license.txt Driver File Contents (AMD_Processor-Driver_A01_R203928.exe)

Advanced Micro Devices, Inc.
Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

TÄRKEÄÄ -- LUE TARKKAAN:  Älä lataa tätä ohjelmistoa, ennen kuin olet lukenut huolellisesti seuraavat ehdot ja hyväksynyt ne.  Tämä on juridinen sopimus ("sopimus"), jonka toisena osapuolena olet sinä (joko yksilönä tai juridisena henkilönä) ("käyttöoikeuden haltija") ja toisena osapuolena Advanced Micro Devices, Inc. ("AMD"). Ellet hyväksy käyttöoikeuden haltijana tämän sopimuksen ehtoja, älä asenna tätä ohjelmistoa äläkä mitään sen osaa.  Kun käyttöoikeuden haltija lataa tai käyttää tätä ohjelmistoa, johon saattaa sisältyy tietovälineitä, painettuja ohjelmia sekä online-muotoista tai sähköistä dokumentaatiota, tai niiden osia, jotka ovat ladattavissa tältä palvelimelta tai CD-tietolevyltä ("ohjelmisto"), hän hyväksyy samalla kaikki tämän sopimuksen ehdot. 

KÄYTTÖOIKEUS:  

1) AMD myöntää käyttöoikeuden haltijalle korvauksetta tämän sopimuksen ehtojen mukaisen yleisen ja rajoitetun oikeuden ladata ohjelmisto ja käyttää sitä. Oikeutta ei voi siirtää edelleen.  Käyttöoikeuden haltija saa korvauksetta yleisen ja rajoitetun oikeuden (jota ei voi siirtää toisille) ottaa ja jaella kopioita ohjelmistosta sillä ehdolla, että hän sisällyttää jokaiseen ottamaansa tai jakelemaansa kopioon kaikki ohjelmistossa esiintyvät tekijänoikeusmerkinnät ja muut juridiset tiedonannot sekä tämän ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen kokonaisuudessaan. 

2) Käyttöoikeuden haltija ei käytä, kopioi, muokkaa, myy eikä siirrä ohjelmiston yhtään osaa muuten kuin nimenomaan tässä sopimuksessa mainituin ehdoin. Käyttöoikeuden haltijalla ei ole tässä sopimuksessa myönnetyn rajoitetun käyttöoikeuden lisäksi mitään muita, suoraan tai epäsuoraan ilmaistuja ja mihin tahansa perustuvia oikeuksia.  Edellä mainittujen lausuntojen yleispätevyyttä rajoittamatta täsmennetään vielä, ettei käyttöoikeuden haltijalla ole oikeutta (a) vuokrata, myydä tai luovuttaa ohjelmistoa tai sen osaa eikä sen käyttöoikeutta kolmansille osapuolille kaupallista eikä ei-kaupallista käyttöä varten (b) muokata, purkaa, tutkia perusteellisesti eikä hajottaa ohjelmistoa eikä muuntaa muutenkaan mitään ohjelmiston osaa luettavaan muotoon.  

3) Kaikki ohjelmistoa koskevat oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä tällä sopimukselle käyttöoikeuden haltijalle, kuuluvat AMD:lle.

OHJELMISTON OMISTUS JA TEKIJÄNOIKEUDET: Ohjelmisto on AMD:n omaisuutta, ja sitä suojelevat yhdysvaltalaiset ja muun maalaiset immateriaalioikeuksia koskevat laita (esimerkiksi patentti- ja tekijänoikeuslait) sekä kansainväliset  sopimukset.  Käyttöoikeuden haltija ei saa poistaa ohjelmistosta tekijänoikeuslauseketta.  Käyttöoikeuden haltija sitoutuu estämään ohjelmiston luvattoman kopioinnin.  Kaikki ohjelmistoa koskevat omistus- ja tekijänoikeudet sekä kaikki sen tai sen osien kopiot (missä tahansa muodossa) säilyvät AMD:llä.  Lukuun ottamatta tässä sopimuksessa nimenomaisesti mainittuja oikeuksia AMD ei myönnä käyttöoikeuden haltijalle suoraan tai epäsuoraan ilmaistavia oikeuksia AMD:n patenttien, tekijänoikeuksien, tavaramerkkien tai liikesalaisuutena pidettävien tietojen osalta. 

TAKUUILMOITUS:   OHJELMISTO TOIMITETAAN SELLAISENAAN ILMAN MITÄÄN SUORAAN TAI EPÄSUORAAN ILMAISTUA TAKUUTA, KUTEN TAKUUTA SOVELTUVUUDESTA KAUPANKÄYNNIN KOHTEEKSI, KOLMANNEN OSAPUOLEN IMMATERIAALIOMAISUUDEN LOUKKAAMATTOMUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA JOHONKIN ERITYISEEN TARKOITUKSEEN.  KÄYTTÖOIKEUDEN HALTIJA ON TÄYSIN VASTUUSSA OHJELMISTON KÄYTTÖN TAI SEN SUORITUSKYKYYN LIITTYVÄSTÄ RISKISTÄ.  

AMD EI TAKAA OHJELMISTON OIKEELLISUUTTA, TARKKUUTTA EIKÄ LUOTETTAVUUTTA.  AMD EI TAKAA, ETTÄ OHJELMISTO TOIMII KESKEYTYKSETTÄ TAI VIRHEETTÖMÄSTI.  KÄYTTÖOIKUDEN HALTIJA VASTAA TÄMÄN OHJELMISTON SOVELTUVUUDEN ARVIOIMISESTA JA HYVÄKSYY KAIKKI OHJELMISTON KÄYTTÖÖN LIITTYVÄT RISKIT, JOITA SAATTTAVAT AIHEUTTAA ESIMERKIKSI OHJELMAVIRHEET, TIETOJEN, OHJELMIEN TAI LAITTEIDEN VAHINGOITTUMINEN TAI MENETTÄMINEN SEKÄ TOIMINTOJEN ESTYMINEN TAI KESKEYTYMINEN.  KOSKA KAIKKI LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI IMPLISIITTISTEN TAKUIDEN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA, JOTEN EDELLÄ MAINITUT RAJOITUKSET TAI POISSULKEMISET EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE KÄYTTÖOIKEUDEN HALTIJAA. 

RAJOITETTU KORVAUSVELVOLLISUUS:  AMD, SEN JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT JA EDUSTAJAT TAI SEN ALIHANKKIJAT EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN VAHINGOISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA VAHINGONKORVAUKSET LIIKEVOITON MENETTÄMISESTÄ, LIIKETOIMNNAN KESKEYTYMISESTÄ TAI TIETOJEN MENETTÄMISESTÄ AIHEUTUVAT VAHINGOT), JOTKA AIHEUTUVAT OHJELMISTON KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ SITÄ, VAIKKA AMD:LLE OLISI ILMOITETTU VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA. AMD EI OTA VASTUUTA TÄSSÄ OHJELMISTOSSA OLEVISTA MAHDOLLISISTA VIRHEISTÄ EIKÄ OHJELMISTON TUKEMISESTA EIKÄ PÄIVITTÄMISESTÄ.  KOSKA KÄYTÄT OHJELMISTOA VELOITUKSETTA, HYVÄKSYT TÄMÄN RISKIN.  KOSKA JOTKIN LAINKÄYTTÖALUEET EIVÄT SALLI VAHINGONKORVAUSVASTUUN POISSULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA, EDELLÄ MAINITTU RAJOITUS EI KOSKE KAIKKIA KÄYTTÖOIKEUDEN HALTIJOITA.

U.S. GOVERNMENT RESTRICTED RIGHTS: The Software and documentation are provided with "RESTRICTED RIGHTS."  Use, duplication or disclosure by the Government is subject to restrictions as set forth in FAR 52.227-14 and DFAR 252.227-7013, et seq., or its successor.  Use of the Software by the Government constitutes acknowledgment of AMD's proprietary rights in them.

KÄYTTÖOIKEUDEN UMPEUTUMINEN: Sopimus lakkaa olemasta voimassa välittömästi ilman AMD:n irtisanomisilmoitusta tai juridista päätöstä, jos käyttöoikeuden haltija ei noudata tämän sopimuksen ehtoja.  Kun sopimus on lakannut olemasta voimassa, käyttöoikeuden haltijan tulee poistaa tai tuhota kaikki ohjelmiston kopiot.

TUKI:  AMD:llä ei ole tämän sopimuksen nojalla velvoitetta auttaa tämän ohjelmiston käytössä, tarjota ohjelmiston käyttöoikeuden haltijoille tukea eikä tehdä ohjelmistoon ylläpitotoimia, korjauksia, muutoksia, parannuksia eikä päivityksiä.  AMD voi tarjota tukea sekä tehdä ylläpitotoimia, korjauksia, muutoksia, parannuksia tai päivityksiä AMD:n päättämällä tietovälineellä, eikä AMD:llä ole velvollisuutta ilmoittaa niistä käyttöoikeuden haltijalle.  Näitä tuki- ja ylläpitotoimia, korjauksia, muutoksia, parannuksia tai päivityksiä pidetään ohjelmiston osana, joten ne ovat tämän sopimuksen alaisia.  

SOVELLETTAVAT LAIT:  Tämän sopimuksen nojalla nostettuja tai tähän sopimukseen liittyviä kanteita hallitaan ja käsitellään Kalifornian osavaltion lakien mukaisesti kiinnittämättä huomiota lakien ristiriitaisuuksien periaatteisiin.  Sopimusosapuolet alistavat kaikki tästä sopimuksesta johtuvat tai siihen liittyvät oikeudenkäyntiprosessinsa Santa Claran piirikunnan ja Kalifornian osavaltion pohjoisen piirin osavaltion ja liittovaltion oikeuksille.  Kukin osapuoli luopuu mahdollisista tällaista käsittelypaikkaa koskevista vastaväitteistään.

VIENTISITOUMUKSET:  Käyttöoikeuden haltija lupaa ja vahvistaa, ettei ohjelmistoa eikä mitään siihen suoranaisesti liittyvää tuotetta viedä suoraan tai epäsuorasti mihinkään Yhdysvaltain vientihallintolaissa ja sen alaisissa säännöksissä kiellettyyn maahan ilman Yhdysvaltain hallituksen lupaa ja ettei ohjelmistoa käytetä samoissa lähteissä kiellettyyn tarkoitukseen. 

SOPIMUSEHTOJEN RIIPPUMATTOMUUS TOISISTAAN:  Jos jokin toimivaltainen oikeusistuin päättää, että jokin tämän sopimuksen ehdoista on pätemätön tai että sitä ei voida saattaa voimaan, kyseisellä päätöksellä ei ole vaikutusta muihin sopimuksen ehtoihin. 

OIKEUKSIEN RAUKENEMATTOMUUS:  Jos jompikumpi sopimusosapuoli jättää vaatimatta itselleen tässä sopimuksessa myönnettyjä oikeuksien täytäntöönpanoa tai ei ryhdy oikeustoimiin sopimusta rikkonutta osapuolta vastaan, tätä ei pidä tulkita niin, että kyseinen osapuoli luopuu vastaavista tulevia rikkomuksia koskevista vaatimuksia.

KOKO SOPIMUS:  Tämä sopimus on täydellinen osapuolten välinen sopimus, joka korvaa kaikki aikaisemmat tai nykyiset tämän sopimuksen aihetta koskevat suulliset tai kirjalliset sopimukset.

© 2003-2007 Advanced Micro Devices, Inc.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 1.80