license.txt Driver File Contents (AMD_Processor-Driver_A01_R203928.exe)

Advanced Micro Devices, Inc.
Gebruiksrechtovereenkomst

BELANGRIJK-LEES DIT ZORGVULDIG DOOR: Installeer deze Software pas nadat u de volgende bepalingen en voorwaarden hebt gelezen en aanvaard. Dit is een rechtsgeldige overeenkomst ("Overeenkomst") tussen u (natuurlijke persoon of rechtspersoon) ("Licentiehouder") en Advanced Micro Devices, Inc. ("AMD"). Indien u niet akkoord gaat met de bepalingen in deze Overeenkomst, mag u deze Software of enig onderdeel daarvan niet installeren of gebruiken,. De Licentiehouder gaat akkoord met alle bepalingen in deze Overeenkomst vanaf het moment dat deze Software wordt geïnstalleerd of gebruikt, met inbegrip van eventueel bijbehorende media, gedrukte documentatie en online of elektronische documentatie, of elk deel daarvan dat kan worden gedownload van deze server of cd-rom ("Software"). 

GEBRUIKSRECHT: 

1) In overeenstemming met de bepalingen en voorwaarden van deze Overeenkomst, verleent AMD de Licentiehouder het volgende niet-exclusieve, niet-overdraagbare, vrij te gebruiken, beperkte gebruiksrecht de Software te downloaden en te gebruiken. De Licentiehouder krijgt een niet-exclusief, niet-overdraagbaar, vrij te gebruiken, beperkt gebruiksrecht voor het maken en distribueren van kopieën van de Software, mits de Licentiehouder aan elke kopie die van de Software wordt gemaakt of gedistribueerd, alle copyright-verklaringen en andere juridische kennisgevingen van de Software alsmede deze volledige Gebruiksrechtovereenkomst toevoegt.

2) De Licentiehouder mag niets van deze Software kopiëren, wijzigen, verkopen of overdragen, tenzij expliciet wordt vermeld in deze Overeenkomst dat dit is toegestaan. De Licentiehouder kan geen andere rechten aan de Software ontlenen, noch expliciet, noch impliciet, bij uitsluiting of anderszins, dan het beperkte gebruiksrecht dat hierin wordt verleend. Bovendien heeft de Licentiehouder, zonder dat dit de algemene strekking van voornoemde bepalingen beperkt, niet het recht om de Software (a) te verhuren, in lease te geven, te verkopen, in sublicentie te brengen of, geheel of in delen, aan derden toe te wijzen voor commerciële of niet-commerciële doeleinden; of de Software (b) te modificeren, te disassembleren, te onderwerpen aan reverse-engineering of te decompileren, of een deel van de Software op een andere manier terug te brengen naar een voor mensen leesbare vorm. 

3) Alle rechten op de Software die in deze Overeenkomst niet expliciet aan de Licentiehouder worden verleend, zijn voorbehouden aan AMD.

EIGENDOM EN AUTEURSRECHT VAN SOFTWARE: De Software is eigendom van AMD en wordt beschermd door wetgeving in de Verenigde Staten en buitenlandse wetgeving inzake de intellectuele eigendom (bijvoorbeeld octrooiwetten en auteursrechtwetten) en internationale verdragen. De Licentiehouder mag het bericht met het auteursrecht niet van de Software verwijderen. De Licentiehouder dient ongeoorloofd kopiëren van de Software te voorkomen. Eigendom van en alle auteursrechten op de Software, alle kopieën van de Software (geheel of in delen en in elke vorm) en alle rechten die hier van toepassing zijn, blijven voorbehouden aan AMD. Behalve hetgeen hierin uitdrukkelijk wordt vermeld, verleent AMD de Licentiehouder geen enkel expliciet of impliciet recht volgens octrooien, auteursrechten, handelsmerken of geheime handelsinformatie van AMD.

VERKLARING VAN AFSTAND VAN GARANTIES: DE SOFTWARE IS GELEVERD ZONDER EEN EXPLICIETE OF IMPLICIETE GARANTIE, MET INBEGRIP VAN DE GARANTIE VAN VERHANDELBAARHEID, HET NIET SCHENDEN VAN INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN DERDEN, OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. HET VOLLEDIGE RISICO VAN GEBRUIK OF WERKING VAN DE SOFTWARE BERUST BIJ DE LICENTIEHOUDER. 

AMD GEEFT GEEN ENKELE WAARBORG OF GARANTIE EN IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE JUISTHEID, NAUWKEURIGHEID OF BETROUWBAARHEID VAN DE SOFTWARE. AMD GEEFT GEEN GARANTIE DAT DE SOFTWARE ZONDER ONDERBREKINGEN OF FOUTEN ZAL FUNCTIONEREN. DE LICENTIEHOUDER IS VERANTWOORDELIJK VOOR EEN TOEPASSELIJK GEBRUIK VAN DE SOFTWARE EN ALLE RISICO'S DIE HIERAAN VERBONDEN ZIJN, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT, HET RISICO OP PROGRAMMAFOUTEN, BESCHADIGING OF VERLIES VAN GEGEVENS, PROGRAMMA'S OF APPARATUUR, EN HET NIET BESCHIKBAAR ZIJN OF DE ONDERBREKING VAN BEWERKINGEN. DE RECHTSPRAAK IN SOMMIGE LANDEN VERBIEDT DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN IMPLICIETE GARANTIES, WAARDOOR BOVENSTAANDE BEPERKINGEN OF UITSLUITINGEN MISSCHIEN NIET VAN TOEPASSING ZIJN VOOR DE LICENTIEHOUDER.

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID: AMD, DE DIRECTIE, WERKNEMERS EN VERTEGENWOORDIGERS, OF DE LEVERANCIERS VAN AMD AANVAARDEN ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID AANSPRAKELIJKHEID VOOR ENIGE GELEDEN SCHADE (MET INBEGRIP VAN, ZONDER BEPERKINGEN, SCHADE IN DE VORM VAN WINSTDERVING, BEDRIJFSONDERBREKING, VERLIES VAN GEGEVENS) DIE HET GEVOLG ZIJN VAN HET GEBRUIK OF DE ONMOGELIJKHEID VAN HET GEBRUIK VAN DE SOFTWARE, ZELFS ALS AMD IN KENNIS IS GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE. AMD AANVAARDT GEEN ENKELE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR EVENTUELE FOUTEN IN DE SOFTWARE, NOCH VOOR ONDERSTEUNING OF BIJWERKEN VAN DE SOFTWARE. DOOR DE SOFTWARE ZONDER BEZWAAR TE GEBRUIKEN ACCEPTEERT U DEZE RISICO-UITSLUITING. AANGEZIEN DE RECHTSPRAAK IN SOMMIGE LANDEN DE UITSLUITING OF BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID VOOR GEVOLGSCHADE OF INCIDENTELE SCHADE VERBIEDT, IS DE BOVENSTAANDE BEPERKING MOGELIJK NIET VOOR DE LICENTIEHOUDER VAN TOEPASSING.

BEPERKTE RECHTEN OVERHEID V.S.: de Software en de documentatie zijn met "BEPERKTE RECHTEN" geleverd. Op gebruik, duplicatie of bekendmaking door de overheid zijn de beperkingen van toepassing als vastgelegd in FAR 52.227-14 en DFAR 252.227-7013, e.v., of de nieuwe versie daarvan. Gebruik van de Software door de overheid betekent een erkenning van de eigendomsrechten van AMD op de Software.

BEËINDIGING VAN DEZE LICENTIE: Deze Overeenkomst wordt onmiddellijk beëindigd, zonder berichtgeving van AMD of gerechtelijke uitspraak, als de Licentiehouder de bepalingen van deze Overeenkomst niet nakomt. Bij beëindiging van deze Overeenkomst dient de Licentiehouder alle kopieën van de Software te verwijderen of te vernietigen.

ONDERSTEUNING: Onder deze Overeenkomst kan AMD op geen enkele wijze worden verplicht ondersteuning te geven bij het gebruiken van deze Software (ook niet aan Licentiehouders) of onderhoud, correcties, wijzigingen, verbeteringen of upgrades van de Software te leveren. AMD kan dergelijke ondersteuning, onderhoud, correcties, wijzigingen, verbeteringen of upgrades leveren met door AMD zelf bepaalde middelen, maar AMD is niet verplicht de Licentiehouder daarvan op de hoogte te stellen. Bovendien zullen ondersteuning, onderhoud, correcties, wijzigingen, verbeteringen of upgrades onderdeel zijn van de Software en daarmee onder de bepalingen van deze Overeenkomst vallen. 

TOEPASSELIJKE WETGEVING: Elke claim voortkomende uit of met betrekking tot deze Overeenkomst wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met het materieel recht van de staat Californië, ongeacht tegenstrijdige rechtsbeginselen. Elke partij onderwerpt zich aan de rechtspraak van de gerechtshoven in het rechtsgebied van Santa Clara County en het Northern District van Californië voor alle juridische procedures die voortkomen uit of betrekking hebben op deze Overeenkomst of de inhoud hiervan. Elke partij doet afstand van alle bezwaren tegen een dergelijke rechtbank.

EXPORTBEPERKINGEN: De Licentiehouder stemt er mee in en verzekert dat de Software niet wordt geëxporteerd, noch direct, noch indirect, naar landen waarvoor een exportbeperking geldt, zoals is vastgelegd in de exportwetgeving van de Verenigde Staten (Export Administration Act) en de daaraan verbonden voorschriften, zonder de daarvoor vereiste toestemming van de regering van de Verenigde Staten. De Licentiehouder stemt er tevens mee in dat de Software niet wordt gebruikt voor enig doel verboden door dezelfde regering.

SCHEIDBAARHEID: Indien een competent gerechtshof een van de bepalingen van deze Overeenkomst nietig of onuitvoerbaar verklaart, blijven de overige bepalingen van deze Overeenkomst onverkort geldig.

GEEN AFSTAND VAN RECHTEN: Indien een van de partijen enig onder deze overeenkomst verleend recht niet uitoefent of geen actie onderneemt tegen de andere partij in geval van overtreding van een van de bepalingen in deze overeenkomst, doet de desbetreffende partij daarmee geen afstand van het recht op de verdere uitoefening van zijn rechten of het ondernemen van acties in het geval van toekomstige overtredingen.

GEHELE OVEREENKOMST: Deze Overeenkomst vormt de gehele overeenkomst tussen de partijen en vervangt elke eerdere of gelijktijdige mondelinge of geschreven overeenkomst met betrekking tot de inhoud van deze Overeenkomst.

© 2003-2007 Advanced Micro Devices, Inc.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web5, load: 2.29