License.txt Driver File Contents (C08-025_CHVIDEOCR_v2.0_Software_VideoWorks6.zip)

GELIEVE AANDACHTIG TE LEZEN VOOR DE INSTALLATIE

NewSoft Software Licentie Overeenkomst voor de feitelijke gebruiker 

Dit document is een legale overeenkomst tussen U als gebruiker en NewSoft Technology Corporation ("NewSoft"). Gelieve deze overeenkomst aandachtig te lezen. Door het te installeren, te kopiëren, of op een andere manier dit Software Programma (het "Programma") te gebruiken, verbindt U er zich toe de voorwaarden verbonden aan deze licentie overeenkomst na te leven. 

1. Auteursrecht
   Het Programma is eigendom van NewSoft of haar licentiegevers en is beschermd door de wetten die van toepassing zijn in het land waar U verblijft en door internationale verdragen en conventies aangaande auteursrechtelijke aangelegenheden. NewSoft behoudt alle rechten die niet uitdrukkelijk door deze overeenkomst verleend werden. U kan aansprakelijk gesteld worden voor elke schending van het auteursrecht veroorzaakt door of aangemoedigd door Uw tekortkoming om de regels vervat in deze overeenkomst na te leven.

2. Toegestane Licentie
   Onderhevig aan de voorzieningen hierin vervat, bent U toegestaan tot de niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie van het Programma vervat op de CD-ROM of diskette 
A. U mag:
   (1) het Programma gebruiken op één enkele machine tegelijkertijd, 
   (2) het Programma kopiëren voor noodgevallen 
B. U mag niet:
   (1) afschriften van het Programma gebruiken, kopiëren, modifiëren, samenvoegen, of overdragen, tenzij anders is voorzien in deze overeenkomst;
   (2) het Programma omgekeerd samenvoegen of compileren; 
   (3) voor het Programma een sublicentie aangaan, verhuren, leasen, of toewijzen.
   (4) het Programma gebruiken voor lasterlijke, pornografische, obscene doeleinden of als een schending van de rechten van derden
 
3. Beperkte garantie
A. De CD-ROM of schijf is voorzien als nodig. NewSoft geeft garantie dat de oorspronkelijke CD of schijven vrij zijn van fouten in materiaal en bekwaamheid, het normale gebruik, voor een periode van drie (3) maanden vanaf de datum van de oorspronkelijke aankoop geldig is.
B. Behalve voor de hierboven nauwkeurig uiteengezette beperkte garantie, verleent NewSoft geen andere garanties of zet ze nauwkeurig uiteen. Dit houdt in dat de beschikbaarheid, de kwaliteit of het handelmerk betreffende de CD-ROM, schijven en ermee verbonden materialen, voor  een specifiek doel opgesteld is. Geen mondelinge of geschreven informatie of advies gegeven door NewSoft, haar verkopers, agentschappen, of werknemers zal zulke garantie vormen, noch zal zij verantwoordelijk worden gesteld voor eender welke schade, direct of indirect, voortvloeiend of toevallig uit het gebruik van of de onkunde om deze CD-ROM of de vervatte afbeeldingen te gebruiken, Uw enige oplossing zal beperkt worden door de vervanging van de CD-Rom of desbetreffende schijf.

4. Beperking van verplichting
A. De algehele verplichting van NewSoft en Uw exclusief rechtsmiddel zal, door een keuze gemaakt door NewSoft, noch
   (1) de betaalde prijs terug betalen noch
   (2) het Programma, dat terug werd gestuurd naar NewSoft of haar geauthoriseerde vertegenwoordiger met een afschrift van Uw aankoopakte, herstellen of vervangen wanneer het niet in overeenstemming is met de beperkte garantie van NewSoft .
B. NewSoft zal niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele verloren gegane winsten, verloren gegaan sparen, of eender welke eventuele schade of andere daaruit volgende economische schade geleden komende uit Uw gebruik van of Uw onkunde om zulk een Programma te gebruiken, zefls als NewSoft, of haar geauthoriseerde vertegenwoordiger werd op de hoogte gesteld van zulke  mogelijke schade. NewSoft zal niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade die door U wordt opgeëist, gebaseerd op een eis tot schadevergoeding van een derde partij.

5. Algemeen
A. NewSoft heeft het recht om Uw licentie op te zeggen mocht U er niet in slagen zich te schikken naar de regels en voorwaarden voorzien in deze overeenkomst. Mocht di zo zijn, dan dient U zich van alle afschriften en kopijen van het Programma te ontdoen.
B. Deze overeenkomst wordt beheersd door de federale wet van de Verenigde Staten of de wetten van de Staat California, zonder de conflicten van de voorzieningen in de wet bent U bereid in te stemmen met de exclusieve jurisdictie van de Staat en de federale rechtbanken van de Staat California.  
C. Mocht U vragen hebben aangaande deze overeenkomst, dan kan U contact opnemen met NewSoft Technology Corp. op het volgende adres:

www.newsoftinc.com
www.newsoft.com.tw
www.newsoft.co.jp
de.newsoft.eu.com
newsoft.net.cn

 
 

S/N:L01-04-D-070902-03

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 2.08