Micro_License.txt Driver File Contents (PrestoPVR_T8018-060_PVR7.12.07_SPG_RC1B1.zip)

KOMPLETTERANDE LICENSAVTAL FÖR MICROSOFTS PROGRAMVARA

VIKTIGT - LÄS NOGGRANT: Operativsystemkomponenterna av programvaran från Microsoft Corporation ("Microsoft"), inklusive eventuell online- eller elektronisk dokumentation ("OS-komponenter"), omfattas av villkoren i avtalet ("Licensavtalet") under vilket Ni har licensierat den operativsystemprodukt från Microsoft som anges nedan ("OS-produkt"), samt av villkoren i detta kompletterande licensavtal. GENOM ATT NI INSTALLERAR, FRAMSTÄLLER EXEMPLAR AV ELLER PÅ ANNAT SÄTT ANVÄNDER OS-KOMPONENTERNA, ACCEPTERAR NI VILLKOREN I LICENSAVTALET FÖR TILLÄMPLIG OS-PRODUKT, SAMT DETTA KOMPLETTERANDE LICENSAVTAL. OM NI INTE VILL ACCEPTERA DESSA VILLKOR, HAR NI INTE RÄTT ATT INSTALLERA, FRAMSTÄLLA EXEMPLAR AV ELLER ANVÄNDA OS-KOMPONENTERNA.

OBS! OM NI INTE HAR ETT GILTIGT LICENSAVTAL FÖR NÅGON "OS-PRODUKT" (MICROSOFT WINDOWS 95, WINDOWS 98, WINDOWS ME, OCH/ELLER WINDOWS 2000), HAR NI INTE RÄTT ATT INSTALLERA, FRAMSTÄLLA EXEMPLAR AV ELLER PÅ ANNAT SÄTT ANVÄNDA OS-KOMPONENTERNA OCH NI HAR INGA RÄTTIGHETER ENLIGT DETTA KOMPLETTERANDE LICENSAVTAL.

Termer med inledande versal som används men som inte definieras i detta kompletterande licensavtal har den innebörd som anges i Licensavtalet för tillämplig OS-produkt.

Allmänt. OS-komponenterna tillhandahålls Er av Microsoft som en uppdatering av, tillägg till eller utbyte av den befintliga funktionaliteten hos tillämplig OS-produkt. Microsoft beviljar Er en licens att använda OS-komponenterna enligt villkoren i Licensavtalet för tillämplig OS-produkt (vilket härmed ingår i detta kompletterande licensavtal genom denna hänvisning ) samt villkoren i detta kompletterande licensavtal, under förutsättning att Ni uppfyller samtliga sådana villkor. Om något villkor i detta kompletterande licensavtal strider mot villkoren i Licensavtalet för tillämplig OS-produkt, skall villkoren i detta kompletterande licensavtal gälla endast vad avser OS-komponenterna.

Ytterligare rättigheter och begränsningar.

*	Om Ni har flera lagligen licensierade exemplar av tillämpliga OS-produkter, har Ni rätt att framställa, installera och använda ett exemplar av OS-komponenterna som en del av sådana OS-produkter, på samtliga Era datorer som kör lagligen licensierade exemplar av OS-produkterna, under förutsättning att Ni använder sådana ytterligare exemplar av OS-komponenterna i enlighet med villkoren ovan. För varje lagligen licensierat exemplar av tillämplig OS-produkt, har Ni även rätt att framställa ytterligare ett exemplar av OS-komponenterna endast för arkivering eller återinstallation av OS-komponenterna på samma dator som OS-komponenterna tidigare installerats. Microsoft behåller samtliga rättigheter, äganderätt till eller intressen i OS-komponenterna. Microsoft förbehåller sig samtliga rättigheter som inte uttryckligen beviljas.


OM DEN TILLÄMPLIGA OS-PRODUKTEN LICENSIERADES TILL ER AV MICROSOFT ELLER NÅGOT AV DESS HELÄGDA DOTTERBOLAG, GÄLLER DEN EVENTUELLA BEGRÄNSADE GARANTIN SOM ANGES I LICENSAVTALET FÖR TILLÄMPLIG OS-PRODUKT FÖR OS-KOMPONENTERNA, UNDER FÖRUTSÄTTNING ATT OS-KOMPONENTERNA LICENSIERATS AV ER INOM DEN GARANTIPERIOD SOM ANGES I LICENSAVTALET FÖR TILLÄMPLIG OS-PRODUKT. DETTA KOMPLETTERANDE LICENSAVTAL INNEBÄR EMELLERTID INTE ATT GARANTIPERIODEN FÖR DEN BEGRÄNSADE GARANTIN FÖRLÄNGS.

OM DEN TILLÄMPLIGA OS-PRODUKTEN LICENSIERADES TILL ER AV NÅGON ANNAN ÄN MICROSOFT ELLER NÅGOT AV DESS HELÄGDA DOTTERBOLAG, FRISKRIVER SIG MICROSOFT FRÅN ALLT GARANTIANSVAR AVSEENDE OS-KOMPONENTERNA I ENLIGHET MED FÖLJANDE:

INGA GARANTIER. MED UNDANTAG AV VAD SOM FÖLJER AV TVINGANDE LAG, TILLHANDAHÅLLER MICROSOFT OCH DESS LEVERANTÖRER OS-KOMPONENTER SAMT EVENTUELLA SUPPORTTJÄNSTER RELATERADE TILL OS-KOMPONENTER ("SUPPORTTJÄNSTER") I BEFINTLIGT SKICK. MICROSOFT OCH DESS LEVERANTÖRER FRISKRIVER SIG VIDARE FRÅN ALLT GARANTIANSVAR AVSEENDE OS-KOMPONENTER OCH SUPPORTTJÄNSTER, SÅVÄL UTTRYCKLIGEN SOM UNDERFÖRSTÅTT, INKLUSIVE GARANTIER AVSEENDE ÄGANDERÄTTIGHETER, FRÅNVARO AV INTRÅNG I TREDJE MANS RÄTTIGHETER, PRODUKTENS ALLMÄNNA LÄMPLIGHET ELLER LÄMPLIGHET FÖR ETT SÄRSKILT ÄNDAMÅL, FRÅNVARO AV VIRUS, KORREKTA OCH FULLSTÄNDIGA SVAR, RESULTAT, FRÅNVARO AV VÅRDSLÖSHET, FACKMANNAMÄSSIGT UTFÖRANDE, BESITTNING SAMT ÖVERENSSTÄMMELSE MED BESKRIVNING. NI STÅR ENSAM HELA RISKEN FÖR ANVÄNDNING AV OS-KOMPONENTER OCH SUPPORTJÄNSTER.

BEGRÄNSNING AV ANSVAR FÖR INDIREKTA SKADOR, FÖLJDSKADOR OCH ANDRA SKADOR. MED UNDANTAG AV VAD SOM FÖLJER AV TVINGANDE LAG, ANSVARAR MICROSOFT ELLER DESS LEVERANTÖRER UNDER INGA OMSTÄNDIGHETER FÖR INDIREKTA SKADOR, FÖLJDSKADOR ELLER NÅGRA SOM HELST ANDRA SKADOR (INKLUSIVE, UTEBLIVEN VINST, FÖRLUST AV KONFIDENTIELL ELLER ANNAN INFORMATION, DRIFTAVBROTT, PERSONSKADA, INTEGRITETSSKADA, SKADA ORSAKAD AV BRISTANDE UPPFYLLELSE AV EN FÖRPLIKTELSE (INKLUSIVE MED ANLEDNING AV GOD TRO ELLER SKÄLIG AKTSAMHET), SKADA ORSAKAD AV VÅRDSLÖSHET SAMT ALLA EKONOMISKA SKADOR) TILL FÖLJD AV ANVÄNDNING AV ELLER SVÅRIGHET ELLER OMÖJLIGHET ATT ANVÄNDA OS-KOMPONENTERNA ELLER SUPPORTJÄNSTERNA ELLER TILLHANDAHÅLLANDE AV ELLER UTEBLIVNA SUPPORTTJÄNSTER, ELLER ANNARS I SAMBAND MED DETTA KOMPLETTERANDE LICENSAVTAL, ÄVEN OM MICROSOFT ELLER DESS LEVERANTÖRER UPPMÄRKSAMMATS PÅ RISKEN FÖR SÅDANA SKADOR.

ANSVARSBEGRÄNSNING. OAVSETT VILKA SKADOR NI ORSAKAS OCH OAVSETT ORSAK (INKLUSIVE SAMTLIGA SKADOR SOM ANGES OVAN SAMT SAMTLIGA DIREKTA ELLER EKONOMISKA SKADOR), ÄR MICROSOFTS OCH DESS LEVERANTÖRERS TOTALA ANSVAR UNDER VILLKOREN I DETTA KOMPLETTERANDE LICENSAVTAL, BEGRÄNSAD TILL DET STÖRRE AV ANTINGEN DET BELOPP SOM FAKTISKT ERLAGTS AV ER FÖR OS-KOMPONENTERNA ELLER USD 5,00. OVANSTÅENDE ANSVARSBEGRÄNSNINGAR OCH FRISKRIVNINGAR GÄLLER OM INTE ANNAT FÖLJER AV TVINGANDE LAG, ÄVEN OM EN PÅFÖLJD INTE KAN GÖRAS GÄLLANDE.


Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: ftp, load: 1.29