Epg_term_of_service.txt Driver File Contents (Deluxe_TM.zip)

ArcSoft TotalMedia(TM)

ELEKTRONISK PROGRAMMERINGSGUIDE
VILLKOR FÖR TJÄNSTEN

ALLA VILLKOR SOM ANGES HÄRI ÄR MYCKET VIKTIGA. DÄRFÖR MÅSTE DU LÄSA OCH GODKÄNNA HELA AVTALET.  OM DU INTE GODKÄNNER ALLA VILLKOR HÄRI MARKERAR DU "Jag accepterar inte" NÄR DU HAR GRANSKAT VILLKOREN.

1. Programvaran. ArcSoft TotalMedia(TM) erbjuder en rad funktioner för visning och inspelning av video, foto, musik och tv.  Vid leverans till dig kan förutom programvaran även ingå elektronisk dokumentation och Internet-baserade tjänster ("TotalMedia") som ger åtkomst till en tjänst för elektronisk tv-programmeringsguide ("EPG, Electronic Programming Guide").  Genom användningen av TotalMedia, tillhandahåller EPG en lista på skärmen över alla tv-program och allt innehåll som anpassas efter dig när du prenumererar på tjänsten. 

2. Avtal. För att kunna ta emot EPG, som tillhandahålls av ArcSoft, Inc. ("ArcSoft"), måste du godkänna villkoren för tjänsten för denna elektroniska programmeringsguide utan ändringar ("Avtal").  Genom att registrera och använda EPG godkänner du villkoren i detta Avtal. Om du godkänner dessa villkor skriver du ut en kopia av detta Avtal för framtida referens.  När du har godkänt avtalet omdirigeras du till ett annat fönster eller annan procedur, som inte visas utan användarens medgivande, för att erhålla tillämplig tjänst.  

3. Ändringar. ARCSOFT FÖRBEHÅLLER SIG RÄTTEN ATT ÄNDRA DETTA AVTAL NÄR SOM HELST GENOM ATT DELGE DIG ÄNDRINGARNA SÅSOM BESKRIVS I DETALJ NEDAN.  DIN FORTSATTA ANVÄNDNING AV EPG EFTER ETT SÅDANT DELGIVANDE UTGÖR DITT GODKÄNNANDE AV DET ÄNDRADE AVTALET. OM NÅGRA AV ÄNDRINGARNA I DETTA AVTAL ÄR OACCEPTABLA FÖR DIG MÅSTE DU OMEDELBART UPPHÖRA MED DIN ANVÄNDNING AV EPG GENOM ATT FÖLJA ANVISNINGARNA I LISTAN NEDAN UNDER "UPPHÖRANDE AV TJÄNSTEN."  Ändringarna kan bestå av ändringar i prenumerationsavgiften, drift av tjänst och användarrättigheter och ansvar.   Det är också ditt ansvar att granska detta Avtal så ofta det behövs och hålla dig informerad om eventuella ändringar häri. Därför uppmanar vi dig att granska detta gällande Avtal på epg.arcsoft.com

DET AVTAL SOM VISAS PÅ OVANSTÅENDE PLATS SKALL UTGÖRA DET STYRANDE OCH GÄLLANDE AVTALET OAVSETT EVENTUELLA INKONSEKVENSER MED DESSA VILLKOR FÖR TJÄNSTEN ELLER VILLKOREN FÖR TJÄNSTEN SOM VISAS NÄR DU FÖLJER ANVISNINGARNA UNDER UPPHÖRANDE AV TJÄNST I DETTA AVTAL.

4. Prenumeration på EPG. Du uttalar och garanterar att du är minst 18 år (eller myndig enligt gällande lag där du bor) och att du innehar juridiska rättigheter och möjligheter att ingå detta Avtal och att använda EPG enligt detta Avtal. Du samtycker till att tillhandahålla korrekt och fullständig registreringsinformation. Din prenumeration är personlig och kan inte överföras till någon annan person eller enhet. Med "du" och "din" avses i detta Avtal du eller person som använder EPG med din registrering. 

5. Användning av EPG-tjänsten. EPG kan bara öppnas med TotalMedia. EPG erbjuds uteslutande för personligt och icke-kommersiellt bruk. All eventuell kommersiell användning av EPG eller återförsäljning eller vidaredistribution av några av dess tjänster eller innehåll är uttryckligen förbjudet. Du samtycker till att följa alla tillämpliga statliga, regionala, nationella, federala och internationella lagar och bestämmelser vid användning av EPG. Du får inte ändra, kopiera, distribuera, visa, utföra, sälja, leasa, licensiera eller skapa avledda verk av någon information som du erhållit från EPG. Du får tillåta andra medlemmar i ditt hushåll att använda din prenumeration förutsatt att du hålls ansvarig för deras medgivande till villkoren i detta Avtal. DU SAMTYCKER TILL ATT HÅLLA SKADESLÖSA ARCSOFT OCH DESS LEVERANTÖR AV EPG-TJÄNSTEN, DERAS RESPEKTIVE MODERBOLAG, DOTTERBOLAG, FILIALER, DIREKTÖRER, TJÄNSTEMÄN OCH ANSTÄLLDA FÖR ALLA YRKANDEN, KRAV, AGERANDEN, SKADOR, UTGIFTER OCH AVGIFTER INKLUSIVE RIMLIGA ADVOKATARVODEN SOM ARCSOFT ELLER LEVERANTÖREN FRÅN TREDJE PART KAN ÅDRAGA SIG AV ELLER I SAMBAND MED DIN ANVÄNDNING AV EPG.

6. Innehåll och ändring av innehållet i EPG. ArcSoft kontrollerar inte och stöder inte innehållet i EPG. Sådant innehåll tillhandahålls av tredje part och ArcSoft ansvarar inte för sådant innehåll.  Tredjepartsleverantören kan ändra innehållet och tillhörande information efter eget gottfinnande.

7. Prenumerationsavgifter och andra avgifter. För att erhålla EPG-tjänsterna måste du betala en årlig (eller annat villkor om ArcSoft finner det skäligt) prenumerationsavgift när du registrerar dig för en prenumeration.  En kostnadsfri försöksperiod kan finnas tillgänglig efter ArcSofts godtycke.  I enlighet med detta Avtal förbehåller sig ArcSoft rätten till prisändring eller införsel av nya avgifter för EPG, när som helst med trettio (30) dagars varsel. Dessutom är du ansvarig för kostnader för upprättande av Internet-anslutning för att ansluta till EPG. I detta ingår avgifter till Internet-leverantör, kostnader för eventuella telefonsamtal eller andra avgifter för höghastighetsanslutning i samband med uppkoppling till Internet via en sådan Internet-leverantör, och eventuella kostnader för utrustning.

8. Upphörande av tjänsten. Du kan när som helst avsluta användningen av EPG. Följ då instruktionerna för TotalMedia.  Sådant upphörande skall gälla den första arbetsdagen efter det datum då meddelande om upphörande tillhandahållits.  ArcSoft kan avbryta din prenumeration när som helst om du inte uppfyller alla villkor och bestämmelser i detta Avtal. Dessutom kan ArcSoft när som helst upphöra att tillhandahålla EPG. 

9. Friskrivning. I DEN GRAD TILLÄMPLIG LAGSTIFTNING TILLÅTER: (I) TILLHANDAHÅLLER ARCSOFT EPG, INKLUSIVE ALLA DESS TJÄNSTER OCH INNEHÅLL, "I BEFINTLIGT SKICK" OCH "SÅSOM TILLGÄNGLIGT" UTAN UTFÄSTELSER OCH GARANTIER ELLER VILLKOR; (II) SKER DIN ANVÄNDNING AV EPG PÅ EGEN RISK; (III) LÄMNAR ARCSOFT INGA UTFÄSTELSER ELLER GARANTIER, VARKEN UTTRYCKLIGEN ELLER UNDERFÖRSTÅTT, IFRÅGA OM ÄNDAMÅLSENLIGHET, TILLFÖRLITLIGHET, RIKTIGHET ELLER LÄMPLIGHET AV EPG FÖR NÅGOT SYFTE; (IV) LÄMNAR ARCSOFT INGA GARANTIER ELLER UTFÄSTELSER, VARKEN UTTRYCKLIGEN ELLER UNDERFÖRSTÅTT, OM ATT EPG ÄR FELFRITT ELLER ATT DET INTE FINNS NÅGRA VIRUS ELLER ANDRA SKADLIGA KOMPONENTER I EPG (V) LÄMNAR ARCSOFT INGA GARANTIER ELLER UTFÄSTELSER, VARE SIG UTTRYCKLIGEN ELLER UNDERFÖRSTÅTT, OM ATT EPG KOMMER ATT FUNGERA OAVBRUTET ELLER ALLTID FINNAS TILLGÄNGLIGT ELLER PÅ ALLA GEOGRAFISKA PLATSER, OCH (VI) FRÅNSÄGER SIG ARCSOFT OCH DESS LEVERANTÖRER HÄRMED ALLA UTFÄSTELSER ELLER GARANTIER, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÅDDA, I FRÅGA OM EPG OCH EPG-TJÄNSTERNA, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL SÄLJBARHET, TILLFREDSSTÄLLANDE KVALITET, LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL, KORREKTA OCH FULLSTÄNDIGA SVAR, RESULTAT, FRÅNVARO AV VIRUS, FRÅNVARO AV VÅRDSLÖSHET, ÄGANDERÄTT, FRÅNVARO AV INTRÅNG I UPPHOVSRÄTT OCH TILLHANDAHÅLLANDE AV ELLER UTEBLIVANDE AV SUPPORTTJÄNSTER.  ARCSOFT KAN INTE LÄMNA YTTERLIGARE GARANTIER SOM STRÄCKER SIG UTÖVER DET SOM DESS LEVERANTÖRER TILLHANDAHÅLLER ARCSOFT I SAMBAND MED EPG.

10. Ansvarsbegränsning. I DEN GRAD TILLÄMPLIG LAGSTIFTNING TILLÅTER KAN ARCSOFT OCH/ELLER DESS LEVERANTÖRER INTE ANSVARA FÖR NÅGON FORM AV SKADOR SOM KAN UPPSTÅ UR ELLER I SAMBAND MED EPG. SÅDANA SKADOR OMFATTAR DIREKTA, INDIREKTA, STRAFFMÄSSIGA, TILLFÄLLIGA, SPECIFIKA SKADOR, ELLER FÖLJDSKADOR, INKLUSIVE MEN INTE BEGRÄNSAT TILL, VERKSAMHETSAVBROTT, DATAFÖRLUST ELLER UTEBLIVEN VINST, OAVSETT I VILKEN FORM, VARE SIG DET GÄLLER KONTRAKTSBROTT, FÖRSEELSE (INKLUSIVE VÅRDSLÖSHET), STRIKT PRODUKTANSVAR ELLER ANNAT, ÄVEN OM ARCSOFT ELLER NÅGON AV DESS LEVERANTÖRER BLIVIT INFORMERAD OM MÖJLIGHETEN FÖR SÅDANA SKADOR.  ARCSOFTS FÖRPLIKTELSE GENTEMOT DIG I HÄNDELSE AV BROTT MOT DETTA AVTAL ÄR BEGRÄNSAT TILL DET FAKTISKA BELOPP SOM ERLAGTS AV DIG TILL ARCSOFT UTTRYCKLIGEN OCH ENDAST FÖR TILLGÅNG TILL EPG OCH INTE FÖR NÅGON ANNAN PRODUKT ELLER TJÄNST SOM TILLHÖR ARCSOFT, INKLUSIVE TOTALMEDIA. HÄRMED FRISKRIVER DU ARCSOFT OCH DESS LEVERANTÖRER FRÅN ALLA FÖRPLIKTELSER OCH ANSPRÅK UTÖVER DENNA BEGRÄNSNING.

VISSA STATER ELLER JURISDIKTIONER TILLÅTER INTE FRISKRIVNING FRÅN ELLER BEGRÄNSNINGAR AV FÖLJDSKADOR ELLER TILLFÄLLIGA SKADOR, SÅ DET ÄR INTE SÄKERT ATT OVANSTÅENDE BEGRÄNSNING GÄLLER DIG. OM DU ÄR MISSNÖJD MED NÅGON DEL AV EPG ELLER EPG-TJÄNSTERNA ELLER MED NÅGOT AV DESSA VILLKOR ÄR DITT ENDA MEDEL ATT INTE REGISTRERA DIG FÖR EPG ELLER ATT UPPHÖRA MED ANVÄNDNINGEN AV EPG.

11. Ändringar i detta Avtal. Om några ändringar genomförs i detta Avtal underrättas du om detta första gången du använder EPG efter det att ändringen är genomförd.  Följ anvisningarna vid sådant tillfälle.  Om några av ändringarna i detta Avtal är oacceptabla för dig måste du omedelbart avsluta användningen av EPG genom att följa anvisningarna under Upphörande av tjänst i detta Avtal.

12. Allmänt

12.1 Meddelanden till ArcSoft. Skicka alla frågor angående detta Avtal till ArcSoft på adressen som visas i slutet av detta Avtal.

12.2 Gällande lagstiftning och rättsområde. Lagstiftningen i delstaten Kalifornien skall gälla för tolkning av detta Avtal, och eventuella anspråk vid brott mot detta Avtal, oavsett eventuella konflikter mellan juridiska principer, förutom vad som är förbjudet enligt lag inom jurisdiktioner utanför USA.  Lagarna i den stat där du bor reglerar övriga anspråk, inklusive anspråk som åberopas enligt konsumentlagstiftning, konkurrenslagar och ersättningsrätt. I den grad tillämplig lagstiftning tillåter, godtar du härmed att alla anspråk som uppstår ur eller i samband med användning av EPG helt underställs domstolarna som finns i Alameda County, Kalifornien, USA. Användning av EPG är inte tillåten inom någon jurisdiktion som inte verkställer alla stycken i detta Avtal och villkoren häri.

12.3 Ogiltighet av en avtalsbestämmelse medför inte ogiltighet av övriga delar av avtalet. Om någon del av detta Avtal konstaterats vara ogiltig eller omöjlig att verkställa enligt tillämplig lag, skall sådant stycke ersättas av ett giltigt verkställbart stycke som så långt det är möjligt motsvarar syftet i det ogiltiga stycket.  I sådant fall skall återstoden av detta Avtal fortsätta att vara verksamt fullt ut.

12.4 Ingen ansvarsbefrielse. Om ArcSoft inte verkställer något stycke i detta Avtal betyder det inte att ArcSoft är befriat från ansvar för detta stycke eller sin rätt i detta Avtal. Eventuell ansvarsbefrielse från ett brott mot något stycke i detta Avtal eller från någon försummelse häri kommer inte att anses som en ansvarsbefrielse från något annat brott eller annan försummelse mot detta Avtal. DU OCH ARCSOFT SAMTYCKER TILL ATT VARJE ANSPRÅK ELLER RÄTTSGRUND MED ANLEDNING AV ELLER I SAMBAND MED EPG MÅSTE FRAMSTÄLLAS INOM ETT (1) ÅR EFTER DET ATT RÄTTSGRUNDEN FÖR ANSPRÅKET UPPSTOD, ANNARS PRESKRIBERAS SÅDAN RÄTTSGRUND. 

12.5 Avtalet i dess helhet. Detta Avtal utgör hela avtalet mellan ArcSoft och dig avseende din användning av EPG och det gäller framför alla tidigare eller samtidiga kommunikationer, förslag och avtal, både elektroniska, muntliga eller skriftliga mellan ArcSoft och dig med avseende endast på EPG, förutom eventuella efterföljande ändringar i enlighet med Stycke 3 ovan. 

12.6 Överlåtelse. ArcSoft kan överlåta detta Avtal, i sin helhet eller delar av det, till tredje part när som helst och antingen underrätta dig eller inte. Du får inte överlåta eller överföra detta Avtal.

12.7 Verkställande som lyder under lag. ArcSofts verkställande av detta Avtal lyder under nu gällande lagstiftning och bestämmelser.  ArcSoft förbehåller sig rätten att vidta nödvändiga åtgärder för att uppfylla lagbestämmelser, domstolsbeslut eller krav avseende din användning av EPG eller information som erhållits av eller insamlats av ArcSoft avseende sådan användning.

12.8 Avtalet finns på engelska. Detta Avtal kan också erhållas på andra språk för din bekvämlighet.  Om någon konflikt uppstår mellan detta Avtal och eventuella översättningar som tillhandahållits av ArcSoft eller dess partners eller leverantörer på andra språk, har den engelska versionen företräde. 

12.9 Upphovsrätt och varumärken. ArcSoft och/eller dess leverantörer äger upphovsrätten till allt innehåll i EPG. Med ensamrätt. ArcSoft, ArcSoft-logotypen och TotalMedia är antingen varumärken eller registrerade varumärken som tillhör ArcSoft. Samtliga rättigheter som inte uttryckligen beviljas häri förbehålles. 

Alla meddelanden avseende detta Avtal skall skickas till:
Legal Department
ArcSoft, Inc.
46601 Fremont Blvd.
Fremont, CA 94538
USA
Tel: +1-510-440-9901
Fax: +1-510-979-5590
E-post: legal@arcsoft.com

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 1.37