license.txt Driver File Contents (AMD_Processor-Driver_A01_R203928.exe)

Advanced Micro Devices, Inc.
Yazýlým Lisans Mukavelesi

ÖNEMLÝ – DÝKKATLÝCE OKUYUN:  Aþaðýdaki koþullarý ve þartlarý dikkatlice okuyup kabul etmeden bu yazýlýmý yüklemeyin. Bu, siz (birey veya tüzel kiþi) ve Advanced Micro Devices, Inc. þirketi (“AMD”) arasýnda yapýlan hukuki bir mukaveledir. Eðer lisans sahibi bu mukavelenin þartlarýný kabul etmezse bu Yazýlýmý veya yazýlýmýn herhangi bir kýsmýný yüklemeyin.  Bu sunucudan indirilebilen veya bir CD’de bulunan yazýlýmý veya ilgili medyayý, basýlmýþ yazýlýmý, online veya elektronik dokümantasyonu veya bunlarýn herhangi bir kýsmýný yüklemesi veya kullanmasý, lisans sahibinin bu mukavelenin tüm þartlarýný kabul etmiþ olduðu gösterir.
 
LÝSANS:  

1)  Bu Mukavelenin koþullarý ve þartlarý çerçevesinde, AMD lisans sahibine aþaðýdaki Yazýlýmý kullanma ve indirme ile ilgili sýnýrlý, telif ücretinden ari, devredilemez ve münhasýr olmayan haklar vermektedir.   Lisans sahibi Yazýlýmda bulunan tüm telif haklarý ibarelerini ve diðer hukuki tebliðleri ve bu Yazýlým Lisans Mukavelesinin tümünü, ürettiði veya daðýttýðý her yazýlým kopyasýna dahil etmeyi kabul ettiði takdirde lisans sahibine münhasýr olmayan, devredilemez, telif ücretsiz, sýnýrlý Yazýlýmý çoðaltma ve daðýtma hakký verilmektedir.

2)  Lisans sahibi, bu mukavelede açýkca belirtilmediði sürece yazýlýmý veya bunun herhangi bir kýsmýný kullanmayacak, çoðaltmayacak, deðiþtirmeyecek, satmayacak ve transfer etmeyecektir. Bu mukaveledeki sýnýrlý lisans dýþýnda lisans sahibi yazýlým üzerinde, dolaylý veya dolaysýz eylem ve hareketlerle oluþturulan hukuki veya baþka engellerle meydana gelen baþka haklara sahip olmayacaktýr.  Ayrýca yukarýdaki ifadelerin genel geçerliliðini sýnýrlamadan lisans sahibi üçünü þahýslara ticari veya ticari olmayan amaçlar için tümüyle veya kýsmen bu yazýlýmý (a) kiralayamaz, satamaz, tahsis edemez ve bunun için ruhsat veremez; ve (b) Yazýlýmý veya yazýlýmýn herhangi bir kýsmýný insan tarafýndan okunabilir hale getiremez, deðiþtiremez, parçalara ayýramaz, tersine mühendislik yapamaz ve kaynak koda dönüþtüremez.  

3)  AMD, bu mukavelede lisans sahibine açýkça verilmeyen tüm Yazýlým haklarýný saklý tutar.

YAZILIM TELÝF HAKLARI VE SAHÝPLÝÐÝ: Bu Yazýlým AMD’nin mülkiyeti olup ABD ve yabancý fikri mülkiyet hakký kanunlarý(örn. Patent ve telif haklarý kanunlarý) ve uluslararasý anlaþma hükümleri tarafýndan koruma altýna alýnmýþtýr.  Lisans sahibi telif haklarý ibaresini Yazýlýmdan çýkartmayacaktýr.  Lisans sahibi Yazýlýmýn izinsiz çoðaltýlmasýný önlemeyi kabul eder.  Yazýlýmýn ve tüm kopyalarýnýn tüm telif haklarý ve ismi (tümüyle veya kýsmen her ne þekilde olursa olsun) ve diðer tüm haklar AMD’ye aittir.  AMD, kendi patentleri, telif haklarý, markalarý veya ticari sýrlarý ile ilgili olarak lisans sahibine bu mukavelede açýkça belirtilmeyen dolaylý ve dolaysýz hiç bir hak vermemektedir.

GARANTÝ SINIRLAMASI:   BU YAZILIM DOLAYLI VEYA DOLAYSIZ HÝÇ BÝR GARANTÝ VERMEKSÝZÝN “OLDUÐU GÝBÝ” SUNULMAKTA VE SATILABÝLÝRLÝK, ÜÇÜNCÜ ÞAHISLARIN FÝKRÝ MÜLKÝYET HAKLARININ ÝHLALÝ VE HER HANGÝ BÝR ÝÞTE KULLANILABÝLÝRLÝK KONULARINDA HÝÇ BÝR GARANTÝ ÝÇERMEMEKTEDÝR.  YAZILIMIN KULLANILMASI VE ÇALIÞTIRILMASINDAN DOÐABÝLECEK RÝSKLERÝN TÜMÜ LÝSANS SAHÝBÝNE AÝTTÝR.
  
AMD, YAZILIMIN DOÐRULUÐU VEYA GÜVENÝLÝRLÝÐÝ KONUSUNDA HER HANGÝ BÝR GARANTÝ VEYA  TEMÝNAT VERMEMEKTEDÝR.  AMD, YAZILIMIN ÇALIÞMASININ SÜREKLÝ VEYA HATASIZ OLACAÐINI TAAHHÜT ETMEMEKTEDÝR.  PROGRAM HATALARI, CÝHAZLAR, VERÝLER VE PROGRAMLARIN KAYBOLMASI VEYA HASAR GÖRMESÝ VE ÇALIÞMAYI AKSATMASI DAHÝL OLMAK ÜZERE VE BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK SURETÝYLE YAZILIMIN UYGUNLUÐUNU TESPÝT ETME SORUMLULUÐU VE YAZILIMIN KULLANILMASINDAN DOÐABÝLECEK TÜM RÝSKLER SÝZE AÝTTÝR.  BAZI ADLÝ SÝSTEMLER DOLAYLI GARANTÝLERÝN REDDEDÝLMESÝ VEYA SINIRLANDIRILMASINA MÜSAADE ETMEZ, DOLAYISIYLA YUKARIDAKÝ SINIRLAMALAR VE REDLER LÝSANS SAHÝBÝ ÝÇÝN GEÇERLÝ OLMAYABÝLÝR.

SORUMLULUÐUN SINIRLANDIRILMASI:   AMD, DÝREKTÖRLERÝ, YETKÝLÝLERÝ, ÇALIÞANLARI VE TEMSÝLCÝLERÝ VEYA TEDARÝKÇÝLERÝ YAZILIMIN KULLANILMASI VEYA KULLANILAMAMASINDAN DOÐABÝLECEK HÝÇ BÝR HASAR ÝÇÝN (KAR KAYBI, ÝÞ AKSAMASI VEYA VERÝ KAYBI DAHÝL VE BUNLARLA DA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE)BU HASARLARIN OLASILIÐINDAN HABERDAR EDÝLSE DE SORUMLU TUTULAMAZ.  AMD YAZILIMDA BULUNABÝLEN HÝÇ BÝR HATA ÝÇÝN SORUMLULUK KABUL ETMEZ.  YAZILIMI DESTEKLEMEK VE GÜNCELLEÞTÝRMEKLE DE SORUMLU DEÐÝLDÝR.  YAZILIMI ÜCRET ÖDEMEDEN KULLANARAK BU RÝSKLERÝ KABUL ETMÝÞ BULUNUYORSUNUZ.  BAZI ADLÝ SÝSTEMLER FÝÝLEN SONUÇLARIN VEYA HASARLARIN REDDEDÝLMESÝ VEYA SINIRLANDIRILMASINA MÜSAADE ETMEDÝÐÝ ÝÇÝN, YUKARIDAKÝ SINIRLAMALAR VE REDLER LÝSANS SAHÝBÝ ÝÇÝN GEÇERLÝ OLMAYABÝLÝR.

ABD HÜKÜMETÝN SINIRLI HAKLARI: Yazýlým ve dokümantasyon “SINIRLI HAKLAR” ile birlikte verilmektedir.  Hükümetin kullanmasý, çoðaltmasý veya ifþa etmesi, FAR 52.227-14 ve DFAR 252.227-7013 sayýlý hükümlerde ve devamýnda belirtilen sýnýrlamalara tabidir.  Hükümetin yazýlýmý kullanmasý AMD’in mülkiyet haklarýný tanýmýþ olduðunu gösterir.

BU MUKAVELENÝN FESHEDÝLMESÝ: Lisans sahibinin mukavele hükümlerine uymamasý durumunda AMD’in bildirmesi veya mahkeme kararýna ihtiyaç duymadan bu mukavele derhal feshedilecektir.  Mukavelenin feshedilmesi üzerine Lisans sahibi yazýlýmýn tüm kopyalarýný silecek ve yok edecektir.

DESTEK:  AMD, bu mukavele doðrultusunda bu yazýlýmýn kullanýlmasýnda yardým etmekle, Yazýlýmýn lisans sahiplerine destek vermekle veya Yazýlýmýn bakýmýný, deðiþimini, yeni sürümünü vermeyi ve güncelleþmesini yapmakla sorumlu deðildir.  AMD kendi belirlediði bir medya aracýlýðýyla söz konusu desteði, bakýmý, deðiþimi, yeni sürüm vermeyi ve güncelleþtirmeyi yapabilir ve AMD, bunlarý lisans sahibine bildirmek zorunda deðildir.  Ayrýca söz konusu bakým, destek, yeni sürüm, deðiþim, vs. Yazýlýmýn bir parçasý sayýlacaktýr ve bu mukaveleye tabi olacaktýr. 
 
GEÇERLÝ KANUNLAR:  Kanunlarýn çatýþma ilkesine bakmaksýzýn bu mukaveleden doðan veya bununla ilgili olan tazminat taleplerinin tümü California Eyaletinin maddi hukukuna göre yorumlanacak ve hükümler bu çerçevede verilecektir.   Bu mukaveleden veya içeriðinden doðabilecek olan tüm hukuki iþlemler için tüm taraflar Santa Clara County eyalet ve federal mahkemelerinin yargýlama yetkisini bu vesileyle kabul eder.  Taraflarýn tümü bu foruma karþý çýkmak için ileri sürebilecekleri tüm itirazlardan feragat ederler.

ÝHRACAT GARANTÝLERÝ:  Lisans sahibi, gerekli ABD hükümetinin iznini almaksýzýn ABD Ýhracat Ýdaresi Kanunu’nun ve ilgili yönetmeliklerin (United States Export Administration Act) ihracatý yasakladýðý ülkelere yazýlýmý ve onunla doðrudan baðlantýlý olarak üretilen baþka her hangi bir ürünü dolaylý veya dolaysýz olarak ihraç etmeyeceðini ve ayný kanunun yasakladýðý amaçlar doðrultusunda kullanmayacaðýný kabul ve taahhüt eder.

BÖLÜNEBÝLÝRLÝK:  Bu mukavelenin herhangi bir ifadesinin, herhangi yargýlama yetkisine sahip bir mahkeme tarafýndan geçersiz veya uygulanamaz bulunmasý durumunda bu karar mukavelenin geri kalan bölümünü etkilemez.

FERAGAT:  Taraflardan birinin burada sahip olduðu haklarýný kullanmamasý veya bu haklarýn ihlali durumunda diðer tarafa karþý kendi hakkýný aramamasý, hakký ihlal edilen tarafýn daha sonradan, haklarýný uygulatma veya gelecekteki ihlallere karþý haklarýný sonradan aramasý konusunda bir feragat sayýlamaz.

TÜM MUKAVELE:  Bu mukavele taraflar arasýnda bulunan anlaþmalarýn tümünü teþkil eder ve bu Mukavelenin içeriði konusunda önceki veya eþzamanlý sözel veya yazýlý anlaþmalarýn yerine geçer.

© 2003-2007 Advanced Micro Devices, Inc.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.82