license.txt Driver File Contents (AMD_Processor-Driver_A01_R203928.exe)

Advanced Micro Devices, Inc.
Programvarelisensavtale

VIKTIG-LES DETTE NØYE:  Ikke last ned denne programvaren før du har lest og godtatt følgende vilkår og bestemmelser. Dette er en rettslig bindende avtale ("Avtale") mellom deg (fysisk eller juridisk person) ("Lisenstaker") og Advanced Micro Devices, Inc. ("AMD"). Dersom lisenstakeren ikke godtar betingelsene i denne avtalen, må ikke denne programvaren eller noen del av den installeres eller brukes. Ved å laste ned eller bruke denne programvaren, iberegnet tilknyttede medier, programvare som er skrevet ut og onlinedokumentasjon eller elektronisk dokumentasjon eller noen del av dette som er gjort tilgjengelig for nedlasting fra denne serveren eller på CD-ROM ("Programvare"), aksepterer du samtlige betingelser i denne avtalen. 

LISENS:  

1) På betingelse av at denne Avtalens vilkår og bestemmelser overholdes gir AMD Lisenstakeren følgende ikke-eksklusive, ikke-overførbare, begrensede lisensrettighet til å laste ned og bruke Programvaren. Ingen royalties er knyttet til denne lisensrettigheten. Lisensen omfatter rett til å foreta og distribuere kopier av Programvaren, under forutsetning av at Lisenstakeren aksepterer å inkludere i hver av disse kopiene samtlige copyrighttekster og andre juridiske merknader som måtte finnes i Programvaren, samt denne programvarelisensavtalen i sin helhet.

2) Lisenstakeren skal ikke bruke, kopiere, endre, selge eller overføre noen del av Programvaren unntatt i tilfeller som er spesielt nevnt i denne Avtalen. Lisenstakeren har ingen andre rettigheter til Programvaren enn de begrensede lisensrettighetene som her er definert, hverken eksplisitt, implisitt, ifølge antakelse eller på annen måte. I tillegg gjelder, uten begrensning av ovennnevnte bestemmelser, at lisenstakeren ikke har rett til å (a) leie ut, selge eller tildele hele eller deler av Programvaren, sette den ut på leasing eller avgi den mot en underlisensavtale, til tredjeparter med sikte på kommersiell eller ikke-kommersiell bruk, eller (b) modifisere, demontere, foreta omvendt utvikling av eller dekompilere Programvaren, eller på annen måte redusere noen del av Programvaren til en leselig form.  

3) Samtlige rettigheter i og til Programvaren som ikke eksplisitt er fastsatt i denne Avtalen, er forbeholdt AMD.

EIERFORHOLD OG COPYRIGHT I FORBINDELSE MED PROGRAMVAREN: Programvaren er AMDs eiendom, og er beskyttet at lover om opphavsrett til åndsverk m.v. i USA og andre land (f.eks. lovgivning om patenter og copyright), og internasjonale konvensjoner. Lisenstakeren skal ikke fjerne copyrightnotisen fra Programvaren. Lisenstakeren forplikter seg til å hindre enhver uautorisert kopiering av Programvaren. Alle eierrettigheter og copyrightforhold i Programvaren og i forbindelse med denne, alle kopier av disse (uansett form, deler av slik tekst eller hele teksten) og alle rettigheter som der er fastsatt, skal forbli AMDs hevdvunne rettigheter. Bortsett fra de rettigheter som uttrykkelig er fastslått her, gir ikke AMD Lisenstakeren noen eksplisitt eller implisitt rett til AMDs patenter, copyrightforhold, varemerker eller opplysninger om forretningshemmeligheter.

BEGRENSET GARANTI:  PROGRAMVAREN LEVERES "SLIK DEN ER", UTEN NOEN EKSPLISITT ELLER IMPLISITT GARANTI AV NOE SLAG MED HENSYN TIL SALGBARHET, IKKE-KRENKELSE AV TREDJEPARTERS RETTIGHETER ELLER EGNETHET TIL BESTEMTE FORMÅL. LISENSTAKEREN SVARER SELV FOR DEN FULLE RISIKO SOM MÅTTE OPPSTÅ VED BRUK AV PROGRAMVAREN ELLER I FORBINDELSE MED DENNES YTELSER.  

AMD GIR INGEN GARANTIER ELLER BEVILLINGER MED HENSYN TIL PROGRAMVARENS RIKTIGHET, NØYAKTIGHET ELLER DRIFTSSIKKERHET. AMD GARANTERER IKKE AT BRUKEN AV PROGRAMVAREN ER FRI FOR AVBRYTELSER ELLER FEIL. LISENSTAKEREN ER ANSVARLIG FOR Å BESTEMME HVORVIDT DET ER HENSIKTSMESSIG Å BRUKE PROGRAMVAREN, OG SVARER SELV FOR ENHVER RISIKO FORBUNDET MED SLIK BRUK, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL PROGRAMFEIL, SKADE PÅ ELLER TAP AV DATA, PROGRAMMER ELLER UTSTYR, OG MANGLENDE TILGJENGELIGHET ELLER AVBRYTELSE AV DRIFTSOPERASJONER. ENKELTE RETTSKRETSER TILLATER IKKE UTELUKKELSE ELLER BEGRENSNING AV STILLTIENDE GARANTIER, OG DET ER DERFOR MULIG AT OVENNEVNTE BEGRENSNINGER ELLER UTELUKKELSER IKKE GJELDER LISENSTAKEREN.

BEGRENSET ANSVAR: IKKE I NOE TILFELLE SKAL AMD, DETS LEDERE, MEDARBEIDERE ELLER FORHANDLERE KUNNE HOLDES ANSVARLIG FOR NOEN SKADE (INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL TAP AV FORTJENESTE, AVBRUDD I FORRETNINGSDRIFTEN, TAP AV INFORMASJON I VIRKSOMHETEN) SOM MÅTTE OPPSTÅ VED BRUK AV ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE DENNE PROGRAMVAREN, SELV OM AMD SKULLE VÆRT INFORMERT OM MULIGHETEN FOR SLIK SKADE. AMD KAN IKKE HOLDES ANSVARLIG FOR FEIL SOM MÅTTE OPPSTÅ I PROGRAMVAREN OG HAR INGEN FORPLIKTELSE TIL Å STØTTE ELLER OPPDATERE PROGRAMVAREN. VED Å BRUKE PROGRAMVAREN GRATIS GODTAR DU DENNE RISIKOEN. ENKELTE RETTSKRETSER FORBYR UTELUKKELSE ELLER BEGRENSNING AV ANSVAR FOR FØLGESKADER ELLER SKADER SOM PÅFØRES VED LEDSAGENDE OMSTENDIGHETER, OG DET ER DERFOR MULIG AT DENNE BEGRENSNINGEN IKKE GJELDER LISENSTAKEREN.

BEGRENSEDE RETTIGHETER FOR AMERIKANSKE MYNDIGHETER: Programvaren og dokumentasjonen er beheftet med "BEGRENSEDE RETTIGHETER". Bruk, kopiering eller avsløring fra myndighetenes side underligger begrensningene som er fastsatt i FAR 52.227-14 og DFAR 252.227-7013, og flg., eller disse bestemmelsenes etterfølger. Bruk av Programvaren fra myndighetenes side innebærer godkjennelse av AMDs opphavsrett til Programvaren.

OPPHEVELSE AV DENNE LISENSEN: Denne Avtalen vil bli opphevet øyeblikkelig uten forhåndsvarsel på AMDs initiativ eller ved rettslig beslutning dersom Lisenstakeren ikke respekterer Avtalens bestemmelser. Ved opphevelse av denne Avtalen må lisenstakeren slette eller ødelegge alle kopier av Programvaren.

STØTTE: Denne Avtalen forplikter ikke AMD til å yte bistand til bruk av denne Programvaren, gi teknisk støtte til Lisenstakeres bruk av Programvaren, eller sørge for vedlikehold, retting, endring, forbedring eller oppgraderinger. AMD kan gi slik støtte, vedlikeholdshjelp, retting, endring, forbedring eller oppgradering på et medium AMD selv velger, og AMD har ingen forpliktelse til å informere Lisenstakeren om dette. I tillegg skal slik støtte, vedlikeholdshjelp, retting, endring, forbedring eller oppgradering anses som del av Programvaren, og skal dekkes av bestemmelsene i denne Avtalen. 

GJELDENDE LOVGIVNING: Ethvert krav som gjøres gjeldende med hjemmel i denne Avtalen eller i forbindelse med denne skal styres av og tolkes etter gjeldende lovgivning i Staten California, uten at det tas hensyn til prinsippet om motstridende lover. Enhver part i et slikt krav skal henvende seg til de statlige og føderale domstoler i Santa Clara County og Northern District of California, når det gjelder samtlige juridiske prosedyrer i tilknytning til denne Avtalen eller saken som omfattes av Avtalen. Alle parter i en slik sak anerkjenner disse instansenes kompetanse.

ERKLÆRING OM EKSPORT:  Lisenstakeren godtar og erklærer at hverken Programvaren eller noe direkte produkt som er knyttet til Programvaren, vil bli eksportert, direkte eller indirekte, til noe land som den amerikanske lovgivningen i forbindelse med eksport (United States Export Administration Act) og dens bestemmelser forbyr utførsel til, uten nødvendig tillatelse fra De forente staters regjering. Programvaren og dens produkter skal heller ikke brukes til noe formål som er forbudt av samme lov.

AVTALEBESTEMMELSER:  Dersom en bestemmelse i denne Avtalen erklæres ugyldig eller ugjennomførlig av en domstol innen en kompetent rettskrets, skal ikke dette ha noen virkninger for de øvrige bestemmelsene i Avtalen.

INGEN OPPGIVELSE AV RETTIGHETER:  Dersom partene ikke gjør gjeldende sine rettigheter i henhold til denne Avtalen eller foretar skritt mot motparten ved brudd på bestemmelsene i Avtalen, skal ikke dette anses som en oppgivelse av rettighetene som her er fastsatt, og det betyr ikke at denne parten gir avkall på videre skritt ved fremtidige brudd på Avtalen.

FULLSTENDIG AVTALESLUTNING:  Denne Avtalen utgjør partenes fullstendige avtaleslutning, og har fortrinn for enhver annen tidligere eller samtidig, skriftlig eller muntlig inngått avtale med hensyn til saksforholdene i denne Avtalen.

© 2003-2007 Advanced Micro Devices, Inc.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 2.14