License.txt Driver File Contents (RF_KEYBOARD_MOUSE.ZIP)

Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

LOGITECH MYÖNTÄÄ ASIAKKAALLE TÄMÄN OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUDEN VAIN SILLÄ EHDOLLA, ETTÄ ASIAKAS HYVÄKSYY KAIKKI TÄMÄN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN EHDOT. Tämä on oikeudellisesti sitova sopimus Asiakkaan (joko yksittäisen peruskäyttäjän tai juridisen henkilön) ja Logitechin välillä ("Sopimus").  Käyttämällä tätä ohjelmistoa Asiakas ilmaisee sitoutuvansa noudattamaan tämän Sopimuksen ehtoja.  Jos asiakas ei hyväksy Sopimuksen ehtoja, ohjelmisto ja muut tämän tuotteen osat tulee välittömästi palauttaa alkuperäispakkauksessaan ostokuitteineen hankintapisteeseen, joka maksaa tuotteen hinnan takaisin. Jos asiakas on asentanut ohjelmiston Logitechin web-sivulta, ohjelmiston käyttö on lopetettava ja kaikki mahdolliset asiakkaan hallussa tai hallinnassa olevat ohjelmiston kopiot on tuhottava.

1.	Käyttöoikeuden myöntäminen.  Tämän Sopimuksen ehtojen ja määräysten mukaisesti Logitech ja sen alihankkijat myöntävät asiakkaalle ei-yksinoikeudellisen luvan käyttää yhtä tähän Sopimukseen liittyvän tietokoneohjelmiston ("Ohjelmisto") kopiota yhdessä tietokoneessa, vain yhdessä asiakkaan ostaman Logitech-tuotteen kanssa.   Mitään muita oikeuksia ei myönnetä.  Ohjelmisto on käytössä, jos se on ladattuna tietokoneen pysyvään tai väliaikaiseen muistiin. Asiakas saa tehdä Ohjelmistosta yhden varmuuskopion. Varmuuskopiossa on oltava kaikki alkuperäisen ohjelmiston sisältämät tekijänoikeus- ja muut ilmoitukset samanlaisina kuin Logitech on ne toimittanut. Asentaminen verkkopalvelimeen yksinomaisena tarkoituksena ohjelmiston jakelu asiakkaan sisäiseen käyttöön on sallittua vain, jos asiakas on hankkinut erillisen ohjelmiston käyttöoikeuden kullekin verkossa olevalle tietokoneelle, jolle Ohjelmisto jaetaan verkon kautta.

2.	Rajoitukset. Tämä Ohjelmisto sisältää tekijänoikeussuojattua materiaalia, ammattisalaisuuksia ja muuta Logitechin ja sen lisenssinantajan omistusoikeudellista materiaalia.  Asiakas sitoutuu tätä omistusoikeudellista materiaalia suojellakseen, paitsi kun sovellettava laki sen nimenomaan sallii, siihen, ettei asiakas tai asiakkaan puolesta toimiva kolmas osapuoli:   (i) millään tavoin pura tai hajoita Ohjelmistoa tai paljasta sen lähdekoodeja, (ii) muokkaa tai luo seurannaistuotteita Ohjelmistosta, (iii) käytä Ohjelmistoa mitenkään tarjotakseen palveluja, kaupallista osituskäyttöä tai muita tietokonepalveluja kolmanislle osapuolille, (iv) siirrä Ohjelmistoa tai tarjoa sen toimintoja, kokonaan tai osittain, Internetissä tai muussa verkossa (paitsi kun se on yllä nimenomaan sallittua) tai (v) myy, levitä, vuokraa, anna vuokralle, alilisensoi tai muuten siirrä Ohjelmistoa kolmannelle osapuolelle, paitsi kun Ohjelmistoa käyttävä Logitech-tuote siirretään pysyvästi edyllyttäen että: (a) kaikki Ohjelmiston päivitykset siirretään tuotteen mukana, (b) asiakas ei pidä itsellään Ohjelmistosta kopiota ja (c) henkilö, jolle siirto tehdään, suostuu noudattamaan tämän Sopimuksen ehtoja ja määräyksiä.

3.	Omistusoikeus.  Tämä sopimus ei koske myyntiä vaan se antaa asiakkaalle käyttöoikeuden Ohjelmistoon, käytettäväksi vain tämän Sopimuksen ehtojen ja määräysten mukaisesti ja Logitech pidättää itselleen kaikki oikeudet, joita ei nimenomaan anneta tässä Sopimuksessa.  Ohjelmiston omistusoikeus ja kaikki immateriaalioikeudet kuuluvat Logitechille ja/tai sen lisenssin antajille. 

4.	Sopimuksen päättyminen. Tämä Sopimus on voimassa kunnes se irtisanotaan. Mikäli asiakas rikkoo jotakin tämän sopimuksen kohdista, ohjelmiston käyttöoikeus lakkaa automaattisesti, ja asiakkaan on palautettava ohjelmisto Logitechille tai tuhottava kaikki ohjelmiston kopiot. Asiakas voi myös milloin tahansa irtisanoa Sopimuksen tuhoamalla kaikki omistuksessaan tai hallinnassaan olevat Ohjelmiston kopiot.  Jos Logitech julkaisee pyynnön Ohjelmiston käyttämisen lopettamisesta julkisella kuulutuksella tai lehdistötiedotteella, asiakkaan on välittömästi noudatettava tätä kehoitusta.  Pykälien 3, 7, 8 ja 12 sisältö on voimassa tämän Sopimuksen päättymisen jälkeenkin.

5.	Rajoitettu tuotetakuu.  Logitech takaa, että Ohjelmisto olennaisilta osiltaan vastaa julkaistua dokumentaatiota ja mediassa, jolla Ohjelmisto on, ei ole materiaalivikoja, molemmat yhdeksänkymmen (90) päivän ajan hankintapäivästä lukien.  Logitechin rajoitettua takuuta ei voi siirtää toiselle ja se koskee vain alkuperäistä ostajaa.  Tämä takuu antaa Asiakkaalle tietyt lailliset oikeudet, muut mahdolliset oikeudet määräytyvät paikallisten lakien mukaan.

6.	Korvaukset.  Logitechin koko vastuu ja Asiakkaan yksinomainen oikeus takuun puitteissa on, Logitechin valinnan mukaan:  (a) Ohjelmiston tai median korjaaminen tai uusiminen, edellyttäen, että Ohjelmisto tai media ja ostokuitin kopio palautetaan ostopaikkaan tai Logitechin määräämään paikaan tai (b) maksetun kauppahinnan palauttaminen.  Jokainen korvaava Ohjelmisto tai media kuuluu takuun piiriin jäljelle jääneen alkuperäisen takuuajan tai kolmenkymmenen 30 päivän ajan siten, että näistä ajoista pitempi on voimassa. Näitä korvaustapoja ei sovelleta, mikäli Ohjelmisto- tai mediavika johtuu onnettomuudesta, varomattomasta käsittelystä tai virheellisestä käytöstä.

7.	VASTUUVAPAUTUSLAUSEKE. TÄSSÄ SOPIMUKSESSA ERITYISESTI ESITETYT TAKUUT KORVAAVAT KAIKKI MUUT TAKUUT. LOGITECH JA SEN ALIHANKKIJAT ERITYISESTI KIELTÄVÄT KAIKKI MUUT TAKUUT, MUKAAN LUKIEN OLETETUT TAKUUT KAUPALLISUUDESTA JA SOVELTUVUUDESTA JOHONKIN ERITYISEEN TARKOITUKSEEN SEKÄ KOLMANNEN OSAPUOLEN OIKEUKSIEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA KOSKIEN OHJELMISTOA JA MEDIAA, SEKÄ KAIKKI TAKUUT HÄIRIÖTTÖMYYDESTÄ TAI TIETOJEN TÄSMÄLLISYYDESTÄ.  KENELLÄKÄÄN LOGITECHIN JÄLLEENMYYJÄLLÄ, EDUSTAJALLA TAI TYÖNTEKIJÄLLÄ EI OLE OIKEUTTA MUUTTAA, LAAJENTAA TAI PIDENTÄÄ TÄTÄ TAKUUTA.  Kaikki oikeusjärjestykset eivät hyväksy oletettujen takuiden voimassaolon rajoitusta, joten yllämainitut rajoitukset eivät ehkä koske kyseistä asiakasta.

8.	KORVAUSVASTUUN RAJOITUS. LOGITECH JA SEN ALIHANKKIJAT EIVÄT MISSÄÄN TAPAUKSESSA OLE VASTUUSSA KORVAAVIEN TUOTTEIDEN TAI PALVELUJEN HANKINTAKULUISTA, MENETETYISTÄ LIIKEVOITOISTA, MENETETYISTÄ TIEDOISTA TAI DATASTA TAI MUISTA ERITYISISTÄ, EPÄSUORISTA, VÄLILLISISTÄ TAI SATUNNAISISTA VAHINGOISTA, JOTKA MILLÄÄN TAVOIN SYNTYVÄT MINKÄÄN LOGITECHIN TUOTTEEN TAI PALVELUN MYYNNISTÄ, KÄYTÖSTÄ TAI KÄYTTÄMISEEN KYKENEMÄTTÖMYYDESTÄ, VAIKKA LOGITECHIA OLISI VAROITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. MISSÄÄN TAPAUKSESSA LOGITECHIN JA SEN ALIHANKKIJOIDEN VASTUU EI YLITÄ KORVAUSVAATIMUKSEN AIHAUTTANEESTA LOGITECH-TUOTTEESTA TAI PALVELUSTA MAKSETTUA SUMMAA.  Kaikki oikeusjärjestykset eivät hyväksy oletettujen takuiden voimassaolon kieltämistä tai rajoitusta satunnaissa tai välillisissä vahingoissa, edellä mainittu rajoitus tai kieltäminen ei ole aina voimassa.  Edellä mainitut rajoitukset eivät ole voimassa henkilövahinkotapauksissa sikäli kun ja siinä määrin kuin sovellettava laki edellyttää mainittua vastuuta.

9.	Yhdysvaltain hallinnon rajoitetut oikeudet. Yhdysvaltain hallinnossa tapahtuvaa käyttöä, monistamista ja julkistamista säätelevät rajoitukset ovat tämän Sopimuksen sekä soveltuvin osin DFARS 227.7202-1(a) ja 227.7202-3(a) (1995), DFARS 252.227-7013(c)(1)(ii) (OCT 1988) FAR 12.212(a) (1995), FAR 52.227-19 tai FAR 52.227-14 (ALT III) määräysten mukaisia. Logitech Inc. 6505 Kaiser Drive, Fremont, CA 94555.

10.	Vientirajoitukset.  Asiakas suostuu ja vakuuttaa, ettei mitään Logitechilta saatua Ohjelmistoa tai muita teknisiä tietoja viedä Yhdysvaltojen ulkopuolelle, paitsi silloin kuin siihen on Yhdysvaltain lakien ja säännösten antama lupa.  Jos asiakas on laillisesti hankkinut Ohjelmiston Yhdysvaltain ulkopuolella, asiakas lupaa olla viemättä Logitehciltä saamaansa Ohjelmistoa tai muuta teknistä tietoa edelleen, paitsi Yhdysvaltain lakien ja määräysten ja Ohjelmiston hankintapaikan oikeusjärjestyksen lakien ja määräysten niin salliessa.

11.	Jälleenmyyjät ja kolmannen osapuolen hankkijat.  Jos asiakas hankkii Ohjelmiston toisen fyysisen tai juridisen henkilön puolesta, asiakkaan on esitettävä todistus siitä, että hänellä on oikeus sitoa kolmas osapuoli Ohjelmiston hankintaan liittyviin ehtoihin ja määräyksiin tämän Sopimuksen puitteissa. 

12.	Yleiset määräykset ja ehdot.  Tämä Sopimus on Yhdysvaltojen ja Kalifornian osavaltion lakien alainen, huolimatta lain sovellutuksesta tai valitusta laista tai periaatteista. Jos jokin pätevä tuomioistuin toteaa jonkin tämän Sopimuksen säännöksen pätemättömäksi, Sopimuksen säännöstä on tulkittava mahdollisimman pitkälle molempien osapuolien parhaaksi Sopimuksen muiden osien jäädessä entiselleen ja voimaan.  Tämä Sopimus sisältää osapuolten välisen koko sopimuksen Ohjelmiston käytöstä, ja se kumoaa kaikki asiaa koskevat entiset tai nykyiset päätökset, tiedonvaihdon tai sopimukset, suulliset tai kirjalliset.  Logitech saa oman harkintansa mukaan muokata tämän Sopimuksen osia milloin tahansa.  Logitech ilmoittaa mahdollisista muutoksista tarpeen mukaan Logitechin web-sivulla/sivustolla tai lähettämällä ilmoituksen sähköpostitse, tavallisen postin välityksellä tai muulla tavalla.  Kun Asiakas jatkaa Ohjelmiston käyttöä sellaisen ilmoituksen saatuaan, se on osoitus siitä, että Asiakas hyväksyy Sopimukseen tehdyt muutokset.  Jos Asiakas ei hyväksy muutoksia, hänen on välittömästi lopetettava Ohjelmiston käyttö ja tuhottava kaikki hallussaan tai hallinnossaan olevat Ohjelmistokopiot.   

Tämä Ohjelmisto on suojattu Yhdysvaltain tekijänoikeuslailla ja kansainvälisellä sopimuksella.  Ohjelmiston luvaton monistaminen tai levittäminen on siviili- ja rikosoikeudellisesti rangaistava teko.



Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web3, load: 2.19