SLANOR.TXT Driver File Contents (z25872La.exe)

LISENSAVTALE FOR PROGRAMVARE 

SmartDeviceMonitor for Client

DETTE ER EN JURIDISK AVTALE MELLOM DEG OG PRODUSENTEN AV PROGRAMVAREN FORKLART OVENFOR("SELSKAPET").
LES DENNE AVTALEN GRUNDIG IGJENNOM FØR DU BEGYNNER Å BRUKE PROGRAMVAREN NEVNT OVENFOR.
VED Å BRUKE DENNE PROGRAMVAREN, ANSES DU FOR Å SAMTYKKE I Å OVERHOLDE VILKÅRENE OG BETINGELSENE I DENNE AVTALEN.

1. SELSKAPET gir deg en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, begrenset lisens til å bruke programvaren under vilkårene og betingelsene i denne avtalen. Du tilstås ingen andre rettigheter enn de du tilstås gjennom denne avtalen.

2. Du kan kun installere og bruke programvaren på en datamaskin for Ricoh produkter som du har kjøpt fra selskapet, dets datterselskap, distributør eller forhandler.

3. Du har ikke tillatelse til å kopiere, modifisere, analysere, overføre eller integrere hele eller deler av programmet med andre programmer på annen måte enn det som er nevnt i den vedlagte instruksjonen om bruk av programvaren.

4. Du kan ikke overføre Programvaren til en tredjepart uten skriftlig tillatelse fra SELSKAPET. Du kan ikke låne, leie, leie ut, oveføre lisens eller på annen måte distribuere Programvaren til en tredjepart.

5. SELSKAPET, DETS DATTERSELSKAP, DISTRIBUTØR ELLER FORHANDLER GIR INGEN GARANTIER, VERKEN EKSPLISITT ELLER IMPLISITT, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL, STILLETIENDE GARANTI OM OMSETTELIGHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL OG UKRENKELIGHET MED HENSYN TIL PROGRAMVAREN, OG SKAL IKKE HOLDES BUNDET ELLER ANSVARLIG FOR DITT VALG, INNFØRING, BRUK AV PROGRAMVAREN ELLER RESULTATET AV BRUKEN.

SELSKAPET, DETS DATTERSELSKAPER, DISTRIBUTØRER ELLER FORHANDLERE HAR INGEN PLIKT TIL Å YTE GODTGJØRELSE ELLER SKADESERSTATNING TIL DEG FOR NOE KRAV RETTET MOT DEG FRA TREDJEMANN SOM HEVDER AT PROGRAMVAREN ELLER BRUKEN AV DEN KRENKER DENNE TREDJEMANNENS OPPHAVSRETT. 

6. SELSKAPET, DETS DATTERSELSKAPER, DISTRIBUTØRER ELLER FORHANDLERE ER IKKE ANSVARLIG FOR TAP ELLER SKADER INKLUDERT FØLGESKADER ELLER -TAP ELLER TILFELDIGE SKADER ELLER TAP SOM TAP AV FORTJENESTE, PÅFØRTE KOSTNADER ELLER ULEILIGHET AV NOE SLAG SOM SKYLDES PROGRAMVAREN ELLER BRUKEN AV DENNE, SELV OM SELSKAPET, DETS DATTERSELSKAPER, DISTRIBUTØRER ELLER FORHANDLERE HAR BLITT UNDERRETTET OM MULIGHETEN FOR SLIK SKADE.

7. Opphavsretten og all annen immateriell eiendomsrett vedrørende programvaren tilhører vårt selskap og dets leverandører, og disse rettighetene kan ikke overføres til deg. Dessuten hører rettighetene til programvaren og alle dens kopier til vårt selskap og dets leverandører.

8. Du skal sørge for at enhver person som bruker eller har tilgang til denne programvaren overholder vilkårene og betingelsene i denne avtalen. 

9. Du kan avslutte denne avtalen ved å ødelegge programvaren og alle kopier av denne.  

10. Du kan ikke eksportere eller reeksportere hele eller deler av programvaren, direkte eller indirekte, uten å ha skaffet nødvendig tillatelse fra relevant(e) myndighet(er).  Du skal overholde alle gjeldende lover og forskrifter for eksport eller reeksport av programvaren. 

11. Denne avtalen skal reguleres og fortolkes i henhold til japansk lovgivning.  Alle tvister mellom deg og Selskapet med hensyn til denne avtalen skal avgjøres eksklusivt under Tokyo distriktsdomstols jurisdiksjon i Japan.

12. Selskapet kan avslutte denne avtalen hvis du unnlater å etterkomme noen av avtalens vilkår og bestemmelser. Ved avslutning av avtalen skal du umiddelbart stanse bruken av og ødelegge programvaren, og alle dens kopier.

13. DU ERKJENNER AT DU HAR LEST OG FORSTÅTT DENNE AVTALEN, OG HAR SAMTYKKET I Å OVERHOLDE DENS VILKÅR OG BESTEMMELSER.  DU SAMTYKKER DESSUTEN I AT DENNE AVTALEN UTGJØR DEN HELE OG FULLE AVTALEN MELLOM DEG OG SELSKAPET MED HENSYN TIL DENS INNHOLD, OG ERSTATTER ALLE TIDLIGERE FREMLEGG OG AVTALER, MUNTLIGE SÅ VEL SOM SKRIFTLIGE, SAMT ALL TIDLIGERE KOMMUNIKASJON MELLOM DEG OG SELSKAPET MED HENSYN TIL TEMAET. INGEN TILFØYELSE TIL DENNE AVTALEN ER EFFEKTIV MED MINDRE DEN ER SIGNERT AV EN BEHØRIG AUTORISERT REPRESENTANT FOR SELSKAPET.
Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.79