LXDEeula.txt Driver File Contents (cjq4800fi.exe)

LEXMARKIN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSET

LUE TÄMÄ HUOLELLISESTI, ENNEN KUIN VALITSET TÄMÄN SIVUN "KYLLÄ"- TAI "HYVÄKSYN"-PAINIKKEEN.  VALITSEMALLA "KYLLÄ"- TAI "HYVÄKSYN"-PAINIKKEEN TAI KÄYTTÄMÄLLÄ TUOTETTA ASIAKAS SITOUTUU NOUDATTAMAAN KAIKKIA NÄIDEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTEN EHTOJA.  JOS ASIAKAS EI HYVÄKSY EHTOJA, TULEE VALITA SIVULLA OLEVA "EI"- TAI "EN HYVÄKSY" -PAINIKE EIKÄ OHJELMISTOA TULE ASENTAA, KOPIOIDA TAI MUUTOIN KÄYTTÄÄ.  JOS ASIAKAS EI HYVÄKSY NÄIDEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTEN EHTOJA, TUOTE TULEE PALAUTTAA KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ JA PYYTÄÄ OSTOHINNAN PALAUTUSTA.  JOS TUOTE ASENNETAAN MUIDEN OSAPUOLTEN KÄYTETTÄVÄKSI, ASIAKAS SITOUTUU ILMOITTAMAAN KÄYTTÄJILLE, ETTÄ TUOTETTA KÄYTTÄMÄLLÄ HE HYVÄKSYVÄT NÄMÄ EHDOT.

VÄRIKASETIN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS*
Hyväksyn sen, että tämän tulostuslaitteen mukana toimitettu patentoitu värikasetti (tai värikasetit) myydään seuraavan käyttöoikeussopimuksen alaisena.  Pakkauksessa oleva patentoitu värikasetti (tai värikasetit) on lisensoitu vain yhtä käyttökertaa varten ja se (ne) on suunniteltu lopettamaan toimintansa, kun se (ne) on luovuttanut tietyn määrän mustetta.  Värikasettiin jää vaihteleva määrä mustetta, kun se pitää vaihtaa.  Käyttöoikeus tähän värikasettiin loppuu tämän yhden käyttökerran jälkeen, ja käytetty värikasetti pitää palauttaa vain Lexmarkille uudelleenvalmistamista, täyttämistä tai kierrätystä varten.  Jos ostan tulevaisuudessa toisen värikasetin, joka on näiden ehtojen alainen, hyväksyn nämä ehdot myös sen kasetin osalta.  Jos et hyväksy tämän kertakäyttölisenssin/-sopimuksen ehtoja, palauta tämä tuote alkuperäisessä pakkauksessaan ostopaikkaan.  Osoitteessa www.lexmark.com myydään vaihtokasetti, johon ei liity näitä ehtoja.

LEXMARK-OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS
Tämä ohjelmiston käyttöoikeussopimus ("Käyttöoikeussopimus") on asiakkaan (joko luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö) ja Lexmark International, Inc:n ("Lexmark") välinen laillinen sopimus Lexmark-tuotteeseen asennettujen tai Lexmarkin toimittamien Lexmark-tuotteen kanssa käytettävien Ohjelmistojen käytöstä, siltä osin kuin Lexmark-tuotteseen tai Ohjelmistoon ei sovelleta asiakkaan ja Lexmarkin tai Lexmarkin toimittajien välistä ohjelmiston kirjallista käyttöoikeussopimusta.  Termi "Ohjelmisto" sisältää konekieliset ohjeet, audiovisuaalisen sisällön (kuten kuvat ja tallenteet) ja siihen liittyvät tietovälineet, painetut materiaalit ja sähköiset asiakirjat, olivatpa ne osa Lexmark-tuotetta, sen kanssa toimitettuja tai sen kanssa käytettäväksi tarkoitettuja.  

1. RAJOITETTU TAKUU.  Lexmark takaa, että tallennusväline (levyke tai CD-levy), jolla Ohjelmisto toimitetaan (jos sellainen liittyy toimitukseen), on vailla materiaali- ja valmistusvikoja normaalissa käytössä takuuaikana.  Takuuaika on yhdeksänkymmentä (90) päivää, ja se alkaa päivästä, jona Ohjelmisto toimitetaan alkuperäiselle loppukäyttäjälle. Tämä rajoitettu takuu koskee vain Lexmarkilta tai Lexmarkin valtuutetulta jälleenmyyjältä tai maahantuojalta uutena ostettuja Ohjelmistoja.  Lexmark vaihtaa Ohjelmiston, jos käy ilmi, että tallennusväline ei ole tämän rajoitetun takuun mukainen.  

2. VASTUUN JA TAKUIDEN RAJOITUS.  LEXMARK JA SEN TOIMITTAJAT TARJOAVAT OHJELMISTON TÄSSÄ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSESSA ILMOITETTUJA EHTOJA LUKUUN OTTAMATTA JA SOVELLETTAVAN LAIN SALLIMASSA ENIMMÄISLAAJUDESSA "SELLAISENA KUIN SE ON". LEXMARK JA SEN TOIMITTAJAT EIVÄT VASTAA MISTÄÄN MUISTA OHJELMISTOA KOSKEVISTA NIMENOMAISISTA TAI OLETETUISTA TAKUISTA TAI EHDOISTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA OMISTUSOIKEUTEEN, IMMATERIAALIOIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUTEEN, SOVELTUVUUTEEN YLEISEEN TAI ERITYISEEN TARKOITUKSEEN SEKÄ VIRUKSETTOMUUTEEN LIITTYVÄT TAKUUT JA EHDOT.  Tätä sopimusta on luettava yhdessä tiettyjen kulloinkin voimassaolevien pakottavan lainsäädännön määräysten kanssa, jotka koskevat oletettuja takuita tai ehtoja tai asettavat Lexmarkille velvoitteita, joita ei voi sulkea pois tai muuttaa.  Jos tällaisia ehtoja on voimassa, Lexmark rajoittaa korvausvastuunsa, siinä määrin kuin Lexmark voi sen tehdä, kyseisten ehtojen rikkomisen osalta yhteen seuraavista toimista:  Ohjelmiston vaihtaminen tai Ohjelmistosta maksetun hinnan palauttaminen.  

3. KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN.  Lexmark myöntää asiakkaalle seuraavat oikeudet sillä edellytyksellä, että asiakas noudattaa kaikkia tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja:

a.	Käyttäminen.  Asiakkaalla on oikeus käyttää yhtä (1) Ohjelmiston kopiota.  "Käyttäminen" tarkoittaa Ohjelmiston tietokoneen muistiin tallentamista, lataamista, asennusta, suorittamista tai näyttämistä.  Jos Lexmark on myöntänyt Ohjelmistoon käyttöoikeuden yhtäaikaista käyttöä varten, asiakkaan on rajoitettava valtuutettujen käyttäjien määrä Lexmarkin kanssa tehdyn sopimuksen mukaiseen määrään.  Ohjelmiston osia ei saa erottaa käytettäväksi useammassa kuin yhdessä tietokoneessa.  Ohjelmistoa ei saa Käyttää kokonaan tai osittain millään tavalla, joka ohittaa, muuntaa, poistaa, hämärtää, muuttaa tai heikentää minkään sellaisen tavaramerkin, toiminimen, tavaran ulkoasun tai immateriaalioikeusilmoituksen visuaalista ulkoasua, jonka Ohjelmisto normaalisti näyttää tietokoneen näytöllä tai jotka normaalisti näkyvät tietokoneen näytöllä seurauksena Ohjelmiston toiminnasta.
b.	Kopioiminen. Ohjelmistosta on oikeus tehdä yksi (1) kopio varmuuskopiointia, arkistointia tai asennusta varten, edellyttäen että kopio sisältää kaikki alkuperäisen Ohjelmiston tavaramerkki-ilmoitukset.  Ohjelmistoa ei saa kopioida mihinkään julkiseen tai jaettuun verkkoon.
c.	Oikeuksien pidätys. Ohjelmiston ja sen sisältämien fonttien tekijänoikeudet ja omistusoikeus kuuluvat Lexmark International, Inc:lle ja/tai sen toimittajille.  Lexmark pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä asiakkaalle tässä Käyttöoikeussopimuksessa.
d.	Ilmaisohjelmat.  Tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdoista huolimatta Ohjelmiston jokaiseen osaan, joka sisältää kolmannen osapuolen julkisella käyttöoikeussopimuksella julkaiseman ohjelmiston ("Ilmaisohjelma"), myönnetään kyseisen Ilmaisohjelmiston mukana toimitetun käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukainen käyttöoikeus, olipa se erillisen sopimuksen, pakkausta avattaessa voimaan astuvan käyttöoikeussopimuksen (ns. shrink-wrap) tai ladattaessa hyväksyttävien sähköisten käyttöehtojen (ns. click-wrap) muodossa.  Ilmaisohjelmiston käyttö on kokonaan kyseisen käyttöoikeussopimuksen ehtojen alaista.

4. SIIRTÄMINEN.  Ohjelmiston saa siirtää toiselle loppukäyttäjälle.  Tällaisen siirron pitää sisältää kaikki ohjelmiston osat, tietovälineet, painetut materiaalit ja tämä Käyttöoikeussopimus, eikä asiakkaalla ole oikeutta pitää itsellään kopioita Ohjelmistosta tai sen osista.  Siirto ei saa olla epäsuora siirto, kuten konsignaatio.  Siirrettävän Ohjelmiston vastaanottajan on hyväksyttävä kaikki tämän Käyttöoikeussopimuksen ehdot ennen siirtoa.  Kun Ohjelmisto siirretään, asiakkaan käyttöoikeus päättyy automaattisesti.  Ohjelmistoa ei saa vuokrata, alilisensioida tai siirtää muuten kuin tässä Käyttöoikeussopimuksessa sallituin tavoin, ja yrityskin tehdä niin on pätemätön.

5. PÄIVITYKSET.  Jotta asiakas voi käyttää päivitysversioksi merkittyä Ohjelmistoa, asiakkaalla on ensin oltava käyttöoikeus alkuperäiseen Ohjelmistoon, jonka Ohjelmiston Lexmark on merkinnyt päivitykseen oikeutetuksi versioksi.  Päivityksen jälkeen asiakas ei enää saa käyttää alkuperäistä Ohjelmistoa, jonka perusteella asiakas oli oikeutettu päivitykseen.

6. OHJELMAN KOODIN KÄÄNTÄMISEEN LIITTYVÄ RAJOITUS.  Ohjelmiston koodia ei saa muuttaa, avata, kääntää lähdekielelle, purkaa, takaisinkääntää tai muutoin palauttaa lähdekieliseen muotoon muutoin kuin sovellettavan pakottavan lain nimenomaisesti sallimissa rajoissa ja laajuudessa ohjelmistojen välistä yhteentoimivuutta, virheenkorjausta ja tietoturvatestausta varten.  Jos asiakkaalla on tällaisia lakisääteisiä oikeuksia, asiakkaan on ilmoitettava Lexmarkille kirjallisesti aikeesta kääntää Ohjelmiston koodi lähdekielelle, purkaa, tai muutoin palauttaa Ohjelmisto lähdekieliseen muotoon.  Ohjelmiston salausta ei saa poistaa, ellei se ole välttämätöntä Ohjelmiston laillisen käytön kannalta.

7. LISÄOHJELMISTO.  Tämä käyttöoikeussopimus koskee Lexmarkin toimittaman alkuperäisen Ohjelmiston muita kuin kohdassa 4. tarkoitettuja päivityksiä tai täydennyksiä, ellei Lexmark toimita päivityksen tai täydennyksen ohessa muita ehtoja.

8. KORVAUSTEN RAJOITUS.  Sovellettavan lain sallimissa enimmäisrajoissa Lexmarkin, sen toimittajien, tytäryhtiöiden ja jälleenmyyjien koko vastuu ja asiakkaan oikeus korvaukseen on seuraava:  Lexmark antaa tuotteelle edellä kuvatun nimenomaisen rajoitetun takuun.  Jos Lexmark ei korvaa viallista tallennusvälinettä takuun mukaisesti, asiakas voi irtisanoa käyttöoikeussopimuksen, ja asiakkaan rahat hyvitetään asiakkaalle, kun tämä palauttaa kaikki Ohjelmiston kopiot.

9. VASTUUN RAJOITUS.  Sovellettavan lain sallimissa enimmäisrajoissa Lexmarkin rajoitetun takuun perusteella syntyvien kaikkien korvausvaatimusten tai minkä tahansa muiden tähän Sopimukseen liittyvien korvausvaatimusten osalta Lexmarkin ja sen toimittajien korvausvastuu kaikenlaisten vahinkojen suhteen, riippumatta kannemuodosta tai kanneperusteesta (mukaan lukien sopimus, sopimusrikkomus, vastaväitteiden rajoittaminen, huolimattomuus, harhaanjohtaminen tai sopimuksenulkoinen vahingonkorvaus) rajoittuu 5 000 Yhdysvaltain dollariin tai määrään, joka on maksettu Lexmarkille tai sen valtuutetuille jälleenmyyjille käyttöoikeudesta Ohjelmistoon, joka aiheutti vahingot tai joka on tai joka liittyy suoraan kanneperusteeseen, sen mukaan kumpi määrä on suurempi.  

LEXMARK, SEN TOIMITTAJAT, TYTÄRYHTIÖT TAI JÄLLEENMYYJÄT EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN ERITYISISTÄ, SATUNNAISISTA, EPÄSUORISTA, ESIMERKINOMAISISTA, RANGAISTUKSENOMAISISTA TAI SEURANNAISVAHINGOISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA MENETETTY VOITTO TAI LIIKEVAIHTO, MENETETYT SÄÄSTÖT, KÄYTÖN KESKEYTYMINEN TAI TIETOIHIN TAI TALLENTEISIIN LIITTYVÄT VAHINGOT, VIRHEELLISYYDET TAI VAURIOT, KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VAATIMUKSET TAI KIINTEÄÄN OMAISUUTEEN KOHDISTUVAT TAI ESINEVAHINGOT, OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ OHJELMAA TAI MISTÄÄN TÄMÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN KOHDASTA SEURAAVA TAI SIIHEN MILLÄÄN TAVALLA LIITTYVÄ YKSITYISYYDENSUOJAN MENETYS), RIIPPUMATTA KORVAUSVAATIMUKSEN LAADUSTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA TAKUUN TAI SOPIMUKSEN RIKKOMUS, SOPIMUKSENULKOINEN VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS (MUKAAN LUKIEN HUOLIMATTOMUUS TAI ANKARA VASTUU) JA VAIKKA LEXMARKILLE TAI SEN TOIMITTAJALLE, TYTÄRYHTIÖILLE TAI JÄLLEENMYYJILLE ON ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA TAI MISTÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN KORVAUSVAATIMUKSEEN PERUSTUVASTA KORVAUSVAATIMUKSESTA PAITSI SIINÄ MÄÄRIN KUIN TÄMÄ VASTUUNRAJOITUS EI OLE OIKEUDELLISESTI SITOVA.  EDELLÄ MAINITUT RAJOITUKSET OVAT VOIMASSA SILLOINKIN, KUN EDELLÄ LUETELLUT KORJAUSKEINOT EIVÄT TÄYTÄ NIIDEN OLENNAISTA TARKOITUSTAAN.

10. VOIMASSAOLOAIKA.  Tämä Käyttöoikeussopimus on voimassa, kunnes se irtisanotaan tai hylätään.  Asiakas voi hylätä tai irtisanoa käyttöoikeuden milloin tahansa tuhoamalla kaikki Ohjelmiston kopiot sekä kaikki sen muutokset, ohjeet ja liitetyt osat kaikissa muodoissa tai muutoin tässä kuvatulla tavalla.  Lexmark voi irtisanoa käyttöoikeuden ilmoittamalla asiasta, jos asiakas jättää noudattamatta jotakin tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoa.  Kun sopimus irtisanotaan tällä tavalla, asiakas sitoutuu tuhoamaan kaikki Ohjelmiston kopiot sekä kaikki sen muutokset, ohjeet ja liitetyt osat kaikissa muodoissa.   

11. VEROT.  Asiakas vastaa kaikkien verojen maksamisesta, mukaan lukien rajoituksetta kaikki tavara- ja palvelu- sekä henkilökohtaiset omaisuusverot, jotka seuraavat tästä Sopimuksesta tai Ohjelmiston käyttämisestä.   

12. VANHENTUMINEN.  Kumpikaan osapuoli ei saa nostaa mitään kannetta, kannemuodosta riippumatta, joka perustuu tähän Sopimukseen, kun kaksi vuotta on kulunut siitä, kun kanneperuste on syntynyt, ellei sovellettavasta laista muuta seuraa.  

13. SOVELLETTAVA LAKI.  Tähän Käyttöoikeussopimukseen sovelletaan Yhdysvaltojen Kentuckyn osavaltion lakia.  Minkään oikeudenkäyttöalueen lakivalintasäännöt eivät ole voimassa.  YK:n yleissopimusta kansainvälistä tavaran kauppaa koskevista sopimuksista ei sovelleta tähän sopimukseen.

14. YHDYSVALTAIN HALLITUKSEN RAJOITETUT OIKEUDET.  Ohjelmisto on kehitetty kokonaan yksityisillä varoilla.  Yhdysvaltain hallituksen oikeudet käyttää Ohjelmistoa ovat tämän Sopimuksen mukaiset sekä DFARS 252.227-7014 -säännöksen ja vastaavien FAR-säännösten rajoitusten mukaiset (tai vastaavien virastokohtaisten säädösten tai sopimusehtojen mukaiset).

15. LUVAN MYÖNTÄMINEN TIETOJEN KÄYTTÖÖN.  Asiakas hyväksyy, että Lexmark, sen tytäryhtiöt ja edustajat saavat kerätä ja käyttää asiakkaan antamia tietoja Ohjelmistoon liittyviin, asiakkaan pyytämiin tukipalveluihin.  Lexmark sitoutuu olemaan käyttämättä näitä tietoja sellaisessa muodossa, joista yksittäisen käyttäjän voi tunnistaa, paitsi siinä määrin kuin tällaisten palvelujen toimittaminen edellyttää.

16. VIENTIRAJOITUKSET.  Ohjelmistoa tai mitään siitä johdettua suoraa tuotetta ei saa (a) hankkia, lähettää, siirtää tai jälleenviedä suoraan tai epäsuorasti minkään sovellettavan vientilain vastaisesti tai (b) sallia Ohjelmiston käyttämistä mihinkään tällaisten vientilakien kieltämään tarkoitukseen, mukaan lukien rajoituksetta ydinaseiden, kemiallisten aseiden tai biologisten aseiden määrän kasvattaminen.

17. SUOSTUMUS TEHDÄ SOPIMUS SÄHKÖISESTI.  Asiakas ja Lexmark sitoutuvat tekemään tämän Käyttöoikeussopimuksen sähköisesti.  Tämä tarkoittaa, että valitsemalla tällä sivulla "Hyväksyn"- tai "Kyllä"-painikkeen tai käyttämällä tuotetta, asiakas hyväksyy nämä Käyttöoikeussopimuksen ehdot, ja että niin tehdessään "allekirjoittaa" sopimuksen Lexmarkin kanssa.

18. KELPOISUUS JA VALTUUS TEHDÄ SOPIMUS.  Asiakas vakuuttaa, että on täysi-ikäinen siinä paikassa, jossa allekirjoittaa tämän Käyttöoikeussopimuksen, ja että asiakkaalle on tarvittaessa valtuudet työnantajaltaan tai päämieheltään tehdä tämä sopimus.

19. KOKO SOPIMUS.  Tämä Käyttöoikeussopimus (mukaan lukien Ohjelman mukana toimitettu mahdollinen lisäys tai muutos tähän Käyttöoikeussopimukseen) on asiakkaan ja Lexmarkin välinen Ohjelmistoon liittyvä koko sopimus.  Ellei tässä Käyttöoikeussopimuksessa ole toisin sovittu, nämä ehdot korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset suulliset tai kirjalliset viestit, ehdotukset tai esitykset Ohjelmiston tai minkään muun tämän Käyttöoikeussopimuksen käsittämän asian suhteen (paitsi siinä määrin kuin nämä ulkoiset ehdot eivät ole ristiriidassa tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtojen tai minkään muun Ohjelmiston käyttöön liittyvän asiakkaan Lexmarkin allekirjoittaman kirjallisen sopimuksen kanssa).  Niiltä osin kuin Lexmarkin tukipalveluiden menettelytavat tai ohjelmat ovat ristiriidassa tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtojen kanssa, sovelletaan tämän Käyttöoikeussopimuksen ehtoja.

	
* XX80-sarjan (mukaan lukien mutta rajoittamatta X1380, X1480, X1580, X2580, X3580 ja X4580) eivät ole värikasetin käyttöoikeussopimuksen alaisia.

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.07