SLANED.TXT Driver File Contents (z25872La.exe)

LICENTIEOVEREENKOMST VOOR SOFTWARE

SmartDeviceMonitor for Client

DIT IS EEN WETTELIJKE OVEREENKOMST TUSSEN U EN DE PRODUCENT VAN DE BOVENGENOEMDE SOFTWARE ("BEDRIJF").
LEES DEZE OVEREENKOMST AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE BOVENGENOEMDE SOFTWARE GEBRUIKT.
U WORDT GEACHT IN TE STEMMEN MET DE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST, ZODRA U DE SOFTWARE IN GEBRUIK NEEMT.

1. Het BEDRIJF biedt u een niet-exclusieve, niet-overdraagbare, beperkte licentie voor het gebruik van de software onder de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst. U kunt geen aanspraak maken op andere rechten dan alleen de rechten die u via deze overeenkomst verwerft.

2. U mag de software alleen installeren en gebruiken op een computer voor toepassing met Ricoh producten die u hebt gekocht van het bedrijf, een dochteronderneming daarvan, of hun distributeur of wederverkoper.

3. U mag de software niet geheel of gedeeltelijk kopiëren, wijzigen, analyseren, overdragen of samenvoegen met enige andere programmatuur, behalve zoals voorgeschreven in de gebruiksaanwijzing behorende bij de software.

4. Het is u niet toegestaan deze software aan derden over te dragen zonder voorafgaandelijke, geschreven machtiging vanwege het BEDRIJF. Het is u niet toegestaan de software aan derden uit te lenen, te verhuren, te leasen, het gebruiksrecht aan derden toe te kennen of op enigerlei andere wijze aan derden te verdelen.

5. HET BEDRIJF,  DIENS DOCHTERONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS BIEDEN GEEN GARANTIES, UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, MET INBEGRIP VAN, MAAR NIET BEPERKT TOT IMPLICIETE GARANTIE OF VERKOOPBAARHEID, OF GESCHIKTHEID VOOR BEPAALDE DOELEINDEN, MET BETREKKING TOT DE SOFTWARE, EN DE BOVENGENOEMDE PARTIJEN ZIJN NIET AANSPRAKELIJK OF VERANTWOORDELIJK VOOR DE DOOR U GEMAAKTE KEUZE, INTRODUCTIE, OF TOEPASSING VAN DE SOFTWARE OF DE RESULTATEN DAARVAN.

HET BEDRIJF, DIENS DOCHTERONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS ZIJN NIET VERPLICHT U SCHADELOOS TE STELLEN OF TE VRIJWAREN INDIEN EEN ANDERE PARTIJ, DOOR MIDDEL VAN EEN CLAIM OF PROCES, U VERWIJT DAT DE SOFTWARE OF HET GEBRUIK ERVAN EEN INBREUK IS OP HET INTELLECTUELE EIGENDOM VAN EEN DERGELIJKE ANDERE PARTIJ.

6. HET BEDRIJF, DIENS DOCHTERONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR ENIG VERLIES OF SCHADE INCLUSIEF GEVOLGSCHADE OF INCIDENTEEL VERLIES OF KOSTEN ZOALS DOOR WINSTDERVING, KOSTENTOENAME OF ONGEMAKKEN DIE OP WAT VOOR EEN MANIER DAN OOK ZIJN VEROORZAAKT OF HET GEVOLG ZIJN VAN DE SOFTWARE OF HET GEBRUIK ERVAN, OOK INDIEN HET BEDRIJF, DIENS DOCHTERONDERNEMINGEN, DISTRIBUTEURS OF DEALERS ZIJN VERWITTIGD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE.

7. Het auteursrecht en alle andere immateriële eigendomsrechten die gelden voor de software behoren toe aan ons bedrijf en de toeleveringsbedrijven, en deze rechten worden bij aankoop niet aan u overgedragen. Daarnaast behoren ook de rechten over de software en alle kopieën ervan toe aan ons bedrijf en de toeleveringsbedrijven.

8. U bent verplicht een ieder die deze software opent of gebruikt te houden aan de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst.

9. U kunt deze overeenkomst ontbinden door de software en alle kopieën ervan te vernietigen.

10. U mag de software, volledig of gedeeltelijk, niet direct of indirect exporteren of her-exporteren zonder autorisatie van de relevante overheidsinstantie(s). U dient zich te houden aan alle relevante wetten en voorschriften op het gebied van export of her-export van de software.

11. Deze overeenkomst ontleent zijn geldigheid aan en is afgeleid van de Japanse wetgeving. Alle onenigheden tussen u en het bedrijf met betrekking tot deze overeenkomst worden overgedragen aan de exclusieve bevoegdheid van de districtsrechtbank in Tokio, Japan.

12. Het BEDRIJF kan deze overeenkomst beëindigen als de gebruiker zich niet houdt aan alle bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst. Bij de beëindiging dient u onmiddellijk het gebruik van deze software te staken en alle kopieën ervan te vernietigen.

13. HIERBIJ ERKENT U DEZE OVEREENKOMST TE HEBBEN GELEZEN EN BEGREPEN, EN STEMT U IN MET DE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVEREENKOMST. U STEMT ER TEVENS MEE IN DAT DEZE OVEREENKOMST DE VOLLEDIGE EN EXCLUSIEVE TEKST OMVAT VAN DE OVEREENKOMST BETREFFENDE DEZE LICENTIE TUSSEN U EN HET BEDRIJF, EN DAT DEZE OVEREENKOMST ALLE VOORSTELLEN OF VOORGAANDE OVEREENKOMSTEN BETREFFENDE DEZE LICENTIE, VERBAAL OF GESCHREVEN, TUSSEN U EN HET BEDRIJF VERVANGT.  SLECHTS NA GOEDKEURING EN ONDERTEKENING DOOR EEN HIERTOE BEVOEGD VERTEGENWOORDIGER VAN HET BEDRIJF, BEZIT EEN AMENDEMENT VAN DEZE OVEREENKOMST GELDIGHEID.


 

Download Driver Pack

How To Update Drivers Manually

After your driver has been downloaded, follow these simple steps to install it.

  • Expand the archive file (if the download file is in zip or rar format).

  • If the expanded file has an .exe extension, double click it and follow the installation instructions.

  • Otherwise, open Device Manager by right-clicking the Start menu and selecting Device Manager.

  • Find the device and model you want to update in the device list.

  • Double-click on it to open the Properties dialog box.

  • From the Properties dialog box, select the Driver tab.

  • Click the Update Driver button, then follow the instructions.

Very important: You must reboot your system to ensure that any driver updates have taken effect.

For more help, visit our Driver Support section for step-by-step videos on how to install drivers for every file type.

server: web2, load: 0.87