license.txt Driver File Contents (AMD_Processor-Driver_A01_R203928.exe)

Advanced Micro Devices, Inc.
Licenèní ujednání k softwaru

DÙLEŽITÉ - ÈTÌTE POZORNÌ:  nenahrávejte tento software, dokud jste si peèlivì nepøeèetli následující podmínky a neodsouhlasili je. Toto je právnì závazná dohoda (dále jen "Ujednání") mezi vámi (fyzickou nebo právnickou osobou) (dále jen "Uživatel licence") a firmou Advanced Micro Devices, Inc. (dále jen "AMD"). V pøípadì, že Uživatel licence s podmínkami tohoto Ujednání nesouhlasí, tento Software ani jeho èásti neinstalujte a nepoužívejte. Nahráním nebo použitím softwaru, vèetnì pøíslušných médií, výtisku softwaru, online nebo elektronické dokumentace nebo jejich èástí, které jsou nabízeny ke stažení na tomto serveru nebo na disku CD-ROM (dále jen "Software"), se Uživatel licence zavazuje dodržovat všechny podmínky tohoto Ujednání.
 
LICENCE:  

1) V souladu s podmínkami tohoto Ujednání udìluje AMD Uživateli licence zdarma níže uvedenou nevýhradní, nepøevoditelnou, omezenou licenci ke stažení a použití Softwaru. Uživateli licence je zdarma poskytována nevýhradní, nepøevoditelná a omezená licence vytváøet a distribuovat kopie Softwaru, za podmínky, že Uživatel licence souhlasí se všemi popisy autorských práv a dalších právních výsad, které se mohou objevovat na Softwaru a v nìm, a také s celým tímto Licenèním Ujednáním k Softwaru, a pøetiskne tato upozornìní a popisy na všech vytvoøených a distribuovaných kopiích.

2) Uživatel licence nesmí Software ani jeho èásti použít, kopírovat, upravovat nebo prodávat jinak, než jak mu to výslovnì umožòuje toto Ujednání. S výjimkou omezené licence udìlené dle tohoto Ujednání nemá Uživatel licence k Softwaru žádná práva, výslovná, pøedpokládaná, daná znemožnìním žalobního nároku nebo jinak. Navíc, bez omezení všeobecnosti výše uvedených ujednání, nemá Uživatel licence právo (a) pronajímat, pùjèovat, prodávat, udìlovat další licence nebo pøevádìt Software ani jeho èásti tøetím stranám ke komerènímu èi nekomerènímu použití; ani (b) upravovat, disassemblovat, provádìt reverzní inženýring nebo dekompilovat Software, nebo jinak pøevádìt libovolnou èást Softwaru do lidem srozumitelné podoby.  

3) Všechna práva k Softwaru, která nejsou tímto Ujednáním výslovnì poskytnuta Uživateli licence, si vyhrazuje AMD.

VLASTNICKÉ PRÁVO A AUTORSKÉ PRÁVO K SOFTWARU: Software vlastní firma AMD a je chránìn zákony o duševním vlastnictví USA i dalších zemí (napø. patentovými zákony a zákony o autorských právech) a dalšími mezinárodními ujednáními. Uživatel licence nebude ze Softwaru odstraòovat upozornìní na autorská práva. Uživatel licence se zavazuje zabránit neoprávnìnému kopírování Softwaru. Veškerá vlastnická a autorská práva k Softwaru a jeho kopiím (úplným i èásteèným, nezávisle na jejich podobì), stejnì jako ostatní práva k nim, zùstávají majetkem firmy AMD.  Kromì pøípadù, kdy toto Ujednání výslovnì stanoví nìco jiného, firma AMD neudìluje Uživateli licence žádná výslovná nebo pøedpokládaná práva k patentùm, autorským právùm, obchodním známkám nebo obchodním tajemstvím firmy AMD.

VYLOUÈENÍ ZÁRUKY: SOFTWARE JE POSKYTOVÁN  "JAK STOJÍ A LEŽÍ" BEZ JAKÉKOLI VÝSLOVNÉ NEBO PØEDPOKLÁDANÉ ZÁRUKY, NEZÁVISLE NA DRUHU ZÁRUKY, TEDY I ZÁRUK PRODEJNOSTI, NEPORUŠENÍ PRÁV K DUŠEVNÍMU VLASTNICTVÍ TØETÍCH STRAN, NEBO VHODNOSTI PRO KONKRÉTNÍ ÚÈEL. VEŠKERÁ RIZIKA SOUVISEJÍCÍ S POUŽÍVÁNÍM NEBO VLASTNOSTMI SOFTWARU NESE UŽIVATEL LICENCE.
  
AMD NEPOSKYTUJE ZÁRUKY A NEÈINÍ ŽÁDNÁ PROHLÁŠENÍ OHLEDNÌ SPRÁVNOSTI, PØESNOSTI NEBO SPOLEHLIVOSTI SOFTWARU. AMD NEZARUÈUJE, ŽE SOFTWARE POBÌŽÍ BEZ VÝPADKÙ NEBO CHYB. VHODNOST POUŽITÍ SOFTWARU MUSÍTE URÈIT SAMI A SAMI TAKÉ NESETE VEŠKERÁ RIZIKA SOUVISEJÍCÍ S POUŽITÍM SOFTWARU, VÈETNÌ NAPØÍKLAD RIZIKA CHYB PROGRAMU, POŠKOZENÍ NEBO ZTRÁTY DAT, PROGRAMÙ NEBO ZAØÍZENÍ, A RIZIKA NEDOSTUPNOSTI NEBO VÝPADKU PROVOZU. NÌKTERÉ JURISDIKCE NEUMOŽÒUJÍ VYLOUÈENÍ NEBO OMEZENÍ PØEDPOKLÁDANÝCH ZÁRUK, TAKŽE SE VÝŠE UVEDENÁ OMEZENÍ NEBO VYLOUÈENÍ NEMUSÍ UŽIVATEL LICENCE TÝKAT.

OMEZENÍ ODPOVÌDNOSTI: AMD, JEJÍ ØEDITELÉ, ÚØEDNÍCI, ZAMÌSTNANCI A ZÁSTUPCI NEBO DODAVATELÉ V ŽÁDNÉM PØÍPADÌ NERUÈÍ ZA JAKKOLI VZNIKLÉ ŠKODY (VÈETNÌ NAPØ. UŠLÉHO ZISKU, PØERUŠENÍ PROVOZU, ZTRÁTY INFORMACÍ) V SOUVISLOSTI S POUŽITÍM SOFTWARU NEBO NEMOŽNOSTÍ SOFTWARE POUŽÍT, A TO I V PØÍPADECH, ŽE BYLA FIRMA AMD NA MOŽNOST VZNIKU TÌCHTO ŠKOD UPOZORNÌNA. AMD NENESE ODPOVÌDNOST ZA CHYBY, KTERÉ SE MOHOU V SOFTWARU VYSKYTNOUT, ANI NEMUSÍ ZAJISTIT PODPORU NEBO AKTUALIZACI SOFTWARU. POUŽITÍM SOFTWARU POSKYTOVANÉHO ZDARMA SOUHLASÍTE S TÍMTO ROZDÌLENÍM RIZIKA MEZI STRANY TOHOTO UJEDNÁNÍ. VZHLEDEM K TOMU, ŽE NÌKTERÉ JURISDIKCE ZAKAZUJÍ VYLOUÈENÍ NEBO OMEZENÍ ODPOVÌDNOSTI ZA NÁSLEDNÉ NEBO NÁHODNÉ ŠKODY, NEMUSÍ SE VÝŠE UVEDENÁ OMEZENÍ UŽIVATEL LICENCE TÝKAT.

OMEZENÁ PRÁVA UŽIVATELÙ Z VLÁDNÍCH ÚØADÙ USA: Software a dokumentace jsou poskytovány s "OMEZENÝMI PRÁVY" Použití, kopírování nebo pøedávání tøetím stranám ze strany vládních úøadù je omezeno ustanoveními pøedpisù FAR 52.227-14 a DFAR 252.227-7013, a násl., popø. jejich aktualizací. Použití Softwaru vládními úøady je souèasnì potvrzením, že berou na vìdomí vlastnická práva firmy AMD k Softwaru.

UKONÈENÍ PLATNOSTI LICENCE: Toto Ujednání bude ukonèeno s okamžitou platností bez toho, že by vás o tom firma AMD musela informovat nebo že by o tom musel rozhodnout pøíslušný soud, pokud Uživatel licence nesplní libovolné z ustanovení tohoto Ujednání. Pøi ukonèení tohoto Ujednání musí Uživatel licence znièit nebo smazat všechny kopie Softwaru.

PODPORA: Dle tohoto Ujednání není firma AMD povinna pomáhat s použitím tohoto Softwaru, poskytovat podporu Uživateli licence na Software, ani provádìt údržbu, opravy, úpravy, zlepšování nebo aktualizace Softwaru. Firma AMD mùže tuto podporu, údržbu, opravu, úpravu, zlepšení nebo aktualizaci poskytnout formou, kterou si sama zvolí, a není povinna o tom Uživatele licence informovat. Navíc je tato podpora, údržba, oprava, úprava, zlepšení nebo aktualizace považována za souèást Software, a jako taková podléhá tomuto Ujednání. 
 
ROZHODNÉ PRÁVO: Pøípadné spory z tohoto Ujednání nebo s ním související musí být vykládány dle zákonù státu Kalifornie a podléhají mu, nezávisle na principu konfliktu zákonù. Obì strany tohoto Ujednání se ve vìcech jakýchkoli právních krokù souvisejících s tímto Ujednáním nebo jeho pøedmìtem podøídí jurisdikci státních a federálních soudù v okrsku Santa Clara a okrese Northern District státu Kalifornie. Obì strany se vzdávají jakýchkoli námitek, kterými by mohly zpochybnit pøíslušnost této jurisdikce.

ZÁRUKA OHLEDNÌ VÝVOZU: Uživatel licence se zavazuje a prohlašuje, že zajistí, aby Software ani z nìj pøímo vyplývající produkty, nebyly pøímo èi nepøímo vyváženy do zemí, u nichž to zakazuje Zákon o kontrole vývozu USA a pøíslušné vyhlášky, pokud Uživatel licence nezajistí získání potøebných povolení vlády USA, a aby Software ani z nìj pøímo vyplývající produkty, nebyly použity k takovým úèelùm.

ODDÌLITELNOST: V pøípadì, že bude nìkteré ustanovení tohoto Ujednání prohlášeno nìkterým soudem v pøíslušné jurisdikci prohlášeno za neplatné nebo nevynutitelné, nebude to mít vliv na platnost a vynutitelnost ostatních ustanovení.

VYLOUÈENÍ VZDÁNÍ SE PRÁV: Nevynucování práv dle tohoto Ujednání nebo nepodniknutí krokù proti druhé stranì v pøípadì porušení tohoto Ujednání neznamená, že se daná strana vzdala možnosti vynucování pøíslušných práv nebo krokù v pøípadì dalšího porušení v budoucnu.

ÚPLNÉ UJEDNÁNÍ: Toto Ujednání pøedstavuje úplné Ujednání mezi stranami a nahrazuje všechna pøedchozí nebo soubìžná ústní a písemná Ujednání stran ve vìci jeho pøedmìtu.

(c) 2003-2007 Advanced Micro Devices, Inc.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 1.27