license.txt Driver File Contents (AMD_Processor-Driver_A01_R203928.exe)

Advanced Micro Devices, Inc.
Szoftver felhasználói megállapodás 

FONTOS - KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA VÉGIG: Kizárólag abban az esetben töltse le e szoftvert, ha figyelmesen végigolvasta és egyetért az alábbi feltételekkel. Ez egy Ön (mint magánszemély vagy jogi személy) ("Jogosult felhasználó") és az Advanced Micro Devices, Inc. ("AMD") között létrejött megállapodás ("Megállapodás"). Ha a Jogosult felhasználó nem ért egyet a Megállapodás feltételeivel, nem jogosult a szoftvert vagy annak egyes részeit telepíteni vagy felhasználni. A Jogosult felhasználó e szoftver letöltésével vagy felhasználásával, amely társmédiát, nyomtatott szoftvereket, valamint a jelen kiszolgáló által vagy CD-ROM-ról letöltésre rendelkezésre bocsátott internetes vagy elektronikus dokumentációkat, illetve azok részeit tartalmazhatja ("Szoftverek"), egyetért a jelen Megállapodás feltételeivel. 
 
FELHASZNÁLÓI ENGEDÉLY:  

1) A jelen Megállapodás feltételei alapján az AMD az alábbi nem kizárólagos, nem átruházható, jogdíj mentes, korlátozott engedélyt nyújt a Szoftverek letöltésére és használatára.  A Jogosult felhasználó nem kizárólagos, nem átruházható, jogdíj mentes, korlátozott jogot szerez a Szoftverek másolására és továbbítására azzal a feltétellel, hogy vállalja, hogy a Szoftverekben esetlegesen szereplõ összes szerzõi jogi feliratot és más jogi figyelmeztetést, valamint a jelen szoftver felhasználói megállapodást teljes terjedelmében feltünteti a Szoftverek általa készített vagy forgalmazott minden másolatán. 

2) A Jogosult felhasználó nem jogosult a Szoftverek felhasználására, másolására, módosítására, értékesítésére vagy átruházására, kivéve a Megállapodásban kifejezetten engedélyezett módokon. A Jogosult felhasználó a jelen Megállapodásban biztosított korlátozott felhasználói engedély kivételével semmilyen más - kifejezett, hallgatólagos, jogkorlátozásból származó vagy egyéb módon keletkezett - jogosultsággal nem rendelkezik. A Jogosult felhasználó - az elõzõ kijelentések általános érvényének korlátozása nélkül - nem jogosult továbbá (a) bérbe adni, haszonbérletbe adni, eladni, használati jogot biztosítani vagy átruházni a Szoftverek egészét vagy egy részét harmadik személynek kereskedelmi vagy nem kereskedelmi használatra; illetve (b) módosítani, szétbontani, átalakítani vagy felosztani a Szoftvereket, illetve a Szoftverek bármely részét más módon emberi olvasásra alkalmas formára csökkenteni. 

3) A Szoftverekre vonatkozó vagy az azokkal kapcsolatos, a Jogosult felhasználó részére kifejezetten át nem ruházott valamennyi jogosultság az AMD-t illeti meg. 

A SZOFTVEREK TULAJDONJOGA ÉS SZERZÕI JOGA: A Szoftverek az AMD tulajdonát képezik, és azok az Amerikai Egyesült Államok és más országok szellemi tulajdonra vonatkozó (pl. szabadalmi és szerzõi jogi) törvények, valamint nemzetközi egyezmények védelme alatt állnak. A Jogosult felhasználó a szerzõi jogi nyilatkozatot nem távolíthatja el a Szoftverekrõl.  A Jogosult felhasználó vállalja, hogy megakadályozza a Szoftverek jogosulatlan másolását. A Szoftverekben meglévõ vagy a Szoftverekre vonatkozó minden jogcím és szerzõi jog, annak (a Szoftverek egészére vagy egy részére bármilyen formában készített) valamennyi másolata és az azokban fennálló összes jog  továbbra is az AMD-t illeti meg. Az AMD nem biztosít semmiféle kifejezett vagy hallgatólagos jogot az Jogosult felhasználónak az AMD szabadalmi vagy szerzõi jogaira, védjegyeire vagy üzleti titkot képezõ adataira, kivéve azon eseteket, amikor a Megállapodás ettõl eltérõen rendelkezik. 

JOGSZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA: A SZOFTVEREKET AZ AMD  A MEGLÉVÕ ÁLLAPOTBAN, ARRA VONATKOZÓ KIFEJEZETT VAGY HALLGATÓLAGOS GARANCIA NÉLKÜL BIZTOSÍTJA, HOGY AZOK FORGALOMKÉPESEK, NEM SÉRTIK HARMADIK FELEK SZELLEMI JOGAIT, VAGY BÁRMELY KÜLÖNLEGES CÉLRA ALKALMASAK.  A SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁNAK VAGY TELJESÍTMÉNYÉNEK TELJES KOCKÁZATÁT A JOGOSULT FELHASZNÁLÓ VISELI.
  
AZ AMD NEM SZAVATOLJA, GARANTÁLJA ÉS NEM TESZ NYILATKOZATOT A SZOFTVEREK HELYESSÉGÉT, PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT ILLETÕEN. AZ AMD NEM GARANTÁLJA, HOGY A SZOFTVEREK MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜL VAGY HIBÁTLANUL MÛKÖDNEK. ÖN FELELÕS A SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSRA ALKALMAS VOLTÁNAK BIZTOSÍTÁSÁÉRT, ÉS VISELI A SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOS MINDEN FELELÕSSÉGET, BELEÉRTVE TÖBBEK KÖZÖTT A PROGRAMHIBÁK, AZ ADATOK, PROGRAMOK VAGY BEREDEZÉSEK MEGSÉRÜLÉSÉNEK VAGY ELVESZTÉSÉNEK, VALAMINT A MÛKÖDÉSKÉPTELENSÉG VAGY ANNAK MEGSZAKADÁSA KOCKÁZATÁT. EGYES JOGHATÓSÁGOK NEM ENGEDÉLYEZIK A HALLGATÓLAGOS SZAVATOSSÁGOK KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT, ÍGY EGYES ESETEKBEN A FENTI KORLÁTOZÁSOK ÉS KIZÁRÁSOK A JOGOSULT FELHASZNÁLÓRA NEM ALKALMAZHATÓK. 

FELELÕSSÉG KORLÁTOZÁSA:   AZ AMD, ANNAK IGAZGATÓI, TISZTSÉGVISELÕI, ALKALMAZOTTAI ÉS ÜGYNÖKEI VAGY BESZÁLLÍTÓI NEM FELELÕSEK A SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁBÓL VAGY FELHASZNÁLÁSRA NEM ALKALMASSÁGBÓL SZÁRMAZÓ KÁROKÉRT (IDEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG A NYERESÉGKIESÉS, LEÁLLÁS, ADATVESZTÉS ÁLTAL OKOZOTT KÁROKAT), MÉG ABBAN AZ ESETBEN SEM, HA AZ AMD TÁJÉKOZTATÁST KAPOTT AZ ILYEN KÁROK LEHETÕSÉGÉRÕL. AZ AMD NEM VÁLLAL FELELÕSSÉGET A SZOFTVEREKBEN ESETLEG KELETKEZÕ KÁROKÉRT, SEM A SZOFTVEREK TÁMOGATÁSÁÉRT VAGY FRISSÍTÉSÉÉRT. A SZOFTVER INGYENES HASZNÁLATÁVAL ÖN VÁLLALJA EZEK KOCKÁZATÁT. MIVEL EGYES JOGHATÓSÁGOK TILTJÁK A KÖZVETETT VAGY ELÕRE NEM LÁTOTT KÁROKRA VONATKOZÓA FELELÕSSÉG KIZÁRÁSÁT VAGY KORLÁTOZÁSÁT, A FENTI KORLÁTOZÁS NEM FELTÉTLENÜL ALKALMAZHATÓ A JOGOSULT FELHASZNÁLÓRA. 

AZ USA ÁLLAMRA VONATKOZÓ JOGKORLÁTOZÁS: A Szoftvereken és a dokumentációkban "KORLÁTOZOTT JOGOK" megjegyzés szerepel. Az állam részérõl történõ felhasználás, másolás vagy nyilvánosságra hozatal a FAR 52.227-14 és DFAR 252.227-7013 és azok folytatásai vagy újabb kiadásai szerinti korlátozások alá esnek. A Szoftverek állami felhasználása az AMD vagyoni jogainak elismerésével történik.

A JELEN ENGEDÉLY MEGSZÛNÉSE: A jelen Megállapodás az AMD általi külön értesítés vagy bírósági határozat nélkül is azonnal megszûnik, amennyiben a Jogosult felhasználó a jelen Megállapodás bármely rendelkezését megsérti. A Megállapodás megszûnése esetén a Jogosult felhasználó köteles törölni vagy megsemmisíteni a Szoftverek valamennyi másolatát. 

TÁMOGATÁS: A jelen megállapodás alapján az AMD nem köteles támogatást nyújtani a Szoftverek felhasználásához, vagy biztosítani azok karbantartását, javítását, módosítását, fejlesztését vagy frissítését. Az AMD ilyen támogatást, karbantartást, javítást, módosítást, fejlesztést vagy frissítést biztosíthat az általa meghatározott médiákban, de nem köteles errõl értesíteni errõl az Jogosult felhasználót. Ezenkívül az ilyen támogatás, karbantartás, javítás, módosítás, fejlesztés vagy frissítés a Szoftverek részének tekintendõ és a jelen megállapodás hatálya alá tartozik. 
 
IRÁNYADÓ JOG: A jelen Megállapodásból eredõ vagy ahhoz kapcsolódó valamennyi jogvitára Kalifornia Állam anyagi joga irányadó, a jogszabályok közötti ellentmondás elvének figyelmen kívül hagyásával.  A jelen Megállapodásból eredõ vagy azzal kapcsolatos ügyekben lefolytatandó jogi eljárásokra vonatkozóan Felek a Santa Clara megye és Kalifornia Északi Kerületi szövetségi bíróság illetékességét kötik ki. Az illetékességet egyik fél sem vitathatja. 

KIVITELI BIZTOSÍTÉKOK:  A Jogosult felhasználó vállalja és igazolja, hogy a Szoftvereket, és az azokhoz közvetlenül tartozó termékeket sem közvetlenül, sem közvetve nem exportálja az Egyesült Államok exportirányítási törvényében és az abban hivatkozott jogszabályokban tiltott országokba az USA állam által elõírt engedély nélkül, és nem használja fel azokat az állam által tiltott célokra. 

RENDELKEZÉS ÉRVÉNYTELENSÉGE: Ha a jelen Megállapodás valamely rendelkezését bármely illetékes bíróság érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minõsíti, a Megállapodás többi feltétele hatályban marad.

JOGRÓL VALÓ LEMONDÁS KIZÁRÁRÁSA: Amennyiben valamely fél elmulasztja a jelen Megállapodásban biztosított jogai gyakorlását illetve a Megállapodás rendelkezéseinek megsértése esetén nem lép fel a másik féllel szemben, az nem tekinthetõ úgy, mintha az adott fél lemondana a jogok késõbbi érvényesítésérõl vagy jövõbeni jogsértések esetén a késõbbi fellépésérõl. 

TELJES MEGÁLLAPODÁS: A jelen Megállapodás képezi a felek között létrejött teljes megállapodást, és hatálytalanít minden korábbi vagy jelenlegi szóbeli vagy írásbeli megállapodást a jelen Megállapodás tárgyában. 

(c) 2003-2007 Advanced Micro Devices, Inc.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web1, load: 0.52