlouvou výslovnì poskytnuta Vám.
d.	Freeware. Nehledì na podmínky této Licenèní smlouvy vám náleží licence k celé softwarové aplikaci nebo její èásti, tvoøené softwarem poskytnutým v rámci veøejné licence tøetími stranami ("Freeware") a vztahují se na ni podmínky licenèní softwarové smlouvy, která je souèástí takového Freewaru, ať v podobì jednotlivé smlouvy, zkrácené smlouvy nebo elektronických licenèních podmínek, a to v dobì stažení aplikace. Pøi použití Freewaru se musíte øídit výhradnì ustanoveními a podmínkami takové licence.

4. PØEVODITELNOST. Jste oprávnìni pøevádìt Softwarovou aplikaci na jiného koncového uživatele. Libovolný pøevod musí zahrnovat všechny souèásti softwaru, média, tištìné materiály i tuto Licenèní smlouvu, a je zakázáno ponechávat si kopie Softwarové aplikace nebo její souèásti. Pøevod nesmí být nepøímý, napøíklad prostøednictvím zaslání. Pøed uskuteènìním pøevodu musí koncový uživatel, který obdrží pøevedenou Softwarovou aplikaci, souhlasit se všemi podmínkami Licenèní smlouvy. Pøevedením Softwarové aplikace je Vaše licence automaticky ukonèena. Je zakázáno pronajímat, poskytovat sublicenci nebo pøenechávat Softwarovou aplikaci, s výjimkou rozsahu uvedeného v této Licenèní smlouvì, a jakýkoli pokus o takovou akci je neplatný.

5. UPGRADY. Chcete-li používat Softwarovou aplikaci oznaèenou jako upgrade, musíte nejdøíve získat oprávnìní k pùvodní Softwarové aplikaci, kterou spoleènost Lexmark urèí jako právoplatnou pro upgrade. Po provedení upgradu nesmíte dále užívat pùvodní Softwarovou aplikaci, která byla základem pro možnost upgradu.

6. OMEZENÍ ZPÌTNÉ ANALÝZY. Je zakázáno mìnit, dešifrovat, zpìtnì analyzovat, zpìtnì sestavovat, dekompilovat nebo jinak pøevádìt Softwarovou aplikaci, vyjma rozsahu výslovnì povoleného platnými zákony pro úèely vnitøní provozuschopnosti, opravy chyb a testování zabezpeèení. Pokud máte taková zákonná práva, je Vaší povinností oznámit písemnì jakoukoli zamýšlenou zpìtnou analýzu, zpìtné sestavení nebo dekompilaci spoleènosti Lexmark. Je zakázáno dešifrovat Softwarovou aplikaci, pokud to není nutné pro zákonné Použití Softwarové aplikace.

7. DOPLÒKOVÝ SOFTWARE. Tato Licenèní smlouva platí i pro aktualizace nebo dodatky k pùvodní Softwarové aplikaci poskytnuté spoleèností Lexmark, pokud spoleènost Lexmark nestanoví spolu s aktualizací nebo doplnìním aplikace jiné podmínky.

8. OMEZENÍ NÁHRADY ŠKODY. Do maximálního rozsahu umožnìného platnými zákony budou jakékoli nároky vùèi spoleènosti Lexmark, jejím dodavatelùm, poboèkám a prodejcùm a vaše maximální právo na náhradu škody následující: Spoleènost Lexmark poskytne rychlé plnìní výše popsané omezené záruky. Jestliže Lexmark neprovede výmìnu vadných médií podle záruky, mùžete ukonèit vaší licenci a proti vrácení všech vašich kopií Softwarové aplikace vám budou vráceny peníze.

9. OMEZENÍ ODPOVÌDNOSTI. Do maximálního rozsahu umožnìného platnými zákony budou jakékoli nároky vùèi spoleènosti Lexmark a jejím dodavatelùm vyplývající z omezené záruky spoleènosti Lexmark, nebo libovolné jiné nároky související s plnìním dle této smlouvy, a to bez ohledu na zpùsob vzniku nebo podstatu škody (vèetnì smlouvy, porušení právní povinnosti, nemožnosti uplatnit žalobní nárok èi plnit povinnost, a dále vèetnì nedbalosti, uvedení v omyl a jiných obdobných pøípadù), omezeny vìtší z èástek 5,00 USD, nebo èástkou, kterou jste zaplatili firmì Lexmark nebo jejím autorizovaným distributorùm za licenci k Softwarové aplikaci, která zpùsobila dotyènou škodu, nebo která byla pøíèinou jejího vzniku anebo s pøíèinou vzniku škody pøímo souvisela. 

ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ NEPONESE SPOLEÈNOST LEXMARK ANI JEJÍ DODAVATELÉ, DCEØINNÉ SPOLEÈNOSTI A DALŠÍ PRODEJCI, ODPOVÌDNOST ZA JAKÉKOLI SPECIÁLNÍ, NÁHODNÉ, NEPØÍMÉ, EXEMPLÁRNÍ, TRESTNÍ NEBO NÁSLEDNÉ ŠKODY (VÈETNÌ, ALE NIKOLI POUZE, UŠLÝCH ZISKÙ NEBO VÝNOSÙ, ZTRÁTY ÚSPOR, PØERUŠENÍ MOŽNOSTI POUŽITÍ ÈI LIBOVOLNÉ ZTRÁTY, NEPØESNOSTI ÈI POŠKOZENÍ DAT NEBO ZÁZNAMÙ, NÁROKÙ TØETÍCH STRAN, NEBO ŠKODY NA HMOTNÉM ÈI NEHMOTNÉM MAJETKU, ZTRÁTY SOUKROMÍ VZNIKLÉ NEBO JAKKOLI PLYNOUCÍ Z LIBOVOLNÉHO USTANOVENÍ TÉTO LICENÈNÍ SMLOUVY), BEZ OHLEDU NA POVAHU NÁROKU, VÈETNÌ, ALE NIKOLI POUZE, PORUŠENÍ ZÁRUKY NEBO SMLOUVY, PØEÈINY (VÈETNÌ NEDBALOSTI ÈI PLNÉ ODPOVÌDNOSTI), DOKONCE ANI KDYŽ SPOLEÈNOST LEXMARK NEBO JEJÍ DCEØINNÉ SPOLEÈNOSTI, POBOÈKY NEBO DISTRIBUTOØI BYLI UPOZORNÌNI NA MOŽNOST TAKOVÝCH ŠKOD, ANI ZA LIBOVOLNÝ NÁROK VYPLÝVAJÍCÍ PRO VÁS Z NÁROKU TØETÍ STRANY, VYJMA ROZSAHU, DO KTERÉHO JE ODEPØENÍ PRÁVA NA NÁHRADY TÌCHTO ŠKOD URÈENO JAKO PRÁVNÌ NEPLATNÉ. PØEDCHOZÍ OMEZENÍ PLATÍ I V PØÍPADÌ, ŽE VÝŠE ZMÍNÌNÉ NÁPRAVNÉ PROSTØEDKY SELŽOU VE SVÉM ZÁKLADNÍM ÚÈELU.

10. DOBA PLATNOSTI. Tato Licenèní smlouva je platná, dokud není ukonèena nebo zamítnuta. Smlouvu mùžete zamítnout nebo ukonèit kdykoli tím, že znièíte všechny kopie Softwarové aplikace spolu se všemi jejími úpravami, dokumentací a vnoøenými èástmi v libovolné podobì, nebo jak jinak je zde uvedeno. Nedodržíte-li kteroukoli z podmínek této Licenèní smlouvy, mùže Vám spoleènost Lexmark oznámit ukonèení platnosti licence. Bude-li smlouva takto ukonèena, souhlasíte se znièením všech kopií Softwarové aplikace spoleènì se všemi jejími úpravami, dokumentací a vnoøenými èástmi v libovolné podobì. 

11. DANÌ. Souhlasíte se svou povinností platit veškeré danì související s touto Smlouvou nebo s Použitím Softwarové aplikace vèetnì, ale nikoli pouze, daní ze zboží a služeb a osobního majetku. 

12. OMEZENÍ ÚÈINNOSTI. Žádná ze smluvních stran není oprávnìna uplatòovat jakékoli nároky, lhostejno jakého druhu, po uplynutí dvou let od vzniku okolnosti zakládající pøíslušné právo, kromì èinností plynoucích z platných zákonù. 

13. PLATNÉ ZÁKONY. Tato Smlouva se bude øídit právním øádem státu Kentucky ve Spojených státech amerických. Nebude uplatnìna žádná volba zákonù v žádných právních øádech. Nebude použita Konvence OSN o smlouvách pro mezinárodní prodej zboží.

14. OMEZENÁ PRÁVA PRO ZÁKAZNÍKY PÙSOBÍCÍ VE VLÁDÌ USA. Softwarová aplikace byla vyvinuta výhradnì s použitím soukromých prostøedkù. Práva vlády Spojených státù amerických k použití Softwarové aplikace podléhají této Smlouvì a omezením zákona podle dokumentu DFARS 252.227-7014 a pøedpisù FAR (nebo jiným ekvivalentním pøedpisùm správních orgánù èi ujednáním smlouvy).

15. SOUHLAS S POUŽITÍM DAT. Souhlasíte s tím, že spoleènost Lexmark, její poboèky a zástupci mohou shromažïovat a používat informace, které jim poskytnete v souvislosti s využitím vámi vyžádaných služeb podpory v souvislosti se Softwarovou aplikací. Spoleènost Lexmark se zavazuje nepoužít tyto informace zpùsobem, který by odhalil Vaši osobní totožnost, kromì rozsahu potøebného pro poskytování takových služeb.

16. OMEZENÍ VÝVOZU. Nesmíte (a) získávat, zasílat, pøevádìt èi znovu vyvážet, pøímo nebo nepøímo, Softwarovou aplikaci nebo jiný pøímý produkt z ní vytvoøený, pøi nedodržení všech platných vývozních práv, ani (b) povolit, aby Softwarová aplikace byl použita k libovolným úèelùm tìmito vývozními právy zakázaným, vèetnì, ale nikoli pouze, šíøení jaderných, chemických èi biologických zbraní.

17. SOUHLAS S ELEKTRONICKOU PODOBOU SMLOUVY. Dohodli jste se se spoleèností Lexmark na elektronické podobì této Licenèní smlouvy. To znamená, že klepnete-li na tlaèítko "Souhlasím" nebo "Ano" na této stránce nebo použijete produkt, vyjadøujete tím svùj souhlas s podmínkami této Licenèní smlouvy a skuteènost, že takto èiníte s úmyslem "podepsat" smlouvu se spoleèností Lexmark.

18. ZPÙSOBILOST A OPRÁVNÌNÍ K UZAVØENÍ SMLOUVY. Podpisem této Licenèní smlouvy zároveò potvrzujete, že jste svým vìkem zpùsobilý(á) k právním úkonùm a, je-li tøeba, jste svým zamìstnavatelem nebo pøedstaveným náležitì oprávnìn(a) vstoupit do tohoto smluvního vztahu.

19. SMLOUVA JAKO CELEK. Tato Licenèní smlouva (vèetnì libovolných dodatkù nebo pøíloh Licenèní smlouvy, náležejících k Softwarové aplikaci) tvoøí kompletní smlouvu o Softwarové aplikaci mezi Vámi a spoleèností Lexmark. Není-li stanoveno jinak, pak tyto smluvní podmínky nahrazují všechna pøedcházející a souèasná ústní nebo psaná ujednání, návrhy a zjištìní související se Softwarovou aplikací nebo jiným pøedmìtem obsaženým v této Licenèní smlouvì (vyjma rozsahu, do kterého pøidané podmínky nejsou v rozporu s podmínkami Licenèní smlouvy nebo libovolné další psané smlouvy, podepsané Vámi a spoleèností Lexmark, vztahující se k Vašemu Použití Softwarové aplikace). V pøípadech, kdy se libovolné postupy nebo programy služeb podpory spoleènosti Lexmark ocitají v libovolném rozsahu v rozporu s podmínkami této Licenèní smlouvy, jsou závazné podmínky této Licenèní smlouvy.

	
* Výrobky øady XX80 Series (vèetnì, ale nikoli pouze modelù X1380, X1480, X1580, X2580, X3580 a X4580) nejsou pøedmìtem této licenèní smlouvy na kazety.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 2.90